Kuinka katsella US Open Tennis 2019 -tapahtumaa Kodilla – ilmainen live stream

Kuinka katsella US Openia Kodilla


Yhdysvaltain Tennis Open 2019 -sarja järjestetään 26. elokuuta - 8. syyskuuta. Tänä vuonna Williams, Osaka ja naisten maailman ensimmäinen numero Barty ovat joitain suosituimmista nimistä. Vaikka suoratoistolähetysten käyttöä verkossa on rajoitetusti, voit katsoa US Tennis Open 2019 -tapahtumaa Kodilla Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa tai ulkomailla oikealla yhdistelmällä lisäosia ja palveluita. Vaikka jotkut katsojat saattavat jopa pystyä seuraamaan ainakin osaa turnauksesta ilmaiseksi. Ilmaisia ​​vaihtoehtoja ei välttämättä ole kaikille, joten kerromme kuinka kuka tahansa voi suoratoistaa suoraa linkkiä sekä maksullisista että ilmaisista Kodi-lisäosista.

Tärkeä huomautus: Oppaamme suosittelee vain virallisia Kodi-lisäyksiä. US Tennis Open 2019 on yksi vuoden suurimmista urheilutapahtumista. Rajoitettu katseluoikeus saattaa houkuttaa jotakin faneja kääntymään epävirallisiin virroihin toiminnan toteuttamiseksi. Käytettävissä on kuitenkin useita suoratoistovaihtoehtoja, joiden avulla voit katsella Yhdysvaltain tennistä, joka on avoinna 2019 Kodilla. Näiden virallisten lähteiden avulla sinun ei tarvitse huolehtia epäluotettavista virroista ja yksityisyytesi ja tietoturvasi vaarantamisesta.

Lue eteenpäin, kuinka voit seurata US Open -turnausta Kodilla (ja mahdollisesti ilmaiseksi)!


Sijainnistasi riippuen saatat joutua käyttämään VPN: tä nähdäksesi USA: n avoinna. Selitämme kuinka ja mitkä toimivat.

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Kuinka katsoa Yhdysvaltain Tennis Open 2019 -tapahtumaa Kodilla ilmaiseksi VPN: n avulla

Yhdysvaltain katsojat voivat katsella US Open 2019 -sarjaa ESPN: n kautta. Manner-Euroopan katsojat voivat osallistua toimintaan Eurosportin kautta. Sinun on oltava tilaamalla Eurosport tai ESPN, jotta voit katsella suoraa suoratoistoa. ESPN: ssä on kuitenkin useita palveluita, jotka tarjoavat ESPN-virtauksia. Jotkut palvelut tarjoavat ilmaiset kokeilut. Jos olet Eurosportin tai ESPN: n tuettujen maantieteellisten alueiden ulkopuolella, saatat silti pystyä käyttämään näitä palveluita, vaikka VPN vaaditaan. Yleensä VPN voi estää Internet-palveluntarjoajien nopeuden kuristamista ja muita Internet-palveluntarjoajien toteuttamia yksityisyyttä loukkaavia toimia.

Näin voit katsella Yhdysvaltain Tennis Open 2019 -tapahtumaa Kodilla:

  1. Luo tili luotettavalla VPN-palvelulla. Suosittelemme IPVanishia Kodi-käyttäjille. Muita harkittavissa olevia vaihtoehtoja ovat: ExpressVPN, NordVPN tai CyberGhost.
  2. Asenna VPN-sovellus samaan laitteeseen kuin Kodi-sovelluksesi. Vaikka sinulla on mahdollisuus asentaa VPN-reititin reitittimeen ja kattaa siten kaikki laitteet, tämä on yleensä monimutkainen prosessi. Suosittelemme, että VPN-sovellus pidetään samassa laitteessa, jossa Kodi toimii.
  3. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen (Yhdistä Manner-Euroopan palvelimeen, jos käytät Eurosport-tilausta). Yhdistä VPN-palvelimeen tuetussa paikassa päästäksesi haluamaasi streamiin.
  4. Asenna ja suorata Kodi-lisäosasta, joka tarjoaa ESPN: n ja US Tennis Open 2019: n.

Ei ole takuuta siitä, että kaikki toimii moitteettomasti yritettäessä päästä Yhdysvaltain Tennis Open 2019 -virtoon. Tästä syystä suosittelemme, että testaat vaihtoehtosi ennen turnauksen alkamista ongelmien ilmetessä. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa ongelmien selvittämiseen tai vaihtoehtojen tutkimiseen tarvittaessa.

Kuinka katsoa Yhdysvaltain Tennis Open 2019 -tapahtumaa Kodilla

ESPN tarjoaa pääsyn US Tennis Open 2019: lle Yhdysvaltain asiakkaille, kun taas Eurosport on US Openin yksinomainen lähetyskumppani Manner-Euroopassa. Samaan aikaan Prime Video suoratoistaa tapahtumaa Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Kaikille näille vaihtoehdoille on saatavana Kodi-lisäosia, vaikka on epäselvää, tarjoaako Prime Video Kodi -lisäosa suoraa lähetystä.

Jos olet Yhdysvalloissa tai voit käyttää Yhdysvaltoihin perustuvaa maksutapaa, voit luoda ilmaisen kokeilun kummallekin Sling TV (oranssi paketti) tai Playstation Vue (pääsypaketti). Molemmat palvelut tarjoavat ESPN: n, ja niihin pääsee Kodi-lisäosien kautta. Jos olet Isossa-Britanniassa tai Irlannissa, voit käyttää Prime Video -lisäosaa. Muut ympäri Eurooppaa voivat käyttää Eurosport Kodi -lisäosaa.

Samaan aikaan kuka tahansa maailmanlaajuisesti voi käyttää ESPN: ää USTVNow: n kautta, joka tarjoaa ESPN: n Kaikkien kanavien tilauksen kautta.

Kaikki nämä vaihtoehdot ovat ladattavissa välittömästi Kodista virallisen Kodi-lisäosatietokannan kautta.

USTVNow Kodi -lisäosa - Kansainvälinen pääsy

ustvnowkodi

USTVNow on kaikkien käytettävissä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Voit käyttää palvelua jopa käyttämättä VPN: tä. Vaikka se on vakaa vaihtoehto, ESPN: n saamiseksi veloitetaan 19 dollaria kuukaudessa.

Pääset USTVNow: iin käyttämällä USTVNow Kodi -lisäosaa, joka on saatavana virallisessa Kodi-arkistossa.

Siirry USTVNow-palveluun aloittaaksesi tilisi luomisen. Mene suunnitelmat, valitse sitten Kaikki kanavat vaihtoehto. Muista kirjautua sähköpostiosoitteesi kanssa. Jos käytät Rekisteröidy Facebookissa -vaihtoehtoa, et voi kirjautua sisään Kodi-lisäosaan, koska se ei tarjoa todennusta Facebookin kautta.

Eurosport Player - Kansainvälinen pääsy VPN: llä

eurosport-pelaaja

Eurosport on asiakkaiden käytettävissä manner-Euroopassa. Tämä on hieno uutinen niille, jotka haluavat katsoa Yhdysvaltain Tennis Open 2019. Kuukausitilaukset ovat saatavana hintaan 9,99 € / kk.

Voit käyttää Eurosportia Eurosport Player Kodi -lisäosan kautta, joka on saatavana virallisessa Kodi-lisäosien arkistossa.

Yhdistä VPN: ään Euroopassa, siirry eurosportplayeriin, vaihda kieli englanniksi ja paina merkitä jotta pääset alkuun Eurosport-suunnitelmasi kanssa.

PS Vue Kodi -lisäosa - ilmainen kokeilutilaus saatavilla (Yhdysvallat)

ps vue mestarit golf

Playstation Vue (PS Vue) on käyttökelpoinen vaihtoehto Yhdysvaltain tennisfaneille kiinni vuoden 2019 Yhdysvaltain tennispelissä. Tämän Sony-suoratoistopalvelun kautta on saatavana useita kanavia, mukaan lukien ESPN. Voit käyttää palvelun toimintoja myös Kodi-lisäosalla, joka muodostaa yhteyden PS Vue -tiliisi.

Siirry Playstation Vue -sivustolle ja valitse Pääsy paketti. Voit katsella ilmaiseksi 5 päivän ilmaisen kokeilujakson kautta. Turnaus kestää 13 päivää, joten joudut ehkä valitsemaan sen ajanjakson, jota todella haluat katsoa, ​​jos haluat katsoa ilmaiseksi.

PS Vue Kodi -lisäosa on saatavana virallisessa Kodi-lisäosien arkistossa.

Jos sinulla on yhdysvaltalainen maksutapa, voi olla mahdollista luoda Playstation Vue -tili Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Jos näin on, voit yrittää muodostaa yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen luodaksesi tilin ilmaiseksi pääsyksi US Tennis Open 2019 -käyttöjärjestelmään..

Sling TV Kodi -lisäosa - ilmainen kokeilutilaus saatavilla (Yhdysvallat)

Sling TV kodi meitä mestariksi

Sling TV on toinen PS Vue: n kaltainen Internet TV-suoratoistopalvelu, joka antaa sinulle pääsyn monille kanaville, kuten ESPN.

Saadaksesi ESPN Slingin kautta, siirry Sling.com-sivustoon ja kirjaudu sisään Oranssi tilaus. Älä valitse 40%: n alennuskauppaa, koska tämä vaatii ennakkomaksun eikä tarjoa ilmaista kokeiluversiota. Säännöllinen tilaaminen antaa sinulle pääsyn 7 päivän ilmaiseen kokeiluversioon.

Voit ladata Sling TV Kodi -lisäosan Kodi-lisäosien virallisesta arkistosta. Kirjaudu sisään lisäosaan samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, jota käytit tilauksen yhteydessä.

Zattoo Box - ilmainen pääsy Eurosportiin VPN: n kautta

zattoo box kodi addon

Zattoo Box on eurooppalainen TV-suoratoistopalvelu, joka tarjoaa pääsyn useisiin live-TV-verkkoihin ympäri EU: ta, mukaan lukien Eurosport. Zattoo Boxista on saatavana ilmainen versio, johon voit kirjautua jopa EU: n ulkopuolelta, vaikka tarvitset VPN-liittymää rekisteröitymiseen ja suoratoistoon, jos olet euroalueen ulkopuolella, missä Zattoo Box on saatavana.

On olemassa Zattoo Box Kodi -lisäosa, jonka voit ladata Kodi-lisäosien virallisesta arkistosta.

Sinun on rekisteröidyttävä Zattoo.com-sivustoon ilmaiseksi tiliksi. Jos olet EU: n ulkopuolella, muodosta yhteys VPN-palvelimeen maassa, jossa Zattoo Box on saatavana, kuten Ruotsissa tai Saksassa. Kun olet kirjautunut sisään ja olet valmis suoratoistamaan 2019 US Open -palvelun Eurosportissa, varmista, että olet kytkenyt VPN: n johonkin EU-maahan. Saatat joutua ajamaan selainta myös yksityisessä tai inkognito-istunnossa.

Löysimme sekalaisia ​​tuloksia pääsemällä sisältöön Zattoo Boxiin VPN: n kautta. Jos saat sen toimimaan, se on paras tapa ilmainen pääsy tapahtumaan.

Yhdysvaltain tennishistoria

Vuodesta 1881 peräisin oleva US Tennis Open on yksi maailman vanhimmista tennisurnauksista, ja sillä on tällä hetkellä suurin voittokukkaro. Tänä vuonna kukkaro on asetettu saavuttamaan ennätyksellisen 57 miljoonaa dollaria. Naomi Osakan ja Serena Williamsin välinen näyttely vuonna 2018 oli eeppinen ja vuosi 2019 lupaa hienoa toimintaa sekä miesten että naisten kaksinpelissä.

Katso myös: Kodi 18.3 Guide: Rakentaa, lisää ja päivittää

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =