Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε iPad ή iPhone

Το Kodi είναι ένα απίστευτα ισχυρό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα από ό, τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ροή σχεδόν οτιδήποτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές από οπουδήποτε και χρησιμοποιείτε το Kodi για να πάρετε κάθε σημαντικό αθλητικό γεγονός. Το καλύτερο από όλα, είναι δωρεάν! Το μόνο ερώτημα είναι, πώς δημιουργείτε το Kodi στην κινητή συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις απίστευτες προσφορές της από οπουδήποτε?


Εάν είστε χρήστης iPad ή iPhone, η εγκατάσταση του Kodi δεν είναι τόσο δύσκολη. Παρόλο που δεν είναι τόσο απλό όσο η επίσκεψη στο App Store, μπορεί να γίνει σχετικά γρήγορα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εγκαταστήσετε το Kodi στο iPad ή το iPhone σας, μεταξύ άλλων μέσω του επιτραπέζιου υπολογιστή σας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας παρουσιάσουμε βήμα προς βήμα τον τρόπο εγκατάστασης του Kodi σε iPad ή iPhone, χρησιμοποιώντας την επιφάνεια εργασίας σας και την εφαρμογή Cydia Impactor. Για τους σκοπούς αυτού του σεμιναρίου, θα χρησιμοποιήσουμε μια συσκευή των Windows συνδεδεμένη σε ένα iPhone. Ωστόσο, μπορείτε να ακολουθήσετε παρόμοια βήματα χρησιμοποιώντας μια επιφάνεια εργασίας Mac και ένα iPad ή άλλο συνδυασμό. Ας αρχίσουμε!

Χρησιμοποιήστε ένα VPN με το Kodi

Πριν να κολλήσετε στη διαδικασία εγκατάστασης, αξίζει να σημειωθεί ότι συνιστάται ιδιαίτερα να εγκαταστήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) πριν από τη ροή ή τη λήψη περιεχομένου χρησιμοποιώντας το Kodi. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα καθώς σας παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ιδιωτικότητας, κρυπτογράφοντας την επισκεψιμότητα της συσκευής σας και μετατοπίζοντας την. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσετε τη δραστηριότητα ροής σας ιδιωτική από τον ISP σας και άλλους, καθώς και να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο με γεωμετρικό περιεχόμενο. Οι πάροχοι ISP γνωρίζουν ότι επιβραδύνουν τις βαριές ταινίες και τα προβλήματα αποθήκευσης του Kodi είναι κοινά για όσους δεν χρησιμοποιούν ένα VPN.

Επιπλέον, ενώ η ίδια η εφαρμογή Kodi δεν περιέχει απειλές, διαφορετικά πρόσθετα Kodi που μπορείτε να εγκαταστήσετε αργότερα φέρουν κίνδυνο ασφάλειας και ιδιωτικότητας. Ορισμένα πρόσθετα έχουν ληφθεί στο παρελθόν και χρησιμοποιούνται για την κατασκοπεία στους υπολογιστές των χρηστών και τη δραστηριότητα του ιστού. Ένα δημοφιλές πρόσθετο, Exodus, χρησιμοποιήθηκε ακόμη και για τη δημιουργία ενός botnet DDoS από ανυποψίαστους χρήστες. Δεδομένης της χαμηλής ασφάλειας για την οποία φιλοξενούνται και διανέμονται πολλά πρόσθετα, είναι καλύτερο να αποφύγετε την έκθεση της ταυτότητας και των δεδομένων σας. Ένα VPN θα το κάνει αυτό για εσάς μέσω της χρήσης ασφαλών κρυπτογραφημένων συνδέσεων δεδομένων.

Στην ιδανική περίπτωση, θα θελήσετε να βρείτε ένα γρήγορο, αξιόπιστο VPN όπως το IPVanish. Αυτός ο πάροχος είναι σοβαρός για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες ροής. Επιπλέον, προσφέρουν επίσης μια τεράστια έκπτωση 60% στους αναγνώστες μας. Είναι εύκολο να εγκαταστήσετε και να επιτρέψετε την πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα Kodi, γι 'αυτό συνιστάται ιδιαίτερα.

Τώρα που αυτό είναι εκτός δρόμου, ας πηδήξουμε να σας πάρουμε μαζί με το Kodi!

Βήμα # 1: Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Cydia Impactor

Ο Cydia Impactor σάς επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα εφαρμογές σε μια συσκευή iOS χωρίς να χρειαστεί jailbreaking. Πηγαίνετε στην αρχική σελίδα του Impactor Cydia και επιλέξτε την κατάλληλη έκδοση.

Σε αυτή την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσουμε την έκδοση των Windows. Μόλις αποθηκεύσετε το φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας, θα πρέπει να εξαγάγετε τα αρχεία του. Ανοίξτε το φάκελο και επιλέξτε Εξαγάγετε αρχεία.

Τα αρχεία Impactor.
Τώρα που έχετε προετοιμαστεί, μπορείτε να προχωρήσετε στο Kodi.

Βήμα # 2: Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Kodi

Η αρχική σελίδα του Impactor Cydia.Δεδομένου ότι οι νέες εκδόσεις του Kodi κυκλοφορούν τακτικά, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να πάτε κατευθείαν στην πηγή για το πιο ενημερωμένο αρχείο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι το Kodi θα σας δώσει ένα αρχείο DEB και για αυτήν την εγκατάσταση, θα χρειαστείτε ένα αρχείο IPA. Μην ανησυχείτε, θα σας πούμε πώς να πραγματοποιήσετε τη μετατροπή. Ωστόσο, αν προτιμάτε να μην περάσετε αυτό το βήμα, θα μπορούσατε να αναζητήσετε απλά το "τελευταίο αρχείο IPA Kodi" και θα πρέπει να το βρείτε αρκετά γρήγορα.

Εάν είστε ευχαριστημένοι με τη μετατροπή, μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Kodi και κάντε κλικ στο μπλε Κατεβάστε στην επάνω δεξιά γωνία.

Η αρχική σελίδα του Kodi.
Στη σελίδα που εμφανίζεται, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Επιλέξτε το όπλο σας όπου θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής λήψεων:

Το Kodi
Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το εικονίδιο iOS, επιλέξτε το κατάλληλο αρχείο DEB και αποθηκεύστε το στην επιφάνεια εργασίας σας.

Οι επιλογές λήψης αρχείων Kodi για iOS.
Στη συνέχεια, θα βεβαιωθούμε ότι είναι χρησιμοποιήσιμο για τη μέθοδο εγκατάστασης.

Βήμα # 3: Μετατροπή του αρχείου DEB σε αρχείο IPA

Προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο Kodi με τον Cydia Impactor, θα πρέπει να το μετατρέψετε χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο αποκατάστασης. Για τα Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το 7-Zip ή οι χρήστες MacOS να επιλέξουν το The Unarchiver. Για τους σκοπούς αυτού του φροντιστηρίου, θα χρησιμοποιήσουμε το 7-Zip.

Με την εγκατάσταση του αρχειοθέτη, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο DEB που έχετε αποθηκεύσει στην επιφάνεια εργασίας σας. Εδώ, επιλέξτε 7-Zip > Εξαγάγετε αρχεία και να επιλέξετε μια θέση για τα εξαγόμενα αρχεία. Ίσως να είναι πιο εύκολο να κρατάτε τα πράγματα απλά και να σώζετε τα πάντα στην επιφάνεια εργασίας για τώρα.

Μόλις ολοκληρωθεί, ανοίξτε τον φάκελο που εξάγεται και θα δείτε ένα αρχείο που ονομάζεται data.tr. Κάνετε το ίδιο πράγμα με αυτό το αρχείο (κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε 7-Zip > Εξαγάγετε αρχεία).

ο
Τώρα ανοίξτε το φάκελο που εξάγεται και στο εσωτερικό του θα βρείτε ένα Εφαρμογές ντοσιέ. Ανοίξτε αυτό και θα δείτε ένα Kodi.app ντοσιέ. Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο εδώ και ονομάστε το κάτι απλό Νέο Kodi.

ο
Στη συνέχεια, σύρετε το Kodi.app φάκελο στον νέο φάκελο. Τώρα, πρέπει να συσκευάσετε αυτό το νέο φάκελο σε ένα αρχείο. Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε 7-Zip > Προσθήκη στο αρχείο.

ο
Στο παράθυρο που προκύπτει, βεβαιωθείτε ότι το όνομα τελειώνει με .ipa και η μορφή αρχείου είναι .φερμουάρ.

ο
Θα καταλήξετε στη συνέχεια με το νέο σας αρχείο IPA έτοιμο να πάει.

ο
Σύρετε αυτό πάνω στην επιφάνεια εργασίας σας για να κάνετε τα πράγματα ευκολότερα.

Βήμα # 4: Συνδέστε τη συσκευή σας στην επιφάνεια εργασίας σας και ανοίξτε την εφαρμογή Cydia Impactor

οΤώρα που έχετε και την εφαρμογή Cydia Impactor και το αρχείο Kodi IPA έτοιμο να πάτε, ήρθε η ώρα να συνδέσετε το iPhone ή το iPad στην επιφάνεια εργασίας σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. Εάν το iTunes ανοίγει αυτόματα, κλείστε το. Ίσως χρειαστεί να απαντήσετε στη συσκευή σας με ερώτημα εάν θέλετε να εμπιστευτείτε τον υπολογιστή:

ο
Τώρα είναι καιρός να επιστρέψουμε στα αρχεία Cydia Impactor που εξήχθησαν νωρίτερα. Ανοίξτε το φάκελο και επιλέξτε Επιταχυντής (με σύμβολο εργαλείου δίπλα σε αυτό):

ο
Αυτό θα ξεκινήσει την εφαρμογή, αλλά μην πιέσετε το κουμπί Έναρξη.

Η εφαρμογή Cydia Impactor.
Με την εφαρμογή έτοιμη να πάει, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την εγκατάσταση.

Βήμα # 5: Ξεκινήστε τη διαδικασία εγκατάστασης

Με την εφαρμογή Cydia Impactor ανοιχτή, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το αρχείο IPA Kodi που δημιουργήσατε νωρίτερα. Απλά σύρετε και αποθέστε το αρχείο στη διεπαφή της εφαρμογής. Στη συνέχεια, η Cydia Impactor θα σας ζητήσει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη Apple iTunes που ακολουθείται από τον κωδικό πρόσβασής σας. 

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο ενοχλητικό, μην ανησυχείτε, δεν καταγράφει αυτές τις πληροφορίες και απλά το στέλνει στην Apple, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Τώρα ήρθε η ώρα να καθίσετε και να περιμένετε όσο θα γίνει η εγκατάσταση. Θα δείτε μια σειρά μηνυμάτων σχετικά με την εφαρμογή, μαζί με μια πράσινη γραμμή που υποδεικνύει την πρόοδο της διαδικασίας εγκατάστασης.

Η εγκατάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Μόλις σταματήσει, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Βήμα # 6: Εμπιστευθείτε το αναγνωριστικό χρήστη σας ως προγραμματιστή στη συσκευή σας

Αναδυόμενο παράθυρο ονόματος χρήστη Apple ID.Το τελευταίο βήμα στη διαδικασία για να απολαύσετε το Kodi είναι να αποδεχτείτε ότι εμπιστεύεστε το αναγνωριστικό χρήστη σας ως προγραμματιστή στη συσκευή σας. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε μέσα Ρυθμίσεις > Γενικός > Διαχείριση συσκευής.

ο
Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε Εμπιστοσύνη , όπου "" θα είναι αυτό που χρησιμοποιήσατε νωρίτερα.

ο
Τελικά, χτυπήστε Εμπιστοσύνη στο αναδυόμενο παράθυρο για επιβεβαίωση:

Ένα αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης εμπιστοσύνης.
Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να βγείτε από την έξοδο Ρυθμίσεις όπου θα βρείτε την εφαρμογή Kodi τοποθετημένη στην αρχική οθόνη σας έτοιμη για χρήση.

Το "Smartphone" του Dariusz Sankowski έχει λάβει άδεια χρήσης CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 91