Kodi Ares Wizard fungerer ikke? Her er hvorfor og nogle alternativer

Hvis du har forsøgt at installere Kodi Ares-guiden, har du måske bemærket, at den mangler. Den url, der plejede at huse Ares Wizard, returnerer nu en 404-fejl, og mange andre sider på nettet, der tidligere har linket til denne url, er også offline. Denne artikel forklarer hvorfor guiden Kodi Ares fungerer ikke og er ikke længere tilgængelig og vil give nogle alternativer, som du kan bruge til stadig at få god tv- og filmprogrammering ved hjælp af din Kodi.


Ares repo mangler

Kodi er en open source video medieafspiller, der giver brugerne mulighed for at afspille film og shows, der holdes på deres enheder. Hvis det ændres gennem tilføjelser, kan det også bruges til at afspille praktisk talt enhver video på Internettet. Kodi kan installeres på Apple TV, Amazon Firestick, PC, Mac, Android eller iOS-telefon. Det kan nemt styres ved hjælp af en smartphone eller fjernbetjening.

Kodi beskyldes undertiden for at være et værktøj til at streame ulicenseret indhold uden tilladelse fra indehavere af ophavsret. Der er dog masser af tilføjelser til Kodi, der kun strømmer fra officielle kilder.

Advarsel: Kodi skal kun bruges til indhold, som du har den lovlige adgang til. Hverken Kodi Foundation eller Comparitech går ind for brugen af ​​Kodi til piratkopiering.

Vigtigt: Brug altid en VPN med Kodi

Mennesker, der bruger Kodi til at streame ulicenseret indhold, ved generelt at bruge en VPN, når de gør det, men mange Kodi-brugere er muligvis ikke klar over, at VPN'er er til gavn for alle, der streamer video.

Uden en VPN kan en Kodi-bruger udsættes for MiTM-angreb af ondsindede kodere, da brugerens data muligvis ikke er krypteret. En internetudbyder kan også bremse en brugers data baseret på hans / hendes valg af websted til at streame fra, hvis der ikke bruges en VPN. Dette medfører buffering og video i lav kvalitet.

Det ville være dejligt, hvis alle VPN'er kunne løse disse problemer. Desværre er nogle af dem meget mindre effektive end andre. Nogle VPN'er fører logfiler og invaderer brugernes privatliv, mens andre er svære at installere eller er for langsomme, fordi de ikke har nok servere til at håndtere deres trafik.

Vi anbefaler IPVanish til Kodi-brugere. IPVanish har over 800 servere, har en indbygget app til Amazon Firestick og Nvidia Shield og holder ikke logfiler. Dette giver brugerne video af høj kvalitet, samtidig med at de beskytter dem mod ethvert privatliv eller sikkerhedstrussel.

LÆSERHANDLING: Comparitech-læsere kan spare op til 60% på IPVanish-planer.

Hvorfor fungerer Ares Wizard ikke?

Den 19. november 2017 erklærede den primære Ares Wizard-udvikler på Ares Project-forummet, at han var blevet tjent med et ophør og afståelsesbrev fra Motion Picture Association (MPA). Dette ifølge et medlem af forummet, der genindlægte det til Reddit. Ifølge denne udvikler, der går under navnet "Tekto", hævdede ophørs- og afståelsesbrevet, at han er i strid med begge E.U. og den britiske lov for at tilbyde tilføjelser og repos, der bærer links til indhold, der krænker ophavsret.

Som svar på dette brev har Tekto og andre udviklere, der arbejder med Ares Wizard, taget repoen og alle tilføjelser, der var indeholdt i det, ned. De har også lovet, at det aldrig vil vende tilbage og siger: ”Lad mig være 100% klar. Vi bringer aldrig Ares Wizard, Ares Portal eller Ares Repo nogensinde tilbage. ”

Tidligere havde Kodi-lagre, der har krænket tredjepartsudvidelser, altid hævdet, at de ikke var i strid med loven, fordi de ikke selv leverede indhold, bare links til indhold. Imidlertid hævdede ophørs- og afskedigelsesbrevet, at Brien mod Ziggo havde præciseret loven og gjort det klart, at Kodi-repos kan holdes ansvarlig, hvis de ikke renser krænkende addons. Når denne begrundelse blev præsenteret for denne, var Tekto enig i, at det er ulovligt at udvikle addons eller repos, der linker til krænkende indhold. Som et resultat lukkede han Ares Wizard-repo for evigt.

Alternativer til Ares Wizard-repo

På trods af at Ares ikke længere er tilgængelig, er der stadig masser af Kodi-repos online. Nogle af disse repos har en politik om at rense eventuelle tilføjelser, der giver adgang til piratkopieret materiale. Disse er ikke påvirket af MPA's retssag. Andre leverer stadig nogle krænkende tilføjelser sammen med lovlige, men uanset grund er ikke taget af endnu. Nedenfor er en liste over repos, som vi hos Comparitech har fundet at være den mest nyttige sammen med en beskrivelse af nogle af deres tilføjelser.

SuperRepo

superrepo

For tiden er SuperRepo stadig tilgængelig på denne adresse. Den indeholder dog nogle krænkende tilføjelser, såsom 1Kanal og Isfilm. Hvis du beslutter at bruge SuperRepo, anbefaler vi kun at installere de tilføjelser, der streamer fra licenserede kilder, såsom dem der er anført nedenfor.

SuperRepo har det største katalog over enhver Kodi-repo. Her er nogle af de bedste tilføjelser, den indeholder.

 • Store stjernefilm & fjernsyn - Giver dig adgang til hundreder af uafhængige film og niche-tv-shows, inklusive rædselfilm som Tinget uden for døren, psykos og for evigt dit, såvel som shows som Sejldoodles og Queer som Folk
 • FilmRise - En anden stor tilføjelse til film og shows, FilmRise giver dig mulighed for at se hele kataloget over FilmRise YouTube-kanalen, inklusive film som Devil in The Flesh (med Rose McGowan med hovedrollen) og My Brother The Pig (med Scarlett Johansson i hovedrollen) og shows som forensiske filer og World of Discovery
 • YouTube Vault - Streams shows fra YouTube kategoriseret efter serier og episoder

SE OGSÅ: Sådan installeres SuperRepo

Ser glas repo

Kodi ser glas repo

Looking Glass repo er i øjeblikket tilgængelig her. Husk dog, at det indeholder nogle krænkende tilføjelser, såsom Serendipity. Vi anbefaler kun addonerne fra denne repo, der strømmer fra licenserede kilder.

Look Glass-repo har en hel del nyttige Kodi-tilføjelser. Her er nogle, der er bemærkelsesværdige.

  • Fantastiske dyr - En Kodi-tilføjelse til elskere af naturdokumentarer. Tilbyder gratis dokumentarer fra Animal Planet, National Geographic og andre.
  • Hammer Time - Giver adgang til en samling af hjemmeforbedrings- og DIY-videoer fra Homes.com, Buildipedia og andre.
  • Golden Cinema - Gør det muligt at se film fra filmens "gyldne tidsalder" (1920-1960). Inkluderer Robin Hood (1922), The Lost World (1925), The Last of The Mohicans (1920) og andre.

Læs mere: De bedste Kodi repos

Kodinerds.net repo

Kodinerds repo

Hvis du gerne vil finde musikvideo eller sportsudvidelser, er Kodinerds.net et af de bedste steder at se ud. Her er nogle af de bedste tilføjelser, det tilbyder.

 • SoundCloud - Giver adgang til al den tilgængelige musik på SoundCloud.com
 • DailyMotion - Gør det muligt at se en af ​​de tusinder af videoer, der er tilgængelige på video-delingswebsted DailyMotion.com
 • DAZN - Kræver et betalt abonnement. Giver dig adgang til sportsbegivenheder døgnet rundt fra DAZN-streamingtjenesten. Fås i Østrig, Tyskland, Japan, Schweiz og Canada.

Relateret artikel: Bedste 105 Kodi-tilføjelser, og hvordan man ser film på Kodi.

Eracknaphobias repo

eracknaphobias repo infoskærm

Eracknaphobias repo har en streng anti-piratkopieringspolitik. Det skal være tilgængeligt på nettet i mange år fremover. Repo ligger i øjeblikket på denne github-side. Her er et par af de bedste tilføjelser.

  • Crackle - Tillader dig at se hundredvis af gratis tv-shows og film fra streamingtjenesten Crackle, inklusive originale shows som Start op og Snatch, samt hitfilm som Mænd i sort og Superbad.
  • NHL.TV - Kræver abonnement. Giver brugere adgang til out-of-market NHL-spil.
  • MLB.TV - Giver MLB.TV-abonnenter adgang til Major League Baseball-spil gennem Kodi
  • AMA Pro Racing - Tillader dig at se AMA-motocross-handling på din Kodi

SE OGSÅ: Sådan installeres Crackle Kodi addon

Konklusion

Kodi Ares Wizard mangler, fordi der er truffet retslige skridt mod dens udvikler for angiveligt at levere links til materiale, der krænker ophavsret. Dets udvikler lukker frivilligt repoen for at overholde loven. Der er dog masser af gode Kodi-repos, der stadig er tilgængelige online. Følg denne vejledning for at finde de repos, der giver dig det indhold, du har brug for.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 67