Kodi-buffering på Firestick eller FireTV? Sådan ordnes det

Kodi-buffering på Firestick eller FireTV? Sådan ordnes detKodi er en af ​​de nemmeste måder at etablere dit eget hjemmemediecenter. Det er en gratis open source-softwarepakke, der er blevet kendt for sin enorme alsidighed. Kodi kan installeres på en lang række enheder, inklusive PC, iPhone, Raspberry Pi, flashdrev, Roku, Apple TV og Amazon Fire TV eller Firestick.


Mens Kodi er meget enkel at installere og konfigurere, finder du nogle gange, at når det kommer til at spille medier, er der Kodi-bufferingsproblemer, der forhindrer dig i at få den fulde oplevelse. Videoen kan muligvis afspilles i et par sekunder, før den stopper eller værre, aldrig afsluttes med at indlæse i første omgang.

I denne artikel forklarer vi nogle af de ting, der forårsager Kodi-bufferingsproblemer og viser dig, hvordan du diagnosticerer og løser disse problemer, så du fuldt ud kan nyde den hardware, du har betalt for. Nogle af disse problemer påvirker Kodi negativt uanset hvilken platform den er installeret på. Bærbare enheder som Amazon Firestick eller Fire TV har dog færre ressourcer til rådighed og kan kræve en vis yderligere konfiguration for at bruge dem så effektivt som muligt.

Kodi har fået noget negativt ry i medierne for nylig, men det er faktisk helt lovligt at bruge. Problemet, som indehavere af ophavsret og Kodi-udviklingsholdet deler, er, at nogle tredjepartsudvidelser har givet ubegrænset adgang til licenseret indhold. Før du forsøger at bruge Kodi, er det bydende nødvendigt, at du undersøger dit lands lovgivning om streaming af indhold online. Dette vil hjælpe med at reducere risikoen for, at du ved et uheld får problemer. Du skal også bruge en VPN, som kan hjælpe med at undgå sikkerhedsspørgsmål som Man in The Middle-angreb og vil forhindre din internetudbyder i at snuppe på din aktivitet og smide din forbindelse. En VPN kan også løse problemer med Kodi-buffering Hvis din internetudbyder bremser din forbindelse, mere om det senere.

Mange VPN'er arbejder med Kodi, men vi anbefaler IPVanish af flere årsager. Det er en af ​​de få VPN'er, der er hurtige nok til, at det ikke bremser hastigheder markant, det er let at installere på en Fire Stick eller FireTV, og den logger ikke din aktivitet, så den scorer godt for privatlivets fred. Vi vil gå nærmere ind på VPN'er, og hvordan de kan forhindre buffering senere i denne artikel.

BEDSTE VPN TIL KODI & FIRESTICK: IPVanish er let at bruge sammen med Kodi & Fire Stick. Tilbyder stærkt privatliv og sikkerhed med et stort antal IP'er og servere plus yderligere beskyttelse mod DNS-lækager. Hurtige hastigheder. 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Sådan rettes Kodi-buffering på Firestick: Kort sagt

Du kan nemt rette Kodi-buffering, men kan være nødt til at følge et par forskellige fejlfindingstrin for at komme til roden af ​​problemet. For at løse Kodi-buffering skal du prøve følgende:

  1. Kontroller for netværksproblemer (problemer med internetforbindelse)
  2. Sørg for, at du har tilgængelig båndbredde (kør en internethastighedstest)
  3. Brug en VPN, hvis ISP-throttling forårsager problemer
  4. Kontroller, at din enhed kan håndtere højere streamingkvalitet
  5. Brug videostrømme af lavere kvalitet
  6. Fejlfinding på din Kodi-installation (geninstallér Kodi om nødvendigt)
  7. Brug en installationsguide til at scanne efter fejl
  8. Prøv at bruge en anden tilføjelse til streaming
  9. Scan efter vira eller malware, der muligvis bruger din båndbredde

Hvad der forårsager Kodi-bufferingsproblemer?

Der er flere grunde til, at du måske har svært ved at streame medier fra internettet. Oftest er der et problem med din internetforbindelse. Dette problem påvirker Kodi uanset hvilken enhed du bruger og kan hurtigt diagnosticeres, når du ved, hvad du skal kigge efter. Det er, at din enhed ikke er kraftig nok eller ikke er konfigureret korrekt. Dette er normalt kun et problem på bærbare enheder som Chromecast eller Firestick.

Der er dog nogle andre bekymringer, som du måske vil overveje. Disse kan omfatte serverproblemer fra webstedet, der tilbyder videostrømme, cryptocurrency mining-malware på din enhed, der kunne bruge din båndbredde eller forårsage bufferingsproblemer, andre, der bruger din wifi- eller netværksbåndbredde, eller problemer med de Kodi-tilføjelser, du bruger. Det er også muligt, at du bruger en ældre version af Kodi, der ikke er optimeret (den aktuelle, stabile version af Kodi er version 18 Leia).

Diagnosticering af netværksproblemer

Den første ting, du skal teste, er din netværkshastighed. Dette giver dig din gennemsnitlige upload- og downloadhastighed i løbet af testen. Uploadhastigheden er ikke vigtig for streaming, men en stærk downloadhastighed er afgørende. Generelt, hvis din downloadhastighed er for lav, vil du bemærke bufferingsproblemer på streamingwebsteder på alle enheder, der er forbundet til dit netværk.

Så hvad udgør en rimelig netværkshastighed? Netflix anbefaler mindst 1,5 megabits per sekund (Mbps) -forbindelse til generel internetbrug såsom kontrol af Facebook eller læsning af nyhederne. Dette fordobles til 3 Mbps ved streaming af SD-indhold (SD) og stiger til 5 Mbps for HD-indhold. Hvis du gerne vil se et show i ultra-high definition (kendt som UHD eller 4K), har du brug for en kæmpestor forbindelse på 25 Mbps.

Hvis du allerede har kørt en hastighedstest og fundet, at dit netværk er hurtigt nok, er det sandsynligvis et problem med din hardware, så du kan springe til næste afsnit.

Hvis dine netværkshastigheder er for lave, er der et par ting, du skal kontrollere. For det første, hvilke hastigheder reklamerer din nuværende internetpakke til? Internetudbydere (ISP'er) bruger ofte smart ordlyd for at sælge dig lavere hastigheder, end de hævder, men dine faktiske hastigheder bør være nogenlunde i den samme ballpark. Hvis du modtager langt lavere hastigheder end du betaler for, skal du notere dette, og hvis vores andre forslag mislykkes, skal du ringe til din tjenesteudbyder, da der kan være et problem på deres ende.

Kontroller derefter, om nogen andre i dit hjem bruger internettet til at se videoer, lytte til musik eller foretage videoopkald. Disse aktiviteter bruger en masse båndbredde og kan have en alvorlig indvirkning på kvaliteten af ​​dine Kodi-strømme. Hvis nogen gør disse ting, bed dem om at stoppe og prøve at bruge Kodi igen for at se, om dette er problemet.

Du skal også kontrollere, hvor langt væk du er fra din router og modem. WiFi-signalstyrke henfalder længere væk fra den kilde, du er, og tykke vægge kan drastisk reducere effektiviteten af ​​trådløse internetsignaler. Hvis du er tilsluttet et meget svagt netværk, kan du overveje at købe en WiFi-repeater eller oprette forbindelse via Ethernet-kabel, hvis din enhed tillader det.

Hvis det antages, at din netværksstyrke er fin, er det på tide at bruge den gamle IT-medarbejders dropback. Prøv at slå din router og modem fra ved væggen, lade det stå i et minut og tænde det igen. Nogle gange forekommer tekniske problemer, og uanset af hvilken grund, at gøre dette kan løse dem. Når du først er i stand til at oprette forbindelse til internettet, kan du prøve at køre en anden hastighedstest og streame på noget andet end din Kodi-enhed for at se, om dine hastigheder er forbedret.

Hvis du antager, at hastighederne ikke er forbedret, og der ikke er noget problem med din internetudbyder, har du to muligheder. Du kan enten opgradere din bredbåndspakke til en, der giver højere hastigheder, eller du kan prøve at sænke kvaliteten af ​​den video, du gerne vil streame. Du kan hurtigt se, om dette fungerer ved at gå til YouTube og prøve at afspille en video i 360p-opløsning.

Fejlfinding på din Kodi-installation

Hvis du har prøvet alle ovenstående løsninger og stadig ikke ser nogen forbedring, er der sandsynligvis et problem med dine Firestick- eller Fire TV-indstillinger. Ikke rolig; dette løses let og bør kun tage et par minutter.

Optimering af Kodi til din enhed

Vi begynder med at installere Ares Wizard Kodi-tilføjelsen. Når det er installeret, skal du åbne det og klikke på tweaks fanen øverst på skærmen. Klik derefter på Guiden Avancerede indstillinger mulighed på venstre side.

Optimering af Kodi

Guiden Ares forklarer nu, hvad en cache er, og foreslår en anbefalet størrelse til den baseret på den enhed, du i øjeblikket bruger. Rul ned på siden og klik på Generer indstillinger knap. Du kan se cache-størrelse, CURL-timeout og læse bufferfaktorværdier, der er skræddersyet til din enhed. Klik på knappen nederst, der siger Anvend disse indstillinger. Endelig skal du genstarte Kodi og prøve at streame igen for at se, om dit problem er løst.

Brug af en VPN til at forhindre ISP-throttling

Vidste du, at nogle internetudbydere med vilje begrænser deres kunders internethastighed for at forsøge at forhindre dem i at streame video? Denne throttling kan ske uanset hvor meget du betaler for din pakke, eller hvis du kun ser indhold fra officielle kilder. I det væsentlige kan de analysere din netværkstrafik, og hvis de finder dig streaming af video, kan de automatisk reducere din hastighed.

Afhængig af hvor du bor, kan du sidde fast ved at betale penge for en service, der ikke lever op til dine forventninger. Heldigvis behøver du ikke holde op med det. Ved at oprette forbindelse til et virtuelt privat netværk (VPN) krypteres al din internettrafik. Dette forhindrer din internetudbyder i at se nøjagtigt, hvad du laver: de ved, at du downloader noget, men kan ikke se, om det er en stor fil- eller videodata. Som et resultat er det mindre sandsynligt, at de bruger deres automatiserede værktøjer til at begrænse dine internethastigheder.

Der er gratis VPN'er tilgængelige, men i fortiden er det blevet opdaget, at nogle af disse indeholder malware. Selvom det er virusfrit, er der en chance for, at de kommer med båndbreddehætter eller bremser din gennemsøgningshastighed til et gennemsøgning, så det er vigtigt at vælge en VPN-tjeneste, der kan håndtere den høje båndbredde, som Kodi kræver.

Vi anbefaler at bruge IPVanish. Det er en af ​​de mest populære VPN'er blandt Kodi-brugere og med god grund: IPVanish opretter og vedligeholder sin egen infrastruktur. Dette giver det mulighed for at levere nogle af de mest stabile, højeste internethastigheder for enhver VPN-service. De tilbyder muligheden for at oprette forbindelse til servere i mere end 50 lande, så geolåst indhold er ikke længere et problem. Du skal bare oprette forbindelse til en server i det krævede land, og du kan gennemse dets medier til dit hjerte indhold.

IPVanish ser alvorligt på deres brugers privatliv. De opbevarer ikke nogen logfiler over din trafik, hvilket betyder, at selv hvis din internetudbyder spurgte dem, hvad du har lavet, ville de ikke være i stand til at sige. Derudover er dette den eneste store, hæderlige VPN, der er inkluderet i Amazon Firestick og Fire TV's standardapp Store, så der er ingen vanskelig konfiguration eller sideindlæsning nødvendig. Bare installer appen, indtast dine loginoplysninger, og du er øjeblikkeligt beskyttet.

Hurtigt og pålideligt: ​​IPVanish har et stort netværk af servere. Uhindret netværk opnår gode hastigheder. Stærk sikkerhed og privatlivsfunktioner gør IPVanish til en favorit hos Kodi og Amazon Fire Stick. 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Konklusion

Der er mange forskellige grunde til, at du kan støde på et bufferingsproblem, mens du bruger Kodi på en Amazon Firestick eller Fire TV. Nogle af disse er forårsaget af dit netværk eller din ISP's throttling-politik, mens andre skyldes, at Kodi ikke er optimeret til din hardware.

Der er en ting, som hvert af disse problemer har til fælles, dog: de kan alle løses, hvis du er villig til at investere en lille mængde tid. Når disse problemer er taget hånd om, vil du være i stand til at se indhold på Kodi så meget du vil og uden nogen besværlig stamming eller buffering. Er der en teknik, du har brugt til at løse disse problemer, som vi ikke har vist her? I så fald skal du efterlade en kommentar nedenfor, så prøver vi den.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 15