Kuinka katsella British Golf Open -tapahtumaa Kodilla – Royal Portrush

Kuinka katsella British Golf Openia Kodilla


Maailman parhaat golfarit taistelevat sen kanssa vuoden 2019 British Golf Openissa (tai 'The Open', kuten sitä virallisesti kutsutaan), joka pidetään Pohjois-Irlannin kuninkaallisessa Portrush-golfkentällä 14. heinäkuuta - 21. heinäkuuta. Claret-kannu ja valtava 1,5 miljoonan dollarin kukkaro ovat valmiina. Vaikka suoratoiston käyttö on rajoitettua, voit silti katsella British Golf Open -kadua Kodilla ilmaiseksi yhdistelmällä oikeita palveluita ja lisäosia.

Tärkeä huomautus: Oppaamme suosittelee vain virallisia Kodi-lisäyksiä. British Open on yksi maailman neljästä suurimmasta golf-turnauksesta. Tämä tarkoittaa, että rajoitetulla pääsyllä fanit voivat yrittää katsoa turnausta epävirallisten virtojen kautta. On kuitenkin olemassa muutamia virallisia suoratoistovaihtoehtoja, joiden avulla voit katsella British Openia. Viralliset virrat ovat luotettavampia eivätkä vaaranna yksityisyyttäsi ja turvallisuutta.

Voit katsella osia tai kaikkia British Golf Open -sarjoja Iso-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa tai muualla Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella ilmaiseksi, mutta saatat tarvita VPN: n. Selitämme kuinka ja mitkä toimivat.

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Kuinka katsella vuoden 2019 British Golf Open -tapahtumaa Kodilla ilmaiseksi VPN: n avulla

Jos asut Yhdysvalloissa, voit katsella British Golf Open -kanavaa golfkanavan kautta (ensisijaiset lähetystoiminnan harjoittajat) ja NBC Sports Network ja NBC. Useat palvelut tarjoavat Golf Channel-, NBCSN- ja NBC-virtauksia, mutta jos haluat suoratoistaa ilmaiseksi, tarvitaan ilmainen kokeilu.

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, voi olla mahdollista käyttää näitä palveluja VPN: n avulla. VPN: t voivat estää Internet-palveluntarjoajaasi hakemasta tietojasi ja käyttämäsi yhteysnopeutta kaikille käyttäjille.

Aloita VPN: n käyttö seuraavasti:

  1. Tilaa tili luotettavalla VPN-palvelulla. Suosittelemme IPVanishin käyttöä. Muita harkittavissa olevia vaihtoehtoja ovat ExpressVPN, NordVPN tai CyberGhost.
  2. Asenna VPN-sovelluksesi samaan laitteeseen, johon Kodi on asennettu. Reitittimeen on mahdollista asentaa VPN-sovellus, joka suojaa kaikkia verkon laitteita. Tämän asennusprosessi voi kuitenkin olla kallis. Suosittelemme, että asennat vain laitteeseen, jossa käytät Kodia, kuten Amazon Firestick -laitteeseen.
  3. Yhdistä Yhdysvaltain VPN-palvelimeen. Sinun on oltava yhteydessä yhdysvaltalaiseen palvelimeen käyttääksesi NBC-, NBCSN- tai Golf Channel -virtaa.
  4. Asenna ja virtauta Kodi-lisäosasta, joka tarjoaa Golf Channel, NBCSN tai NBC ja 2019 British Golf Open.

Suosittelemme, että kokeilet VPN- ja Kodi-lisäosiasi ennen British Openia. Tällä tavoin, jos kohtaat vaikeuksia, sinulla on aikaa vianetsintään tai tutkia vaihtoehtoja ennen tapahtumaa joutumatta sekoittamaan.

Kodista on mahdollista katsella ilmaiseksi vuoden 2019 British Golf Open -sarjaa. Tämä edellyttää, että kirjaudut ilmaiseen kokeiluversioon. NBCSN-, golfkanava- ja NBC-virrat todennäköisesti lukitaan alueellisesti. Siksi joudut käyttämään VPN: tä ja muodostamaan yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen nähdäksesi ne, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kuinka katsella vuoden 2019 British Golf Open -tapahtumaa Kodilla

Vuoden 2019 British Golf Open -ohjelma lähetetään NBC: ssä, NBCSN: ssä ja golfkanavalla katsojille Yhdysvalloissa. Ison-Britannian katsojille turnaus lähetetään Sky Sports -sivustolla. Kodi-lisäosien mennessä on kuitenkin parasta käyttää näitä kanavia tai palveluita Kodi-lisäosan kautta..

PS Vue Kodi -lisäosa - ilmainen kokeilutilaus saatavilla (Yhdysvallat)

ps vue mestarit golf

Playstation Vue (PS Vue) on Sonyn tarjoama suoratoistopalvelu, joka on saatavana Yhdysvaltain golf-faneille. Voit käyttää palvelua Kodi-lisäosalla.

Aloita PS Vue -sovelluksen käyttäminen siirtymällä ensin PS Vue -sivustolle ja kirjautumalla sisään Ydin paketti. Tarjolla on ilmainen 5 päivän kokeilu. Voit käyttää golfkanavaa, NBC Sports Networkia ja NBC: tä tämän paketin kautta.

Kun olet luonut tilisi, lataa PS Vue Kodi -lisäosa Kodi-lisäosien virallisesta arkistosta. Tämän jälkeen voit muodostaa yhteyden tiliisi käyttämällä kirjautumistietoja, jotka loit alunperin kirjautumisen yhteydessä.

Voi olla mahdollista luoda PS Vue -tili Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Tämä edellyttää kuitenkin, että sinulla on yhdysvaltalainen maksutapa. Jos teet niin, saatat pystyä muodostamaan yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen ja kirjautumaan Yhdysvaltoihin perustuvalla maksutavalla.

Sling TV Kodi -lisäosa - ilmainen kokeilutilaus saatavilla (Yhdysvallat)

Sling TV kodi meitä mestariksi

Sling TV on PS Vue -palvelun kaltainen Internet-suoratoisto-tv-palvelu. Voit käyttää NBC: tä, NBC Sports Network -verkkoa ja golfkanavaa, kun kirjaudut Sling TV: hen, jopa 7-päivän ilmaisella kokeilukerralla.

Aloita Sling head -palvelun käyttäminen Sling.com-sivustossa ja kirjaudu Sling Blue -tilaukseen, joka sisältää NBCSN: n ja NBC: n. Lisää sitten Sports Extra -lisäosa saadaksesi Golf Channel. Älä valitse 40%: n alennuskauppaa, koska tämä vaatii ennakkomaksun eikä tarjoa ilmaista kokeiluversiota. Tavallinen tilaaminen tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Rekisteröinnin jälkeen lataa Sling TV Kodi -lisäosa Kodi-lisäosien virallisesta arkistosta. Voit sitten kirjautua sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla kirjautuaksesi lisäosaan ja käyttää Sling TV -tiliäsi.

British Golf Open 2019 -aikataulu (US EST)

DateTime (EST) EventChannel (s)
Maanantai, 15. heinäkuuta 7.00–9.00 Aamu ajaa Golfkanava
Maanantai, 15. heinäkuuta 9.00–11.00 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Maanantai, 15. heinäkuuta 7–21 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Maanantai, 15. heinäkuuta 21.00–22.00 Tie Royal Potrushiin Golfkanava
Tiistai 16. heinäkuuta 6.00–10.00 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Tiistai 16. heinäkuuta Klo 10–12 Keskipäivän aamu-asema Golfkanava
Tiistai 16. heinäkuuta 12–14 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Tiistai 16. heinäkuuta 21.00–22.00 Vantage Point Mike Tricon kanssa Golfkanava
Keskiviikko, 17. heinäkuuta 6.00–10.00 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Keskiviikko, 17. heinäkuuta Klo 10–12 Keskipäivän aamu-asema Golfkanava
Keskiviikko, 17. heinäkuuta 12–14 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Keskiviikko, 17. heinäkuuta 23.00–23.30 Miehet Blazersissä NBCSN
Torstai, 18. heinäkuuta 12.00–1.30 Keskiyön ajomatka Golfkanava
Torstai, 18. heinäkuuta 13.30–16 The Open Golfkanava
Torstai, 18. heinäkuuta 16.00–17.00 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Torstai, 18. heinäkuuta 23.00–23.30 Miehet Blazersissä NBCSN
Perjantai, 19. heinäkuuta 13.30–16.00 Avoin - toinen kierros Golfkanava
Perjantai, 19. heinäkuuta 16.00–17.00 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Perjantai, 19. heinäkuuta 23.00–23.30 Miehet Blazersissä NBCSN
Lauantai, 20. heinäkuuta 5–7 Avoin - kolmas kierros Golfkanava
Lauantai, 20. heinäkuuta 7.00–11.00 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Lauantai, 20. heinäkuuta 7.00–15.00 Avoin - kolmas kierros NBC
Lauantai, 20. heinäkuuta 15–16 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Sunnuntai, 21. heinäkuuta Klo 1–1.30 Miehet Blazersissä NBCSN
Sunnuntai, 21. heinäkuuta 4.00–7.00 Avoin - lopullinen kierros Golfkanava
Sunnuntai, 21. heinäkuuta 7:00 - 9:45 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Sunnuntai, 21. heinäkuuta 7.00–14.00 Avoin - lopullinen kierros NBC
Sunnuntai, 21. heinäkuuta 14.00–16.00 Golf Central Live avoimelta Golfkanava
Sunnuntai, 21. heinäkuuta 22.00–22.30 Miehet Blazersissä NBCSN

British Golf Open - rikas historia

Ensimmäinen British Golf Open pelattiin takaisin vuonna 1860 Skotlannissa. Noin vuonna 1863 kukkaro oli noin 10 puntaa, mikä on parempi verrattuna nykyiseen 1,5 miljoonan dollarin kukkaroon. Siirry eteenpäin vuoteen 2019 ja pelaajien nimet ovat saattaneet muuttua, mutta turnauksen arvovalta pysyy samana. Puolustava mestari Francesco Molinari taistelee sen vastaan ​​muita suuria nimiä, kuten Rory Mcllroy ja Tiger Woods.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 58 =