Kuinka katsella Premier League -tapahtumaa Kodilla ja ilman kaapelia

English Premier League tai EPL voi olla ylivoimaisesti suosittu ja kasvaa nopeasti Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, mutta se ei tarkoita, että pääsy on helppoa. Onneksi voit katsella Valioliigan verkossa eri menetelmillä.


Upeita vaihtoehtoja ovat naulan katkaisupalvelut, jotka virtauttavat EPL: n Kodilla, ja monet muut tapa katsella verkossa. Kodi on ilmainen ja avoimen lähdekoodin mediasoitin ja viihdekeskus. Kodi -sovellusta voidaan käyttää kaikkeen Amazon Firestick-, iPhone-, Mac-, Android TV -laatikoihin, Apple TV: hen ja muihin. Kodin todellinen voima tulee käyttäjän asentamista lisäosista, jotka virtaavat sisältöä suoraan katsojalle.

Kun valitset Kodi-lisäosan Premier League -pelisi katselemiseen, on tärkeää tietää, mitkä lisäosat tarjoavat virallista sisältöä ja mitkä tarjoavat epävirallisia suoratoistoja. Siksi oppaamme ei vain suosittele virallisia Kodi-lisäosia, vaan antaa sinulle yleiskuvan kolmansien osapuolien lisäosista, jotka sinun tulee välttää, jotta vältetään ilkeät haittaohjelmat ja juridiset kysymykset.

Comparitech ei suvaitse tai rohkaise tekijänoikeusrajoitusten rikkomista, mukaan lukien laiton suoratoisto Kodin kautta. Kodi -sovellusta voidaan käyttää moniin erinomaisiin, laillisiin online-suoratoistotarkoituksiin. Ota huomioon laki, uhrit ja piratismiriskit ennen lataamista tai suoratoistoa tekijänoikeuksien alaisella aineistolla ilman lupaa.

Kuinka katsella Premier League -sarjaa verkossa turvallisesti ja yksityisesti

Koska Premier League -tapahtumaa voi katsoa niin monella eri tavalla, tietyt turvallisuusriskit esiintyvät, etenkin niille, jotka kääntyvät Kodiin. Virtuaalia yksityistä verkkoa tai VPN: ää suositellaan usein sekä niille, jotka katselevat Premier League -tapahtumaa Kodin kautta, että niille, jotka yrittävät päästä maantieteellisesti lukittuihin Premier League -peleihin..

Virtuaalisen yksityisen verkon avulla verkkoliikenne salataan ja reititetään uudelleen valitsemasi sijaintipalvelimen kautta, joka lopulta piilottaa sijaintisi ja henkilöllisyytesi. Käytätkö virallisia tai epävirallisia Kodi-lisäosia, Internet-palveluntarjoajasi ei ehkä salli live-TV-lähteiden suoratoistamista Kodin kautta. Internet-palveluntarjoajilla on jopa mahdollisuus säätää nopeuksia videoiden suoratoistopalveluita käyttäville asiakkaille.

Kun lataat ja ajat Kodi-lisäosaa, teet niin usein suojaamattomien yhteyksien kautta. Kaappaaja voi uhata lisäosaa, ja sitä voidaan käyttää Internet-tietojen seuraamiseen, salasanojen ja käyttäjänimien varastamiseen ja jopa tietokoneen kiintolevyn käyttämiseen. Näiden uhkien välttämiseksi VPN: tä suositellaan käytettäessä Kodia.

VPN pitää tietosi suojattuna ja valottamattomana suoratoiston aikana. Koska suoratoisto vaatii paljon kaistaleveyttä, suosittelemme luotettavan, nopean ja turvallisen VPN-palveluntarjoajan, kuten IPVanish, käyttöä.

IPVanish on suosittu valinta Kodi-yhteisössä ja tarjoaa vahvan yhteyden, suuren kapasiteetin ja erinomaisen yksityisyyden suojan, jotta Internet-palveluntarjoajasi ei voi torjua sinua. Se toimii kaikkien testattujen Kodi-lisäosien kanssa ja on yksi harvoista VPN-verkkoista, joka on tarpeeksi nopea puskurointiongelmien estämiseksi.

Lukija-sopimus: säästää jopa 60% IPVanish-suunnitelmiin täällä.

Kodin ulkopuolella VPN voi auttaa sinua pääsemään maantieteellisesti lukittuihin suoratoistopalveluihin ja sivustoihin. Erityisesti Premier League -peleissä streaming-palvelut lukitsevat sisällön usein tietyille alueille. VPN: n avulla voit avata nämä lukitut palvelut ja katsella live-videoita helpommin. Jos et halua käyttää IPVanishia, meillä on täysi kierros parhaimpia Kodi-VPN-osoitteita.

Premier League verkossa ilman kaapelia

On monia vaihtoehtoja, joihin voit kääntyä, jos sinulla ei ole kaapelin käyttöoikeutta. Näitä vaihtoehtoja on turvallista käyttää ja ne tarjoavat pääsyn jalkapallopeleihisi laillisesti ja ilman kaapelia.

FuboTV

fubo live premier liiga -pelit

FuboTV on videosoitinsovellus, joka tarjoaa käyttäjille suoratoistoa mistä tahansa laitteesta, mukaan lukien Android-puhelimet, tablet-laitteet, iPhone ja muut. Voit seurata live-urheilua suoraan verkossa tällä sovelluksella, sillä sillä on pääsy moniin urheilukanaviin, kuten NBC Sports Network, jossa voit katsella Premier League -otteluita. Sovellus on saatavana Rokulta ja mistä tahansa Apple- tai Google Play -kaupasta. Täällä on ilmainen FuboTV-kokeilu.

Sling TV

sling tv premier liigassa verkossa

Sling TV on usein Dish Networkin luoma Internet-palvelu, joka lähetetään melkein mitä tahansa kanavaa. Jos haluat välttää pelin puuttuvan enää kerran, tämä on palvelu sinulle. Sling TV: n avulla käyttäjät voivat valita, mitkä kanavat he haluavat suoratoistaa, mikä tarkoittaa, että voit valita kanavat, kuten NBCSN ja NBC, jotka levittävät Premier League -pelejä, ja suoratoistaa niitä televisiosi näytöllä, kaikki pienellä kuukausimaksulla.

PlayStation Vue

ps vue premier liiga

PlayStation Vue on Sonyn suora stream -televisiopalvelu, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden katsella mitä tahansa urheilua, TV-ohjelmaa tai uutislähetystä. PlayStation Vue -sovelluksella voit katsella kaikkia haluamiasi Premier League -pelejä, koska tämä suoratoistopalvelu mukana tulee digitaalinen DVR. Palvelun voi ostaa pienellä kuukausimaksulla ilman sitoutumista vuotuiseen sopimukseen. On tärkeätä huomata, että jos haluat katsoa Premier League -pelejä PlayStation Vue -palvelun kautta, joudut maksamaan lisämaksun Premier League -lipusta tämän streaming-palvelun tilauksen lisäksi..

Sportsnet nyt

sportsnet premier liiga

Kodissa saatavana oleva suoratoistopalvelu tarjoaa suoran pääsyn kaikkiin urheilupeleihin, joita haluat katsoa. Voit suoratoistaa Premier League, FA Cup, Bundesliga, AVIVA, NHL, MLB, NBA ja paljon muuta! Ero Kodi-lisäosan ja Sportsnet-palvelun välillä on, että palveluversioon pääsee useilla laitteilla, kuten Apple TV, Xbox tai älypuhelimella. Tämä palvelu on kuitenkin yksinomaan Kanadan asukkaille.

NBC Sports Gold

NBC Sports Gold Premier League

NBC Sports Gold -sovellus tarjoaa reaaliaikaisen esityksen erilaisista urheilujärjestöistä, lähinnä Premier League -otteluista. Suoraan NBC: hen yhteydessä, tällä sovelluksella käyttäjät voivat käyttää yksinoikeutta 130 Premier League -peliin. Tätä sovellusta voi ladata ja käyttää missä tahansa puhelimessa tai televisiosovelluksessa, mukaan lukien Apple Store, Google Play, Xbox One ja Amazon FireTV. Sinun tarvitsee vain luoda tili ja ostaa Premier League -lippu vain 50 dollarilla. Voit suoratoistaa useita Premier League-ohjelmia suoraan sovelluksesta.

DIRECTV NYT

directv nyt premier liiga

Suoratoistopaketti, joka muistuttaa kaapelitelevisiota, mutta ilman moitteettomia kustannuksia ja vuosittaisia ​​sopimuksia. DIRECTV NOW tarjoaa suoratoistoa sekä On Demand -ominaisuuksia, joita voit käyttää televisiossa, tietokoneessa tai älypuhelimessa. Premier League -faneille palvelun avulla voit katsella kaikkia pelejä NBCSN: ssä, CNBC: ssä ja Yhdysvalloissa. Voit valita kaikki urheilukanavat, jotka haluat suoratoistaa ja peruuttaa paketin milloin tahansa.

HULU Live

hulu live premier liiga

HULU Live on suoratoistopalvelu, jonka avulla voit katsella suoraa televisiota ja suoratoistaa pyynnöstä milloin tahansa. Voit käyttää HULU Live -palveluasi millä tahansa laitteella, ja palvelu on saatavana puhelimesi sovelluksena. HULU Live -palvelun avulla Premier League -fanit voivat heti suoratoistaa ja katsella Barclays Premier League -sarjaa verkossa. Mikä parasta, voit katsella Valioliigan missä tahansa ja milloin haluat kohtuullisella kuukausimaksulla.

Katso myös: Hulun parhaat VPN: t.

Premier League -sarjan viralliset Kodi-lisäosat

Jos haluat kiinni Premier League -pelissä Kodilla, voit etsiä liittyviä lisäosia virallisen Kodi-lisäosaston kautta sekä muista sijainneista. Suosittelemme seuraavaa lisäosavalintaa, koska ne ovat paljon vähemmän riskialttiita kuin jotkut vaihtoehdoista. Nämä lisäosat ovat laillisia, eivätkä ne tarjoa laittomasti sisältöä.

USTVNow Plus

kodi_ustvnow_install

USTVNow Plus on IPTV-palvelu, joka on suunniteltu amerikkalaisille ulkomaalaisille ja armeijan jäsenille. Tarjoaa käyttäjille useita amerikkalaisten live-kanavia, joita voidaan seurata esimerkiksi Roku-, iOS-laitteissa, Android-laitteissa ja tietokoneessa. Lisäosan asentamisen jälkeen käyttäjien on kirjauduttava tilille ja valittava haluamasi suunnitelma (joka määrittää kuinka monta kanavaa suoratoistat ja kuinka paljon tai joudut maksamaan). Käyttäjät voivat asentaa tämän lisäosan virallisesta Kodi-lisäosan arkistosta. Lisäosa pystyy tarjoamaan live-esityksen erilaisista urheilujärjestöistä, kuten Premier League, NBA, MLB, NFL ja muut. Varmista vain, että valitset suunnitelman kaikkein live-urheilukanavilla, jotta voit katsella Premier League -otteluitasi!

Voit lukea USTVNow-asennusoppaamme täältä.

BBC iPlayer

iPlayer

BBC iPlayer -lisäosan avulla käyttäjät voivat katsella Premier League-pelejä suorana, seurata muita TV-ohjelmia ja jopa kuunnella radiosisältöä. Tämä lisäosa on saatavana virallisen Kodi-lisäosa-arkiston kautta. Se on saatavana vain Isossa-Britanniassa ja vaatii voimassa olevan BBC-TV-lisenssin. Lisäksi Ison-Britannian IP-osoite on tarpeen iPlayerin ja sitä kautta laajennetun iPlayer WWW -osan tarkasteluun. Jos asut Isossa-Britanniassa, mutta matkustat ulkomaille, VPN: tä suositellaan vaihtamaan IP-osoitteesi Iso-Britanniasta..

Katso myös: Kuinka käyttää BBCiPlayeria Kodissa.

Sportsnet nyt

Sportsnetin premier liiga

Tilattuaan palvelun, Kodi-käyttäjät voivat käyttää tätä suosittua lisäosaa, joka suoratoistaa kaikkia Sportsnet-syötteitä 24/7 Kodissa, SuperRepo-arkistosta. Vaikka et voi nähdä todellista Premier League-peliä, käyttäjät voivat saada kiinni pelin kaikista yksityiskohdista tällä uutislisäosalla, joka sisältää kohokohdat, voitot ja tappiot sekä pelaajien tilastot. Tämä lisäosa on saatavana vain Isossa-Britanniassa.

Epäviralliset Kodi-lisäosat Premier League -sarjaan

Vaikka kolmansien osapuolien lisäosat, joita ei löydy virallisesta Kodi-lisäosastosta tai muusta laillisesta kirjastosta, saattavat olla suosittuja ja ylpeillä positiivisesti muista sivustoista, ne sisältävät usein laittoman sisällön, jota ei ole turvallista katsella. Seuraavassa mainitaan muutamia lisäyksiä, jotka löysimme sisältävän laittomasti ja joita suosittelemme välttämään.

cCloud TV

ccloud TV

Mikä se on: cCloud TV on lisäosa, joka antaa Kodi-käyttäjille pääsyn erityyppiseen sisältöön, mukaan lukien urheilu. Suurin osa sisällöstä on kuitenkin kaapattu useista eri verkkolähteistä, joista suurin osa on laittomasti valmistettuja.

Miksi sinun tulisi välttää sitä:  Vaikka cCloud-TV: llä onkin muutama laillinen vaihtoehto, ne rajoittuvat erityisesti maihin, jotka eivät rajoita uudelleenlähetystä. Suosituimpia urheiluvirtoja, kuten esimerkiksi Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta ja Kanadasta, ei kuitenkaan lähetetä laillisesti uudelleen. cCloud TV keskittyy enemmän laittomaan suoratoistoon, minkä vuoksi emme suosittele tätä lisäosaa Kodi-käyttäjille.

GoodFellas 2.0

goodfellas 2.0

Mikä se on: Goodfellas 2.0 on IPTV Kodi -lisäosa, joka saa suorat suoratoistonsa erilaisista urheilukanavista. Nämä virrat hankitaan kuitenkin verkkosivustojen kautta, jotka saavat sisältöä luonnosteltavista lähteistä.

Miksi sinun tulisi välttää sitä: IPTV-lisäosana melkein mikään Goodfellasin sisällöstä ei sisällä piratistisisältöä. Tämä lisäosa tarjoaa tiukasti laittomasti suoratoistoja, eikä sillä ole oikeuksia tekijänoikeuksien haltijoiden lähettämiin virallisiin lähetystoimintoihin. Suosittelemme, että käytät yllä lueteltuja virallisia lisäosia.

Kvantti

kvantti premier liiga

Mikä se on: Quantum on valtava Kodi-lisäosa, joka koostuu useista muista lisäosista. Quantumin takana olevat kehittäjät etsivät ja hakevat muita lisäosia, jotka ovat menettäneet kehittäjätuen. Vaikka suurin osa Quantumin suoratoistosta on suoraa televisiota, lisäosalla on kyky suorittaa suoratoistoa, mikä tarkoittaa, että käyttäjillä on mahdollisuus seurata jalkapallopelejä suorana tai "tilattavana".

Miksi sinun tulisi välttää sitä: Kvanttia ei suositella samoista syistä kuin aiemmin mainitut ulkopuoliset lisäosat. Vaikka Quantum sisältää joitain laillisia vaihtoehtoja, sen erikoisuus perustuu piraattiseen suoratoistoon. Quantumissa ei juuri ole saatavana virtauksia, joille on siirretty oikeat uudelleenlähetysoikeudet. Näistä syistä suosittelemme kääntymään toiseen urheilun lisäosaan, joka ei sisällä piratistisisältöä.

SportsDevil

Mikä se on: Sports Devil on suosittu lisäosa Kodille, joka on enemmän streaming-toimittaja. Lisäosa tarjoaa sinulle pääsyn useille suoratoistosivustoille ja linkkeille luokkaa kohti. Esimerkiksi, jos tarkastellaan lisäosan “Sports TV” -osaa, sinulle annetaan useita linkkejä eri verkkosivustoille, jotka antavat sinulle pääsyn Premier League -peliin. Tämän lisäosan kautta suoratoistettu sisältö on usein toimimaton linkkien avulla, jotka johtavat samaan verkkosivustoon ja sisältöön.

Miksi sinun tulisi välttää sitä: Tämä lisäosa, jossa on vialliset suoratoistolinkit, myös suoratoistaa piraattista sisältöä. Emme suosittele tämän lisäosan käyttöä tästä syystä ja myös siksi, että joudut moniin ongelmiin yrittäessäsi katsella Premier League -pelejäsi, koska monet linkit ovat rikki.

SportsAccess

sportsaccess

Mikä se on: SportsAccess on suoratoisto-lisäosa, joka tarjoaa käyttäjille pääsyn premium-live-urheiluun (kuten Premier Leagues -peleihin), urheilutapahtumien aikatauluihin, katselukertoihin ja muihin. Lisäosasta vaaditaan kuukausimaksu, ja käyttäjät voivat maksaa tästä palvelusta vain Bitcoinin kautta.

Miksi sinun tulisi välttää sitä: Se, että tätä palvelua voi ostaa vain Bitcoinin kautta, riittää lähettämään punaisia ​​lippuja. Kun ostat Bitcoinin kautta, se on vertaisverkkokauppaa, jolla ei ole välittäjää, minkä vuoksi monet mustat markkinat käyttävät Bitcoinia. SportsAccess harjoittaa myös laittomasti suoratoistoa, ja suurin osa sen "premium" -sisällöstä on peräisin laittomista lähteistä. Tästä syystä suosittelemme, että et käytä tätä lisäosaa katsomaan Premier League -otteluita.

Bennu

bennu 1

Mikä se on: Aikaisemmin nimeltään Phoenix, Bennu on suosittu lisäosa, joka tukee lukuisia suoratoistosivustoja, nimeltään ”Playlisters”. Jokaisella soittolistalla on oma sisältörako, urheilupeleistä elokuva- ja TV-erikoisosioihin, dokumenteihin ja musiikkiin. Käyttäjät voivat valita sopivan soittolistan Premier League -pelien katselemiseksi.

Miksi sinun tulisi välttää sitä: Kuten Sports Devil ja Sports Access, myös Bennu-lisäosalla on ongelmia sen sisällössä. Käyttäjät ovat havainneet, että useimmissa suoratoistosivustoissa on ongelmia toimivien oikein, he eivät tarjoa lainkaan sisältöä ja suoratoista laittomasti sisältöä. Suosittelemme, että et käytä tätä lisäosaa välttääksesi Premier League -kampanjan katsomista laittoman streamin kautta. Paras on käyttää vaihtoehtoista urheilulaajennusta, joka ei piraa sen sisältöä. Voit lukea lisää täältä Kodi Bennu -apuohjelmasta ja eräistä virallisista Kodi-lisäosavaihtoehdoista.

Tiedämme, kuinka tärkeätä on katsella Valioliigan peliä ja kuinka mielenkiintoista on seurata jalkapallopeliä suoraan television näytöltä kotona tai älylaitteellasi. Kodin avulla katsojat, joilla ei ole kaapeliyhteyttä, voivat katsella urheilua ilmaiseksi, kunhan heillä on oikeat Kodi-lisäosat. Parhaan kokemuksen saamiseksi Kodista ja pelistäsi suositellaan valitsemaan ja asentamaan vain urheilun lisäosat, jotka tarjoavat laillista sisältöä ja ovat suoraan saatavissa luotettavista Kodi-säilöistä..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 60