Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Kodi Github από το TVAddons

github κύρια σελίδα του προγράμματος περιήγησης


Μέχρι τώρα, οι χρήστες του Kodi χρειάστηκε να εγκαταστήσουν αποθετήρια ή να κατεβάσουν αρχεία zip από το GitHub για πρόσβαση σε πρόσθετα. Το νέο εργαλείο GitHub Browser της TVAddons καταργεί ένα βήμα σε αυτή τη διαδικασία και σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε addons απευθείας από το GitHub. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε μια πηγή στον διαχειριστή αρχείων του Kodi, δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε ποια addons είναι σε ένα δεδομένο repo και δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη από δυνητικά μη ασφαλείς πηγές.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο TVAddons GitHub Browser (μερικές φορές ονομάζεται Git Browser). Θα εξετάσουμε επίσης την αντίδραση της κοινότητας σε αυτό το εργαλείο και θα διερευνήσουμε τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό το εργαλείο στους χρήστες του Kodi και σε τρίτους προγραμματιστές. Θα εξετάσουμε επίσης μερικά από τα δυνητικά ζητήματα ασφάλειας που δημιουργούνται με την εγκατάσταση πρόσθετων απευθείας από το Github.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Σημαντικό: Να χρησιμοποιείτε πάντα VPN με το Kodi

Ορισμένοι χρήστες του Kodi συνδέονται με εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) για να αποκρύψουν τη μη εξουσιοδοτημένη ροή από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP). Παρόλα αυτά, τα VPN έχουν πολλές νόμιμες χρήσεις και μπορούν να ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό τους περισσότερους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ρέουν μόνο από επίσημες πηγές.

Επειδή τα VPNs κρυπτογραφούν όλη την εισερχόμενη και εξερχόμενη κυκλοφορία δικτύου, δεν μπορούν να διαβαστούν από οποιονδήποτε εξωτερικό παρατηρητή. Αυτό εμποδίζει την πλειοψηφία των επιθέσεων Man-in-Middle (MitM) από την απόκτηση πρόσβασης στο σύστημά σας. Επιπλέον, αυτή η κρυπτογράφηση εμποδίζει τον ISP σας να πουλήσει τις συνήθειες περιήγησής σας ή να τις χρησιμοποιήσει για να δικαιολογήσει τον περιορισμό της σύνδεσης στο δίκτυο.

Κάθε VPN θα έχει κάποιες επιπτώσεις στις ταχύτητες του Διαδικτύου σας, αλλά μερικές είναι πιο γρήγορες από άλλες. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένοι παροχείς VPN διατηρούν λεπτομερή αρχεία καταγραφής των ιστότοπων που επισκέπτεστε. Αυτά μπορούν να εντοπιστούν πίσω σε σας αρκετά εύκολα. Για το λόγο αυτό, είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε έναν πάροχο VPN στον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας συνιστούμε το IPVanish. Έχει αμελητέα επίδραση στις ταχύτητες του Διαδικτύου σας και προσφέρει σταθερές συνδέσεις με διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες. Επιπλέον, το IPVanish είναι σχεδόν το ίδιο φορητό με το Kodi και μπορεί να εγκατασταθεί σε PC, Amazon Firestick, Apple TV και πολλά άλλα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΣΦΑΛΗ KODI: Το IPVanish είναι γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο με περισσότερους από 1.200 εξυπηρετητές παγκοσμίως.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης GitHub

Προτού ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης GitHub, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το αποθετήριο TVAddons και το εργαλείο Indigo. Παρακάτω, θα σας εξηγήσουμε πώς να το κάνετε αυτό, βήμα-βήμα:

 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο γραναζιού στο πάνω αριστερό μέρος της κύριας σελίδας του Kodi.
 2. Στο Μενού ρυθμίσεων, επιλέγω Διαχείριση αρχείων.
 3. Θα δείτε όλες τις τρέχουσες προστιθέμενες πηγές. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και κάντε κλικ Προσθήκη πηγής.
 4. Στο πλαίσιο κειμένου στην κορυφή, πληκτρολογήστε τα παρακάτω χωρίς εισαγωγικά "http://fusion.tvaddons.co". Θυμηθείτε να δώσετε στην πηγή ένα όνομα (χρησιμοποιήσαμε τη Fusion εδώ, αλλά το TVAddons είναι επίσης μια καλή επιλογή).
 5. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο Εντάξει κουμπί.

προσθέτοντας σύντηξη ως πηγή

Πώς να εγκαταστήσετε το Git Browser για το Kodi

Το εργαλείο περιήγησης GitHub περιλαμβάνεται στο πρόσθετο Indigo και δεν μπορεί να εγκατασταθεί ανεξάρτητα. Ακολουθεί ο τρόπος εγκατάστασης τόσο του Indigo όσο και του προγράμματος περιήγησης Git:

 1. Επιστρέψτε στην κεντρική σελίδα του Kodi και κάντε κλικ στο Καρτέλα πρόσθετων.
 2. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο εικονίδιο κουτιού στο επάνω αριστερό μέρος.
 3. Επιλέγω Εγκαταστήστε από αρχείο zip.
 4. Μετακινηθείτε στις πηγές σας μέχρι να βρείτε αυτό που προσθέσατε στην προηγούμενη ενότητα.
 5. Κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το αρχίστε εδώ ντοσιέ. Υπάρχει μόνο ένα αρχείο μέσα, οπότε κάντε κλικ για να εγκαταστήσετε το Indigo. Αν εγκατασταθεί χωρίς προβλήματα, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο στην πάνω δεξιά γωνία.
 6. Για να μεταβείτε στο GitHub Browser, ανοίξτε το Indigo και επιλέξτε Addon Installer. Το πρόγραμμα περιήγησης είναι η πρώτη επιλογή στην επόμενη σελίδα.

Αναζήτηση με το πρόγραμμα περιήγησης Git

Όταν ανοίξετε το GitHub Browser, θα δείτε μια ειδοποίηση. Αυτό σας ζητά να αναζητήσετε το όνομα χρήστη του προγραμματιστή του GitHub και όχι το όνομα του repo ή το αναγνωριστικό του addon. Ο λόγος για αυτό είναι απλός. δημοφιλή addons είναι διχαλωτό όλη την ώρα και με την αναζήτηση για τον προγραμματιστή άμεσα, θα βρείτε πάντα την τελευταία, αμετάβλητη κυκλοφορία.

github κοινοποίηση προγράμματος περιήγησης

Θα ξεκινήσουμε αναζητώντας έναν συγκεκριμένο προγραμματιστή. Κάντε κλικ Αναζήτηση κατά GitHub Username και εισάγετε τα ακόλουθα χωρίς εισαγωγικά: "tvaddonsco". Έχουμε ήδη εγκαταστήσει το TVAddons repo σε ένα προηγούμενο βήμα, αλλά αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια αίσθηση για τη λειτουργικότητα του GitHub Browser. Θα παρατηρήσετε ότι μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε το ίδιο το repo ή τα addons ξεχωριστά. Προηγουμένως, για να εγκαταστήσετε ένα μόνο addon, οι χρήστες θα έπρεπε να περιηγούνται χειροκίνητα στο GitHub του προγραμματιστή, να κατεβάζουν ένα αρχείο zip, να προσθέτουν την πηγή και τελικά να το εγκαταστήσουν. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα περιήγησης GitHub απλοποιεί αυτή τη διαδικασία και το επιταχύνει σημαντικά.

Τώρα δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ένα addon. Μόλις αναζητήσετε έναν προγραμματιστή, κάντε κλικ στο πρόσθετο και επιβεβαιώστε ότι θέλετε να το εγκαταστήσετε. Εάν όλα λειτουργούν, θα έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε πρόσθετα πρόσθετα ή να κάνετε επανεκκίνηση του Kodi για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες του Kodi?

Αυτό το εργαλείο καθιστά πολύ εύκολη την εγκατάσταση συγκεκριμένων πρόσθετων Kodi και καταργεί την ανάγκη να προσθέσετε αποθετήρια. Το Kodi έχει μια ακμάζουσα αναπτυξιακή σκηνή τρίτου μέρους, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για τους νέους χρήστες να συμβαδίζουν με όλα τα addons που μετακινούνται, έχουν ληφθεί εκτός σύνδεσης ή έχουν ενημερωθεί. Ως εκ τούτου, ο τρόπος για να περιηγηθείτε και να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση ενός πρόσθετου με ένα κλικ και φιλικό προς τον χρήστη θα πρέπει να μειώσει το εμπόδιο στην είσοδο.

Ως ωφέλιμο πλεονέκτημα, ο περιηγητής Github μπορεί να κάνει ταχύτερη και ευκολότερη επίλυση ορισμένων κοινών προβλημάτων Kodi. Συγκεκριμένα, οι ελλείπουσες εξαρτήσεις μπορούν να εντοπιστούν ευκολότερα μέσω του εργαλείου Github Browser.

Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να προσέχουν να μην γίνουν εφησυχασμένοι. Στο παρελθόν, έχουμε δει περιπτώσεις όπου οι προγραμματιστές του GitHub διαγράφουν το λογαριασμό τους και ένα τρίτο μέρος καταγράφει με το όνομα χρήστη τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το τρίτο μέρος θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στις αναζητήσεις του GitHub Browser για τον αρχικό προγραμματιστή και πιθανότατα δεν θα υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν υπάρχει τίποτα. Για να παραμείνετε προστατευμένοι και να λαμβάνετε προειδοποίηση για οποιεσδήποτε απειλές, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα κανάλια των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης του δημιουργού καθώς και τα φόρουμ Kodi.

Το διαγραμμένο τιτίβισμα του MetalKettleΤο tweet του MetalKettle κατά την εύρεση του ονόματος του GitHub είχε ξαναγραφτεί.

Τούτου λεχθέντος, πολλοί προγραμματιστές δεν διατηρούν τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Ως αποτέλεσμα, η εύρεση ενημερωμένων και σχετικών πληροφοριών σχετικά με τους προγραμματιστές addon και τα addons τους μπορεί να είναι δύσκολη.

Ακόμα, η εγκατάσταση ενός πρόσθετου μέσω του προγράμματος περιήγησης GitHub είναι εγγενώς ασφαλέστερη από την εγκατάσταση από ένα χώρο αποθήκευσης. Παραδοσιακά, οι χρήστες Kodi με ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις κινδύνευαν να εγκαταστήσουν κατά λάθος κακόβουλες ενημερώσεις. Με το GitHub Browser, ο μόνος τρόπος για να ενημερώσετε ένα addon είναι να εγκαταστήσετε μια νεότερη έκδοση. Εκτός εάν ο λογαριασμός GitHub του προγραμματιστή ή το εργαλείο TVAddons υπονομεύεται, δεν υπάρχει τρόπος να επιτεθεί ένας εισβολέας στον υπολογιστή σας κακόβουλο κώδικα.

Τι σημαίνει αυτό για τους προγραμματιστές Kodi?

Η έκδοση του GitHub Browser δείχνει ότι η TVAddons εξακολουθεί να είναι αποφασισμένη να είναι σημαντικός παίκτης στην αναπτυξιακή σκηνή παρά τις συνεχιζόμενες αγωγές. Ο περιηγητής GitHub επιτρέπει στο TVAddons να αποφύγει τη φιλοξενία δυνητικών προσθέτων που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Περαιτέρω. δεδομένου ότι ο Διακομιστής έχει νόμιμες εφαρμογές και δεν αναφέρουν ούτε συνιστούν μη εξουσιοδοτημένα πρόσθετα, θα ήταν δύσκολο για την TVAddons να εναχθεί για τη φιλοξενία του Github Browser.

Για τρίτους προγραμματιστές, η μεγαλύτερη αλλαγή σχετίζεται με αποθετήρια. Όταν ορισμένοι repos έχουν κλείσει ή εγκαταλειφθεί, έχουμε δει μικρότερες ομάδες ανάπτυξης να ανακατευτούν για να βρουν ένα νέο σπίτι για τα addons τους. Ο GitHub Browser ουσιαστικά καθιστά αυτή τη διαδικασία περιττή, αφού τα addons μπορούν πλέον να φιλοξενούνται απευθείας στο GitHub.

Κοινοτική αντίδραση στο εργαλείο GitHub Browser

Έχουν υπάρξει μικτές αντιδράσεις στην απελευθέρωση αυτού του εργαλείου. Κάποιοι χρήστες του Kodi απογοητεύτηκαν ότι ο GitHub Browser ενσωματώθηκε στο addon Indigo και δεν είναι διαθέσιμο ως αυτόνομο plugin. Σε απάντηση, ένα μέλος της ομάδας TVAddons επιβεβαίωσε ότι μια απλή έκδοση θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα.

tvaddons αυτόνομη δήλωση

Φαίνεται ότι υπάρχουν δύο βασικές ανησυχίες της κοινότητας σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό. Το πρώτο είναι ότι τα ονόματα χρηστών GitHub τρίτων προγραμματιστών μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν εάν δεν διαβάσετε τα blogs Kodi ή τα ακολουθήσετε στα social media. Οι TVAddons έχουν πει ότι ελπίζουν ότι τα blogs θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην αναφορά των ονομάτων GitHub του προγραμματιστή.

Η δεύτερη ανησυχία είναι αυτή που έχει περάσει για λίγο. Ορισμένοι χρήστες του Kodi πιστεύουν ότι διευκολύνοντας την εγκατάσταση των πρόσθετων, το Kodi υπόκειται σε μεγαλύτερο έλεγχο, γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί σε λήψη πρόσθετων. Ωστόσο, είναι πολύ σπάνιο να αφαιρεθεί ένα επίσημο ή μη προσβλητικό πρόσθετο. Τα μόνα πρόσθετα που κινδυνεύουν από την αυξημένη προσοχή των μέσων ενημέρωσης είναι εκείνα που χρησιμοποιούν μη εξουσιοδοτημένες πηγές, κάτι που η ομάδα ανάπτυξης Kodi αντιτάχθηκε φωνητικά στο παρελθόν.

συμπέρασμα

Καθώς το εργαλείο GitHub Browser ήταν μόνο ζωντανό για λίγες μέρες, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τον αντίκτυπο που θα έχει μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, αν θέλετε να το δοκιμάσετε, έχουμε λίστες με τα καλύτερα addons Kodi για ταινίες, αθλήματα (συμπεριλαμβανομένου του Super Bowl) και κινούμενα σχέδια.

Ψάχνετε για έναν πιο προηγμένο οδηγό; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε το SPMC, ένα από τα πιο δημοφιλή πιρούνια του Kodi, να συγχρονίσετε αυτόματα το ιστορικό των ρολογιών σας ή να τραβήξετε αμέσως τους υπότιτλους για ό, τι θέλετε να παρακολουθήσετε.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 16