Kodi Streamhub-tillegg: Skal du installere det? Er det trygt å bruke?

Vi tar en titt på Kodi streamhub-tillegget for å se om du skal installere det, hvor trygt det er å bruke og om det er bedre alternativer. Vi viser deg hvordan du bruker Kodi trygt og privat når du bruker tilleggsprogrammer.


streamhub 1

Kodi er en open source programvarepakke som lar deg raskt og enkelt lage ditt eget hjemmekinoanlegg. En av Kodis største attraksjoner er at den kan installeres på et stort utvalg av forskjellige enheter, inkludert Raspberry Pi, Amazon Fire Stick, Roku, iPhone, Apple TV, USB Flash drive, og selvfølgelig Windows og Mac PCer.

Når Kodi er installert, er det to måter å få tilgang til medier på. Den første er å stole helt på videoer og musikk som lagres lokalt, men dette er ikke ideelt for enheter med små mengder lagringsplass. Den andre måten er å installere flere programvareutstyr som heter tilleggsprogrammer. Disse finner lenker til innhold som er vert online, og kan brukes uavhengig av hvilken enhet du har installert Kodi på.

En av disse tilleggsprofilene kalles Streamhub. Denne artikkelen vil forklare hva Streamhub er og hvordan det fungerer. Selv om ingen Kodi-tillegg er ugjennomtrengelige for angrep, er tredjeparts tillegg som Streamhub mindre sikker enn offisielle. Vi vil også kaste lys over personvernhensynene som både offisielle og tredjeparts tilleggsprogrammer deler.

Det har vært mange skremselhistorier om Kodi i nyhetene den siste tiden, men sannheten er at Kodi selv er helt lovlig å bruke. Årsaken til denne negative oppmerksomheten er at noen tillegg har gitt brukere tilgang til ulisensiert innhold. For å gjøre saken mer forvirrende, har hvert land sin egen lovgivning angående strømming på nettet. Av denne grunn er det avgjørende at du tar litt tid på å forske på lovene i landet ditt før du bruker Kodi til å streame innhold.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse. Har du alltid forskning før du får tilgang til Kodi-tillegg, strøm eller depot.

Viktig: Hvordan bruke Kodi trygt og privat

I de tider vi lever i, kan ikke viktigheten av personvern på nettet overdrives. Dessverre er det en forhåndsoppfatning om at personer som bruker et virtuelt privat nettverk (VPN) for å anonymisere nettleserhistorikken og trafikken deres ikke er bra. I virkeligheten er det flere gode grunner til at noen, og spesielt Kodi-brukere, bør bruke en VPN.

En av de mest ødeleggende teknikkene en hacker kan bruke kalles et Man-in-the-Middle-angrep (MitM). Det er her noen avskjærer alle data mellom deg og nettstedene du besøker, og potensielt gi dem tilgang til alt fra bankkontoinformasjonen din til innloggingsinformasjon på sosiale medier..

Hvordan er dette relevant for Kodi? Vel, alle tillegg er sårbare for kapring, men tredjeparts tillegg har større risiko fordi de sannsynligvis ikke hadde hatt de samme tekniske valideringsprosessene som ble brukt under utviklingen. Når et Kodi-tillegg er kapret, er det veldig lite som en ondsinnet tredjepart ikke kan gjøre med datamaskinen din.

Dessverre er ikke hackere alt du trenger å bekymre deg for. Internett-leverandører (ISP) har vært kjent for å bevisst begrense nettverkshastighetene til brukerne sine for å forhindre dem fra å streame video på nettet. Dette kan skje selv om du betaler for ubegrensede nedlastingshastigheter og bare strømmer offisielt lisensiert innhold.

En god VPN kan hjelpe med begge disse truslene. De krypterer alle innkommende og utgående data fra datamaskinen din, noe som betyr at alle som undersøker trafikken din ikke kan se hva du gjør. Dette betyr også at Internett-leverandøren din ikke vil kunne fortelle om du streamer video, noe som beskytter deg mot throttlingstiltakene deres.

Vi anbefaler å bruke en VPN som heter IPVanish. Til dags dato har IPVanish jobbet med alle Kodi-tilleggene vi har testet, og de fører ikke noen logger over trafikken din overhodet. Du trenger ikke å ofre personvern for enkelhets skyld, ettersom det til og med kan installeres på en Amazon Firestick.

De eier også serverne sine, noe som gjør at de kan tilby et stabilt nettverk med jevn hastighet. Dette betyr at IPVanish kan bidra til å forhindre bufferingsproblemer og la deg glede deg over Kodis innhold slik det var ment å oppleves.

Leseravtale: spar opptil 60% på en IPVanish her.

Hva er Kodi Streamhub-tillegget?

streamhub 2
Kodi Streamhub-tillegget er en tredjeparts plugin som gir tilgang til direktesendte TV-strømmer og innhold på forespørsel. Det er en ganske standard lenke skrape som finner innhold som er vert på flere forskjellige streaming-nettsteder og leverer det til brukeren.

Det er flere store problemer med dette tillegget som forhindrer oss i å anbefale det. For det første er det overveldende flertallet av innholdet ulisensiert. Listen over leverandører som dette tillegget bruker, kan ikke legges til, og selv om det flere titalls allerede er inkludert, er det ikke en eneste legitim kilde som tilbys.

For det andre er noen av disse tilleggsstrømmene bare tilgjengelige for premiummedlemmer. For å bli premiummedlem må du betale utvikleren et abonnementsgebyr. Den mest åpenbare feilen her er at det ikke er noen måte å vite hva som vil bli gjort med kredittkortinformasjonen din, men det er ikke det eneste problemet. Hvis du er villig til å bruke penger på å strømme innhold, er det bedre å støtte selskapet som leverer det. Dette vil tillate dem å fortsette å lage dette innholdet og vil ikke støtte folk som lager uekte strømmer.

Mens Streamhub har en ganske stor tilstedeværelse på sosiale medier, legger skaperne veldig sporadisk ut. De har et dedikert forum, men noen deler av det fungerer ikke, og for det meste, hvis tillegget skulle bli kapret, vil du sannsynligvis måtte stole på informasjon fra uoffisielle kilder for å bekrefte dette.

Av grunnene ovenfor anbefaler vi ikke at Kodi-brukere installerer eller strømmer innhold med Streamhub.

Alternativer til Streamhub Kodi-tillegget

Streamhub tilbyr nesten ingenting til Kodi-brukere som ønsker å streame innhold legitimt. I stedet kunne disse brukerne dra nytte av å bruke noen av de offisielle tilleggene nedenfor eller i vår dedikerte artikkel. Noen av disse er gratis å bruke, andre krever et lite abonnement, men best av alt, alt innholdet de gir tilgang til er offisielt lisensiert.

vice

vice

Hvis du leter etter hardtslående dokumentarer, har Vice-tillegget til Kodi alt du trenger noen gang. Den tilbyr funksjoner i full lengde som dekker alt fra politikk til identitet til krig, og disse er pent organisert i spillelister for enklere visning.

Kodi's Vice-tillegg er gratis å bruke og krever ikke noen form for registrering. Det er ingen tilleggsinnstillinger-side, men når du ser på innhold, er det en betydelig mengde tilpasninger tilgjengelig. Du kan endre lysstyrke, kontrast og zoomnivå, og det er til og med støtte for 3D-briller. Lydinnstillingene er på samme måte avanserte, med en tilpasset forskyvningsfunksjon i tilfelle videoen forsinkes.

Alt innholdet Vice gir er tilgjengelig i høyoppløselig, og til tross for dette, lastes strømmer veldig raskt med minimal buffering direkte fra den offisielle Vice-nettstedet.

Vice add-on for Kodi kan bli funnet i det offisielle Kodi add-on depotet.

Rykke

rykke

Hvis du er interessert i spill eller eSports, har du sannsynligvis hørt om Twitch. Det er verdens ledende streamingplattform med et spillfokus, så det er bare naturlig at det er et Kodi-tillegg for det.

Twitch-tillegget for Kodi lar deg søke etter et bestemt spill, streamer eller plattform og gir både live og på forespørsel innhold. Den har også en seksjon for ikke-spillinnhold, så det er noe for alle å se på.

En av de største forskjellene mellom Twitch og andre videoplattformer som YouTube, er at Twitch er vert for mye innhold som er flere timer langt. Dette er noe av et tveegget sverd. Det tar litt lenger tid å laste inn strømmer og blir ikke så lett å se mens du er på farten, men hvis du finner en streamer du liker, har de ofte mye mer å se enn på YouTube.

Du kan til og med blokkere visse spill, lokalsamfunn eller strømmer med lav oppløsning fra å vises i søkeresultatene. Dette lar deg få en best mulig opplevelse og til og med sparer deg fra å måtte bla gjennom flere sider med resultater før du finner det du leter etter.

Twitch-tillegget for Kodi finner du i det offisielle Kodi-tillegget.

NBC Sports Live Extra

NBC

Hvis du leter etter sportslig innhold, har NBC Sports Live Extra-tillegg for Kodi mye å tilby. De dekker mange forskjellige idretter, inkludert Formel 1, golf og baseball, i tillegg til at de tilbyr kamphøydepunkter og inneholder innhold som intervjuer gratis.

Det er imidlertid en fangst: for å se hele spill eller se liveinnhold, må du betale for begge kamper av et abonnementsgebyr. Uansett om du er en ivrig fan eller bare vil se cupfinalen, er du dekket.

Mens noen dekning av NBC Sports Live Extra er tilgjengelig i flere land (Østerrike, Canada, Danmark, Tyskland, Irland, Italia, Japan, Luxembourg, Nederland, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia), er noe innhold regionlåst. Du kan omgå dette ved å koble VPN til en amerikansk server, så det er ikke et stort problem.

NBC Sports Live Extra-tillegget finner du i det offisielle Kodi-tillegget.

iPlayer WWW

iPlayer

I Storbritannia er en av de mest populære måtene å få tilgang til liveinnhold av høy kvalitet ved å bruke BBC iPlayer. Det gir en blanding av direktesendt TV og radiostrømmer, i tillegg til et utvalg av innhold på forespørsel fra alle BBCs kanaler.

Alt dette innholdet kan nås innenfra Kodi ved å bruke et offisielt tillegg som heter iPlayer WWW. Det er gratis å bruke og krever ikke noen form for registrering. Du kan imidlertid bli spurt om du har en gyldig TV-lisens. Dette er et lovlig krav for å bruke iPlayer i Storbritannia, og lar deg også se alle andre gratis britiske TV-kanaler, så det er ikke en dårlig investering.

IPlayer-innholdet er regionlåst, så hvis du er en TV-lisensinnehaver som reiser utenfor Storbritannia, vil du ikke kunne få tilgang til iPlayer-innhold uten en britisk IP-adresse. Imidlertid, hvis du kobler VPN-en til en britisk server, vil du bli utstyrt med en og kunne bla gjennom iPlayer til ditt hjertes innhold.

IPlayer WWW-tillegget for Kodi finner du i det offisielle Kodi-tillegget. Klikk her for å lese vår grundige iPlayer WWW installasjonsveiledning.

Oversikt og personvernhensyn

Streamhub er langt fra det perfekte Kodi-tillegget. Selv om det gir tilgang til et stort mediebibliotek, er det veldig lite lisensiert innhold som tilbys. Det er heller ingen måte å legge til legitime innholdsleverandører, så brukere som ønsker å streame innhold offisielt, er Streamhub alt annet enn ubrukelig.

I tillegg er det faktum at skaperen av Streamhub godtar abonnementsavgift i bytte mot et bredere spekter av uoffisielle kilder i beste fall. Dette muligens gir dem direkte tilgang til kredittkortinformasjonen din og til og med å ignorere risikoen som følger med dette, vil pengene dine bli bedre brukt til å støtte folk som muliggjør innholdet i utgangspunktet.

Det er et mangfold av tillegg for Kodi som gir offisielt lisensiert innhold du kan se på. Mange av disse er gratis å bruke, mer pålitelige og tilbyr større funksjonalitet enn Streamhub, så vi er sikre på at du vil kunne finne en som passer dine behov bedre enn Streamhub kan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =