Kommentin asentaja Kodi sur Firestick ja Amazon Fire TV

kodi tulisija


Näytä kaikki Fire Stick ja Fire TV d’Amazon -tapahtumat, jotka ovat osallisina kodi-faneja. Lukumääräinen multimedian ilmainen äänenvoimakkuus, joka ei ole täysin valvottu kaikille Fire TV -sovelluksille, myös suoratoistopalveluiden suoratoisto, kaikki uudet videopelit. Hyvä asennusohjelma Kodi sur les clés Fire Stick ja Fire TV ja hyötyä siitä, että meillä on kokemus luennosta ja lähetettäväksi suoratoistolaitteeksi, jotta se voi seurata tapaa, jolla se on läpikäynnissä yhdessä suurimman edustan kanssa..

Aloita que de nombreux youtubeurs ja vendeurs eBay-ehdotus Fire Sticks ja Fire TV -sovellusten asennuksesta, mukaan lukien suositellut suositukset, jotta asennusohjelma voidaan asentaa ja asentaa asennusohjelma Kodi par vous-même. CES «merirosvot» -konfiguraatiot jatkuva logiikka ja laajennukset malleillants qui peuvent volent vos donnees, injectent des publicités ou käyttökelpoinen valintalaite, joka valmistetaan botnet-verkkoon (entre autres activités répréhensibles).

Tutustu Kodi-asennukseen Fire TV -laitteessa, joka on samanlainen kuin Fire Stick. Laitteiden lataaminen, lataa kaikki valinnaiset levyt, kuten Fire Stick tai Fire TV (viimeisimmät), joka on käytettävissä kaikissa Android-käyttöjärjestelmissä. Huomaa, että Fire TV -sovellus on lisätty, ja siinä on myös säilytysastia, jossa on SD-laatikko, Kodi-fontionnera -lajitelma ja loppusijoitustila, joka on Stick-muistikortin täyttölaite ja lisävaruste..

Ilmoittautuivat, että asennusohjelma kuuluu Kodi sur une -tyyliin Fire TV: hen, mutta ei ääniäkäänkään ehdotuksia trois que nous allons détailler étape par étape. D'autres-metodit ovat olemassa, hyödyllinen l’ADB (Android Debug Bridge) ja d’autres-oleskelut, suuret elles-ikäiset ja lisäosat. Une des méthodes suivantes, simples à mettre en œuvre, devrait vous permettre d’y parvenir plus rapidement. Ei valitettavasti Kodi-kokoonpanoa, aloita laajennusten asennusohjelma, telles que USTVNow, comme vous le feriez sur n'importe quel autre appareil disposant de Kodi.

Valmistaja Fire Stick with Kodi

Avant de kommentaari, nous devons permettre à votre Fire TV: n asennusohjelmat provenantti de lähteistä aiheutuvia.

 1. Valitse Fire TV -sarja ja kaikki muutkin parametrien > système
 2. Descendez jusqu'à Jakso Développeur
 3. Activez Lähteiden sovellukset turhaavat et kinnmez

Vous pouvez désormais utiliser des sovellus extérieures à l'enneurnement Amazon, y koostuu Kodi.

Huomio: Hyödyntäminen ja VPN-asema on Fire Stick Kodi -tyyppinen

Lorsque vous utilisez Kodi, vous devez utiliser un VPN (réseau privé virtuel) pour vous protéger en ligne. Valitse lisäys, joka kattaa sisällön suoratoistoa, rajoittaa maantieteellisiä rajoituksia, ou peut-être voudrez-vous yksinkertaistaminen naamio votre aktivite à votre fournisseur d’accès Internet. De plus, tietyt laajennukset (lisäosat) ja tietyt rakentaa Kodi-tasoja, jotka ovat merkkinä merirosvoista, mutta jotka tuovat esiin maahantuojia. La meilleure facon d'éviter ce type de problèmes est d'installer and VPN. Ei suosituksia, jotka koskevat koko käyttöliittymän yhdistämistä, jotta avant -laite voidaan tarkastella lähestymiskysymyksiä Kodi-virtavirtaan.

Virtuaalialan yksityisverkon lyhenne ja VPN (réseau privé virtuel), joka on saanut Internet-käytön kokonaisvalmistelut ja -sovellukset Internet-palveluntarjoajien välityksellä. Jos logiikka on IP-osoitteen nouvelle ja IP-osoitteen aktiivinen aktivointi, FAI: n suojattu suojattu Internet-suojaus, taattu suojattu Internetin suojattu verkko.

Vous aurez besoin d’un VPN rapide, qui prend votre vie privée au sérieux and sans limite de données. Ei IPVanish-suosituksia, jotka ovat kritiikkiä ja hyvinkin VPN: n lisäksi Kodi-alueen yhteisöjä. Katso kaikki laajennukset Kodi ja niin edelleen, VPN-lisäosat ja yksinkertaiset asennusohjelmat Fire Stick tai Fire TV.

OFFRE SPÉCIALE: Nos lecteurs peuvent économiser 60% sur l’abonnement annuel ici ou 36% sur l’abonnement mensuel.

Suosittelee kommentin asentajaa ja VPN: ää Amazon Fire Stick- tai Fire TV: n kautta.

Méthode # 1: Televisio ja asentaja Kodi sur Fire Stick ja Fire TV -sovelluksen Downloader

Bien qu'il existe plusieurs méthodes pour installer Kodi sur une clé Fire Stick, c'est de loin la plus helppo d’accès. Vous n'aurez pas besoin d’un deuxième -sovellus on valmistettu fiktorien tutkimuksen sovelluksista. Il vous suffira d’utiliser l’application Downloader pour télécharger Kodi -ohjausyksikkö, joka toimii sivuston virkamiehenä. Elle Fonctionne lataa kaikki versiot palo-TV: stä ja palo-TV-tikkuista, ennakkoluulottomat.

 1. Lancez votre Fire TV -sovellus ja hyödyntämällä sitä uudelleen Downloader. Au moment de l'écriture de cet -artikkeli, oranssi logo ja logo. Vous pouvez également le trouver dans kategoriat > Utilitaires
  Amazonin Firestick vpn -apuohjelmat
 2. Sélectionnez l'application avec votre télécommande ja napsautussuhde Obtenir ou Télécharger
  Kodi tulipalo-tv-lataukselle
 3. Downloader devrait s'installer automatisque, puis le bouton Obtenir or Télécharger se transformera en bouton Ouvrir. Cliquez
 4. Dans le champ URL de l'application Downloader, entrez l'adresse de téléchargement direct pour Kodi. Pour une version vakaa ja todistettava de Kodi 18.2 Leia pour ARM (dernière version au moment de l'écriture de cet Article), entrez l’adresse https://bit.ly/2Pr64RG
  asenna Kodi Firestick downloaderiin
 5. Vérifiez bien que l'URL est oikaista ja napsauttaa sitä bouton télécharger
 6. Kodi va se télécharger ja valikon asennusohjelma l'ouvrira. Sélectionnez asentaja (huomautus: la capture d'écran ci-dessous montre une mise à jour ja non une-asennus, lisäys prosess est est même)
  kodi on tulisija
 7. Kodi est à présent installé. Sélectionner Terminer et revenez au menu manager.
 8. Vous pouvez lancer Kodi depuis la -osio Sovellukset valikkokohtaan Fire TV. Assurez-vous d’avoir on aktiivinen toiminta VPN-avantin suhteen !

Lien que nous ehdotukset (https://www.comparitech.com/go/latest-kodi/) on yksi URL-osoitteen uudelleenohjaus, joka on osoitettu kaikille suosituimmalle versiolle, joka on vakaa versio Kodi-yhteensopivasta Fire TV -lähetyksestä. Kysy tuotteista, vous pouvez enttre cette URL plutôt que celle du site Web de Kodi, ellei mène au même fichier APK.

Menetelmä # 2: Télécharger ja asentaja Kodi sur Fire Stick avec ES Exploreur de Fichiers

Jos sinulla on syy queconque la méthode # 1, avec l’appiceation Downloader ei ole oikea asia, celle avec ES Explorerin de Fichiersin fonctionne également parfaitement.

 1. Lancez votre Fire TV -sovellus ja hyödyntämällä sitä uudelleen ES Explorateur de Fichiers. Assurez-vous tout d’abord d’être dans la catégorie Sovellukset et Jeux.
 2. Sélectionnez l'application avec votre télécommande ja napsautussuhde Obtenir ou Télécharger.
 3. Sovellusseerumin automatiquement téléchargée puis installée. Cliquez sur le bouton Ouvrir une fois l'installation terminée pour lancer ES Explorateur de Fichiers.
 4. Allez dans Outils > Gestionnaire de Téléchargements dans la barre latérale gauche d’ES Explorateur de Fichiers.
 5. Sélectionnez + nouveau au bas de l'écran.
 6. Entrez l'URL de téléchargement suoraan Kodi dans ES Explorateur de Fichiers. Au moment de l'écriture de cet -artikkeli, der derère versio ARM Android vakaa de Kodi 18.2 Leia est https://bit.ly/2Pr64RG
 7. Vérifiez bien que vous avez corctement entré l'URL. Indiquez le nom du fichier que vous souhaitez télécharger, «Kodi» esimerkki, ja napsauttamalla pistoketta Téléchargerin ylläpitäjä.
 8. Une fois téléchargé, vous verrez une kutsua komentoa avec deux -vaihtoehtoihin. Choisissez Ouvrir fichier puis asentaja sur l'écran suivant.
 9. Kodi va se télécharger ja valikon asennusohjelmat. Sélectionnez asentaja.
 10. Kodi est à présent installé. Sélectionnez Terminer et revenez au menu manager.
 11. Vous pouvez lancer Kodi depuis la -osio Sovellukset valikkokohtaan Fire TV. Assurez-vous de bien välttää aktiivisuutta VPN avant !

Menetelmä # 3: Sivulatauslaite, Kodi sur Fire TV Amazon, Android-käyttösovellusten ja muiden sovellusten, kuten Apps2Fire

Jos sinulla on Google Play -sovelluksen uusin versio, Google Play -sovelluksen koko versio ja fichier APK -sovellus, joka sisältää välittömän latauksen, kun taas Google Play -sovelluksen Android-käyttöjärjestelmä on valmis, ja sen jälkeen voit käyttää Google Apps2Fire -sovelluksen asennusohjelmaa Kodi sur votre -sovellukseen. Palo-TV.

 1. Lancez Fire TV ja kaikki valikkokohteet parametrien > système > Ehdotukset > Réseau.
 2. Notez l'adresse IP de votre clé Fire TV.
 3. Lataa Android-sovellus, asenna ja asenna Apps2Fire Google Play.
 4. Lataa Android-laitteiden versio, asenna ja asenna uusin versio Kodi depuis -sovelluksesta Google Playen.
 5. Lancez l'application et sélectionnez l’icône de menu (trois points) laskee kolikon supérieur droit.
 6. Sélectionnez kokoonpano.
 7. dans Osoite IP palo-TV: stä, entrez l'adresse IP.
 8. Sélectionnez Sauvegarder.
 9. À nouveau, allez dans le menu (trois point) ja valinta «Télécharger des sovellukset».
 10. Sélectionnez Kodi dans Sovellukset Locales lisää l'envoyer versio Fire TV.
 11. Sovelluksen valmistajan automaattisen asennuksen asentaja Fire TV: hen.
 12. Vous pouvez lancer Kodi depuis la -osio Sovellukset valikkokohtaan Fire TV. Assurez-vous de bien välttää aktiivisuutta VPN avant !

Meilleurs rakentaa Kodi sur Amazon Firestickin

Méme de nombreux utilisateurs se Sathaferont de l'sovellus Kodi de base, d'autres préféreront peut-être ei välttämättä asenna asennusohjeita, mutta laajennukset täydentävät niitä, jotka eivät ole auront besoin kaatamalla accuder aux contenus deur valittu Fire TV. Pour ce faire, mikä on mahdollista palauttaaksesi Kodi où toutes vos laajennukset préférées seront déjà préinstallées.

Katkaisematon, melkoinen käännös rakentaa Kodi avec Fire Stick: bien que vous puissiez trouver d’excellents extensions ja contenus légaux avec un rakentaa, vous pouvez également télécharger ja asentaja rakentaa mustia listoja. Les rakentaa Kodi ont de nombreuses -laajennusten asennusohjelmat, ja se on pouvez post les valintalinja. Älä rakenna hyödyllistä, auto on täynnä uusimpia kokoonpanoja, lisää valppaanaikainen valppaus ja vakuuttaja, joka on valmistaja, joka tarjoaa merirosvojen laajennuksia indikaattoreita avant de l’utiliser.

Vertailunäkymä ei ole rohkaisemassa rikkomisen rajoittamiseen, koska se sisältää virtauksen Kodi: n kautta. Kodi peut être utilisé à de nombreuses fins légales pour accéder contenus en streaming. Merci on kunnioitettu la loi, ennalta en compte les uhries and les risques de piratage avant de télécharger or diffuser des contenus protégés par des droits d’auteur sans autorisation.

Siitä huolimatta, asennatko Kodi sur-votre Fire Stick -sovelluksen ja viimeisen souhaitez-esseerin uuden version, joka on kirjoitettu aloittelijalle kerrallaan ja uusi versio.

Un Fire TV Stick -sovellus ei ole lämpimästi hankalaa, ja se rakentaa parhaan mahdollisen esityksen. En Gardant tous ces éléments à l’esprit, voici quelques rakentaa qui ont retenu huomiota:

Wookie Lite

Rakenna yksinkertainen hävitettävä käyttöliittymä, joka on Krypton officielle de Kodin versio. Avec seulement 204 Mo d’espace -tila, joka on tarkoitettu Fire Stick -sovelluksen rakentamiseen, mikäli televisio, elokuvat, urheilu ja ohjelmat ovat suoraa ja vaativaa tyyppistä hajotinlaitetta. Tous les contenus ei koskaan pääse depuis l'écran d’accueil. Luo asennusohjelman asennusohjelma, asenna asennus vain pidennyksiä varten sans clavier.

Horus

Avec moins de 100 Mo, Horus on yksi rakennuksen Kodi minuscule conceu for fonctionner avec les clés les moins puissantes. Il est extrêmement rapide et prend en charge touts vos extensions favourites, y koostuu Exoduksesta. L'interface est minimaliste, les liens sont à jour ja les valikot sont ergonomiques. Kaikitoiminnon varjotoiminto on rakennettu yhteisölle ja parametreille etukäteen. Une barre située au-dessus du -menu pääindikaattori, joka sisältää luonnonvarojen kvantitatiivisen käyttötarkoituksen, en temps réel.

Palo-TV-guru

Fire TV Guru -palvelun palkkio-ohjelmat ja Fire TV ja Fire Stick. Viimeisimmät ehdotukset lisälaitteiden laajennuksista, jotka ovat asennettuna televisioon, les-elokuviin, urheilu- ja urheiluohjelmiin, sekä ensi-ikäisiin ohjelmiin. Une vaihtoehto «contenus pour adultes» est également disponible dans l'assistant d'installation. Les développeurs erottamattomasti jonossa rakentaa suunnittelija fonssner sans tropi ongelmien ratkaisu Fire Stick.

Wullies Mini

Wullies Mini ei ole paras mahdollinen gourmand-resurssi, vaan 142 elokuvaa Amazon Fire TV Stick -mallista. Sen lisäksi, että automaattisen automaatiokäsittelyn aloittaminen on yleistä, kun käytät Kodi-laitetta, voit rakentaa reset aussi léger que -sovelluksen. Lähettäkää urheilua, elokuvia, televisiolähetyksiä, komedioita, musiikkia ja TV: tä suorassa lähetyksessä.

aqua

Aqua est un build assez léger avec un très joli théme sous-marin. L'assistent de la communauté vous permet d’installer la nouvelle version sans devoir effacer l’ancienne. Vodi pouvez définir la fréquence à laquelle vous voulez que l'assistant nettoie Kodi pour qu'il reste aussi léger que mahdollista. Fonctionne avec Realdedbrid, Trakt et Favorites. Il y a aussi une section spécialement dédiée aux sports mécaniques pour faneille de kurssit.

Kommentoi tapaa Kodi sur Fire TV Stick

La Mise à kelion de Kodi sur votre Fire TV Stick on tosiasiallinen ja tarkoituksenmukainen käytöstäminen, kun mietitään myöhemmin jonkun uuden asennuksen avec la méthode # 1 (expliquée ci-dessus). Jos sinulla ei ole tarpeeksi vaihdettavaa l'URL-laitetta, joka on ladattu versiolle, joka ei ole käytettävissä Kodin virallisella sivustolla. Lorsque vous êtes kutse à asennusohjelma melko nopeasti, les nouvelles autorisations Requirees par par Kodi s'affichent à l'écran.

Cela dit, quelques ehdot préalables doivent être réunies pour s’assurer que tout se passe bien.

 • Si vous effectuez une mise à jour depuis une ancienne version majeure de Kodi et pas seulement depuis une version plus ancienne (de Leia 18,2), nous vous suosittelijat suosittelijan l'installation à zéro. Autrement dit, de desinstaller Kodi avant d’installer la nouvelle -versio.

  Pour en savoir plus sur la désinstallation, voir ci-dessous.

 • Si vous utilisez un théme personnalisé, nous vous recommandons de revir au thème standard. Tous les thèmes ei ole vieläkään yhteensopiva Dodi-version kanssa, joka on Kodi à une autre, ja joka on hienoin, kun se on huolestuttava. Le thème alkuperäinen s’appelle «Confluence».

Kommentoi asennusohjelmaa Kodi sur Fire TV Stick

En cas de problème lors de l'installing ou de la mise à jour de Kodi, ou si vous voulez refreree thee a install propre, voici comment desinstaller Kodi sur une Clé Fire TV Stick:

 1. Depuis l'écran d’accueil, allez dans parametrien > Sovellukset > Gérer les sovellusten asennusohjelmat
 2. Descendez et sélectionnez Kodi
 3. Sélectionnez Désinstaller, et Désinstaller à nouveau pour vahvistin
  kodi palo-tv-tikku poistaa

”Amazon Fire TV Stick” - Hedwig Storch sous -lisenssi CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commonsin kautta

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2