Kodi Elysium Addon, bør du bruke det, er det trygt, hva er alternativene?

Kodi_elysium_addon_main


Hvis du har lurt på hva Elysium Kodi addon handler om, så ikke se lenger. I denne artikkelen skal vi dekke mulighetene til Elysium-tillegget, mens vi også vil trekke frem noen alternativer.

Kodi er en open source media player-programvare som hjelper til med å gjengi forskjellige typer digitale medier som lyd- og videofiler. Brukere kan spille av filer fra deres lokale lagring, eller fra tillegg som streamer innhold fra internettkilder.

Denne kraftige programvaren er tilgjengelig på en rekke enheter, inkludert, men ikke begrenset til, Amazon Fire TV Stick og Fire TV, det unike Nvidia Shield, de forskjellige versjonene av Raspberry Pi, de fleste iPhones, Android-enheter, Windows-datamaskiner og Mac-datamaskiner.

Den siste stabile versjonen av Kodi er Kodi v17.6 “Krypton”.

Kodi i seg selv er helt lovlig og gratis å bruke. Imidlertid må man henvende seg til addons, spesielt tredjeparter, med forsiktighet.

Det skal bemerkes at disse tredjeparts tilleggene stort sett er ufarlige. Tredjeparts addon-utviklere jobber hardt for å lage godt bygget tillegg med mange flotte funksjoner. Selv om disse tilleggene for det meste er ufarlige, er det imidlertid økt risiko for ondsinnet aktivitet på enheten din sammenlignet med offisielle tillegg.

Dessverre har addons blitt misbrukt av utviklere med ondsinnet forsett i det siste. Du bør være klar over dette før du tar beslutningen om å installere et tillegg. Det er også flere tredjeparts tillegg som tilbyr ulisensiert videostreaming. Det offisielle Kodi-utviklingsteamet har til og med gått så langt som personlig å avdekke slike tillegg.

På grunn av problemene rundt tredjeparts tillegg, anbefaler vi deg å undersøke alle tillegg du har tenkt å installere for å sikre at innholdet som leveres blir hentet gjennom lovlige, offisielle midler.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Viktig: Bruk alltid en VPN med Kodi

Et virtuelt privat nettverk (VPN) kan brukes til en rekke formål. En slik bruk er å skjule strømmen av ulisensiert innhold fra Internett-leverandører. VPN-er kan imidlertid brukes til å beskytte mange strømmer og personvernhensyn.

En av hovedårsakene til å bruke en VPN er å dra nytte av den økte sikkerheten den gir. VPN-er maskerer din online aktivitet og krypterer tilkoblingen din. Dette betyr at de er i stand til å forhindre ondsinnede angrep, som noen Man-in-the-Middle-angrep. Disse angrepene lar hackere avlyttes på internettforbindelsen din, og gir dem tilgang til dine personlige data.

I tillegg har ISP-er blitt kjent for å stamme forbindelsen til brukere som vanligvis streamer mye innhold via online kilder. Videre kan amerikanske ISP-er nå selge informasjonen din til annonsører.

Vi anbefaler IPVanish, som er godt kjent i Kodi-samfunnet. Det vil gi den solide tilkoblingen du trenger, og har servere som er lokalisert over hele verden. Med IPVanish kan du enkelt få tilgang til geografisk låst innhold og få privatliv fra Internett-leverandøren din.

IPVanish er kompatibel med alle Kodi-tilleggene vi har testet og er tilgjengelige for flere plattformer, for eksempel iOS-enheter, Android-enheter, Windows-datamaskiner, Mac-datamaskiner og til og med Linux-datamaskiner.

LESERHANDLING: Spar 60% på IPVanish

Hva er Kodi Elysium Addon

Elysium_section_pic

Elysium, som tidligere var kjent som Zen, er fylt med et bredt spekter av innhold. Du kan finne TV-serier, filmer og live TV-kanaler blant Elysiums utvalg av medier. Elysium har sin egen innebygde klokkeliste, slik at brukere kan flagge TV-serier og filmer de er interessert i. Elysium også har Trakt integrert i den. Trakt fungerer på samme måte som Elysium-overvåkningslisten, siden den lar deg følge med på media du ser på og dermed er interessert i. Trakt er imidlertid tilgjengelig på tvers av flere tillegg, og ikke begrenset til bare Elysium. Dette betyr at med Trakt kan du følge med på favoritttilleggene dine på tvers av show, ved å bruke en løsning.

En annen bemerkelsesverdig funksjon i Elysium er TV-kalenderen. Den viser showene som sendes på en bestemt dato. Hvis showet nå sendes, kan det velges og ses på.

Elysium gir tilgang til det meste av innholdet gjennom piratkopierte strømmer. Slike strømmer utgjør et juridisk spørsmål i visse land der strømming fra slike kilder ikke er tillatt. På grunn av denne juridiske bekymringen, anbefaler vi ikke at du bruker Elysium-tillegget, og foreslår at du i stedet bruker et offisielt tillegg.

Beste Elysium-alternativ: TubiTV

Tubi_TV_main

TubiTV gir tilgang til et stort bibliotek med gratis og lovlige TV-serier og filmer. TubiTV tilbyr en rekke forskjellige innhold fra store studioer som Paramount, Lionsgate og MGM for å nevne noen. Innholdet som er tilgjengelig via TubiTV er på ingen måte kjedelig. Titler som Snitch og The Pink Panther 2 finner du på TubiTV. Du vil også sette pris på at noen titler er levert i HD.

TubiTV er tilgjengelig på enheter som Roku, og det er også et tillegg tilgjengelig for Kodi som er tilgjengelig fra SuperRepo Repository. Mens innholdet på TubiTV ikke alltid er det nyeste, kan du finne et godt utvalg av nye filmer som nettopp har forlatt kinoene lovlig til seerne. TubiTV-teamet går også en ekstra kilometer når det gjelder innholdskuratering. Kategorier som Spesiell interesse la brukerne bla gjennom innhold de kanskje ikke nødvendigvis har oppsøkt hvis de ikke ble ført mot det. Andre unike kategorier som er tilgjengelige gjennom tjenesten inkluderer Ikke på Netflix, og Høyt rangerte på råtne tomater. TubiTV har også et omfattende animebibliotek med over 100 titler.

Tjenesten som helhet kan skilte med flere tusen film- og TV-programtittler, selv om du ikke får det samme innholdet overalt. Som med de fleste strømmetjenester låser TubiTV innhold geografisk basert på forskjellige streamingstrømlisenser. Du kan imidlertid omgå disse blokkene ved å bruke en VPN, og gi deg tilgang til TubiTVs fulle verdensomspennende bibliotek.

Andre Elysium-alternativer

TubiTV er ikke det eneste alternativet som kan fylle ut gapet for Elysium. Følgende alternativer er lovlig tilgjengelige for Kodi-brukere og tilbyr tusenvis av titler på film og TV-serier.

Youtube

YouTube Kodi addon

YouTube er en av de mest kjente streamingvideo-tjenestene der ute, spesielt for musikkvideoer. Heldigvis finnes det en offisiell Kodi-addon for YouTube i det offisielle Kodi-depotet.

Flere YouTubers har til og med live videoøkter, og det er til og med et stort antall ‘radio’ live-streams som kan bli funnet der verten spiller fra et stort utvalg av musikk. Disse radiostrømmene er vanligvis online 24/7. Mange populære idretter, spesielt motorsport, laster opp innhold som supplement til TV-sendinger. Ta for eksempel den offisielle YouTube Rally-mesterskapet på YouTube. Der vil du finne høydepunkter fra de siste stevnene, samt spesielt innhold relatert til sportens legender. Denne typen aktiviteter er ikke bare begrenset til motorsport. For fotballfans der ute, den offisielle UEFA YouTube-kanalen, har mye innhold for din fornøyelse. Dette inkluderer live-streamet UEFA Youth League-spill.

Vimeo

Vimeo Kodi addon

Selv om Vimeo er ikke så populær blant en strømmetjeneste som YouTube, det er fremdeles et levedyktig alternativ. Sammenlignet med Youtube vil du faktisk finne at en større prosentandel av videoene som er tilgjengelige på Vimeo er produsert med veldig høy kvalitet. Kodi-brukere kan dra nytte av Vimeos bibliotek via dette tillegget som er tilgjengelig i det offisielle Kodi-depotet. Det er både gratis og betalt innhold tilgjengelig. Den høye kvaliteten på innholdet er imidlertid ikke begrenset til det betalte innholdet. Ta en titt på valgene av Vimeo-staben, så får du et bilde av kvalitetsnivået som gjennomføres i hele Vimeo.

Crackle

Offisiell Crackle Kodi addon

Crackle er en helt gratis video on demand (VOD) tjeneste. Du finner ikke de siste og beste filmene og TV-programmene gjennom Crackle, men det er noe underholdende innhold tilgjengelig gjennom tjenesten. Filmer som Edderkopp mann finner du gjennom tjenesten, i tillegg til TV-serier som f.eks Dr. Ken. Last ned Crackle-tillegget fra eracknaphobia depot for å få tilgang til Crackle via Kodi.

Filmon Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn Simple er et addon funnet i det offisielle Kodi-repository som gir brukere tilgang til FilmOn TV videostreamingtjeneste. FilmOn TV har et bredt utvalg av innhold, inkludert TV-serier og nyhetskanaler. Det er mange gratis alternativer tilgjengelig via FilmOn TV, og i forlengelse av FilmOn Simple. Imidlertid, hvis du ønsker tilgang til mer innhold og HD-kvalitetsstrømmer, må du vurdere å kjøpe et FilmOn TV-abonnement.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue er levert av Sony. Ikke lenger bare for Playstation-brukere, PS Vue er en betalt tjeneste som tilbyr tilgang til store, veletablerte nettverk som ESPN, AMC og Turner. Merk at noe innhold ikke er tillatt på bestemte steder. Listen over abonnementspakker kan sees på Playstation-nettstedet.

Siste tanker

Mens Elysium tilbyr en one-stop shop for filmer, TV-serier og live TV-kanaler, må du vurdere den juridiske risikoen før du laster ned dette tillegget. Selv om det er mer upraktisk, hvis du skulle streng sammen bare gratisversjonene av alternativene som er foreslått over, ville du ha tilgang til et ganske bredt utvalg av medier.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 89