Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.


Selv hvis du ser en film på dit eget sprog, kan du nogle gange foretrække at læse, hvad der er på skærmen i stedet. Uanset om du har brug for undertekster på grund af et støjende miljø, eller fordi du ser en film eller et tv-show på et andet sprog, kan Kodi-undertekster arbejde på næsten enhver streaming add-on.

Det er ikke indlysende, hvordan man aktiverer og bruger undertekster på Kodi-medieafspilleren. Som standard får du ved at klikke på “undertekster” under en film en dialogboks med ordet “aktiveret” gråtonet. Der er ingen måde at direkte ændre dette fra i en film.

Hvis du kæmper for at få disse undertekster på Kodi-tilføjelser til at fungere på den rigtige måde, skulle denne komplette guide til, hvordan du installerer, konfigurere og bruge undertekster til Kodi, hjælpe med at løse dit problem

Sådan bruges Kodi sikkert

Før du forsøger at installere Kodi-undertekster, er det vigtigt at forstå, hvordan du bruger Kodi sikkert.

Hvis du tidligere har brugt HBO Go, Netflix eller andre streamingtjenester, har du sandsynligvis tillid til dem for at holde dine data sikre.

Men Kodi er ikke en streamingtjeneste. Det er en open source-medieafspiller, der blot viser dig indhold fra det websted, du peger på det. For at bruge det, skal du installere tilføjelser oprettet af andre brugere. Selv undertekster til Kodi leveres af andre brugere og ikke af indholdsskabere selv.

Selvom vi mener, at undertekstudvidelserne, som vi angiver i denne artikel, er sikre, er det ikke alle Kodi-tilføjelser. Selv antagelig sikre addons kan faktisk kapres.

Nogle tilføjelser holdes på usikre servere eller streamer indhold, der er usikkert. Dette gør dem sårbare over for "mand i midten" -angreb, hvor en hacker kunne bruge addon-koden til at omdirigere trafik til sit eget netværk og stjæle dine data i processen.

For at gøre sagerne endnu vanskeligere for Kodi-brugere har nogle internetudbydere været kendt for at stryge internethastigheden for kunder, der streamer video. For eksempel er Verizon for nylig blevet beskyldt for at have gjort dette over for abonnenter på Netflix.

På grund af disse problemer er det altid bedst at bruge en VPN, når du streamer indhold med Kodi eller når du bruger undertekst-tilføjelser. En VPN forhindrer "mand i midten" angreb ved at kryptere de data, du sender og modtager. Selv hvis en hacker derefter formår at aflytte dine data, er de ikke læsbare.

Det forhindrer også din internetudbyder i at trottre din internethastighed, da udbyderen ikke har nogen måde at vide, at du streamer video. Som et resultat får du generelt højere opløsning og mindre uklart video.

Kort sagt, ved hjælp af en VPN hjælper du med at holde al din Kodi-aktivitet privat. Dette hjælper med at forhindre nogen i at bruge viden om dig til at kompromittere din enhed, nedsætte din internethastighed eller på anden måde rodet med dit liv. Det betyder vigtigt, at din internetudbyder ikke kan snoope på din online aktivitet og kompromittere dit privatliv.

For Kodi-brugere anbefaler vi IPVanish, fordi det vedligeholder sine egne servere, hvilket hjælper med at forhindre hakkende video. Det holder ingen logfiler, så din online aktivitet forbliver privat og er let at installere på alle populære enheder, inklusive Amazons Fires Stick. Du kan læse vores fulde IPVanish-gennemgang her eller lære om et bredere udvalg af Kodi-venlige VPN-tjenester her.

Læseraftale: Spar 60% på IPVanish

Se også: Sådan installeres VPN på Firestick

Lad os nu diskutere, hvordan man får undertekster, der arbejder for Kodi.

Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af ophavsretlige begrænsninger, herunder ulovlig streaming gennem Kodi. Kodi kan bruges til mange fremragende, lovlige online streaming-formål. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Sådan installeres undertekster på Kodi

Bemærk: Da denne artikel først blev offentliggjort i oktober 2017, anbefalede vi OpenSubtitles Kodi addon som den bedste måde at få undertekster til at arbejde på Kodi. Denne tilføjelse er dog ikke blevet opdateret for nylig, og nogle læsere har nu problemer med det. Af denne grund anbefaler vi i øjeblikket følgende alternative metode til at få undertekster til at fungere. For brugere, der stadig ønsker at bruge OpenSubtitles addon, er de originale instruktioner i slutningen af ​​denne artikel.

Hvis du vil have undertekster, der fungerer til Kodi, er du nødt til at installere en tilføjelse, der viser dem for dig. Her er trinnene til at gøre det.

 • Fra Kodis hovedmenu skal du klikke på gearikonet
 • Kodi gearikon
 • Vælg afspillerindstillinger
 • Kodi Player-indstillinger
 • Flyt markøren over sproget på venstre side af skærmen
 • Kodi Player-indstillinger Sprog
 • På højre side af skærmen skal du rulle ned og vælge standard TV-showtjeneste
 • Kodi standard-tv-showtjeneste
 • Som standard er der ingen liste med undertekster. Klik på få mere ... for at se flere muligheder
 • få flere undertekster
 • Vælg det undertekstudvidelse, du vil installere. Subscene er det, som vi finder mest anbefalet af brugerne, men du skal prøve flere tilføjelser, indtil du finder det, der er bedst for dig. Uanset hvilken du vælger vil nu blive indstillet til at søge efter undertekster, når du ser et tv-show
 • vælg tilføjelse af undertekst
 • Rul ned på undermenuen sprog igen, og vælg standard filmtjeneste
 • Kodi standard filmtjeneste
 • Vælg det samme undertekstudvidelse til film, eller klik på få mere ... for at vælge et andet
 • vælg tilføjelse til undertekst 2
 • Begynd at afspille din film eller tv-show
 • Kodi Blade II
 • Klik på ikonet "undertekster" i nederste højre hjørne
 • Klik på underteksterblad II
 • Vælg download
 • Kodi undertekster vælger download
 • Når du har søgt i et par sekunder, ser du en liste med undertekst-sæt. Sæt med fem stjerner er de mest bedømte. Vælg det undertekstsæt, du vil bruge
 • Kodi vælger undertekstens indstillingsblad
 • Undertekster blad II succes

Det er alt, hvad der er at installere og bruge undertekster med Kodi.

Liste over tilføjelser til undertekster

Her er en liste over kun nogle af de tilgængelige undertekstudvidelser.

Subscene

Denne app indeholder undertekster fra subscene.com.

Det har masser af engelske undertekster såvel som arabisk, indonesisk og vietnamesisk. Generelt er der over 50 sprog repræsenteret i Subscens samling af undertekst-sæt.

Super undertekster

Denne tilføjelse scanner feliratok.info for at finde undertekster til din film eller show. Det er især kendt for at have en nøjagtig søgefunktion.

podnapisi

Ligesom opensubtitles.org kræver Podnapisi registrering for at kunne bruge. Men det har også en enorm samling af undertekst-sæt.

Derudover er app-udvikleren kendt for at opdatere den regelmæssigt, hvilket er mere end man kan sige for mange tilføjelser til undertekster.

Adic7ed

Desværre er denne tilføjelse ikke tilgængelig fra det officielle kodi-lager. Så du er nødt til at tilføje SuperRepo-arkivet for at få det.

Det kan være værd, selvom det undertiden har mere nøjagtige undertekster end subscene.

Divxplanet

Divxplanet scanner sæt fra PlanetDP.org, indtil den finder et, der passer til din film eller show. Ligesom Podnapisi er det kendt for at blive opdateret regelmæssigt.

BS-afspiller

BS Player startede som en video medieafspiller tilbage i år 2000. Med tiden udviklede den en enorm database med undertekster til film og shows.

Kodi BS Player-tilføjelsen giver dig adgang til denne database.

Da medieafspilleren selv har over 70.000 brugere, der bidrager til den, kan adgang til denne database være meget nyttigt i de tidspunkter, hvor subscene ikke har det, du leder efter.

Sådan installeres OpenSubtitles Kodi-tilføjelse.

Bemærk: Dette er metoden til installation af undertekster, som vi oprindeligt anbefalede. Vi anbefaler nu den foregående metode i stedet for denne. Vi inkluderer disse instruktioner til brugere, der stadig ønsker at bruge denne metode.

Der er mange forskellige tilføjelser, du kan bruge til at få undertekster til Kodi. Men for at holde tingene enkle, vil jeg fokusere på OpenSubtitles. Det er den mest populære undertekst-tilføjelse til Kodi.

Trin 1 - Registrer dig med OpenSubtitles.org

Inden du kan installere denne tilføjelse, skal du registrere din e-mail-adresse hos appudvikleren. Gå her for at gøre det.

De bruger en captcha på siden for at stoppe bots, så sørg for at slukke for din pop-up-blokering, eller du får bare en fejlmeddelelse.

Der er ingen afgift for tilføjelsen. De kræver blot registrering.

Trin 2 - Installer tilføjelsen.

Fra hovedmenuen i Kodi skal du klikke på tilføjelser → downloads → undertekster → opensubtitles.org. En dialogboks åbnes med alle knapper nedtonet med undtagelse af "installation".

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Klik på "installation". Du får en meddelelse om, at opensubtitles.org er installeret.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Trin 3 - Konfigurer tilføjelsen.

Klik på “opensubtitles.org” igen. Denne gang er de andre knapper tilgængelige.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Klik på “configure” og sæt det brugernavn og adgangskode, du oprettede under trin 1, ind.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Nu er opensubtitles.org-tilføjelsen klar til at gå.

Trin 4 - Aktivér undertekster fra din film.

Mens du ser din film, skal du klikke på "undertekster." Der åbnes et felt med et par muligheder.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Klik på "download". Når du har søgt i et par sekunder, ser du en liste med undertekst-sæt.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Hvert sæt undertekster vurderes af brugerne på en skala fra en til fem. Så i de fleste tilfælde er de fire eller femstjernede dem mest nøjagtige.

Trin 5 - Nyd din film med Kodi-undertekster, der fungerer.

Det er det. Det er alt hvad du skal gøre for at nyde din film med undertekster.

Som standard er det kun undertekster i det originale sprogbelastning. Hvis du ser en fremmed film og ønsker, at underteksterne skal være på et andet sprog end originalen, se nedenfor.

Sådan får du Kodi-undertekster på et andet sprog end filmens originale.

For at ændre det sprog, underteksterne er i, skal du starte i hovedmenuen. Derfra skal du klikke på gearikonet og derefter gå til spillerindstillinger → sprog → foretrukket undertekstsprog.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Vælg det sprog, du ønsker, at underteksterne skal være på.

Sådan løses sporingsproblemer i undertekster.

Selv hvis du vælger et undertekstssæt med en høj rating, er det stadig muligt at køre på tværs af sæt, hvis sporing er slået fra. Hvis dette sker, skal du vælge "undertekster", mens filmen afspilles. Klik derefter på "undertekst offset."

En kontrol vises på skærmen, som du kan bruge til at justere timingen for undertekster, så de passer til lyden.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Sådan konfigureres Kodi-undertekster til automatisk at downloade.

Hvis du bruger undertekster meget og er træt af konstant at skulle konfigurere dem hver gang du ser en film, kan du tilføje en anden app, der automatisk åbner menuen til download af undertekster hver gang du starter en film.

På den måde er det eneste yderligere skridt, du skal tage, at vælge et bestemt undertekstssæt.

For at gøre dette skal du klikke på tilføjelser → download → tjenester → autosub. Installer autosub-tilføjelsen, ligesom du ville gøre.

Kodi-undertekster: den komplette guide til, hvordan du installerer og bruger dem.

Undertekster kan undertiden være vanskelige at bruge i Kodi, hvis du ikke allerede ved, hvordan du bruger dem, og der er en masse muligheder. Men uanset hvilke undertekster tilføjelse du vælger at bruge, skal du følge trinnene, der er beskrevet i denne vejledning, og du skal ikke have noget problem med at få dem til at fungere.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =