Νέα Kodi addons: Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανά νέα και κλιπ στο Kodi

Νέα Kodi addons 2Εάν κάνατε πρόσφατα τη μετάβαση στο βίντεο συνεχούς ροής, ίσως να αναρωτιέστε πώς να αποκτήσετε τοπικά, εθνικά και παγκόσμια νέα χωρίς καλωδιακές ή δορυφορικές υπηρεσίες. Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα νέα που θέλετε χωρίς καλώδιο ή δορυφόρο. Συγκεκριμένα, θα απαριθμήσει τα καλύτερα addons Kodi για να παρακολουθήσετε live κανάλια ειδήσεων ή κλιπ των τελευταίων ειδήσεων.


Τι είναι το Kodi?

Το Kodi είναι ένα επαναστατικό media player από το Ίδρυμα Kodi. Επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν αρχεία ήχου και βίντεο από μια συσκευή ή να μεταδίδουν περιεχόμενο από το Internet, εξαλείφοντας την ανάγκη για προγράμματα περιήγησης ιστού ή ξεχωριστά κομμάτια λογισμικού για τη διαχείριση διαφορετικών πηγών μέσων. Επίσης, αποκλείει τις διαφημίσεις από κάποιους δικτυακούς τόπους ροής βίντεο.

Το Kodi μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές Nvidia Shield, PC, Mac, Apple TV, Android ή iOS. Το Kodi έχει πάρει πρόσφατα κάποιο κακό Τύπο για να χρησιμοποιηθεί στην ηλεκτρονική πειρατεία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πρόσθετα Kodi που προέρχονται από εξουσιοδοτημένες πηγές, ειδικά τα πρόσθετα ειδήσεων που συνιστώνται σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Γιατί πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε ένα VPN με το Kodi

Το online streaming βίντεο φέρνει πάντα μερικούς κινδύνους ιδιωτικότητας και ασφάλειας και μπορείτε να αποφύγετε πολλούς από αυτούς τους κινδύνους χρησιμοποιώντας πάντα VPN. Για παράδειγμα, οι χάκερ μπορούν να προσπαθήσουν να αποκτήσουν προσωπικές πληροφορίες από εσάς, παρακολουθώντας δεδομένα που αποστέλλονται μεταξύ εσάς και των ιστότοπων στις οποίες έχετε πρόσβαση. Η χρήση ενός VPN βοηθάει στην αποφυγή αυτού του προβλήματος επειδή κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας, καθιστώντας πολύ δύσκολο για έναν χάκερ να πάρει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία από αυτό.

Η χρήση ενός VPN μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποτροπή του περιορισμού της ταχύτητας ISP και μπορεί συχνά να ξεκλειδώσει το περιεχόμενό του.

Δεν είναι όμως όλα τα VPN αποτελεσματικά για streaming βίντεο. Ορισμένοι δεν έχουν διακομιστές σε αρκετές χώρες για να ξεμπλοκάρουν αποτελεσματικά το περιεχόμενο ή δεν έχουν εγγενείς εφαρμογές για δημοφιλείς συσκευές τηλεόρασης.

Για αυτούς τους λόγους, προτείνουμε την IPVanish ως λύση VPN για χρήστες Kodi. Το IPVanish έχει μια εγγενή εφαρμογή για το Amazon Fire Stick και το Nvidia Shield, καθιστώντας εύκολη την εγκατάσταση για χρήστες streaming-video. Έχει διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκλειδώσουν το μέγιστο ποσό αποκλεισμένου περιεχομένου. Δεν κρατάει αρχεία καταγραφής. Συνολικά, είναι ένα εξαιρετικό VPN για χρήστες που προβάλλουν βίντεο.

Για μια λίστα με τα πιο προτεινόμενα VPN για χρήση με το Kodi, διαβάστε τον οδηγό μας.

READER DEAL: Εξοικονομήστε 60% στο IPVanish

Τα δεκαέξι καλύτερα addons Kodi για ζωντανές ειδήσεις και άλλα περιεχόμενα ειδήσεων

Τα ακόλουθα δεκαέξι addons παρέχουν όλα τα ενημερωμένα νέα για τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες εκδηλώσεις. Ορισμένα από αυτά παρέχουν ζωντανά κανάλια ειδήσεων, ενώ άλλα παρέχουν μόνο κλιπ. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν συνδρομή. Όλες εκτός από μία είναι διαθέσιμες από την επίσημη αποθήκη του Kodi addon.

Ειδησιολογικός

Newsy Kodi addon

Το Newsy είναι ένας δημοφιλής ελεύθερος ιστότοπος που παράγει βίντεο ειδήσεων μικρής διάρκειας. Αυτά τα βίντεο είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να παρακολουθήσετε τηλεόραση, αλλά θέλετε γρήγορα να πιάσετε το τι συμβαίνει στον κόσμο. Η Newsy προσφέρει επίσης ένα δωρεάν κανάλι ειδήσεων καλωδιακής τηλεόρασης 24 ωρών με μια «μινιμαλιστική» έμφαση στην οποία η ανάλυση και η γνώμη είναι περιορισμένες προκειμένου να επικεντρωθεί στα γεγονότα.

Το πρόσθετο Newsy Kodi σας δίνει πρόσβαση σε δύο κλιπ από την ιστοσελίδα και το δωρεάν ζωντανό κανάλι. Μπορεί να βρεθεί στο επίσημο αποθήκη του Kodi addon.

Newsmax TV

Newsmax TV Kodi addon

Το Newsmax TV είναι ένα άλλο ελεύθερο, 24ωρη ζωντανό καλωδιακό κανάλι. Δημιουργήθηκε ως παρακλάδι του συντηρητικού ιστοχώρου ειδήσεων Newsmax.com. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις είναι Πίσω από την Κουρτίνα με τον Jack Burkman, Συζητήσεις με τη Νανσύ Μπέρκερ, και Newsmax Prime.

Το πρόσθετο Newsmax TV Kodi σας δίνει πρόσβαση σε αυτό το κανάλι μαζί με επιλεγμένα κλιπ εκπομπών.

Haystack.tv

Haystack.TV Kodi addon

Το Haystack.TV είναι ένας συγγραφέας ειδήσεων που βρίσκει τα τελευταία νέα από μια μεγάλη ποικιλία καναλιών YouTube και Vimeo. Το περιεχόμενό της κατηγοριοποιείται σε πρωτοφανείς τίτλους, ειδήσεις, ψυχαγωγικά νέα, επιστήμη & τεχνολογία, επιχείρηση & οικονομικά, ειδήσεις βίντεο παιχνιδιών, βραδινές εμφανίσεις νύχτας και ρυμουλκούμενα ταινιών Τα βίντεό του έχουν συνήθως μήκος δύο έως τριών λεπτών, επομένως αυτό είναι ένα άλλο σπουδαίο addon για να πάρετε μια γρήγορη περίληψη των διαφόρων γεγονότων που συμβαίνουν στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα καλύτερα 109 πρόσθετα Kodi

Sky News

Sky News Kodi addon

Εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή απλά ενδιαφέρεστε για την πολιτική και τον πολιτισμό της Βρετανίας, το Sky News Kodi addon είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να λαμβάνετε νέα από αυτήν την περιοχή. Μεταφέρει τόσο τη ζωντανή ροή του καναλιού Sky News όσο και τα τελευταία βίντεο κλιπ από το news.sky.com. Το περιεχόμενό του είναι διαθέσιμο χωρίς geoblocks και εντελώς δωρεάν.

Fox News

Fox News Kodi addon

Τα τηλεοπτικά κανάλια Fox News και Fox Business News γενικά δεν είναι διαθέσιμα χωρίς να πληρώνουν για μια υπηρεσία συνεχούς ροής όπως το PS Vue. Ωστόσο, η Fox News διατηρεί ένα κανάλι και έναν ιστότοπο YouTube που προσφέρει δωρεάν κλιπ του προγραμματισμού του. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά τα κλιπ με το addon Fox News Kodi.

Το addon του Fox News περιέχει τέσσερα τμήματα. Το πρώτο από αυτά παρέχει κλιπ των εκπομπών Fox News, που διοργανώνονται από τη συγκεκριμένη παράσταση. Το δεύτερο παρέχει κλιπ ειδήσεων που οργανώνονται ανά κατηγορία, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής, της υγείας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, του ταξιδιού, του κόσμου και άλλων. Η τρίτη και η τέταρτη ενότητα περιέχουν κλιπ Fox Business News που διοργανώνονται επίσης από show ή κατηγορία.

CBC.ca

CBC.ca Kodi addon

Το CBC.ca addon Kodi παρέχει τα πιο πρόσφατα κλιπ ειδήσεων από την καναδική εταιρεία Broadcasting Corporation. Εάν ζείτε στον Καναδά ή ενδιαφέρεστε διαφορετικά για καναδικά νέα, αυτό το addon είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πάρετε νέα από μια καναδική άποψη.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Sportsnet Now Kodi addon

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Το Pluto.tv είναι μια δωρεάν υπηρεσία over-the-top που παρέχει πάνω από 100 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 13 κανάλια ειδήσεων. Φέρνει τη σημερινή κορυφαία ιστορία, τα νέα 24/7, το NBC News & MSNBC, Cheddar, CBSN, TYT Network, RT America, Business News 24/7, Bloomberg TV και η ευρωπαϊκή έκδοση του CNBC. Παρέχει επίσης τα ζωντανά ρεύματα των Newsy, Sky News και Newsmax TV, αν και θα χρειαστείτε ακόμα τα επιμέρους addons αυτών των δικτύων για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κλιπ τους.

Απευθείας μετάδοση

Livestream Kodi addon

Όλα τα παραπάνω addons είναι υπέροχα αν θέλετε να παρακολουθήσετε εθνικά ή παγκόσμια νέα. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να παρακολουθήσετε γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη ή το κράτος σας; Αυτό είναι όπου έρχεται το addon Livestream Kodi. Πολλοί τοπικοί σταθμοί ειδήσεων χρησιμοποιούν το λογισμικό Livestream για να μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεών τους μέσω του Διαδικτύου και το addon σας δίνει πρόσβαση σε αυτά τα ρέματα, καθώς και σε πολλά άλλα. Υπάρχουν πάνω από 250 από αυτές τις ροές διαθέσιμες, από πόλεις σε όλο τον κόσμο.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Ενώ τα υπόλοιπα addons σε αυτήν τη λίστα είναι δωρεάν, ορισμένοι χρήστες του Kodi ενδέχεται να προτιμούν να λαμβάνουν τα δικά τους νέα από κανάλια που χρεώνουν για να δουν τα ζωντανά τους ρεύματα, όπως η αμερικανική έκδοση των CNBC, Fox Business News και Fox News. Αν ναι, το πρόσθετο PS Vue Kodi θα σας επιτρέψει να δείτε αυτά τα ρεύματα έναντι αμοιβής. Οι τιμές των πακέτων κυμαίνονται από 39,99 έως 74,99 δολάρια, ανάλογα με τα κανάλια που δεν χρειάζεστε. Επίσης, σας επιτρέπει να προσθέσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε μια λίστα που θα καταγραφεί και θα αποθηκευτεί στο σύννεφο, ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό, εάν είστε μερικές φορές πολύ απασχολημένοι για να τις παρακολουθήσετε όταν είναι πρώτοι.

Σχετικό άρθρο: Live TV Kodi addons που λειτουργούν πραγματικά

NewsON

NewsOn Kodi addon

Το NewsON είναι μια άλλη είδηση ​​Kodi επικεντρωμένη στα τοπικά κανάλια. Έχει πάνω από 180 σταθμούς σε 90 διαφορετικές τοπικές αγορές καναλιών. Σε αντίθεση με το Livestream, το NewsON μεταφέρει μόνο εκπομπές ειδήσεων με έδρα τις Η.Π.Α. Εάν ζείτε στις ΗΠΑ και δεν μπορείτε να βρείτε το τοπικό κανάλι ειδήσεων στο Livestream, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε το NewsON αντί. Κατά τη δοκιμή, βρήκαμε ότι το NewsON δούλευε μερικές φορές και άλλα ρεύματα δεν κατάφεραν να φορτώσουν. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να σας εμποδίζει να κατεβάζετε και να δοκιμάζετε τον εαυτό σας στο NewsON. Όταν λειτουργεί, η NewsON διαθέτει μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη ζωντανών ειδησεογραφικών ροών.

Νέα Υόρκη Βίντεο

Νέα Υόρκη Times Βίντεο Kodi addon

Το New York Times Video σας δίνει πρόσβαση σε τηλεοπτική κάλυψη της υγείας, της τροφής, των ταξιδιών, της επιστήμης, του αθλητισμού, των ακινήτων, των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας. Η έμφαση δίνεται σε εμπεριστατωμένες ανακριτικές αναφορές με υψηλής ποιότητας κινηματογραφικές ταινίες και μουσική και όχι απλώς μια δήλωση των γεγονότων. Αν εκτιμάτε τα βίντεο ειδήσεων με πιο καλλιτεχνική διάθεση, μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενο που προσφέρεται από αυτό το πρόσθετο Kodi.

News Blender

Ειδήσεις Blender Kodi addon

Το News Blender παρέχει βίντεο από διάφορες πηγές, όπως το Bloomberg, το Business Insider, το Forbes, το CNBC, το Australian Financial Review, το Die Zeit, το The Wall Street Journal και πολλά άλλα. Εάν θέλετε να πάρετε διαφορετικές προοπτικές για το τι συμβαίνει στον κόσμο, το News Blender έχει αυτό που χρειάζεστε.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να παρακολουθήσετε ντοκιμαντέρ στο Kodi

NHK Live

Ετικέτες: NHK Live Kodi addon

Η NHK World είναι η διεθνής εκπομπή της δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής εταιρείας της Ιαπωνίας. Το περιεχόμενό του είναι στα αγγλικά. Εξαιτίας αυτού, έχει γίνει δημοφιλές με ανθρώπους όλου του κόσμου που θέλουν να ενημερώνονται για το τι συμβαίνει στην Ιαπωνία ή για παγκόσμια γεγονότα από ιαπωνική προοπτική. Το addon του NHK Live Kodi δίνει στους χρήστες πρόσβαση στην ζωντανή ροή αυτού του καναλιού.

Το Wall Street Journal Live

Wall Street Journal Live Kodi addon

Το Wall Street Journal Kodi addon παρέχει βίντεο από το κανάλι YouTube του WSJ. Προσφέρει νέα για όλες τις πτυχές της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοπιστωτικών αγορών, των πρακτικών διαχείρισης, των τεχνολογικών εξελίξεων, του πολιτισμού, της πολιτικής και πολλά άλλα. Το περιεχόμενο είναι οργανωμένο σε 33 διαφορετικές κατηγορίες, καθιστώντας εύκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

CNN

CNN Kodi addon

Στο παρελθόν, το addon CNN Kodi παρείχε βίντεο τόσο από το CNN.com όσο και από το επίσημο κανάλι YouTube του CNN. Δυστυχώς, το τμήμα CNN.com αυτού του πρόσθετου δεν λειτουργεί πλέον σύμφωνα με τον προορισμό. Ωστόσο, το τμήμα YouTube παρέχει αρκετό περιεχόμενο. Εάν είστε fan της δημοσιογραφίας του CNN, αυτό το addon Kodi είναι ακόμα απαραίτητο.

Σχετικό άρθρο: Πώς να ενημερώσετε το Kodi σε ένα Amazon Fire Stick

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

Το FilmOn είναι μια δωρεάν, πάνω από την κορυφή υπηρεσία τηλεόρασης. Έχει πάνω από 600 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων 21 καναλιών ειδήσεων. Προσφέρει τα νέα Buzz60, τα νέα CCTV, το Δίκτυο καναλιών εργασίας, το Newsmax, το Newsy Politics, το Press TV, τα αρχεία αλήθειας και άλλα. Το FilmOn Simple είναι ένα πρόσθετο που σας δίνει πρόσβαση σε αυτά τα δωρεάν κανάλια.

Το απλό add-on του FilmOn Kodi είναι το μόνο addon στον κατάλογο αυτό που δεν μπορεί να αποκτηθεί μέσω του επίσημου αποθετηρίου Kodi. Για να το εγκαταστήσετε, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το TVAddons Repo, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

συμπέρασμα

Αν θέλετε να δείτε ζωντανές ροές ειδήσεων ή κλιπ των τελευταίων ειδήσεων, το Kodi μπορεί να σας βοηθήσει. Είτε θέλετε ειδήσεις για την υγεία, τις επιχειρήσεις, την πολιτική, τα ταξίδια ή απλώς θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σε μια συγκεκριμένη χώρα ή πόλη, υπάρχει ένα addon που μπορεί να σας δώσει το περιεχόμενο που ψάχνετε.

Αν έχετε βρει τις πληροφορίες σε αυτόν τον οδηγό Kodi για να σας βοηθήσουν, ίσως θέλετε να περιηγηθείτε σε μερικούς από τους άλλους οδηγούς Kodi, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων addons Kodi για να παρακολουθήσετε ταινίες, πώς να εγκαταστήσετε το YouTube για το Kodi και τα πέντε καλύτερα αθλήματα Kodi addons.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 30