Kodi Elysium Addon, bör du använda den, är det säkert, vilka alternativ är det?

Kodi_elysium_addon_main


Om du har undrat vad Elysium Kodi-tillägget handlar om ska du inte leta längre. I den här artikeln kommer vi att täcka Elysium-tilläggets funktioner samtidigt som vi belyser några alternativ.

Kodi är en öppen källkodsprogramvara för mediaspelare som hjälper till att återge olika typer av digitala medier såsom ljud- och videofiler. Användare kan spela upp filer från sin lokala lagring eller från tillägg som strömmar innehåll från internetkällor.

Denna kraftfulla programvara är tillgänglig på ett antal enheter, inklusive men inte begränsat till Amazon Fire TV Stick och Fire TV, det unika Nvidia Shield, de olika versionerna av Raspberry Pi, de flesta iPhones, Android-enheter, Windows-datorer och Mac-datorer.

Den senaste stabila versionen av Kodi är Kodi v17.6 “Krypton”.

Kodi själv är helt lagligt och gratis att använda. Man måste dock närma sig addon, särskilt tredje part, med försiktighet.

Det bör noteras att dessa tillägg från tredje part oftast är ofarliga. Tredjeparts addon-utvecklare arbetar hårt för att göra välbyggda tillägg med massor av fantastiska funktioner. Men även om dessa tillägg är mestadels ofarliga, finns det en ökad risk för skadlig aktivitet på din enhet jämfört med officiella tillägg.

Tyvärr har tillägg missbrukats av utvecklare med skadlig avsikt tidigare. Du bör vara medveten om detta innan du fattar beslutet om att installera något tillägg. Det finns också flera tillägg från tredje part som erbjuder olicensierad videoströmning. Det officiella Kodi-utvecklingsgruppen har till och med gått så långt som att personligen dekrytera sådana tillägg.

På grund av problemen kring tillägg från tredje part rekommenderar vi att du grundligt undersöker alla tillägg som du tänker installera för att säkerställa att innehållet som tillhandahålls kommer från lagliga, officiella sätt.

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Viktigt: Använd alltid ett VPN med Kodi

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) kan användas för ett antal syften. En sådan användning är att dölja strömningen av olicensierat innehåll från Internet-tjänsteleverantörer. VPN: er kan dock användas för att skydda många strömnings- och sekretessproblem.

En av de främsta orsakerna till att använda ett VPN är att dra nytta av den ökade säkerheten den ger. VPN maskerar din online-aktivitet och krypterar din anslutning. Detta innebär att de kan förhindra skadliga attacker som vissa Man-in-the-Middle-attacker. Dessa attacker gör det möjligt för hackare att avlyssna din internetanslutning och ge dem tillgång till dina personuppgifter.

Dessutom har ISP: er varit kända för att stryka anslutningen till användare som vanligtvis strömmar mycket innehåll via onlinekällor. Dessutom kan amerikanska-baserade internetleverantörer nu sälja din information till annonsörer.

Vi rekommenderar IPVanish, som är välkänt inom Kodi-gemenskapen. Det ger den robusta anslutningen du behöver och har servrar som finns över hela världen. Med IPVanish kan du enkelt få tillgång till geografiskt låst innehåll och få integritet från din internetleverantör.

IPVanish är kompatibel med alla Kodi-tillägg som vi har testat och är tillgängliga för flera plattformar, till exempel iOS-enheter, Android-enheter, Windows-datorer, Mac-datorer och till och med Linux-datorer.

LÄSERHANDEL: Spara 60% på IPVanish

Vad är Kodi Elysium Addon

Elysium_section_pic

Elysium, som tidigare var känt som Zen, är fylld med ett brett utbud av innehåll. Du kan hitta TV-program, filmer och live-TV-kanaler bland Elysiums utbud av media. Elysium har sin egen inbyggda klocklista, vilket gör det möjligt för användare att flagga TV-program och filmer de är intresserade av. Elysium har också Trakt integrerad i den. Trakt fungerar på samma sätt som Elysium-klocklistan, eftersom den låter dig hålla reda på media du tittar på och därmed är intresserad av. Trakt är dock tillgängligt över flera tillägg, och inte begränsat till bara Elysium. Detta innebär att med Trakt kan du hålla reda på dina favoritadgångar på olika sätt med hjälp av en lösning.

En annan anmärkningsvärd funktion i Elysium är dess TV-kalender. Den visar de sändningar som sänds på ett visst datum. Om showen för närvarande sänds kan den väljas och ses på.

Elysium ger tillgång till det mesta av dess innehåll genom piratkopierade strömmar. Sådana strömmar utgör en juridisk fråga i vissa länder där strömning från sådana källor inte är tillåten. På grund av detta juridiska problem rekommenderar vi inte att du använder Elysium addon, och föreslår att du använder en officiell addon istället.

Bästa Elysium-alternativet: TubiTV

Tubi_TV_main

TubiTV ger tillgång till ett stort bibliotek med gratis och lagliga TV-program och filmer. TubiTV erbjuder en mängd olika innehåll från stora studior som Paramount, Lionsgate och MGM för att nämna några. Innehållet tillgängligt via TubiTV är inte alls tråkigt. Titlar som Snitch och The Pink Panther 2 finns på TubiTV. Du kommer också att uppskatta att vissa titlar finns i HD.

TubiTV är tillgängligt på enheter som Roku, och det finns också ett tillägg tillgängligt för Kodi som är tillgängligt från SuperRepo Repository. Även om innehållet på TubiTV inte alltid är det senaste, kan du hitta ett bra urval av nya filmer som just har lämnat teatrarna lagligt erbjuds för tittarna. TubiTV-teamet går också en extra mil när det gäller innehållskuran. Kategorier som Särskilt intresse tillåta användare att bläddra bland innehåll som de kanske inte nödvändigtvis har sökt efter om de inte riktas mot det. Andra unika kategorier som är tillgängliga via tjänsten inkluderar Inte på Netflix, och Högt betyg på ruttna tomater. TubiTV har också ett omfattande bibliotek med anime med över 100 titlar.

Tjänsten som helhet har flera tusen film- och TV-programtitlar, även om du inte får samma innehåll överallt. Som med de flesta streamingtjänster låser TubiTV innehåll geografiskt baserat på olika innehållsströmningslicenser. Du kan emellertid kringgå dessa block genom att använda en VPN, vilket ger dig åtkomst till TubiTV: s hela bibliotek över hela världen.

Andra Elysium-alternativ

TubiTV är inte det enda alternativet som kan fylla i luckan för Elysium. Följande alternativ är alla lagligt tillgängliga för Kodi-användare och erbjuder upp tusentals film- och TV-programtitlar.

Youtube

YouTube Kodi addon

Youtube är en av de mest kända streamingvideotjänsterna ute, särskilt för musikvideor. Lyckligtvis finns det ett officiellt Kodi-tillägg för YouTube som finns i det officiella Kodi-förvaret.

Flera YouTubers har till och med live videosessioner, och det finns till och med ett stort antal 'radio' live-strömmar som kan hittas där värden spelar från ett stort urval av musik. Dessa radioströmmar är vanligtvis dygnet runt. Många populära sporter, särskilt motorsport, laddar upp innehåll för att komplettera tv-sändningar. Ta till exempel den officiella YouTube-kanalen World Rally Championship. Där hittar du höjdpunkter från de senaste samlingen, samt specialinnehåll relaterat till sportens legender. Denna typ av aktivitet är inte bara begränsad till motorsport. För fotbollsfansen där ute, den officiella UEFA YouTube-kanalen, har gott om innehåll för din njutning. Detta inkluderar live-streamade UEFA Youth League-spel.

Vimeo

Vimeo Kodi addon

Fastän Vimeo är inte lika populär för en streamingtjänst som YouTube, det är fortfarande ett genomförbart alternativ. Jämfört med Youtube kommer du faktiskt att upptäcka att en större andel av de videor som finns tillgängliga på Vimeo produceras med mycket hög kvalitet. Kodi-användare kan dra nytta av Vimeos bibliotek via det här tillägget som finns tillgängligt i det officiella Kodi-arkivet. Det finns både gratis och betalt innehåll tillgängligt. Den höga kvaliteten på innehållet är dock inte begränsat till det betalda innehållet. Ta en titt på Vimeo-personvalen så får du en bild av den kvalitetsnivå som sker i hela Vimeo.

Spraka

Officiell Crackle Kodi addon

Spraka är en helt gratis video on demand-tjänst (VOD). Du hittar inte de senaste och bästa filmerna och TV-programmen genom Crackle, men det finns något underhållande innehåll tillgängligt via tjänsten. Filmer som Spindelmannen kan hittas via tjänsten, utöver TV-program som t.ex. Dr. Ken. Ladda ner Crackle-tillägget från eracknaphobia förvar för att få åtkomst till Crackle via Kodi.

Filmon Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn Simple är ett tillägg som finns i det officiella Kodi-lagret som ger användare tillgång till FilmOn TV videostreamningstjänst. FilmOn TV har ett brett utbud av innehåll, inklusive TV-program och nyhetskanaler. Det finns massor av gratisalternativ tillgängliga via FilmOn TV och i förlängningen FilmOn Simple. Om du vill komma åt mer innehåll och HD-kvalitetsströmmar måste du dock överväga att köpa ett FilmOn TV-abonnemang.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue tillhandahålls av Sony. PS Vue är inte längre bara för Playstation-användare, en betaltjänst som erbjuder tillgång till stora, väletablerade nätverk som ESPN, AMC och Turner. Observera att något innehåll inte är tillåtet på vissa platser. Listan över prenumerationspaket kan ses på Playstation-webbplatsen.

Slutgiltiga tankar

Medan Elysium tillhandahåller en one-stop-shop för filmer, TV-program och live-TV-kanaler, bör du överväga de lagliga riskerna innan du laddar ner detta tillägg. Även om det är mer obekvämt, skulle du ha tillgång till ett ganska brett utbud av media om du bara strängar ihop de gratis versionerna av alternativen som föreslås ovan..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =