Kuinka katsella Venäjän maailmancup 2018 -tapahtumaa Kodilla

katsella maailman cup cupissa


Haluatko katsoa vuoden 2018 maailmancupia Kodilla? Tässä artikkelissa puhumme lisäyksistä, joita voit käyttää katsomaan jokaista ottelua sen tapahtuessa.

World Cup käynnistyi 14. kesäkuuta isäntämaan Venäjän voittaessa Saudi-Arabiaa 5-0. Vaikka TV-verkot kattavat tämän turnauksen voimakkaasti ympäri maailmaa, sinun ei tarvitse kaapeliliittymää virittymiseen. Sen sijaan voit katsella jokaista peliä teräväpiirtona verkossa tai Kodin kanssa..

Kodi on erittäin muokattava mediakeskuksen sovellus, jonka voi ladata ilmaiseksi. Yksi syistä siihen, että se on niin suosittu, on, että se on erittäin muokattavissa; on lisäyksiä jokaiseen tarkoitukseen ja se integroituu hyvin palveluihin, kuten Trakt tai IMDb. Kodi tarjoaa myös poikkeuksellisen monialustoisen tuen, jolla on omat versiot suosituimmista laitteista, mukaan lukien Amazon Fire TV -kepit, iPhonet ja NVIDIA Shield. Mikä vielä parempi, Kodin mobiiliversiot ylläpitävät suurimman osan toiminnallisuudestaan, mikä mahdollistaa yhdenmukaisemman kokemuksen kaikilla alustoilla.

Oikeilla lisäyksillä Kodi antaa sinun katsoa koko vuoden 2018 maailmancupin. On tärkeätä huomata, että emme ehdota lisenssejä, jotka käyttävät lisensoimattomia streamia. Koska tämän on oltava vuoden julkisimpia tapahtumia, katsella on useita laillisia tapoja. Sellaisenaan ei oikeastaan ​​ole mitään syytä turvautua luvattomiin, epävakaisiin ja tyydyttämättömiin virroihin..

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Tärkeää: Käytä aina VPN: ää Kodin kanssa

Jotkut Kodi-käyttäjät muodostavat yhteyden VPN: ään (Virtual Private Network) piilottaakseen luvattoman suoratoiston Internet-palveluntarjoajaltaan. VPN-verkkoilla on kuitenkin monia laillisia käyttötarkoituksia, ja ne ovat tärkeä työkalu yksityisyyden suojaamiseksi verkossa, vaikka suoratoistaisit vain virallisista lähteistä.

VPN: t salaavat verkkoliikenteen ja reitittävät sen palvelimen kautta toiseen sijaintiin. Tämä estää ketään lukemasta tietojasi, mukaan lukien Internet-palveluntarjoajasi tai ihmiset, jotka käyttävät Keski-iskua -hyökkäyksiä. Internet-palveluntarjoajien on tiedetty käyttävän käyttäjiensä verkon nopeutta, jos he havaitsevat suoratoiston, mutta jos käytät VPN: tä, he eivät voi kertoa.

Jokainen VPN on erilainen, joten on tärkeää valita oikea. Esimerkiksi joillakin on enemmän vaikutusta verkon nopeuteen, toisilla on yksityiskohtaiset lokit toiminnoistasi, ja toiset eivät salata tietojasi ollenkaan. VPN-palveluntarjoajallasi on pääsy yksityisiin tietoihisi, joten on elintärkeää, että valitset sellaiset, joihin voi luottaa.

Suosittelemme IPVanish. Se on nopea VPN, jolla on satoja itse ylläpitämiä palvelimia yli 50 maassa. IPVanish käyttää 256-bittistä salausta eikä kirjaa mitään toimintasi. Vielä parasta, siinä on omistettu versioita iOS: lle, Androidille ja Amazon Fire Stickille.

KODIN PARAS VPN: IPVanish on paras valinta. Hänellä on suuri ruuhkamaton palvelinverkko ja saavuttaa hyvät nopeudet. Vahvat turvallisuus- ja yksityisyysominaisuudet tekevät IPVanishista suosion Kodi- ja Amazon Fire TV Stick -käyttäjille. Kokeile sitä riskittömästi 7 päivän rahat takaisin -takuulla.

Kuinka katsella vuoden 2018 maailmancupia Kodilla

Usko tai älä, voit todella katsella jokaista maailmancup-ottelua ilman kaapelia ilmaiseksi. Mikä parasta, se on täysin laillista. Seuraavaksi puhumme turnauksen suoratoistopalveluista, niiden Kodi-lisäosista ja mistä löydät ne.

iPlayer WWW

iplayer www

BBC tarjoaa laajan valikoiman suoraa ja tilattavaa sisältöä online-suoratoistoalustansa, iPlayerin, kautta. IPlayer WWW Kodi -lisäosa ylläpitää suurimman osan toiminnallisuudestaan, vaikka jos haluat käyttää tekstityksiä, sinun on ladattava ne itse. Kaikki sisältö on saatavana teräväpiirtona ja streamit latautuvat erittäin nopeasti.

Tämä lisäosa on erittäin hyvin järjestetty. Voit etsiä tiettyä otsikkoa tai selata koko kirjastoa aakkosjärjestyksessä. Saatavilla on 31 suoraa suoratoistoa, mutta monet niistä ovat vain BBC: n pääkanavien alueellisia variantteja.

BBC: llä ja ITV: llä on jaetut oikeudet näyttää vuoden 2018 maailmancup Iso-Britanniassa. Sinänsä noin puolet turnauksen peleistä suoratoistetaan iPlayerissa.

IPlayer WWW -lisäosa löytyy virallisesta Kodi-lisäosa-arkistosta.

ITV

asenna itv-soitin

ITV Kodi -lisäosa on minimalistinen, mutta se ei ole aina huono asia. Se sijoittaa ITV-live-streamit suoraan pääsivulle parhaillaan lähetettävän ohjelman nimen viereen. Tämä lisäys on rajoitettu standardilaatuiseen videoon, mutta se on ainoa ilmainen tapa katsella valittuja maailmancup-otteluita Isossa-Britanniassa.

Käyttäjät eivät voi etsiä tiettyä ohjelmaa suoraan, mutta he voivat lajitella otsikot lajityypin mukaan tai tarkastella kaikkea käytettävissä olevaa. Jokaisella näytöksellä on nimensä lisäksi käytettävissä olevien jaksojen lukumäärä, mikä poistaa tarpeen tarkistaa manuaalisesti, onko viimeisin lisätty tilattavaan kirjastoon vai ei..

ITV-lisäosa ladattiin ennen kaikkea Kodilin reposta, mutta version versio live-kanavista ei enää toimi. Päivitetty, toimiva versio voidaan ladata catchup4kodin Githubista.

Katso myös: Kuinka katsella maailmancupia BBC: ssä ulkomailla

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi -lisäosa

Tämä lisäosa tarjoaa pääsyn Fox Sports Go -palveluun, joka kattaa kaiken NASCARista kansainväliseen jalkapalloon. Kohokohdat ja valitut pelit voidaan katsella Yhdysvaltojen ulkopuolelta, mutta sinun on muodostettava yhteys amerikkalaiseen palvelimeen voidaksesi katsella suurimman osan käytettävissä olevasta.

Fox Sports Go tarvitsee tilauksen käyttääksesi. Ne alkavat hinnasta 19,99 dollaria kuukaudessa, ja niissä on seitsemän päivän koeaika. Jos kaapeli- tai Internet-TV-tilauksesi sisältää Fox Sports -palvelun, voit käyttää kaikkea online-soittimesta ja Kodi-lisäosasta ilman lisäkustannuksia.

Fox Sports Go -lisäosa löytyy virallisesta Kodi addon -reposta.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi -lisäosa

NBC Sports tarjoaa laajan valikoiman urheilosisältöä, mukaan lukien jääkiekon, yliopistokoripallon ja jalkapallo-otteluiden suoratoistot. On huomattava, että koska Telemundo Deportes lähettää teknisesti maailmancup-pelejä, kommentit ovat espanjaksi.

Jokainen maailmancup-peli on kuitenkin saatavana. Maailmancup-passista ei tällä hetkellä ole tietoja, mutta se ilmoitetaan todennäköisesti ensimmäistä peliä edeltävällä viikolla. Kohokohtia ja toistoja voi katsella ilmaiseksi, mutta sinun on muodostettava yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen, koska NBC: n sisältö on alueellisesti lukittu.

NBC Sports Live Extra voidaan asentaa virallisesta Kodi-arkistosta.

RTP Play

RTP Pelaa Kodi-lisäosaa

RTP näyttää kahdeksan maailmancupin 64 pelistä ilmaiseksi Portugalin kommentteja. RTP Play Kodi -lisäosa on suunnilleen yhtä yksinkertainen kuin ne tulevat: sen avulla käyttäjä voi valita kahdeksan eri RTP-kanavan välillä ja katsella suoraa. Virheentämiseen käytetään vain yhtä vaihtoehtoa, joten kokoonpanoa ei tarvita.

Streams latautuvat nopeasti, vaikka ne ovat saatavana vain vakiomäärityksessä. Sinun ei tarvitse käyttää VPN: ää katsomiseen, mutta suosittelemme jokaisen käyttämistä niiden tarjoamaan lisätykseen tietoturvaan.

RTP Play -lisäosa on saatavana virallisesta Kodi-arkistosta.

SRF Pelaa televisiota

SRF Play TV Kodi -lisäosa

SRG Sveitsi lähettää turnauksen kaikki pelit SRF-, RTS- ja RSI-kanavillaan. Voit virittää Kodin kautta käyttämällä virallista SRF Play TV -lisäosaa.

Tämä lisäosa tarjoaa laajan valikoiman on-demand-sisältöä sekä live-suoratoistoja SRF 1-, SRF zwei- ja SRF-tiedoille. Huomaa, että vaikka SRF4 näyttää ottelut 4K: ssa, tätä kanavaa ei ole saatavana lisäosassa. Käyttäjät voivat piilottaa tietyn tyyppisen sisällön, ottaa tekstitykset käyttöön ja alentaa standardimääritysvirtoihin määritysvalikosta.

SRF Play TV -lisäosa on Kodi-lisäosien arkistossa.

SVT Play

SVT Pelaa Kodi-lisäosaa

SVT näyttää noin puolet vuoden 2018 maailmancup-peleistä SVT1: llä. Niitä voi katsella ruotsiksi joko televisiosta, verkosta tai SVT Play Kodi -lisäosalla.

SVT Play -palvelussa on kohtuullinen valikoima on-demand-sisältöjä, jotka voidaan lajitella suosion, viimeaikaisuuden tai nimikkeen perusteella. Sen kirjasto on kuitenkin omituisesti järjestetty; et valitse ohjelmaa ja sitten jaksoa, jonka haluat katsoa. Sen sijaan SVT Play yksinkertaisesti luettelee näytön nimen ja sinun on itse varmistettava, mikä jakso se on. Samoin et voi valita katsoa SVT1: tä suoraan - sinun on tiedettävä ensin, mitä tällä kanavalla tällä hetkellä kanavalla on.

SVT Play voidaan asentaa virallisesta Kodi-reposta.

ORF TVthek

ORF TVthek Kodi -lisäosa

ORF näyttää koko vuoden 2018 maailmancupin Itävallassa. Voit seurata sitä yhdessä ORF TVthek Kodi -lisäosan kanssa, joka tarjoaa live-lähetyksiä ORF1: lle, ORF2: lle, ORF3: lle ja ORF Sportille.+.

Tämä lisäosa tarjoaa myös hyvän valikoiman on-demand-sisältöä. Jokainen valikko on järjestetty siististi ja sisältö voidaan suodattaa tyylilajeittain. Videot latautuvat melkein heti, ja siellä on mahdollisuus alentaa laatu normaaliin tarkkuuteen, jos Internet-nopeutesi eivät ole riittävän nopeita.

Vaikka ORF TVthekin uusin versio löytyy virallisesta Kodi-arkistosta, jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet suoratoistovirheistä. Tämä voidaan ratkaista alentamalla versioon 0.8.2, joka on saatavana täältä (napsauta tiedostoa, joka päättyy .zip-tiedostoon). Huomaa kuitenkin, että tilauksessa olevia videoita ei ole tässä versiossa.

NRK Nett-TV

NRK Nett-TV Kodi -lisäosa

NRK: llä ja TV2: lla on yhteiset lähetysoikeudet Norjassa. NRK Nett-TV -laajennus tarjoaa laajan tilattavien nimikkeiden kirjaston lisäksi myös pääsyn kaikkiin tärkeimpiin NRK-kanaviin ja yli tusinaan suoraa radioasemaa..

Tässä lisäosassa on vain norjalaiset kansiot, mutta siitä huolimatta se on riittävän helppo päästä suoratoisto-osioon. Napsauta vain ensimmäistä vaihtoehtoa (“direkte) ja valitse kanava, jota haluat katsoa. Maailmancup-pelien on tarkoitus olla esillä NRK1: llä.

NRK Nett-TV löytyy Kodi-lisäosien virallisesta arkistosta.

Mediathek

Mediathek Kodi -lisäosa

Saksassa ZDF ja ARD näyttävät molemmat jokaisen vuoden 2018 maailmancup-pelin omilla streaming-alustoillaan. Mediathek Kodi -lisäosan avulla voit katsella valittua sisältöä molemmista verkoista, vaikka siinä on vain suora suoratoisto ZDF: lle..

Käyttäjät voivat myös katsella videoita ARTE- ja KiKa-verkoista, mutta kumpikaan näistä ei näytä livecup-otteluita. Lisäosan vaihtoehdot ovat minimaaliset, vain suositulla streamityypin ja laadun valitsimilla.

Mediathek-lisäosa voidaan asentaa virallisesta Kodi-reposta.

DR-TV

DR TV Kodi -lisäosa

DR on yksi Tanskan virallisista vuoden 2018 maailmancup-lähetyksistä. Vaikka he eivät ole vielä päivittäneet luettelonsa heijastamaan sitä kanavaa, jolla he näyttävät ottelut, voit katsella sitä käyttämällä DR TV Kodi -lisäosaa..

Se tarjoaa kuusi suoraa DR-kanavaa, samoin kuin kohtuullisen määrän tilauksen mukaista sisältöä. Tämä lisäosa on erittäin käyttäjäystävällinen, hyvin organisoiduilla valikoilla ja muutamalla vaihtoehdolla; käyttäjät voivat ottaa tekstityksen käyttöön tai siirtyä suoraan tiettyyn kanavaan, kun lisäosa aukeaa.

DR TV sijaitsee virallisessa Kodi-lisäosien arkistossa.

PS Vue

PSVue Kodi -lisäosa

PlayStation Vue on over-the-top-suoratoistopalvelu, jonka hinta on 39,99 dollaria kuukaudessa. Tämä perussuunnitelma sisältää sekä FOX: n että FS1: n, joten siitä on helppo tapa katsella vuoden 2018 maailmancupia. Vielä parasta, että siellä on virallinen lisäosa nimeltä PS Vue, joten voit katsella kaikkia toimia Kodin kanssa.

Tätä lisäosaa ei voi käyttää ilman PlayStation Vue -tilausta, mutta suurin osa suunnitelmista toimitetaan viiden päivän ilmaisella kokeilujaksolla. On tärkeää huomata, että sinun ei oikeastaan ​​tarvitse PlayStation-palvelua käyttääksesi tätä palvelua.

PS Vue löytyy Kodi-lisäosien arkistosta.

Vaihtoehtoiset lisäykset vältettäväksi

Joskus voi olla vaikeaa kertoa, mitkä lisäykset ovat laillisia. Nopea Google-haku antaa kymmeniä foorumeita ja verkkosivustoja, jotka suosittelevat epävirallisia urheilulisäosia, ja usein nämä vaikuttavat ensi silmäyksellä riittävän viattomilta. Alla olemme luetteleneet joitain yleisesti suositeltuja epävirallisia lisäosia - ei suositukseksi, vaan selvittääksemme niiden laillisuudesta mahdollisesti aiheutuvat epäilyt..

  1. SportsDevil
  2. Jalkapallo tänään
  3. Urheilu Live TV
  4. UK Turkin soittolistat
  5. Sportie
  6. Sport365

Miksi sinun tulisi välttää näitä lisäyksiä? Ensinnäkin nämä lisäykset eivät käytä virallisia lähteitä. Tämä tarkoittaa, että World Cupiin osallistuvat pelaajat ja organisaatiot eivät voi ansaita rahaa. Kun otetaan huomioon, että jotkut alustat näyttävät koko tapahtuman ilmaiseksi, epävirallisten lähteiden käyttäminen vain haittaa kuluttajalle ja tekee siitä vähemmän todennäköisen, että se toistuu tulevaisuudessa.

Vaikka virallisilla lähetystoiminnan harjoittajilla on resursseja ja lisenssejä isännöidä tätä sisältöä, kolmansien osapuolien palvelut eivät, ja sen seurauksena ne voidaan poistaa tai ylikuormittaa osittain ottelun kautta. Lisäksi nämä virrat ovat usein saatavana vain vakiona.

Kolmansien osapuolien Kodi-lisäosia ei myöskään luoda samoihin teknisiin standardeihin kuin virallisia lisäosia. Tämä tarkoittaa, että ne voivat sisältää havaitsemattomia haavoittuvuuksia, joita hyökkääjä voisi käyttää vaarantamaan järjestelmän.

Näistä syistä emme suosittele minkään yllä olevan lisäosan asentamista.

Lopulliset ajatukset

Vaikka aiemmissa maailmancupissa vaadittiin katselua varten kaapelitilauksia, tämä on saatavilla ilmaiseksi useissa maissa ympäri maailmaa. Jos kuitenkin laskeudut tänne ennen turnauksen alkamista, miksi et käytä tätä aikaa seurataksesi suosikkiurheilulajejasi, elokuvasi tai animeasi?

Onko sinulla vaikeuksia Kodin aloittamisessa? Tutustu oppaisiimme, joilla korjaamme Kodin yleisimmät ongelmat, tekstityksen luominen ja puskurointiaikojen lyhentäminen.

Vastuuvapauslauseke:

Comparitech ei suvaitse tai rohkaise tekijänoikeusrikkomuksiin, mukaan lukien videoiden suoratoisto piraattilähteistä. Vaikka VPN: t voivat peittää maantieteelliset rajoitukset ja peittää käyttäjän henkilöllisyyden, ota huomioon paikalliset lait, uhrit ja piratismiriskit ennen tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataamista tai suoratoistamista ilman lupaa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2