Πώς να σταματήσετε την αποθήκευση Kodi Buffering (3 διορθώσεις που πραγματικά λειτουργούν)

Πώς να σταματήσετε την αποθήκευση Kodi


Όταν το Kodi διατηρεί buffering είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε όταν προσπαθείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές. Δυστυχώς, εκείνοι που χρησιμοποιούν streaming addons δεν είναι σίγουροι από αυτόν τον πόνο. Ευτυχώς, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε ή να σταματήσετε την αποθήκευση του Kodi, ενώ βλέπετε streaming βίντεο στο Kodi.

Γιατί είναι το buffer μου Kodi?

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους ενδέχεται να αντιμετωπίσετε την ανίχνευση του Kodi σας. Τα κυριότερα είναι:

 1. Αργή ταχύτητα σύνδεσης
 2. Προβλήματα σύνδεσης δικτύου
 3. Περιορισμένο εύρος ζώνης από την πηγή ροής
 4. Συγκέντρωση δικτύου στην πηγή
 5. Ακατάλληλες ρυθμίσεις κρυφής μνήμης Kodi
 6. Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) περιορίζει τις ταχύτητες σύνδεσης

Η προσωρινή αποθήκευση δεν περιορίζεται σε κανένα συγκεκριμένο πρόσθετο ή ροή. Ενώ είστε πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε προσωρινή μνήμη ενώ χρησιμοποιείτε πρόσθετα τρίτου μέρους όπως το Neptune Rising, Incursion και άλλα, ακόμα και τα πλήρως νόμιμα addons όπως το BBC iPlayer θα απορυθμίσουν υπό ορισμένες συνθήκες.

Σχετιζομαι με: Τα αγαπημένα μας πρόσθετα ταινιών Kodi.

Πώς να διορθώσετε το buffer Kodi

Η προσωρινή αποθήκευση Kodi είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά αν θέλετε να διορθώσετε γρήγορα και αποτελεσματικά το Kodi, διερευνήστε τα παρακάτω βήματα / ζητήματα:

 1. Ελέγξτε την ταχύτητα του Internet σας (bandwidth) χρησιμοποιώντας μια δοκιμή ταχύτητας
 2. Βεβαιωθείτε ότι η ταχύτητα του Internet σας λειτουργεί με τον ιστότοπο που χρησιμοποιείτε
 3. Επιλέξτε χαμηλότερη ποιότητα ροής εάν υπάρχουν προβλήματα ταχύτητας
 4. Βεβαιωθείτε ότι η πηγή συνεχούς ροής έχει διαθέσιμο εύρος ζώνης επίσης
 5. Ελέγξτε αν η πηγή συνεχούς ροής έχει αναφέρει ζητήματα διακομιστή
 6. Ελέγξτε την εγκατάσταση του Kodi για προβλήματα
 7. Καθαρίστε την προσωρινή μνήμη ροής του Kodi ή επεκτείνετε τη μνήμη cache
 8. Εγκαταστήστε μια νεότερη έκδοση του Kodi
 9. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό πρόσθετο ροής που χρησιμοποιεί διαφορετικές πηγές
 10. Ελέγξτε για να επαληθεύσετε ότι ο ISP σας δεν περιορίζει την ταχύτητά σας
 11. Χρησιμοποιήστε ένα VPN εάν ανιχνεύεται θλίψη, το IPVanish είναι το πιο αποτελεσματικό IPVanish είναι το πιο αποτελεσματικό.

Ας εξερευνήσουμε μερικά από αυτά τα θέματα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αργή ταχύτητα σύνδεσης

Το περιεχόμενο συνεχούς ροής απαιτεί ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο. Netflix κάνει τις ακόλουθες συστάσεις για τη ροή του περιεχομένου τους:

 • Ελάχιστη απαιτούμενη ταχύτητα - 0,5 Megabits ανά δευτερόλεπτο
 • Συνιστώμενη ταχύτητα ευρυζωνικής σύνδεσης - 1,5 Megabits ανά δευτερόλεπτο
 • Η ταχύτητα συνιστάται για περιεχόμενο ποιότητας SD - 3,0 Megabits ανά δευτερόλεπτο
 • Η ταχύτητα συνιστάται για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας - 5,0 Megabits ανά δευτερόλεπτο
 • Η ταχύτητα συνιστάται για περιεχόμενο ποιότητας υψηλής ευκρίνειας - 25 Megabits ανά δευτερόλεπτο

Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γενική κατευθυντήρια γραμμή για τη ροή περιεχομένου από άλλες πηγές. Λάβετε υπόψη ότι εάν ένας μεγάλος αριθμός ατόμων έχει πρόσβαση σε μία και μοναδική πηγή συνεχούς ροής ταυτόχρονα, αυτό θα δημιουργήσει μια συμφόρηση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αυξημένο buffer, ανεξάρτητα από το τι κάνετε.

πώς να διορθώσετε το buffer kodi netflix

Με αυτό που λέγεται, είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να έχετε τουλάχιστον μια σύνδεση 5.0Mb / s για να μεταδώσετε περιεχόμενο μέσω του Kodi. Πηγαίνοντας λίγο υψηλότερα δεν θα έβλαπτε ούτε, καθώς αυτό θα σας δώσει λίγο περιθώριο σε περίπτωση τυχόν διακυμάνσεων στην ταχύτητα σύνδεσης.

Εάν έχετε ταχύτητα σύνδεσης μικρότερη από αυτήν, τότε είναι δίκαιο να περιμένετε κάποιες διακοπές κατά τη ροή περιεχομένου HD.

Προβλήματα σύνδεσης δικτύου

Εάν η ταχύτητα σύνδεσης αντιστοιχεί ή υπερβαίνει τα 5,0 Mbps δευτερόλεπτα και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, τότε το πρώτο σας βήμα θα πρέπει να εκτελείται με έλεγχο ταχύτητας στο διαδίκτυο για να δείτε τι μοιάζουν οι αριθμοί σας. Εάν η ταχύτητα που αναφέρθηκε από τη συνδεδεμένη υπηρεσία ελέγχου παραπάνω αναφέρει μια τιμή χαμηλότερη από την αναμενόμενη, τότε εξετάστε αυτές τις λύσεις:

 • Ίσως χρειαστεί να μετακινήσετε τη συσκευή σας πιο κοντά στον ασύρματο δρομολογητή σας εάν χρησιμοποιείτε ασύρματη σύνδεση στο internet. Όσο πιο μακριά βρίσκεστε, τόσο πιο πιθανό είναι να χάσετε την ακεραιότητα του σήματος.
 • Ενδέχεται επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια ενσύρματη σύνδεση. Μια ενσύρματη σύνδεση θα εξαλείψει τυχόν προβλήματα με χαμηλή ακεραιότητα σήματος λόγω του ότι είναι πολύ μακριά από το δρομολογητή σας. Η σύνδεση θα είναι επίσης ταχύτερη. Ωστόσο, η ρύθμισή σας θα συνδεθεί σε μια θέση με αυτήν την επιλογή.
 • Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυό σας που τρώνε το εύρος ζώνης σας. Εάν συμβαίνει αυτό, αποσυνδέστε τα έτσι ώστε να μην εμποδίζεται το Kodi.

Υποθέτοντας ότι τα ζητήματα ρύθμισης προσωρινής μνήμης δεν οφείλονται απλώς σε ακατάλληλη υπηρεσία από τον πάροχο διαδικτύου, οι παρακάτω πληροφορίες μπορεί να σας βοηθήσουν.

Η πιο κοινή αιτία ρύθμισης του Kodi: μνήμη cache βίντεο

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα buffering Kodi είναι αποτέλεσμα είτε μιας πλήρους προσωρινής μνήμης βίντεο είτε μίας προσωρινής μνήμης βίντεο πολύ μικρή. Μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα ρύθμισης προσωρινής αποθήκευσης μέσω της προσωρινής μνήμης βίντεο κάνοντας τα εξής:

 1. Χρησιμοποιήστε έναν οδηγό, όπως τον οδηγό Ares, για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της προσωρινής μνήμης
 2. Χρησιμοποιήστε έναν οδηγό για να καθαρίσετε τα παλιά αρχεία cache
 3. Δοκιμάστε τις νέες ρυθμίσεις σας με ροή βίντεο από τον ίδιο ιστότοπο
 4. Καθαρίστε και προσαρμόστε την προσωρινή μνήμη μέχρι να απομακρυνθεί το buffer
 5. Εξερευνήστε άλλες αιτίες ρύθμισης εάν οι διορθώσεις της μνήμης cache δεν λειτουργούν

Αντί να κάνετε λήψη ολόκληρου του αρχείου βίντεο, όταν κάνετε streaming, ένα μέρος του βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε αποθηκεύεται σε μια ενδιάμεση τοποθεσία αποθήκευσης που ονομάζεται προσωρινή μνήμη. Εάν η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο πρόκειται να εγκαταλειφθεί για κάποιο λόγο, ένα βίντεο συνεχούς ροής θα παγώσει μόνο αφού το τμήμα του βίντεο που είναι αποθηκευμένο στην προσωρινή μνήμη αναπαράγεται από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν έχετε διακόψει προσωρινά ένα βίντεο για να το αφήσετε να το αποθηκεύσει, μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι μόνο μερικά δευτερόλεπτα βίντεο θα φορτωθούν τη φορά, τότε η μνήμη cache μπορεί να είναι πολύ μικρή.

Προκειμένου να αναπαράγεται ένα βίντεο από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς προσωρινή αποθήκευση, το τμήμα του βίντεο που είναι αποθηκευμένο στην προσωρινή μνήμη πρέπει πάντα να παραμένει μπροστά από το τμήμα του ήδη αναπαραγόμενου βίντεο. Με την αύξηση του μεγέθους της προσωρινής μνήμης, το μέγιστο μέγεθος της οποίας καθορίζεται από τη μνήμη RAM της συσκευής σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερο χρόνο μπροστά από το βίντεο.

Ευτυχώς, με το Kodi, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις ρυθμίσεις της κρυφής μνήμης σας σε μια προσπάθεια να διορθώσετε τυχόν ζητήματα ρύθμισης buffer.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι:

 • Πολύ μεγάλο από ένα αρχείο προσωρινής αποθήκευσης μπορεί να βλάψει τους πόρους της συσκευής σας.
 • Πολύ μικρό από ένα αρχείο προσωρινής αποθήκευσης μπορεί να δυσκολέψει να φορτώσει αρκετό βίντεο για ομαλή αναπαραγωγή, ειδικά με βραδύτερες ή ασταθείς συνδέσεις στο διαδίκτυο.

Θα διερευνήσουμε πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις ρυθμίσεις της προσωρινής μνήμης σας με ένα πρόσθετο που ονομάζεται Ares Wizard.

Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις της προσωρινής μνήμης με τον Οδηγό Ares ή τον Supreme Builds Wizard

Εγκατάσταση Wizard Ares

Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να εγκατασταθεί ο Οδηγός Ares. Ελέγξτε το μεγαλύτερο οδηγό και το walkthrough στον Ares Wizard ή ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης:

 • Προσθήκη "Http://ares-repo.eu/" σε πηγές σε Διαχείριση αρχείων. Ονομάστε την πηγή ό, τι θέλετε.
 • Πλοηγηθείτε στο Πρόσθετα>Πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης>Εγκαταστήστε από αρχείο zip και ανοίξτε το φάκελο που ονομάζεται μετά την πηγή.
 • Ανοιξε repository.aresproject.
 • Επιλέγω repository.aresproject.zip και περιμένετε την ειδοποίηση "Πρόσθετο εγκατεστημένο" πριν συνεχίσετε.
 • Τώρα σε Πρόσθετα>Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης, επιλέγω Ares Project, ακολουθούμενη από Πρόσθετα προγραμμάτων.
 • Επιλέγω Ares Wizard και μετά Εγκαθιστώ. Περιμένετε μέχρι να συνεχιστεί η ειδοποίηση "Πρόσθετο εγκατεστημένο".
 • Σε Πρόσθετα>Πρόσθετα προγραμμάτων, Άνοιξε Ares Wizard για να ξεκινήσετε.
Πώς να βελτιστοποιήσετε τις ρυθμίσεις

kodi_stop_buffering_ares_wizard_cache_advice_arrows

Για να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της κρυφής μνήμης σας Ares Wizard, στο πρόγραμμα επιλέξτε Βελτιώσεις, ακολουθούμενη από Οδηγός προχωρημένων ρυθμίσεων και ακολουθήστε τις οδηγίες και τις συμβουλές που παρέχονται. ο Ares Wizard ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με τα ακόλουθα σημεία:

 • Οι ιδανικές ρυθμίσεις προσωρινής μνήμης εξαρτώνται από τη λειτουργία της συσκευής Kodi.
 • Τις περισσότερες φορές, η ιδανική θέση προσωρινής μνήμης είναι η μνήμη RAM της συσκευής σας.
 • Το Kodi χρησιμοποιεί 60MB RAM από προεπιλογή.
 • Εάν η συσκευή σας διαθέτει πολύ περισσότερη μνήμη RAM από αυτήν, το μέγεθος μπορεί να αυξηθεί. Ωστόσο, αυξήστε το σημείο ρύθμισης πολύ υψηλά και διατρέχετε τον κίνδυνο να προκαλέσετε συντριβή Kodi.

Κάνοντας κλικ Επόμενο σε Οδηγός προχωρημένων ρυθμίσεων θα σας καθοδηγήσει στη δημιουργία προσαρμοσμένων ρυθμίσεων για τη συσκευή σας.

kodi_stop_buffering_ares_wizard_cache_generate_custom_settings

Στην περίπτωσή μου, το συνιστώμενο μέγεθος κρυφής μνήμης είναι 500MB. Αυτό, φυσικά, θα ποικίλει ανάλογα με το ποσό της διαθέσιμης μνήμης RAM της συσκευής σας. Κτύπημα Δημιουργία ρυθμίσεων για να ελέγξετε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις.

kodi_stop_buffering_ares_wizard_cache_custom_settings

Επιλέγω Εφαρμόστε αυτές τις ρυθμίσεις και επανεκκίνηση Kodi προκειμένου να υλοποιηθούν οι αλλαγές.

Ο ανώτερος οδηγός κατασκευάζει

Η επίλυση του αρχείου XML cache του βίντεο ακολουθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος την ίδια διαδικασία όταν χρησιμοποιείτε τον Supreme Builds Wizard. Ωστόσο, ο οδηγός Supreme Builds Wizard απαιτεί διαφορετικές οδηγίες εγκατάστασης.

Για να εγκαταστήσετε τον Οδηγό, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Πηγαίνετε στο δικό σας Διαχείριση αρχείων. Προσθέστε τα παρακάτω ως πηγή: http://repo.supremebuilds.com/ . Ονομάστε το "Supreme Builds".
 • Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi πηγαίνετε στο Addons
 • Από εκεί, κάντε κλικ στο σύμβολο κουτιού / πακέτου στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης
 • Παω σε Εγκαταστήστε από zip
 • Εντοπίστε το Ανώτατες κατασκευές HTTP σύνδεση και κάντε κλικ σε αυτό
 • Κάνε κλικ στο repository.supremebuilds αρχείο zip
 • Επιστρέψτε στην οθόνη όπου βρήκατε Εγκαταστήστε από zip και κάντε κλικ στο Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης
 • Εντοπίστε και κάντε κλικ στο Το Ανώτατο Κατασκεύασμα Αποθηκεύει
 • Κάντε κλικ στο Προσθήκη προγραμμάτων
 • Κάντε κλικ στο Ο ανώτερος οδηγός κατασκευάζει, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ

Με την εγκατάσταση του Supreme Builds, κάντε τα εξής:

 • Ανοιξε Ο ανώτερος οδηγός κατασκευάζει
 • Αγνοήστε τα αναδυόμενα παράθυρα πατώντας το Esc στον υπολογιστή σας ή ακυρώνοντας τους
 • Κάντε κλικ στο Το Ανώτερο Δημιουργεί Συντήρηση
 • Από εκεί, κάντε κλικ στο Τυποποιήσεις / διορθώσεις συστήματος
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προηγμένες ρυθμίσεις
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Γρήγορη ρύθμιση παραμέτρων AdvancedSettings.xml
 • Αποδεχτείτε όλες τις προτάσεις και κάντε κλικ στο Εγγραφή αρχείου
 • Αν έχετε ήδη ένα αρχείο AdvancedSettings.xml, θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να το αντικαταστήσετε. Διαφορετικά, το αρχείο θα δημιουργηθεί αυτόματα για εσάς

Fix 2: Ρυθμίστε την κλίμακα HQ

Αυτό είναι μια λύση, όχι τόσο για buffering, αλλά για κάτι που μπορεί να φαίνεται ότι είναι buffering: βίντεο τραύλισμα και πτώση καρέ.

Στο Kodi, μπορεί να παρατηρήσετε τραύλισμα βίντεο και σκίαση πλαισίου λόγω του τρόπου με τον οποίο η Kodi κλιμακώνει αυτόματα ροές βίντεο χαμηλότερης ποιότητας σε βίντεο υψηλότερης ποιότητας. Αυτό γίνεται μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως κλιμάκωση βίντεο.

Για να αλλάξετε τη βαθμονόμησή σας, κάντε τα εξής:

 • Στο κύριο μενού Kodi, κάντε κλικ στο Σύνθεσημικρό σύμβολο γραναζιού (επάνω αριστερά)
 • Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις αναπαραγωγής
 • Στο κάτω σύμβολο οδοντωτού τροχού, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή ρυθμίσεων Ειδικός

επιτάχυνση βίντεο

 • Στα δεξιά, κάτω από Επεξεργασία, εύρημα "Ενεργοποιήστε τους κλιμακωτές HQ για κλιμάκωση πάνω από ". Από προεπιλογή, αυτό έχει οριστεί στο 20%. Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε αυτό το όριο προς τα κάτω για να μειώσετε την ποσότητα κλιμάκωσης που εμφανίζεται. Σας συνιστούμε να μειώσετε πρώτα στο 10% και να ελέγξετε για το πώς οι κρούσεις προσκρούουν στο κτύπημα και το πτώση του πλαισίου. Εάν παρατηρήσετε καμία αποτύπωση, μειώστε το στο 0%

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η αναβάθμιση βίντεο βελτιώνει την ποιότητα του βίντεο για ροές χαμηλότερης ποιότητας. Εάν θέλετε οι ροές βίντεο 720p ή χαμηλότερων βίντεο να εμφανίζονται σε υψηλότερη ποιότητα, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το κλιπ κλίμακας HQ σε ένα συγκεκριμένο ποσοστό, ενώ το 20% είναι η βέλτιστη ρύθμιση.

Μπορεί επίσης να θέλετε να προσπαθήσετε απενεργοποιήστε την Επιτάχυνση υλικού, το οποίο θα βρείτε ακριβώς κάτω από την επιλογή κλίμακας HQ στην οθόνη ρυθμίσεων. Ο άμεσος επιταχυντής X θα ωθήσει κάποια από τη διαδικασία αποκωδικοποίησης βίντεο από την CPU στη GPU. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην πτώση του ρυθμού κακορρίθμισης ή ρυθμού καρέ.

Σημειώστε επίσης ότι η ρύθμιση αυτής προς τα κάτω είναι σημαντική μόνο για εκείνους με συστήματα χαμηλής ισχύος. Εκείνοι με συστήματα με υψηλότερη ισχύ ενδέχεται να μην χρειάζεται να ανησυχούν για αυτή τη ρύθμιση, καθώς ίσως να μην παρατηρήσετε καμμία πτώση καμπυλών ή ρυθμών καρέ.

Επίλυση 3: Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να αποτρέψετε τον περιορισμό του ISP

Τα δίκτυα VPN κρυπτογραφούν την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο και μετακινούνται μέσω ενός διακομιστή σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Οι πηγές ροής από τα πρόσθετα Kodi ενδέχεται να μην υπόκεινται σε κυρώσεις από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου. Εάν συμβαίνει αυτό, ο ISP σας ενδέχεται να προσπαθήσει να γκρεμίζει τη σύνδεσή σας όταν κάνετε streaming μέσω μιας εφαρμογής όπως το Kodi. Μπορούν ακόμη και να φτάσουν μέχρι την απενεργοποίηση της σύνδεσής σας ή να στείλουν μια απειλητική νομική επιστολή!

Για να αποφευχθεί αυτό, οι περισσότεροι χρήστες του Kodi θα χρησιμοποιήσουν μια κατάλληλη υπηρεσία VPN. Η κυκλοφορία σήραγγας μέσω ενός VPN θα επιτρέψει μόνο στον ISP σας να δει ότι κάποια ποσότητα δεδομένων μεταφορτώνεται από ένα διακομιστή, αλλά όχι το περιεχόμενο αυτών των δεδομένων ή πηγής αυτής της επισκεψιμότητας. Σημειώστε ότι τα δίκτυα VPN σας επιτρέπουν επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει περιοριστεί και να προστατεύσετε το ιδιωτικό απόρρητό σας στο διαδίκτυο.

Δυστυχώς, πολλά δίκτυα VPN δεν πληρούν όλες τις απαιτήσεις που οι χρήστες του Kodi θα ψάξουν για να επιλέξουν προσεκτικά. Η ροή απαιτεί μεγάλο εύρος ζώνης στις περισσότερες περιπτώσεις, οπότε ένας αξιόπιστος, γρήγορος και ασφαλής πάροχος VPN είναι απαραίτητος. Τα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν ανώτατα όρια δεδομένων ή ανεπαρκείς ταχύτητες, όπως και ορισμένες υπηρεσίες που πληρώνονται. Ορισμένα δίκτυα VPN διατηρούν αρχεία καταγραφής της δραστηριότητας των χρηστών και θα πρέπει να αποφεύγονται, ενώ άλλα δεν επιτρέπουν την παράκαμψη. Συνιστούμε την IPVanish, η οποία παρέχει την απαραίτητη σταθερή σύνδεση, άφθονη χωρητικότητα και υψηλό επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, είναι ένα από τα γρηγορότερα VPN που δοκιμάσαμε και λειτουργεί με όλα τα πρόσθετα Kodi. Είναι επίσης ένα σχετικά εύκολο VPN για εγκατάσταση σε streaming συσκευές όπως το Fire Stick και είναι πολύ δημοφιλές στην κοινότητα Kodi.

BEST VPN FOR KODI: Η IPVanish είναι η κορυφαία επιλογή μας. Έχει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών χωρίς προβλήματα και επιτυγχάνει καλές ταχύτητες. Οι ισχυρές λειτουργίες ασφάλειας και ιδιωτικότητας καθιστούν το IPVanish αγαπημένο για τους χρήστες Kodi και Amazon Fire TV Stick. Δοκιμάστε την χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Έχουμε στρογγυλοποιήσει μια ευρύτερη επιλογή από συνιστώμενα VPN Kodi εδώ αν θέλετε να δοκιμάσετε μια διαφορετική επιλογή.

IPVanish kodi 69 τοις εκατό

Σχετιζομαι με: Χρησιμοποιώντας ένα πυροσβέστη με το Kodi; Ποιο είναι το καλύτερο VPN για χρήστες Fire Stick και Fire TV?

Πρόσθετη επιλογή: Τα ζητήματα που παρουσιάζουν καθυστέρηση στο Kodi ενδέχεται να απαιτούν νέο εξοπλισμό

Εάν βλέπετε σημαντικά buffering και γενικά αργές ταχύτητες όταν χρησιμοποιείτε το Kodi, μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα υλικού. Εάν τρέχετε το Kodi σε ορισμένες συσκευές με χτίσιμο ή φορτίο πρόσθετων, όλοι αυτοί θα μπορούσαν να επιβραδύνουν την εμπειρία σας με την εκτέλεση του Kodi και ακόμη και να αναγκάσουν τα ρεύματα Kodi να φορτώσουν και να παίξουν πιο αργά.

Μια λύση είναι να επενδύσετε σε νέο ή / και καλύτερο εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για streaming Kodi. Επιπλέον, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε πιρούνια Kodi, όπως το OSMC ή το LibreELEC, τα οποία συχνά λειτουργούν καλύτερα σε ορισμένες συσκευές.

Για παράδειγμα, ένα Raspberry Pi 3 που τρέχει OSMC λέγεται συχνά ότι προσφέρει την καλύτερη εμπειρία streaming για το Kodi, με λιγότερα προβλήματα καθυστέρησης και buffering. Άλλοι επισημαίνουν το Nvidia Shield ως την καλύτερη συσκευή ροής Kodi, καθώς τρέχει σταθερά στο λειτουργικό σύστημα Android και έχει ένα τεράστιο όγκο επεξεργαστικής ισχύος, καθώς είναι κατασκευασμένο για να χειρίζεται σκληρά online παιχνίδια και αναπαραγωγή γραφικών.

Σχετιζομαι με: Το Kodi δεν δουλεύει με το Firestick; Δοκιμάστε αυτές τις εύκολες διορθώσεις

Στις Η.Π.Α.? Αναμείνετε περισσότερα προβλήματα αποθήκευσης του Kodi στο μέλλον

Αν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα προβλήματά σας για την προστασία του Kodi ενδέχεται να επιδεινωθούν μόνο στο μέλλον. Η τρέχουσα FCC κατάργησε τους κανόνες Net Neutral 2015, επιτρέποντας στους ISP να κάνουν διακρίσεις σε διαφορετικούς ιστότοπους βάσει του τύπου περιεχομένου που διέρχεται από το δίκτυό τους. Δεδομένου ότι τα δεδομένα συνεχούς ροής είναι πιο εντατικά σε εύρος ζώνης, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου είναι πρόθυμοι είτε να περιορίσουν αυτές τις υπηρεσίες είτε να χρεώσουν αυτές τις τοποθεσίες για περισσότερη πρόσβαση στο εύρος ζώνης τους.

Επιπλέον, η FCC εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης του ορισμού της ευρυζωνικότητας στις Η.Π.Α. στα 10 Mbps, κάτω από τα 25 Mbps. Τι σημαίνει αυτό για σας; Ο ISP σας μπορεί να δει ελάχιστα κίνητρα για να βελτιώσει το δίκτυό του και να προσφέρει περισσότερο εύρος ζώνης.

Ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσετε τον ISP σας από την απώλεια δεδομένων είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Kodi v18.3 "Leia" είναι η τελευταία σταθερή έκδοση του Kodi που διατίθεται για λήψη

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 22