Kodi UK Turk -listat-lisäosa: mikä se on ja sinun pitäisi asentaa se?

Katsomme erittäin suosittua Kodi UK Turk Playlist -lisäosaa, mukaan lukien mitä se tekee, jos se on asennuksen arvoinen, jos se on turvallista käyttää ja mitkä vaihtoehdot poistuvat.


UK Turk -soittolistat 1

Jos olet kiinnostunut kotiteatterijärjestelmän perustamisesta, Kodi on yksi helpoimmista tavoista tehdä se. Se on ilmainen, avoimen lähdekoodin ja mikä parasta, se voidaan asentaa valtavaan valikoimaan laitteita. Käytitkö yksinkertaista USB-tikkua, Windows- tai Mac-PC: tä, Amazon Fire TV: tä, Rokua, Raspberry Piä, iPhonea tai Apple TV: tä, voit asentaa Kodin ja katsella suosikkisisältöäsi muutamassa minuutissa.

On kaksi tapaa saavuttaa tämä. Kodi antaa sinun käyttää laitteesi sisäiseen tallennustilaan tallennettua ääni- tai videosisältöä, mutta paljon sisällön siirtäminen mobiililaitteelle voi olla hankala. Sinulla on myös mahdollisuus asentaa ylimääräisiä ohjelmistopaketteja, joita kutsutaan lisäosiksi. Ne kerää linkkejä sisältöön, jota ylläpidetään verkossa, ja tarjoavat yleensä paljon enemmän sisältöä kuin mitä paikallisesti voidaan tallentaa.

Yksi Kodin suosituimmista kolmansien osapuolien lisäosista on nimeltään UK Turk Playlists (joskus kutsutaan UK Turks Playlist). Tässä artikkelissa selitetään, mikä on UK Turk -soittolista ja miten se toimii. Aiomme kattaa myös tietyt yksityisyys- ja turvallisuuskysymykset, joita kaikki Kodi-lisäosat jakavat riippumatta siitä, ovatko ne virallisia vai ulkopuolisia.

Kodi on täysin laillinen käyttää, mutta tietyt lisäosat ovat huonontaneet mainetta tarjoamalla pääsyn luvattomaan sisältöön. Tekijänoikeuslaki on hämmentävä parhaina aikoina, ja lait eroavat alueittain. Koska Kodi-käyttäjät ovat kiinnittäneet entistä enemmän huomiota, on tärkeämpää kuin koskaan ennen tutkia maasi lakeja, jotka koskevat sisällön suoratoistoa verkossa.

Comparitech ei suvaitse tai rohkaise tekijänoikeusrajoitusten rikkomista, mukaan lukien laiton suoratoisto Kodin kautta. Kodi -sovellusta voidaan käyttää moniin erinomaisiin, laillisiin online-suoratoistotarkoituksiin. Ota huomioon laki, uhrit ja piratismiriskit ennen lataamista tai suoratoistoa tekijänoikeuksien alaisella aineistolla ilman lupaa. Aina omistat tutkimuksen ennen Kodi-lisäosan, streamin tai arkiston käyttämistä.

Kuinka käyttää Kodia turvallisesti

Viime vuosina virtuaalisista yksityisistä verkoista (VPN) on tullut jotain kuuma aihe. Kaikkialla maapallon hallitukset lisäävät tarkkailuvaltuuksiaan perusteella, että jos sinulla ei ole mitään salattavaa, sinulla ei ole mitään pelättävää. Nykyään jatkuvasti kytketyssä maailmassa on kuitenkin monia täysin perusteltuja syitä, joiden vuoksi henkilö voi käyttää VPN: ää, varsinkin jos hän on Kodi-käyttäjä.

Otetaan esimerkiksi turvallisuus. Jokainen maailman ohjelmisto voidaan kaapata, jos sillä on riittävästi aikaa, ja Kodi-lisäosat eivät ole poikkeus. Vaikka virallisia lisäosia luodaan yleensä tiukkojen turvallisuus- ja validointiprosessien avulla, kolmansien valmistamilla lisäosilla ei ole kumpaakaan näistä, ja niiden katsotaan olevan suurempi riski. Kun lisäosa on vaarannettu, hyökkääjä voi enemmän tai vähemmän tehdä mitä haluaa tietokoneellasi, salasanojen varastamisesta toimintojen seurantaan Man-in-the-Middle (MitM) -hyökkäyksellä..

On suuri mahdollisuus, että myös oma Internet-palveluntarjoajasi ei ole kaukana puolueettomasta. He voivat myydä selaushistoriasi, estää sinua vierailemasta tietyillä verkkosivustoilla ja jopa vähentää selaamisen nopeutta hillitäksesi videoiden suoratoistoa verkossa. Tämä pätee riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa maksat ja katsotko katsotko virallisesti lisensoitua sisältöä vai et.

Kuitenkin, on olemassa tapa suojautua näiltä uhilta. Kun käytät VPN: tä, kaikki saapuva ja lähtevä liikenne on salattu, joten siitä on hyödytöntä kenellekään, joka tutkii online-toimintaa. Ellei tarkkailija työskentele valtionhallinnossa, tämän liikenteen salauksen purkaminen vie tuhansia vuosia.

Yksi parhaista Kodi-VPN-osoitteista on nimetty IPVanish. Toisin kuin suurin osa kilpailijoista, IPVanish rakentaa ja ylläpitää omaa infrastruktuuriaan, jonka avulla he voivat tarjota käyttäjilleen suurimman mahdollisen nopeuden. Tämä VPN toimii jokaisen testaaman lisäosan kanssa, ja se voidaan asentaa myös valtavaan valikoimaan laitteita, kuten Amazon Firestick, joten voit pysyä suojattuna riippumatta siitä, missä olet.

IPVanish ei myöskään pidä liikenteen lokitietoja. Tämä tarkoittaa, että jos heiltä kysytään toimintaa, he eivät voi kertoa kenellekään mitään selaus- ja suoratoistotapoistasi. Jos Internet-palveluntarjoajasi ei tiedä mitä teet, he eivät automaattisesti kurista Internet-nopeuttasi, joten VPN voi todella estää puskuroinnin ja parantaa Kodi-kokemustasi.

Lukija-sopimus: säästä 60% IPVanish-vuosisuunnitelmasta täällä.

Mikä on Kodi UK Turks Playlist -lisäosa?

UK Turks Playlist 2

UK Turk Playlists on kolmannen osapuolen Kodi-lisäosa, joka tarjoaa sekä live TV-kanavia että on-demand-sisältöä. Tämä lisäosa on niin kutsuttu linkkikaapuri: se kerää linkkejä eri streaming-verkkosivustoilta ja yhdistää ne yhteen paikkaan pääsyn helpottamiseksi.

Tämän lisäosan mediakirjasto on paljon järjestäytyneempi kuin kilpailijoidensa. Suurin osa siitä on kuitenkin ilman lupaa. Sisältöpalveluntarjoajien luetteloa ei voi tarkastella, joten et voi lisätä omia tai sulkea niitä, jotka isännöivät luvattomia sisältöjä..

Tunnustukseksi on oma osio ennen 1950-luvun elokuvia. Nämä ovat todennäköisemmin julkisia. Kaikista tällaisista nimikkeistä ei kuitenkaan ole lopullista luetteloa, ja tämän osion koko sisältöä ei voida vahvistaa lisensoiduksi. Kummallista kyllä, tässä osiossa on joitain 1950-luvun medioita, kuten 1959 Jättiläisten kaatajien hyökkäys (joka on julkinen), joten se voi olla vähemmän järjestetty kuin miltä näyttää.

Kodi UK Turks Playlist -sovelluksen kehittäjillä ei ole erillistä verkkosivustoa tai Facebook-profiilia. Siellä on Discord-ryhmä ja Telegram-ryhmä, jota heidän väitetään johtavan, mutta emme ole voineet vahvistaa, että se todella on heitä. Koska useimmat foorumit eivät salli jäsentensä keskustella kolmansien osapuolien lisäosista, jos lisäosa kaapattaisiin, on hyvä mahdollisuus, jota et tiedä, ennen kuin järjestelmäsi on jo vaarannettu.

Edellä esitetyistä syistä emme suosittele, että Kodi-käyttäjät asentavat tai virtauttavat sisältöä UK Turk -soittolistojen kanssa.

Vaihtoehtoja UK Turks Playlist -lisäosaan

Kodi-käyttäjät, jotka haluavat lähettää virallisesti lisensoitua sisältöä UK Turks Playlist -sovelluksen kanssa, ovat raskas prosessi tarkistaa ovatko kukin yksittäinen nimike julkinen. On olemassa useita muita lisäosia, jotka poistavat epäilykset vain isännöimällä laillista sisältöä, olipa kyse sitten elokuvista, TV-ohjelmista tai musiikista.

Pelata

pelata

PlayOn on yksi parhaista tavoista yhdistää useiden erilaisten suoratoistoalustojen sisältö Kodiin. Tarvitset PlayOn-tilauksen (2,50 dollaria kuukaudessa), plus yhden jokaisesta palvelusta, jota haluat käyttää. Tämä todennäköisesti maksaa vähemmän kuin kaapeli-TV-paketti. Jos se ei vastaa odotuksiasi, voit hyödyntää PlayOnin 30 päivän rahat takaisin -käytäntöä, joten kokeilemalla sitä ei todellakaan ole mitään menetettävää..

PlayOn tarjoaa kuitenkin muutakin kuin vain sisällön toimittamisen. Sen avulla voit myös ohittaa mainokset ja tallentaa mediaa suoraan Windows-tietokoneellesi. Tallenteet tallennetaan .MP4-muodossa, joten ne ovat erittäin kannettavia tosiasian jälkeen ja niitä voidaan katsella melkein millä tahansa puolivälisellä laitteella.

PlayOn Kodi -lisäosa Kodi löytyy virallisesta Kodi-lisäosa-arkistosta.

FilmOn.TV

FilmOn

FilmOn.TV on palvelu, jonka avulla sen käyttäjät voivat käyttää suoraa TV- ja radiokanavaa ympäri maailmaa. Kaikki tarjolla olevat streamit ovat täysin laillisia.Vaikka, kun jotkut niistä vaativat FilmOn-tilauksen, on kymmeniä, jotka eivät.

Vaikka tämä lisäosa tarjoaa suoratoistoja useista maista, etsimäsi sisältöä ei ole koskaan vaikea löytää. Sen stream-luettelo on järjestetty alkuperämaan ja genren mukaan, jotta löydät nopeasti äidinkielelläsi lähettävän kanavan.

Jokainen maku on otettu huomioon: FilmOn tarjoaa kaiken poliittisista uutisista aina kauhuihin, ja siellä on myös pieni valikoima on-demand-sisältöä, kun et löydä mitään, mitä haluat katsella live-tilassa.

Kodi: n FilmOn.TV-lisäosa löytyy SuperRepo-luokan videovarastosta.

SoundCloud

SoundCloud

SoundCloud on alusta, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa oman alkuperäisen äänen. Se on yksi parhaista paikoista löytää uusia ja tulevia taiteilijoita, ja lisäosan ansiosta voit käyttää laajaa kirjastoaan suoraan Kodin kautta.

Tämä lisäosa antaa sinun valita kuunnella mitä tahansa trendiä ja antaa sinun etsiä sisältöä tyylilajin mukaan. Useiden levy-yhtiöiden kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta SoundCloud-käyttäjät voivat nyt lähettää omat remiksinsä lisensoidusta sisällöstä. Voit jopa kuunnella jo tunnettavia kappaleita, vaikkakin uudella kierroksella.

Se ei ole vain musiikkia; saatavilla on myös podcasteja, äänikirjoja ja uutisia. Tämä tekee SoundCloudista vahvan valinnan jokaiselle Kodi-käyttäjälle, joka etsii monipuolista, luotettavaa ja mikä tärkeintä, laillista äänen lisäosaa..

Kodi SoundCloud -lisäosa löytyy virallisesta Kodi-lisäosa-arkistosta.

Reddit Viewer

reddit-katseluohjelma

Reddit on yksi maailman suosituimmista verkkosivustoista, ja sen seurauksena uusi sisältö jaetaan jatkuvasti. Ei ole yllättävää, että on olemassa lisäosa nimeltään Reddit Viewer, jonka avulla voit selata Redditiä suoraan Kodin kautta.

Tämä lisäosa on esiasetettu eräiden jo lisättyjen suurimpien videopohjaisten alalaitteiden kanssa, mutta voit myös lisätä ne nopeasti ja helposti. On myös mahdollista lisätä käyttäjiä tähän luetteloon näyttämällä kaikki ketjut, joihin he ovat osallistuneet.

Reddit Viewerillä on joitain melko perusteellisia vaihtoehtoja. On suodattimia, joiden avulla voit piilottaa viestit niiden sisältötyypin, maturiteettiluokituksen tai alijulkaisun perusteella. Tämän avulla voit luoda todella mukautetun Reddit-näkymän, jota on helppo navigoida, jopa television kaukosäätimellä.

Kodi Reddit Viewer -lisäosa löytyy virallisesta Kodi-lisäosa-arkistosta.

Yleiskatsaus ja yksityisyyden suoja

Kodi UK Turks Playlist -lisäosa tarjoaa vain vähän käyttäjille, jotka etsivät laillisia sisällön lähteitä. Se häiritsee omia vesialueitaan sisällyttämällä potentiaalisesti lisensoimaton vuoden 1950 jälkeinen sisältö yhteen ainoaan luokkaan, joka sisältää julkisoikeudellisia otsikoita.

Koska kyse on kolmannen osapuolen lisäosasta, sieppaamisen vaara on suurempi kuin virallinen, ja ottaen huomioon, että kehittäjät ovat rajoittaneet pääsyä sosiaalisen median tililleen, ei ole mitään keinoa tietää, onko lisäosa ollut kaapattu luottamatta mahdollisesti epäluotettaviin lähteisiin.

Kun ajatelet, että melkein minkä tahansa tyyppiselle sisällölle on saatavilla virallisia lähteitä - joista moniin on pääsy vapaasti -, Kodi UK Turks -lisäosa menettää suuren osan kiistastaan. Koska tämä lisäosa tarjoaa lisääntyneen riskin, uskomme, että virallisesti lisensoitu vaihtoehto palvelee Kodi-käyttäjiä paremmin.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2