Kodi Ares Wizard werkt niet? Hier is waarom en enkele alternatieven

Als je hebt geprobeerd de Kodi Ares-wizard te installeren, heb je misschien gemerkt dat deze ontbreekt. De url die vroeger de Ares-wizard bevatte, retourneert nu een 404-fout en vele andere pagina's op het web die eerder aan deze url waren gekoppeld, zijn ook offline. Dit artikel zal het toelichten waarom de Kodi Ares-wizard werkt niet en is niet langer beschikbaar en biedt een aantal alternatieven die u kunt gebruiken om nog steeds geweldige tv- en filmprogramma's te krijgen met uw Kodi.


Ares repo ontbreekt

Kodi is een open-source videomediaspeler waarmee gebruikers films en shows op hun apparaten kunnen afspelen. Als het wordt gewijzigd via add-ons, kan het ook worden gebruikt om vrijwel elke video op internet af te spelen. Kodi kan worden geïnstalleerd op Apple TV, Amazon Firestick, pc, Mac, Android of iOS-telefoon. Het kan eenvoudig worden bediend met behulp van een smartphone of afstandsbediening.

Kodi wordt er soms van beschuldigd een hulpmiddel te zijn om inhoud zonder licentie te streamen zonder de toestemming van auteursrechthouders. Er zijn echter veel add-ons voor Kodi die alleen streamen vanuit officiële bronnen.

Waarschuwing: Kodi mag alleen worden gebruikt voor inhoud waartoe u wettelijk toegang hebt. Noch de Kodi Foundation noch Comparitech pleit voor het gebruik van Kodi voor piraterij.

Belangrijk: gebruik altijd een VPN met Kodi

Mensen die Kodi gebruiken om content zonder licentie te streamen, weten over het algemeen dat ze een VPN gebruiken wanneer ze dat doen, maar veel Kodi-gebruikers realiseren zich misschien niet dat VPN's iedereen ten goede komen die video streamt.

Zonder een VPN kan een Kodi-gebruiker worden onderworpen aan MiTM-aanvallen door kwaadwillende codeerders, omdat de gegevens van de gebruiker mogelijk niet worden gecodeerd. Een ISP kan ook de gegevens van een gebruiker vertragen op basis van zijn / haar keuze van de website om te streamen als er geen VPN wordt gebruikt. Dit veroorzaakt buffering en video van lage kwaliteit.

Het zou geweldig zijn als alle VPN's deze problemen zouden kunnen oplossen. Helaas zijn sommigen van hen veel minder effectief dan anderen. Sommige VPN's houden logboeken bij, waardoor de privacy van gebruikers wordt aangetast, terwijl andere moeilijk te installeren zijn of te traag zijn omdat ze niet genoeg servers hebben om hun verkeer af te handelen.

We bevelen IPVanish aan voor Kodi-gebruikers. IPVanish heeft meer dan 800 servers, heeft een native app voor Amazon Firestick en Nvidia Shield en houdt geen logboeken bij. Dit biedt gebruikers video van hoge kwaliteit en beschermt ze tegelijkertijd tegen elke privacy- of beveiligingsbedreiging.

LEZERDEAL: Comparitech-lezers kunnen tot 60% besparen op IPVanish-abonnementen.

Waarom werkt Ares Wizard niet?

Op 19 november 2017 verklaarde de primaire Ares Wizard-ontwikkelaar op het Ares Project-forum dat hem een ​​wapenstilstandsbrief van de Motion Picture Association (MPA) was betekend. Dit is volgens een lid van het forum dat het opnieuw naar Reddit heeft gepost. Volgens deze ontwikkelaar, die de naam 'Tekto' draagt, beweerde de staakt-het-schrijven-brief dat hij in strijd is met beide E.U. en Britse wetgeving voor het aanbieden van add-ons en repo's die links bevatten naar inhoud die inbreuk maakt op het auteursrecht.

In reactie op deze brief hebben Tekto en andere ontwikkelaars die aan Ares Wizard werken de repo en alle add-ons die erin waren opgenomen, verwijderd. Ze hebben ook beloofd dat het nooit zal terugkeren en zeggen: “Laat me 100% duidelijk zijn. We zullen nooit de Ares Wizard, Ares Portal of de Ares Repo terugbrengen. "

In het verleden hadden Kodi-repositories die inbreukmakende add-ons van derden hadden, altijd aangevoerd dat ze niet in strijd waren met de wet omdat ze zelf geen inhoud verschaften, alleen links naar inhoud. De staakt-het-schrijven-brief betoogde echter dat Brien versus Ziggo de wet had verduidelijkt en duidelijk maakte dat Kodi-repo's aansprakelijk kunnen worden gesteld als ze geen inbreuk maken op inbreukmakende add-ons. Nadat deze redenering was gepresenteerd, was Tekto het ermee eens dat het ontwikkelen van add-ons of repo's die linken naar inbreukmakende inhoud illegaal is. Als gevolg hiervan sloot hij de Ares Wizard repo voor altijd af.

Alternatieven voor Ares Wizard repo

Ondanks dat Ares niet langer beschikbaar is, zijn er nog steeds genoeg Kodi-repo's online. Sommige van deze repo's hebben een beleid voor het verwijderen van add-ons die toegang bieden tot piraterijmateriaal. Deze zijn niet aangetast door de juridische stappen van de MPA. Anderen bieden nog steeds enkele inbreukmakende add-ons, samen met legale, maar om welke reden dan ook nog niet verwijderd. Hieronder is een lijst van de repo's die we bij Comparitech het nuttigst hebben gevonden, samen met een beschrijving van enkele van hun add-ons.

SuperRepo

superrepo

Voorlopig is SuperRepo nog steeds beschikbaar op dit adres. Het bevat echter enkele inbreukmakende add-ons, zoals 1Channel en Icefilms. Als u besluit SuperRepo te gebruiken, raden we aan alleen de add-ons te installeren die streamen van gelicentieerde bronnen, zoals degene die hieronder worden vermeld.

SuperRepo heeft de grootste catalogus van alle Kodi-repo's. Hier zijn enkele van de beste add-ons die het bevat.

 • Big Star-films & TV - Geeft u toegang tot honderden onafhankelijke films en niche-tv-shows, waaronder horrorfilms zoals The Thing on The Doorstep, Psychos en Forever Yours, evenals shows zoals Zeilende Doodles en Queer als Folk
 • FilmRise - Nog een geweldige add-on voor films en shows, met FilmRise kun je de hele catalogus van het FilmRise YouTube-kanaal bekijken, inclusief films zoals Devil in The Flesh (met in de hoofdrol Rose McGowan) en My Brother The Pig (met in de hoofdrol Scarlett Johansson) en shows als Forensic Files en World of Discovery
 • YouTube Vault - Streams-shows van YouTube gecategoriseerd per serie en aflevering

ZIE OOK: Hoe SuperRepo te installeren

Looking Glass repo

Kodi uitziende glazen repo

Looking Glass repo is momenteel hier beschikbaar. Houd er echter rekening mee dat het enkele inbreukmakende add-ons bevat, zoals Serendipity. We raden alleen de add-ons uit deze repo aan die streamen vanuit gelicentieerde bronnen.

Looking Glass repo heeft nogal wat nuttige Kodi-add-ons. Hier zijn enkele die opmerkelijk zijn.

  • Fantastische beesten - Een Kodi-add-on voor liefhebbers van natuurdocumentaires. Biedt gratis documentaires van Animal Planet, National Geographic en anderen.
  • Hammer Time - Geeft toegang tot een verzameling huisverbetering en doe-het-zelfvideo's van Homes.com, Buildipedia en anderen.
  • Gouden bioscoop - Hiermee kunt u films bekijken uit de "Gouden Eeuw" van films (1920-1960). Omvat Robin Hood (1922), The Lost World (1925), The Last of The Mohicans (1920) en anderen.

Lees verder: De beste Kodi-repo's

Kodinerds.net repo

Kodinerd's repo

Als je muziekvideo's of sport-add-ons wilt vinden, is Kodinerds.net een van de beste plekken om te kijken. Hier zijn enkele van de beste add-ons die het biedt.

 • SoundCloud - Biedt toegang tot alle muziek die beschikbaar is op SoundCloud.com
 • DailyMotion - Hiermee kunt u een van de duizenden video's bekijken die beschikbaar zijn op de DailyMotion.com-website voor het delen van video's
 • DAZN - Vereist een betaald abonnement. Geeft u toegang tot 24-uurs sportevenementen van de DAZN-streamingdienst. Beschikbaar in Oostenrijk, Duitsland, Japan, Zwitserland en Canada.

Gerelateerd artikel: Beste 105 Kodi-add-ons en hoe films te bekijken op Kodi.

Repo van Eracknaphobia

eracknaphobias repo infoscherm

De repo van Eracknaphobia heeft een strikt anti-piraterijbeleid. Het zou nog vele jaren op internet beschikbaar moeten zijn. De repo is momenteel ondergebracht op deze github-pagina. Hier zijn enkele van de beste add-ons.

  • Knetteren - Hiermee kunt u honderden gratis tv-programma's en films bekijken van de Crackle-streamingservice, inclusief originele shows zoals Opstarten en Rukken, evenals hitfilms zoals Mannen in zwart en Super slecht.
  • NHL.TV - Vereist abonnement. Geeft gebruikers toegang tot out-of-market NHL-games.
  • MLB.TV - Geeft MLB.TV-abonnees toegang tot Major League Baseball-games via Kodi
  • AMA Pro Racing - Hiermee kunt u AMA-motorcrossactie op uw Kodi bekijken

ZIE OOK: Hoe Crackle Kodi add-on te installeren

Conclusie

Kodi Ares Wizard ontbreekt omdat juridische stappen zijn ondernomen tegen de ontwikkelaar voor het naar verluidt verstrekken van links naar auteursrechtelijk inbreukmakend materiaal. De ontwikkelaar heeft de repo vrijwillig afgesloten om aan de wet te voldoen. Er zijn echter nog steeds veel geweldige Kodi-repo's online beschikbaar. Volg deze gids om de repo's te vinden die je de inhoud geven die je nodig hebt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 85