Kodi Gurzil-tillegg: Skal du installere det? er det trygt å bruke?

Gurzil Kodi tillegg


Interessert i å bruke Gurzil Kodi-tillegget? Vi har sett nærmere på dette tillegget for å finne ut mer om hva det tilbyr, samt tilby noen anstendige alternativer. Les videre for mer.

Kodi er åpen kildekode-programvare som tar det harde arbeidet med å lage ditt eget hjemmekinoanlegg. Den er enkel å bruke, svært allsidig og kan installeres på alle slags enheter, inkludert iPhone, Raspberry Pi, Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick, eller til og med en enkel USB-flash-stasjon.

Les mer: Hva er Kodi og hvordan komme i gang med det.

Kodi gir sine brukere to alternativer for å se på innhold. For det første kan de få tilgang til musikk- og videofiler som er lagret lokalt på datamaskinen. Det er også muligheten til å installere flere programvareutstyr som kalles tilleggsprogrammer. Disse gir brukeren tilgang til enorme mengder innhold som er vert online.

Gurzil er en slik Kodi-tillegg. I denne artikkelen skal vi dekke nøyaktig hva Gurzil er og hvordan det fungerer. Selv om alle tillegg for Kodi er hypotetisk sårbare for angrep, kommer tredjeparts tillegg som Gurzil med ekstra risiko. Vi vil også forklare noen av personvern- og sikkerhetsproblemene som alle tilleggsprogrammer deler, enten de er offisielle eller tredjepart..

Kodi har vært i den siste enden av mye negativ presse. Selv om programvaren er fullstendig lovlig å bruke, har visse tillegg gitt tilgang til ulisensiert eller på annen måte uoffisielt innhold. Av denne grunn er det viktig for deg å forstå lovene for streaming av innhold på nettet i ditt land. Dette vil hjelpe deg med å minimere risikoen for å komme i trøbbel på grunn av online streaming.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer copyright-materiale uten tillatelse.

Viktig: Bruk en VPN med Kodi

Mange Kodi-brukere bruker tjenestene til et virtuelt privat nettverk (VPN) for å skjule streamingaktivitetene sine. Imidlertid er det mange grunner for en Kodi-bruker til å bruke en VPN selv om de bare får tilgang til offisielt lisensiert innhold.

Mens eventuelle Kodi-addons risikerer å kapre, er tredjeparts addons som Gurzil mer utsatt for hacking. VPN-er beskytter nettverks- og streamingaktivitetene mot mange trusler som er vanlige for Kodi-addon-streaming, for eksempel Man-in-the-Middle-angrep.

Det er viktig å bruke en VPN-tjeneste som er designet for å samarbeide med Kodi. Mens hver VPN vil redusere forbindelsen din på grunn av hvordan de fungerer, er noen ikke ment for å håndtere HD-videostreaming. Og dessverre lover noen VPN-er personvern, men opprettholder logger om kundenes surfeaktiviteter.

For å sikre personvern, sikkerhet og høye hastigheter, anbefaler vi IPVanish. Tjenesten vedlikeholder sine egne servere og infrastruktur, gir en langt raskere og mer stabil tilkobling enn de fleste av konkurrentene og holder ingen logger over dine aktiviteter. I tillegg kan du installere den på en Amazon Fire Stick for å holde deg beskyttet når du bruker Kodi hjemmefra.

LESERHANDLING: Spar 60% på en IPVanish-plan her.

Hva er Gurzil-tillegget for Kodi?

Kodi Gurzil-tillegg: Skal du installere det? er det trygt å bruke?

Gurzil er en gaffel av det populære tredjeparts-tillegget Exodus. Den har samme funksjonalitet, men et litt annet utseende. Gurzil skrap linker fra flere leverandører for å levere innhold på flere forskjellige språk og sjangre.

Det er et par store problemer med dette tillegget. Først og fremst gir ingen av nettstedene den samler lenker fra kun lisensiert innhold. Det er heller ingen måte å legge til legitime leverandører. For Kodi-brukere som ikke vil se piratkopiert innhold, har dette tillegget ingenting å tilby.

For det andre, mens vi ber leserne våre søke etter legitime innholdskilder, må vi erkjenne at noen ikke vil. Fakta er at det allerede er bedre kjente Exodus-gafler, som, selv om de er like dårlige på piratkopieringsfronten, har et større følger.

Dette betyr at hvis de blir kapret eller slutter å jobbe, er det mer sannsynlig at du får en tidlig advarsel. Kort sagt, det er mye risiko og ingenting å hente ved å installere en lite kjent Exodus-klon fra et relativt lite depot og utvikler.

Av grunnene ovenfor anbefaler vi ikke at Kodi-brukere installerer eller streamer innhold med Gurzil.

Alternativer til Gurzil-tillegget

Selv om Gurzil og de andre eksodusgafflene gir tilgang til et stort utvalg av innhold, er det meste av det piratkopiert. For brukere som ønsker tilgang til legitime medier, er det flere andre Kodi-tillegg som bedre vil passe deres behov, og vi vil dekke noen av disse nedenfor.

iPlayer WWW Addon

iPlayer

BBC iPlayer er populær i Storbritannia, så det er ikke overraskende at det er et offisielt Kodi-tillegg for det. Den gir tilgang til on-demand og liveinnhold fra BBCs TV- og radiostasjoner, og inkluderer både TV-serier og filmer.

Dette tillegget er helt gratis å bruke. Hvis du er lokalisert i Storbritannia, trenger du imidlertid en TV-lisens for å se lovlig. Det var tidligere et smutthull som tillot brukere å se innhold uten lisens så lenge det ikke var live, men dette ble adressert i fjor. Du blir nå spurt om du har en TV-lisens før du får lov til å bruke iPlayer, men den ber ikke om noen spesifikke påloggingsdetaljer.

I tillegg, hvis du er utenfor Storbritannia, vil iPlayer-innholdet være utilgjengelig for deg. For å komme deg rundt dette, må du bare koble VPN-en til en by i Storbritannia. Når du er tilkoblet, vil du ha ubegrenset tilgang til noen av de legitime strømmer av høy kvalitet som er tilgjengelige.

iPlayer WWW er tilgjengelig fra det offisielle Kodi-tilleggslageret.

YouTube Addon

bobler kodi-tillegg

Det er ingen andre tillegg, offisielle eller på annen måte, som kan konkurrere med størrelsen på YouTubes innholdsbibliotek. Den har for tiden så mange videoer at det vil ta flere tusen år å se dem alle, og mer blir lagt til hver dag.

Dette betyr at uansett hva du smaker, vil det alltid være noe du kan se på. YouTube har alt fra live eSports-turneringer til 24-timers nyhetsdekning til korte uavhengige filmer. Det beste er at det store flertallet av tilgjengelig innhold er helt lovlig. Videoer som inneholder ulisensiert opphavsrettsbeskyttet innhold blir vanligvis raskt tatt av opphavsrettsinnehaverne, så sjansen for at du snubler over noe ved en feiltakelse er lav.

Dette tillegget anbefaler til og med videoer du kanskje vil like basert på sehistorikken din. Du kan rangere spesifikke videoer for å øke eller redusere sjansen for at lignende innhold blir anbefalt deg. YouTube har ikke bare mer innhold enn Gurzil, men det gjør også de gode videoene enklere å finne.

YouTube-tillegget er tilgjengelig fra det offisielle Kodi-tillegget.

FilmOn Addon

FilmOn

Gurzil tilbyr et lite utvalg av direktesendte TV-strømmer, men en av de beste kildene til live TV-kanaler er et helt legitimt tillegg som heter FilmOn.TV.

Dette tillegget tar alle strømmer fra www.filmon.tv og gjør det mulig å se dem direkte gjennom Kodi. Det er ett påminnelse: for noen av kanalene trenger du et FilmOn-abonnement, som koster nesten $ 20 i måneden.

Selv om dette kan virke litt bratt, er det ganske rimelig. FilmOn leverer dusinvis av direktesendte TV-streamer fra hele verden gratis, og abonnementet er helt valgfritt. Den grupperer også innhold både etter sjanger og land. Dette betyr at hvis du for øyeblikket er borte fra det vanlige hjemlandet, kan du raskt finne showene som spiller hjemme.

Den lar deg også få tilgang til kanalene sine for langt mindre enn en tradisjonell kabelpakke vanligvis gjør, og siden Kodi kan installeres på mobile enheter, kan du til og med se live-TV mens du er på farten så lenge du har en anstendig dataplan.

FilmOn.TV-tillegget finner du i SuperRepo-depotet.

Crackle Addon

Offisiell Crackle Kodi addon

For de som leter etter noen AAA-rangerte filmer og TV-serier gratis, er Crackle litt av en drøm. Crackle, som er en gratis streamingtjeneste fra Sony Entertainment, tilbyr filmer som er merket av Sony uten å be om en krone. Du finner til og med noen filmer og TV-serier som ikke eies av Sony, men som Sony har tillatelse til å streame, for eksempel hit-anime-serien Sword Art Online.

Dette tillegget henter alle sine strømmer fra det offisielle Crackle-nettstedet og porter dem gjennom Kodi. Du har ikke tilgang til alt tilgjengelig innhold uten en konto for nettstedet. Dessverre kan du ikke legge til kontoinformasjonen din gjennom Crackle Kodi-tillegget, så du må ta deg til flere dusin gratis filmer og TV-serier som er gratis tilgjengelig uten konto.

Selv om Crackle er et utmerket, gratis og helt lovlig streamingalternativ for Kodi-brukere.

Det er flere Crackle-tillegg fra flere utviklere. Vi anbefaler imidlertid Crackle-tillegget som finnes i eracknaphobias Addon Repository.

Oversikt og personvernhensyn

Gurzil har et stort innholdsbibliotek, det er unektelig. Siden det er en klone av Exodus, deler den imidlertid alle de samme problemene som vi har nevnt tidligere. Det er ingen måte å skille den mindre mengden lisensiert innhold fra de andre, for det meste piratkopierte medier som tilbys. Både Gurzil og Exodus plasserer all risikoen på brukerens skuldre.

Gurzil er et ganske ukjent tredjeparts addon fra et relativt lite depot. Det har også potensiale til å være langt mindre sikker enn et offisielt tillegg. Gurzil-utviklingsteamet har ingen tilstedeværelse på sosiale medier. Det gir tilgang til piratkopiert innhold, offisielle Kodi-fora har forbudt diskusjoner om det. Dette betyr at hvis det skulle bli kapret, ville det ikke være noen måte å vite før det var for sent.

Når du vurderer den enorme risikoen som dette tillegget medfører, blir en ting tydelig: Gurzil er langt fra den beste måten å streame innhold ved å bruke Kodi. Med antall offisielle tillegg som gir en sammenlignbar eller bedre opplevelse, er det helt sikkert å være et mer passende tillegg for deg uansett hva du smaker.  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 37