Kuinka katsoa vuoden 2018 talviolympialaisia ​​Kodilla tai suoratoistona verkossa

Vuoden 2018 talviolympialaisten logo


Oletko kiinnostunut seuraamaan talviolympialaisia ​​verkossa tai Kodilla? Tässä artikkelissa selitetään, missä voit katsella vuoden 2018 talviolympialaisia ​​niiden tapahtumien mukaan.

Tokiossa on vielä vähän aikaa ennen vuoden 2020 olympialaisia, mutta älä huoli, jos et voi odottaa niin kauan. Tämän vuoden helmikuussa alkavat vuoden 2018 talviolympialaiset PyeongChangissa, Etelä-Koreassa. Kuten saatat odottaa, tämä tapahtuma julkistetaan ja suoratoistetaan suorana, joten siitä on erittäin helppo katsella online-suoratoistoalustojen ja Kodin kautta.

Kodi on yksi suosituimmista mediakeskuspaketeista. Tämä johtuu osittain sen erinomaisesta siirrettävyydestä. Kodi voidaan asentaa suosituimpiin laitteisiin, kuten Apple TV, Amazon Firestick ja Android. Lisäksi alustojen välillä on vähän eroja. Jos lisäosa toimii pöytätietokoneella, se todennäköisesti toimii myös puhelimellasi tai tablet-laitteellasi.

Tässä artikkelissa selitämme kuinka voit seurata vuoden 2018 talviolympialaisia ​​livessä riippumatta siitä, missä olet maailmassa. Koska talviolympialaiset lentävät useita tapahtumia samanaikaisesti, listaamme myös lähteitä, joissa voit seurata tapahtumia tilauksesta myöhemmin. On huomattava, että emme suosittele verkkosivustoja tai Kodi-lisäosia, jotka tarjoavat luvattomia talviolympialaisten virtauksia. Luotettavien lähteiden lukumäärän vuoksi tämä ei todennäköisesti ole ongelma.

Jos haluat katsoa talviolympialaisia ​​Kodin kanssa, napsauta tätä siirtyäksesi asianmukaiseen kohtaan. Jos haluat katsoa verkossa, napsauta tätä streaming-asetusten löytämiseksi

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Kuinka katsoa vuoden 2018 talviolympialaisia ​​verkossa

Hyvä uutinen on, että on olemassa useita lähteitä, jotka kattavat vuoden 2018 talviolympialaiset. Useimmat näistä sivustoista vaativat kuitenkin tietyn maksutavan, ennen kuin sinulla on rajoittamaton käyttöoikeus. Olemme luoneet lähteet useista sijainneista alla, mutta jos maasi ei ole luettelossa, löydät virallisen lähetystoiminnan harjoittajan täältä.

Huomaa, että joudut muodostamaan yhteyden VPN-verkkoon, jos et sijaitse samalla alueella kuin lähetystoiminnan harjoittaja sijaitsee. Suosittelemme ExpressVPN: tä. Se toimii kaikissa alla olevissa lähteissä, mukaan lukien BBC, jotka ovat aiemmin estäneet muiden VPN-palveluiden käyttäjiä katselemasta.

Amerikkalaiset lähteet

NBC Universalilla on lähetysoikeudet vuoden 2018 talviolympialaisiin Yhdysvalloissa. Sellaisenaan kattavuus on saatavana NBC: ssä, CNBC: ssä, NBC Sportsissa ja verkossa osoitteessa NBCOlympics.com. CNBC tarjoaa jopa 46 tuntia kohokohtia peleistä. Vaikka tuuletusajoista ei ole vielä tarkkaa tietoa, tiedämme, että ne näytetään iltatunneilla.

Lisäksi valittuja esitelmiä voidaan katsella verkossa ilman todennusta. NBC Sportsin mukaan voit katsella jopa 30 minuutin katsausta ensimmäisellä vierailullasi viiden minuutin ajan joka seuraavana päivänä. Rajoittamattoman pääsyn vuoksi sinun on kirjauduttava sisään kelvollisella kaapeli-, satelliitti- tai Telco TV -tilillä. Voit myös ilmoittautua seitsemän päivän kokeiluversioon Sling TV: stä, jonka avulla voit katsella NBC Sports -sovellusta suorana lähetyksenä. On kuitenkin huomattava, että tämä koeaika kattaa alle puolet talviolympialaisten kestosta.

Ensimmäinen tapahtuma (curling) tapahtuu 8. helmikuuta klo 4.55 PST / 7: 05AM PST. Avajaiset alkavat seuraavana päivänä tapahtumien virallisen alkamisen jälkeen ja tapahtuvat klo 20.00 paikallista aikaa (klo 6.00 EST / 3AM PST).

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on haettava Yhdysvaltain IP-osoite VPN: llä.

Kanadan lähteet

Kanadan katsojat voivat katsella suorana lähetyksenä ilmaiseksi CBC-televisiossa. Kuitenkin premium-tili (4,99 dollaria kuukaudessa) vaaditaan valittujen tilattavien nimikkeiden katselemiseksi. Ei vielä sanoa, sisällytetäänkö talviolympialaiset kattavuuteen, mutta jos ei, ei ole velvollisuutta jatkaa maksamista ensimmäisen kuukauden jälkeen..

Jos olet Kanadan ulkopuolella, sinun on vaihdettava IP-osoitteesi VPN: llä.

Brittiläiset lähteet

Talviolympialaisia ​​voi seurata suorana lähetyksenä BBC TV: ssä painamalla kaukosäätimen punaista painiketta katsojille Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Voit myös katsoa BBC Sport -sivuston tai mobiilisovelluksen kautta. Sinun on oltava yhteydessä VPN-verkkoon, jos sijaintisi on Ison-Britannian ulkopuolella. Sinun tulisi myös huomata, että BBC on estänyt useita VPN: itä. Meillä on kuitenkin opas parhaimpiin BBC iPlayer VPN: iin, joka auttaa sinua toimimaan. Eurosport lähettää myös jokaista tapahtumaa televisiossa ja web-soittimensa kautta, mutta tämä palvelu maksaa 4,99 puntaa kuukaudessa.

Jos olet kiinnostunut katsomaan ensimmäistä tapahtumaa, se tapahtuu klo 12.55, avajaisten myöhemmin klo 11.00..

Australialaiset lähteet

Australiassa talviolympialaisia ​​lähetetään 7 Live-ottelussa. Maksua ei vaadita, ja voit katsella mobiilisovellusta halutessasi. Ensimmäinen tapahtuma näytetään kello 8.00 EWST, klo 9.30 ACST ja klo 10.00 AEST, kun taas avajaiset ovat samana iltana kello 19.00, 20.30 ja 21.00..

Jos olet Australian ulkopuolella, tarvitset VPN: n, kuten IPVanish (60% alennus täältä).

Kuinka katsoa vuoden 2018 talviolympialaisia ​​Kodilla

Koska talviolympialaiset ovat niin korkean profiilin tapahtuma, niitä katsotaan laajasti televisiossa. Tämä tekee tosiasiallisesti suhteellisen helpon katsella Kodilla, koska monilla suuremmissa verkoissa on viralliset Kodi-lisäosat, joiden avulla voit katsella suorana. Ohessa luetellaan viralliset lisäosat, jotka tarjoavat laadukkaan ja reaaliaikaisen esityksen vuoden 2018 talviolympialaisista.

Tärkeää: Käytä aina VPN: ää Kodin kanssa

Jotkut ihmiset muodostavat yhteyden virtuaalisiin yksityisiin verkkoihin (VPN) piilottaakseen luvanvaraisen Kodi-streamin Internet-palveluntarjoajaltaan. VPN-verkkoilla on kuitenkin useita laillisia sovelluksia, ja niistä voi olla paljon hyötyä myös sellaisille, jotka lähtevät vain virallisista lähteistä.

VPN-verkot salaavat verkkoliikenteen, joten se ei ole luettavissa ulkopuolisille tarkkailijoille. Tämä estää useimpia ihmisten keskellä -hyökkäyksiä ja estää Internet-palveluntarjoajaasi myymästä selaushistoriaasi kolmansille osapuolille. Koska Internet-palveluntarjoajasi ei voi nähdä suoratoistoa, he eivät voi käyttää tätä perustella verkon nopeuden kuristamista..

Jokainen VPN hidastaa verkon nopeutta jossain määrin, mutta joillakin on huomattavasti suurempi vaikutus kuin toisilla, ja HD-sisällön suoratoisto on lähes mahdotonta. Jotkut VPN-palveluntarjoajat pitävät myös yksityiskohtaisia ​​lokit aktiviteettiasi. Seurauksena on ehdottomasti, että valitset palveluntarjoajan, johon voit luottaa pitämään sinut ja henkilökohtaiset tietosi.

Suosittelemme IPVanishia. Se tarjoaa vakaat, yhdenmukaiset yhteydet yli 50 maahan ja on yksi helpoimmista VPN-verkkoista, joka voidaan asentaa useille alustoille. Android- ja iOS-laitteille on omistettu sovelluksia, ja IPVanish on ainoa tärkeä VPN, joka sisältyy Amazon Firestick -sovelluskauppaan..

LUKIJALIIKKE: Säästä 60% IPVanish-vuosisuunnitelmasta täällä.

Paras vaihtoehto: CBC: n olympialaisten lisäys

CBC-olympialaiset

Tämän aivan uuden Kodi-lisäosan on kehittänyt ulkopuolinen lisäosakehittäjä juuri ajoissa PyeongChangin talvi 2018 -olympialaisiin. Tässä lisäosassa on kaikki: toistot, tiivistetyt uusinnat, live-tapahtumat ja tapahtumakalenterit. Tällä hetkellä saatavilla on myös toinen CBC Sports -lisäosa (jonka mainitsemme alla), mutta se on vaalea tähän verrattuna.

Ja koska CBC ei ole rajoittanut pääsyään verkkoonsa Kanadan ulkopuolella oleville, tämä on täydellinen vaihtoehto kaikille Yhdysvaltain kansalaisille, jotka eivät pääse olympialaisiin tai jotka ovat juuri valmiita tekemään NBC: n kaupallisella kattavuudella. Lataa vain VPN ja nauti peleistä, täysin ilmaiseksi ja korkealaatuisena.

Asenna CBC Olympics -lisäosa seuraavasti:

  • Asenna CBC olympialaisten zip-tiedosto napsauttamalla tätä
  • Napsauta Kodi-aloitusnäytössä lisät
  • Napsauta seuraavaksi pakkaussymboli oikeassa yläkulmassa
  • Napsauta täältä Asenna zip-tiedostosta
  • Etsi järjestelmästäsi lataamasi tiedosto latauspaikasta (tiedostonimen pitäisi olla plugin.video.cbcolympics.zip)
  • Napsauttamisen jälkeen saat onnistuneen asennusviestin oikeassa yläkulmassa. Löydät CBC-olympialaisten lisäosat omasta lisät jakso

NBC Sports Live Extra

nbc sports extra

NBC Sports Live Extra on lisäosa, jonka avulla voit katsella NBC Sports -suoratoistojen suoraa lähetystä Kodista. Valittuja kohokohtia voidaan katsella ilmaiseksi, mutta live-tapahtumia varten sinun on kirjauduttava sisään kaapelipalvelun valtuutuksella. Huolimatta käytettävissä olevista NBC Sports Gold -paketteista, talviolympialaisille ei tällä hetkellä ole omistettu. Lisäksi tämän lisäosan sisältöön pääsee vain amerikkalaisella IP-osoitteella.

NBC Sports Live Extra -lisäosa löytyy Kodi-lisäosien virallisesta arkistosta.

Eurosport-pelaaja

eurosport pelaaja kodi affon

Koska iPlayer WWW -lisäosa ei salli käyttäjien katsoa “punaisen painikkeen” virtauksia, Eurosport Player on brittiläisten katsojien helpoin tapa katsoa vuoden 2018 talviolympialaisia ​​Kodin kautta. Vaaditaan Eurosport-tili, eikä ilmaista sisältöä ole saatavilla. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit kuitenkin katsella kaikkia live- ja on-demand-suoratoistoja.

Eurosport Player -lisäosa löytyy SuperRepon arkistosta.

CBC Sports

BBC Sports Kodi -lisäosa

CBC on Kanadan julkinen yleisradioyhtiö ja vastuussa tämän vuoden talviolympialaisten näyttämisestä. Katselu on ilmaista Kanadassa, vaikka tarvitset Kanadan IP-osoitteen niin muualta maailmasta. Kanadalaiset ulkomailla leikkauksen yhteydessä voivat muodostaa yhteyden johonkin heidän VPN: nsä kanadalaiseen palvelimeen katsellakseen live-ohjelmia mistä päin maailmaa tahansa.

CBC Sports -lisäosa löytyy MetalChris-arkistosta. Tämä repo voidaan asentaa TVAddons-arkiston kautta tai ladata suoraan täältä.

Vaihtoehtoiset lisäykset vältettäväksi

Kannustamme lukijamme käyttämään virallisia lähteitä. Jotkut seuraavista lisäyksistä saattavat kuitenkin olla suositeltavia vähemmän tarkalla verkkosivustoilla ja foorumeilla. Nämä lisäykset tarjoavat kuitenkin rajoittamattoman pääsyn lisensoituun sisältöön. Talviolympialaiset lähetetään monilla virallisilla kanavilla, joten potentiaalisesti vaarallisten kolmansien osapuolien lisäosien käyttöä ei todellakaan tarvitse turvata..

Projekti Mayhem

Halow Live TV

Live-sekoitus

Haaksirikkoinen

Miksi sinun tulisi välttää näitä lisäyksiä? Jopa syrjäyttämällä näiden lisäysten aiheuttamat tekijänoikeuskysymykset, on monia syitä niiden välttämiseen. Ensinnäkin, he käyttävät epävirallisia virtauksia ja ovat sen vuoksi vähemmän luotettavia kuin heidän viralliset kollegansa. Myös virran laatu rajoittuu yleensä vakiomääritykseen. Kolmansien osapuolien lisäyksille ei myöskään suoriteta samaa tiukkaa teknistä validointia kuin virallisilla lisäosilla. Tämä tarkoittaa, että ne voivat tarjota lisävektoreita hyökkääjälle kaappaamaan järjestelmän.

Näistä syistä emme suosittele yllä olevien lisäosien asentamista.

johtopäätös

Koska televisiolähetystoiminnan harjoittajat ovat keskittyneet yhä enemmän Internet-suoratoistoalustoihin, vuoden 2018 talviolympialaisten seuraaminen verkossa on helpompaa kuin koskaan ennen. On kuitenkin vielä jonkin aikaa ennen kuin itse tapahtumat alkavat. Jotta pysyt miehitetynä odottaessasi, olemme kirjoittaneet artikkeleita, joissa on lueteltu parhaimmat lisäosat, joita Kodi tarjoaa. Jokaiselle maulle on virallisia lisäosia, haluatko katsoa Super Bowlia, jääkiekkoa tai jopa NASCARia.

Sinun kannattaa myös käyttää tätä aikaa varmistaaksesi, että Kodi toimii oikein. Voimme näyttää sinulle kuinka asentaa VPN, määrittää tekstitys tai seurata katseluhistoriaasi. Lisäksi meillä on opas yleisimpien Kodi-ongelmien korjaamiseen ja Kodin päivittämiseen Amazon Firestickissä, joka voi auttaa sinua, jos joudut ongelmiin.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 24