Mitä tehdä, jos Kodi käynnistyy jatkuvasti

Mitä tehdä, jos Kodi kaatuu jatkuvasti


Jatkako Kodi uudelleenkäynnistystä tai uudelleenkäynnistystä? Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka korjata tämä ärsyttävä ongelma vain muutamassa minuutissa, riippumatta sen alkuperäisestä syystä.

Kodi voidaan asentaa monenlaisiin laitteisiin, mukaan lukien Android, iPhone ja Amazon Firestick. Uudelleenkäynnistyspiirit ovat ongelma, joka vaikuttaa kaikkiin alustoihin yhtäläisesti. Jatkuvat Kodi-uudelleenkäynnistykset ovat häiritseviä ja turhauttavia, mutta hyvä uutinen on, että vaikka on olemassa muutamia mahdollisia syitä, nämä kaikki voidaan ratkaista melko nopeasti.

Tämä opas näyttää sinulle, kuinka käynnistää uudelleenkäynnistysongelma ja korjata se. Ellei sinulla ole muita Kodi-ongelmia, kun uudelleenkäynnistyssilmukka on katkennut, mikään ei jää estämään katselemasta suosikki TV-ohjelmasi, elokuvia ja urheilua.

Ennen kuin aloitamme, on tärkeää huomata, että kolmannen osapuolen lisäosat ja mukautetut Kodi-rakennukset aiheuttavat kaatumisia paljon useammin kuin viralliset lisäosat. Tästä syystä suosittelemme lukijamme käyttämään vain virallisia sisältölähteitä ja pidättämään rakennusten asentamisen ilman, että he ymmärtävät asianmukaisesti, miten ne toimivat.

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Ennen kuin aloitamme: Sana VPN: issä ja Kodissa

Kodi-käyttäjät käyttävät usein virtuaalisia yksityisiä verkkoja (VPN) piilottamaan luvattoman suoratoiston Internet-palveluntarjoajaltaan. Tästä huolimatta VPN tarjoaa paljon lisäetuja myös laillisille Kodi-käyttäjille.

Kaikki VPN-verkkoliikenne on salattu, eikä palveluntarjoajasi tai kolmas osapuoli näe niitä Man-in-the-Middle -hyökkäyksen avulla. VPN: t estävät myös Internet-palveluntarjoajaasi rajoittamasta verkon nopeutta automaattisesti selauskäytäntöjen perusteella.

Jokainen VPN vaikuttaa verkon nopeuteen, mutta jotkut palvelut hidastavat yhteyttä indeksointiin. Lisäksi jotkut VPN-palveluntarjoajat pitävät yksityiskohtaisia ​​lokitietosi Internet-liikenteestäsi ja pyrkivät tarjoamaan enemmän nimettömyyttä kuin he todella tekevät. Tästä syystä on tärkeää valita VPN-palveluntarjoajasi erittäin huolellisesti.

Suosittelemme IPVanishia. Se on nopea, vakaa VPN, jonka palvelimet sijaitsevat yli 50 maassa. IPVanish ei pidä toimintalokkejasi ja on helpoin VPN-asennus useisiin laitteisiin, kuten iPhone ja Amazon Firestick..

LUKIJALIIKKE: säästä 60% IPVanish-vuosisuunnitelmasta täällä. IPVanishilla on seitsemän päivän rahat takaisin -jakso, ja sitä voidaan kokeilla ilman riskiä tai pitkäaikaista sitoutumista.

Miksi Kodi jatkaa käynnistystä?

On olemassa useita asioita, jotka voivat aiheuttaa Kodin käynnistymisen loputtomasti, mutta hyvä uutinen on, että tämä ongelma esiintyy hyvin harvoin yksinään. Yleensä syyllinen on äskettäin asennettu lisäosa tai rakennus, ja on melko selvää, mikä niistä aiheuttaa ongelman. Olemme kuitenkin luoneet vaiheittaisen oppaan Kodi-uudelleenkäynnistyssilmukoiden ratkaisemiseksi, kun sinulla ei ole aavistustakaan, mikä heitä aiheutti.

Kodi-välimuisti on täynnä

Kuten useimmat ohjelmistot, Kodi tallentaa välimuistiin pieniä määriä dataa nopeampaa käyttöä varten. Tämä välimuisti tyhjenee yleensä, mutta toisinaan ongelmat voivat estää tämän. Yleensä tämä ongelma ilmenee hitaalla, pilisevällä videolla, mutta äärimmäisissä tapauksissa se voi aiheuttaa kaatumisen / uudelleenkäynnistyksen..

kuinka tyhjentää Kodin välimuisti

Tarvitset Indigon lisäosan, jotta voit tyhjentää Kodin välimuistin. Kun se on asennettu, avaa se ja napsauta Huoltotyökalut vaihtoehto, jota seuraa Tyhjennä välimuisti. Tämän vaihtoehdon oikealla puolella on välimuistin nykyinen koko. Jos se on suuri, tämä on osoitus siitä, että jotain on mennyt pieleen, mutta pienetkin välimuistit voivat sisältää vioittuneita tiedostoja.

Virheelliset lisäykset tai rakennukset

Oletko asentanut uusia lisäosia tai rakennuksia viime aikoina? Jos näin on, yritä ensin poistaa ne. Voit poistaa yksittäisen lisäosan napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella sen kuvaketta (tai avaamalla asetusvalikon itse lisäyksessä) ja valitsemalla Tiedot, napsauttamalla sitten Uninstall -painike oikeassa reunassa.

Palauta Kodi tehdasasetuksiin

Kokoonpanon poistaminen on vähän monimutkaisempaa. Kodilla ei ole sisäänrakennettua tapaa tehdä tämä, joten aloita asentamalla Indigon lisäosa. Avaa Indigo ja napsauta sitten Tehdasasetus valikkokohta. Tämä poistaa kaikki asennetut rakennukset ja lisäosat, palauttamalla Kodi alkuperäiseen tilaansa. Tämä prosessi voi viedä muutaman minuutin, joten ole kärsivällinen. Kun Kodi on palautettu, tarkista onko ongelma ratkaistu, ja jos ei, yritä poistaa Kodi ennen kuin lataat sen uudelleen.

URLResolver-riippuvuus on vanhentunut

URLResolver on lisäosa, joka toimii taustalla ja dekoodaa tiedostojoukot. Yksinkertaisesti sanottuna se on asia, joka löytää tietyt tiedostot, joita haluat käyttää. Jos tämä lisäosa on vanhentunut, se voi aiheuttaa erilaisia ​​ongelmia, mukaan lukien epäonnistuneet lisäosien asennukset ja tietysti johdonmukaiset Kodi-uudelleenkäynnistykset.

Koska URLResolverista vastaava kehittäjä on lopettanut kaiken Kodi-lisäosan työskentelyn, TVAddons-tiimi ylläpitää sitä nyt. Saat uusimman version napsauttamalla rataskuvake valitse Kodin pääsivulta ja valitse sitten Tiedostonhallinta. Napsauta luettelon alaosassa Lisää lähde ja kirjoita seuraava (ilman lainausmerkkejä) yläruutuun: “http://fusion.tvaddons.co”.

TVAddonsin lisääminen lähteeksi

Palaa seuraavaksi aloitusnäyttöön ja napsauta Lisäosia -välilehti, jota seuraa laatikkokuvake vasemmassa yläkulmassa. Klikkaus Asenna zip-tiedostosta, valitse sitten juuri lisätyn TVAddons-lähde. Sisällä Kodi-skriptit -kansio, löydät tiedoston nimeltä “script.module.urlresolver-X.X.X.zip”, jossa X viittaa nykyiseen versionumeroon. Asenna uusin versio napsauttamalla tätä.

Ongelmia Kodin tietokanta- tai UserData-kansioissa.

Kodi antaa kokeneille käyttäjilleen luoda ja selata omia tietokantojaan. Suurin osa Kodi-käyttäjistä ei tee tätä, mutta kaikki törmäävät komentosarjojen ongelmiin ajoittain, ja on aina hyödyllistä tietää, kuinka korjata mahdolliset seurauksena mahdollisesti ilmenevät virheet..

Ratkaisu tähän ongelmaan on hyvin yksinkertainen. Jos poistat Tietokanta-kansion, Kodi luo uuden ja sen kaatumisen aiheuttanut koodi poistetaan. Nyt tämän kansion sijainti muuttuu käyttämäsi alustan mukaan. Etsi käyttöjärjestelmäsi alla olevasta luettelosta, selaa määritettyyn sijaintiin ja poista Database-kansio.

Jos ongelma jatkuu, kannattaa ehkä yrittää poistaa myös UserData-kansio, koska kaikki väärin muokatut tiedostot täällä voivat aiheuttaa usein kaatumisia.

Windows

Tietokantakansio: Napsauta Windows-kuvaketta ja kirjoita ”% APPDATA% \ kodi \ userdata” ilman puhemerkkejä.

UserData-kansio:  Napsauta Windows-kuvaketta ja kirjoita ”% APPDATA% \ kodi \ userdata \ Database” ilman puhemerkkejä.

Linux

Tietokantakansio:  ~ / .Kodi / UserData / Database

UserData-kansio: ~ / .Kodi / UserData

mac

Tietokantakansio:  / Käyttäjät / SINÄ-KÄYTTÄJÄN TÄTÄ / Kirjasto / Sovellustuki / Kodi / käyttäjätiedot / tietokanta

UserData-kansio: / Käyttäjät / SINUN-KÄYTTÄJÄN TÄTÄ / Kirjasto / Sovellustuki / Kodi / käyttäjätiedot /

Android

Tietokantakansio: Android / data / org.xbmc.kodifiles / .kodi / UserData / Database

UserData-kansio: Android / data / org.xbmc.kodifiles / .kodi / UserData

Firestick

(Piilotettujen tiedostojen ja kansioiden näyttäminen on sallittava, ennen kuin ne ilmestyvät. Tämä vaihtoehto löytyy ES File Explorerin asetusvalikon Näyttö-osiosta.)

Tietokantakansio: Android / data / org.xbmc.kodi / tiedostoja / .kodi / UserData / Database

UserData-kansio: Android / data / org.xbmc.kodi / tiedostoja / .kodi / UserData

iOS

Tietokantakansio: / Yksityinen / var / mobile / Library / Preferences / Kodi / UserData / Database

UserData-kansio: / Yksityinen / var / mobile / Library / Preferences / Kodi / UserData

LibreELEC / OpenELEC

Tietokantakansio: varastointi / .kodi / UserData / Database

UserData-kansio: /storage/.kodi/userdata/

Virtalähdeongelmat

Tämä on ongelma, joka yleensä vaikuttaa vain kannettaviin laitteisiin, kuten Raspberry Pi: iin, ja se voidaan usein jättää huomiotta, koska se kykenee ilmentymään vain tietyissä olosuhteissa. Riittämätön virransyöttö ei ole teknisesti Kodi-ongelma, mutta se voidaan usein luokitella virheellisesti yhdeksi, koska se saattaa tapahtua vasta, kun Kodi on käynnissä.

Jos virtalähdesi ei ole tarpeeksi tehokas, on mahdollista, että Kodi pystyy käynnistämään ja ehkä jopa työskentelemään jonkin aikaa ennen kuin koko laite sammuu ja käynnistyy uudelleen. Tämä johtuu siitä, että vaikka sinulla saattaa olla tarpeeksi virtaa laitteen ylläpitämiseen, se on liian heikko toimittamaan tarvittavaa virtaa laitteen ollessa raskaassa kuormituksessa.

Onneksi ratkaisu on yksinkertainen. Tarvitset paremman virtalähteen. Vadelma Pi 3: lle tarvitset tarvikkeen, joka pystyy tarjoamaan 2,5A 5 V: n virralla. Matkapuhelimen laturit jäävät yleensä vain vähän tästä, joten jos käytät jotakin näistä laitteessasi, todennäköisesti siksi se käynnistyy uudelleen.

Toivottavasti jo nyt Kodi-uudelleenkäynnistysongelmasi on ratkaistu, ja voit nauttia rauhasta suosikkitelevisio-ohjelmistasi, elokuvasi ja urheiluaineistasi. Jos sinulla on muita Kodi-ongelmia, tutustu oppaamme yleisimpien Kodi-ongelmien korjaamiseen ja artikkeli katkelman videotoiston vähentämisestä.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4