Kuinka käyttää IMDb: tä Kodissa

Integrointi IMDb Kodi


Haluatko vetää elokuvatietoja suoraan IMDb: stä? Tämä opas näyttää sinulle, kuinka parantaa sisältöluetteloita integroimalla IMDb Kodi -sovellukseen.

Kodi on yksi suosituimmista mediakeskuspaketeista. Se voidaan helposti asentaa tai käyttää monilla eri alustoilla, mukaan lukien kaikki Amazon Fire TV -laitteet, Apple TV ja Roku. Mikä vielä parempaa, eri versioiden välillä on hyvin vähän eroa. Jos lisäosa toimii työpöydällä, se todennäköisesti toimii myös mobiililaitteissa.

Käyttäjät voivat asentaa lisäosina kutsuttuja laajennuksia mediakirjaston koon kasvattamiseksi. Kustakin nimikkeestä saatavilla olevat tiedot ovat kuitenkin yleensä erittäin rajalliset. Raaputtamalla elokuvatietoja Internet Movie Database (IMDb) -versiosta, saat selville jokaisesta nimikkeestä ennen katselua. Tässä artikkelissa selitetään, kuinka IMDb: tä voidaan käyttää parantamaan Kodi-kokemustasi.

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Miksi sinun tulisi aina käyttää VPN: ää Kodin kanssa

Jotkut ihmiset muodostavat yhteyden virtuaalisiin yksityisiin verkkoihin (VPN) piilottaakseen luvattoman suoratoiston Internet-palveluntarjoajaltaan. Tästä huolimatta VPN: stä voi tosiasiassa olla hyötyä useimmille ihmisille, jopa sellaisille, jotka lähtevät vain virallisista lähteistä.

VPN: t toimivat salaamalla verkkoliikenteen pitämällä sen piilossa kaikilta kolmansien osapuolten tarkkailijoilta. Tämä suojaa sinua sekä keskitason hyökkäyksiltä että Internet-palveluntarjoajaltasi, jotka saattavat yrittää myydä selaustottumistasi. Tämä salaus estää myös Internet-palveluntarjoajan käyttämästä toimiasi perusteluna yhteyden kuristimiselle.

Jokainen VPN-palveluntarjoaja on kuitenkin erilainen. Jotkut hidastavat yhteyttäsi indeksointiin, kun taas toiset pitävät kirjaa kaikesta tekemästäsi. Näistä syistä oikean tarjoajan valitseminen on ratkaisevan tärkeää.

Suosittelemme IPVanishia. Se tarjoaa jatkuvat yhteydet palvelimiin yli 50 maassa ja vaikuttaa minimaalisesti verkon nopeuteen. Lisäksi se on yksi kannettavimmista VPN-verkoista ja se voidaan helposti asentaa Android- ja iOS-laitteisiin. Se on myös ainoa suuri VPN, joka sisältyy Amazon Firestick -sovelluskauppaan.

LUKIJALIITTELY: Säästä 60% IPVanish-suunnitelmiin täällä.

Mikä on IMDb ja kuinka se voi parantaa Kodia?

IMDb on yksi suurimmista Internet-kokoelmista, joka liittyy elokuviin, TV-ohjelmiin ja videopeleihin. Sillä on tällä hetkellä tietoja lähes 5 000 000 nimikkeestä ja yli 8 000 000 näyttelijästä, näyttelijästä ja miehistön jäsenestä. Joten kuinka näitä tietoja voidaan käyttää parantamaan Kodi-kokemustasi?

Kun valitset elokuvan tai TV-ohjelman Kodissa, se löytää Python-kaavin löytääkseen merkityksellisiä tietoja. Yleensä näet vain kaikkein perustiedot: elokuvan nimen ja mahdollisesti sen julkaisuvuoden. Kuitenkin käyttämällä toista kaavinta, saat paljon yksityiskohtaisempia tietoja mistä tahansa tuotannosta.

Kuinka integroida IMDb Kodi -sovellukseen

Kodin universaali elokuvakaavin

Aloitetaan vaihtamalla oletus kaavin sellaiseksi, joka vetää tietoja IMDb: stä. On tärkeää huomata, että tämä vaikuttaa vain paikallisesti tallennettuun sisältöön. Useimmat lisäykset, joiden avulla voit muuttaa käytetyn kaavin, tarjoavat luvattomat virrat, joten ole varovainen näille. Muista, että viralliset lähteet tarjoavat melkein aina tarkimmat tiedot sisällöstään.

Universal Movie Scraperin asentaminen

Napsauta ensin Videot -välilehti Kodin pääsivun vasemmalla puolella. Napsauta seuraavaksi Tiedostot vaihtoehto. Sinun pitäisi nähdä luettelo kaikista Kodi-kirjastosi videotiedostoista. Napsauta hiiren kakkospainikkeella (paina pitkään kosketusnäyttölaitteissa) kutakin tiedostoa tai kansiota ja valitse Muokkaa lähdettä. (Sinun on myös painettava kauko-ohjainta pitkään, jos käytät päivitettyä Amazon Fire TV -laitetta.)

Sinulle annetaan mahdollisuus nimetä lähde uudelleen tai muuttaa sen sijaintia, mutta napsauta nyt vain kunnossa -painike alareunassa. Napsauta seuraavalla sivulla Valitse tiedon tarjoaja napsauta sitten Saada lisää… -painike oikealla. Kaapureita on paljon, joista valita, mutta asennusta kutsutaan Universal Movie Scraper.

Oikean Kodi-kaavin valinta

Tämä etsii IMDb: stä oletuksena ja tarkastelee myös muita sivustoja, jos valitsemasi otsikkoa ei ole luettelossa IMDb: ssä. Voit asentaa IMDb + RT kaavin sen sijaan, jos haluat nähdä Rotten Tomatoes -luokitukset, mutta tämä on täysin vapaaehtoista.

Kun olet asentanut oikean kaavin, napsauta kunnossa -painiketta oikealla puolella palauttaaksesi videoluetteloosi. Kun kirjasto on lopettanut päivityksen, voit testata kaavin toimivan napsauttamalla mitä tahansa otsikkoa ja tarkistamalla tiedot IMDb-luettelon perusteella.

Universal Movie Scraperin määrittäminen

On olemassa muutamia pieniä muutoksia, jotka on tehtävä Universal Movie Scraper -sovellukseen ennen kuin olemme valmis. Aloita napsauttamalla Lisäosia -välilehti Kodin pääsivulla. Napsauta seuraavaksi ladata. Valitse seuraavalta sivulta Tietojen tarjoajat vaihtoehto. Napsauta lopuksi Elokuvan tiedot, Universal Movie Scraper sitten näkyviin tulevassa luettelossa Määritä.

yleisen elokuvakaapimen määrittäminen

Valitse Laajuus napsauta sitten vieressä olevia nuolia Hanki Studio alkaen kunnes se on asetettu IMDb: ksi. Seuraavaksi siirry alas kohtaan fanart välilehti ja napsauta Ota fanaartti käyttöön themoviedb.org. Ylävaihtoehto tulisi jo poistaa käytöstä, mutta jos se ei ole, napsauta sitä. Tämä varmistaa, että näet elokuvasta vain virallisia kuvia fanartarin sijasta, jotka saattavat pilata lopun.

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on muutettava asetuksia, jotta maasi sertifiointiarvot näkyvät. Alla luokitus välilehti, napsauta Haluttu varmennusmaa ja valitse sijaintisi näkyvästä luettelosta. Kun olet valmis, napsauta kunnossa nappi.

johtopäätös

Kodi tarjoaa paljon tilaa räätälöinnille, mutta monet ihmiset keskittyvät yksinomaan erilaisiin lisäosiin, jotka voidaan asentaa. Vietämällä vain vähän ylimääräistä aikaa, voit käyttää Kodia varmuuskopioida katseluhistoriaasi verkossa, löytää automaattisesti tekstityksiä katselemallesi ja paljon muuta.

Onko Kodi uusi? Meillä on vaiheittaiset ohjeet ensimmäisen VPN: n asentamiseen, elokuvien katseluun Kodilla ja Kodin yleisimpien ongelmien ratkaisemiseen, mukaan lukien Kodi-puskurointi. Meillä on jopa artikkeleita, jotka kattavat parhaat urheilun lisäosat (mukaan lukien SuperBowl), suorat TV-streamit ja anime, jos etsit jotain erityistä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 39