Kuinka korjata ”riippuvuuden asennus epäonnistui” -koodi

Onko sinulla ongelmia riippuvuusvirheen asennuksen epäonnistui Kodissa? Kun monet Kodi-lisäosat ja -varastot on hiljattain suljettu, on mahdollista, että monet yrittämäsi lisäosat eivät toimi oikein. Tässä oppaassa selitetään mikä aiheuttaa tämän virheen ja kuinka voit korjata riippuvuusvirheiden asentamisen epäonnistumisen millään laitteella.


lokin katseluohjelma kodi addonille ei onnistunut asentamaan riippuvuusvirhettä

Kodi on ilmainen, avoimen lähdekoodin mediakeskusohjelmisto. Se on tullut valtavan suosituksi osittain johtuen siitä, kuinka mukautettavissa se on, mutta myös suuren siirrettävyyden vuoksi. Kodi voidaan asentaa melkein mihin tahansa suosittuun laitteeseen, mukaan lukien iPads, Amazon Firesticks ja Android-puhelimet tai -tabletit. Lisäksi Kodin mobiiliversiot pitävät suurimman osan työpöytäversioiden toiminnallisuudesta.

Yleensä Kodi-lisäosien asentaminen on melko yksinkertaista. Saatat kuitenkin kohdata ongelmia, jotka estävät lisäosan asentamisen oikein. Tässä artikkelissa käsittelemme ”Riippuvuusvirheen korjaaminen epäonnistui”, tutkimme sitä aiheuttavia tekijöitä ja autamme sinua vianmäärityksessä Kodi-asennuksen estämiseksi, että se ilmestyy tulevaisuudessa.

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Tärkeää: Käytä aina VPN: ää Kodin kanssa

Jotkut ihmiset muodostavat yhteyden virtuaalisiin yksityisiin verkkoihin (VPN) piilottaakseen luvattoman suoratoiston Internet-palveluntarjoajaltaan. Tästä huolimatta VPN: n käytöllä on lukuisia etuja, vaikka suoratoistaisit vain virallisista lähteistä.

VPN: t salaavat verkkoliikenteen niin, että kukaan ulkopuolinen tarkkailija ei voi lukea sitä. Tämä estää useimmat tyypit Miesten keskellä (MitM) -hyökkäyksiä ja estää Internet-palveluntarjoajaasi myymästä selaustottumuksiasi. Koska Internet-palveluntarjoajasi ei näe tekemäsi tekemistä, he eivät voi käyttää toimiasi perustella verkon nopeuden kuristamista..

Jokainen VPN on erilainen, ja oikean valitseminen on ensiarvoisen tärkeää. Jotkut pitävät toiminnoistasi yksityiskohtaisia ​​lokit, jotka voidaan jäljittää sinulle melko helposti. Muiden VPN-verkkojen on tiedetty sisältävän haitallisia koodeja tai tekevän käyttäjän tietokoneista osan bottiverkosta.

Suosittelemme IPVanishia. Sillä on minimaalinen vaikutus selausnopeuteen, sen avulla voit muodostaa yhteyden palvelimiin yli 50 maassa ja se on erittäin kannettava. Lisäksi IPVanish on ainoa suurin VPN, jota on saatavana Amazon Firestick -sovelluskaupassa, mikä tarkoittaa, että voit pysyä suojattuna myös poissa kotoa.

KODIN PARAS VPN: IPVanish on paras valinta. Hänellä on suuri ruuhkamaton palvelinverkko ja saavuttaa hyvät nopeudet. Vahvat turvallisuus- ja yksityisyysominaisuudet tekevät IPVanishista suosion Kodi- ja Amazon Fire TV Stick -käyttäjille. Kokeile sitä riskittömästi 7 päivän rahat takaisin -takuulla.

Mikä aiheuttaa virheen ”Riippuvuuden asentaminen epäonnistui”?

Kodilla on kukoistava kolmannen osapuolen lisäosakehitysyhteisö. Tämä tarkoittaa, että on olemassa kymmeniä vapaasti saatavilla olevia laajennuksia, jotka kehittäjät voivat integroida omiin lisäosiin. Nämä asennetaan yleensä itse lisäyksen rinnalle, mutta jos jokin estää tätä tapahtumasta, näytön oikeassa yläkulmassa näkyy virhe "Riippuvuuden asennus epäonnistui"..

Yleensä tämä tarkoittaa vain sitä, että arkisto, josta yritit ladata, on offline-tilassa. Koska tämä on melko epämääräinen virhesanoma, siihen on tosiasiassa joitain muita mahdollisia syitä. Esimerkiksi välimuistiongelmat tai tiettyjen tiedostojen vioittuminen voivat myös aiheuttaa Kodin palauttavan tämän virheen.

Kuinka korjata Kodi ”Riippuvuuden asennus epäonnistui” virhe

Vaikka virheen syy ei ole aina ilmeinen, sen ratkaiseminen on suhteellisen helppoa. Meidän on kuitenkin tehtävä pieni vianetsintä juuriongelman löytämiseksi. Suurin osa Kodin virheistä käskee käyttäjän tarkistamaan virhelokeista lisätietoja, mutta sitä ei ole oletettavasti mahdollista tehdä oletusarvoisesti Kodista. Ottaen huomioon tämä, aloitetaan asentamalla Kodi-lisäosan Lokien katseluohjelma.

Related: Kuinka katsella Kodi-lokitiedostoja

Kodi-lisäosan lokinäytön asentaminen

Log Viewer -lisäosa on saatavana Kodi-lisäosien virallisesta arkistosta. Tämä yksinkertaistaa asennusprosessia, koska ei tarvitse asentaa ylimääräisiä arkistoja.

Napsauta Kodin aloitusnäytössä Lisäosat-välilehti vasemmalla. Napsauta seuraavalla sivulla laatikkokuvake näytön vasemmassa yläkulmassa. valita Asenna arkistosta ja vieritä luetteloa alaspäin, kunnes löydät Kodi-lisävarasto. Nyt näet luettelon lisäysluokista - valitse Ohjelman lisäosat. Lista on aakkosjärjestyksessä, joten löydät Kodin Log Viewer -sovelluksen sivun puolivälissä. Napsauta sitä ja napsauta sitten asennuspainike.

asenna lokin katseluohjelma kodi

Yksi asetus on muutettava, ennen kuin voimme aloittaa ongelman vianmäärityksen. Napsauta hiiren kakkospainikkeella (paina pitkään, jos käytät kosketusnäyttölaitetta tai Amazon Fire Stickiä) Log Viewer for Kodi -lisälaitetta ja valitse asetukset vaihtoehto. Klikkaa Käännä loki (viimeisin ensimmäinen) vaihtoehto, jotta sen vieressä oleva painike muuttuu valkoiseksi. Jos se on harmaa, ota se käyttöön napsauttamalla sitä uudelleen. Tämä asetus näyttää ensin viimeisimmät merkinnät ja säästää paljon vieritystä. Koska yrität todennäköisesti useita erilaisia ​​ratkaisuja ja käytät lokia joka kerta, tämä voi nopeuttaa prosessia huomattavasti.

Kodin virhelokkien tarkistaminen

Yritä ensin asentaa virhe, joka palautti virheen. Avaa nyt Log Viewer for Kodi -lisäosa ja napsauta Näytä loki. Näet paljon teknisiä tietoja, mutta jos jotain on mennyt pieleen, sen pitäisi olla melko ilmeinen. Jos tiettyä tiedostoa ei löydy tai yhteys on vanhentunut ja olet ehdottomasti yhteydessä Internetiin, se on hyvä osoitus siitä, että lähde, josta yrität asentaa, on muuttunut tai siirretty offline-tilaan.

Riippuvuuskoodin asennus epäonnistui

Tässä tilanteessa lisäosan pitäisi asentaa oikein, kun löydät vaihtoehtoisen lähteen. On tärkeää käyttää vain luotettavia lähteitä, mutta kuten aiemmin, roistojen kehittäjät ovat ladanneet suositut lisäosat uudelleen ja käyttäneet niitä vaarallisten päivitysten julkaisemiseen..

Suorita Google-haku puuttuvasta riippuvuudesta

Voit selvittää, minkä riippuvuuden asennus epäonnistui, tarkastelemalla oikean yläkulman ponnahdusikkunaa tai tutustumalla Kodin virhelokeihin. Kun olet tunnistanut puuttuvan laajennuksen tai lisäosan, yritä tehdä Google-haku löytääkseen hyvämaineinen lähde siihen..

Käytämme esimerkkiä URL Resolver -laajennuksesta. Kun teet hakuja verkosta, huomaat, että TVAddons isännöi tällä hetkellä URL Resolver -sovellusta. Kun asennat TVAddons-arkiston, se myös asentaa tai päivittää tiettyjä työkaluja, kuten URL Resolver.

Joskus huomaat, että riippuvuus on saatavana vain ZIP-tiedostona. Tässä tapauksessa voit asentaa sen samalla tavalla kuin lisäys. Klikkaa Lisäosat-välilehti valitse Kodin pääsivulta ja valitse sitten laatikkokuvake. Klikkaus Asenna zip-tiedostosta ja selaa tiedoston sijaintiin kiintolevyllä. Kun napsautat sitä, sen pitäisi asentua. Yritä nyt asentaa alkuperäinen lisäosa uudelleen nähdäksesi, onko ongelmasi ratkaistu.

Jos huomaat, että puuttuu useita riippuvuuksia, voit joko toistaa tämän prosessin jokaiselle tiedostolle tai asentaa Kodi uudelleen. Tämä vaihtoehto voi tuntua radikaalta, mutta se on usein nopein tapa ratkaista tällaiset ongelmat.

Tyhjennä Kodin välimuisti Indigon lisäosalla

Huomaa: Vaikka emme voi varmistaa, että tämä ratkaisee ongelmasi, Kodin välimuistin tyhjentäminen on yleisesti ehdotettu ratkaisu useilla muilla verkkosivustoilla ja foorumeilla.

Välimuisti on paikka, johon Kodi tallentaa tietoja, joihin on pääsy nopeasti. Yleensä välimuistin on tarkoitus tyhjentää itsensä, mutta joskus ilmenee ongelmia ja välimuisti täyttyy kokonaan. Näissä tapauksissa Kodi voi alkaa kamppailemaan ja saattaa palauttaa virheitä, joita yritämme ratkaista.

Hyvä uutinen on, että jos syynä on täysi välimuisti, se on erittäin helppo korjata. Kodi ei sisällä välimuistin tyhjentämistä koskevaa helppoa ratkaisua, mutta Indigon lisäosa sisältää ylläpitotyökaluja, jotka voivat tehdä tämän puolestasi. Klikkaa rataskuvake Kodin pääsivulla ja valitse Tiedostonhallinta vaihtoehto.

fuusion lisääminen lähteeksi epäonnistui riippuvuuskorjauksen asentamisessa

Näet luettelon kaikista tähän mennessä lisäämistäsi lähteistä. Klikkaa Lisää lähde -vaihtoehto luettelon alaosassa ja kirjoita seuraava ilman lainausmerkkejä “http://fusion.tvaddons.co”. Palaa seuraavaksi aloitusnäyttöön ja napsauta Lisäosia, sitten laatikkokuvake, sitten Asenna zip-tiedostosta. Etsi luettelosta juuri lisäämäsi lähde ja valitse se. Klikkaa aloita täältä -kansio ja asenna Indigo-lisäosa sen sisälle.

Kun käynnistät Indigon ensimmäisen kerran, käynnistyminen voi viedä minuutin. Kun se on, napsauta Huoltotyökalut, sitten Tyhjennä välimuisti. Sinua pyydetään vahvistamaan poisto, joten napsauta Asia selvä käynnistä sitten Kodi uudelleen. Jos välimuisti aiheutti ongelman, sinun pitäisi nyt pystyä asentamaan lisäosa ilman mitään ongelmia.

Asenna tai päivitä URLResolver-riippuvuus

Jos sinulla on vaikeuksia kolmannen osapuolen lisäosien asentamisessa, ongelma voi olla, että URLResolver-laajennus ei toimi oikein tai puuttuu. Tämä laajennus on siirretty äskettäin, joten jos et ole käyttänyt tai päivittänyt Kodia jonkin aikaa, tämä saattaa johtua siitä, että näet riippuvuusvirheen.

Jos olet lisännyt lähteen edellisessä vaiheessa, URLResolver-lisäosan uusimman version hankkiminen on erittäin helppoa. Mene takaisin Kodin Lisäosan selainsivulle ja valitse Asenna zip-tiedostosta. Napsauta lähdettä ja valitse seuraavat vaihtoehdot: Kodi-repomyynnit > Englanti > repository.xbmchub-3.0.0.zip.

Poista automaattisen päivityksen vaihe 4 pois korjaus epäonnistui asennus riippuvuusvirhe

Jos sinulla on automaattiset päivitykset, URLResolverin pitäisi päivittää yksinään. Emme kuitenkaan suosittele tätä asetusta, koska haitalliset päivitykset voivat asentua, ennen kuin olet tietoinen ongelmista. Voit kytkeä automaattiset päivitykset pois päältä napsauttamalla rataskuvake Kodin pääsivulla ja valitsemalla sitten Järjestelmäasetukset. Vie nyt vain Lisäosat-välilehti, siirry oikealle ja napsauta päivitykset vaihtoehto. Suosittelemme asettamaan sen arvoon Ilmoita, mutta älä asenna päivityksiä; tällä tavalla sinulla on mahdollisuus tutkia saatavilla olevia päivityksiä ennen niiden asentamista manuaalisesti.

Asenna Kodi uudelleen

Jos aikaisemmat ratkaisut eivät ole ratkaissut riippuvuuden virhettä, epäonnistunut asennus epäonnistui, helpoin ratkaisu saattaa olla Kodi-ohjelman asentaminen uudelleen. Voit tehdä tämän poistamalla Kodi, siirtymällä sitten osoitteeseen https://kodi.tv/download ja valitsemalla käyttöjärjestelmällesi sopivan version. Kun se on ladattu ja asennettu, sinulla on puhdas liuskekivi, josta aloittaa.

Voit myös palauttaa Kodin oletusasetukset Indigon lisäosalla. Voit tehdä tämän avaamalla Indigon ja napsauttamalla Tehdasasetus vaihtoehto. Sinua pyydetään vahvistamaan, että tämä on mitä haluat. On tärkeätä huomata, että molemmat yllä mainitut ratkaisut johtavat siihen, että menetät kaikki tällä hetkellä asennetut lisäosat, laajennukset ja rakennukset.

johtopäätös

Riippuvuusvirheen asentaminen epäonnistui voi olla ärsyttävää, mutta sen ratkaiseminen on yleensä melko helppoa. Jos sinulla on muita ongelmia, kannattaa ehkä lukea oppaamme Kodin yleisimpien ongelmien korjaamiseksi. Olemme myös kirjoittaneet artikkeleita, jotka auttavat sinua hyödyntämään Kodi-asennuksesi parhaalla mahdollisella tavalla. Ne kattavat kaiken puskurointiajan vähentämisestä VPN: n asentamiseen tai parhaiden lisäysten löytämiseen. Älä huolestu, jos olet uusi Kodi; kaikki oppaamme ovat kirjoitettu aloittelijoille mielessä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 20