Πώς να παρακολουθήσετε Κινούμενα σχέδια στο Kodi και ποια addons είναι ασφαλή στη χρήση

Κινούμενα σχέδια στο Kodi


Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να κάνετε κινούμενα σχέδια σε απευθείας σύνδεση, η συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi μπορεί να σας βοηθήσει. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά διαφορετικά addons καρτούν Kodi διαθέσιμα, και τη σύγκριση τους μπορεί να φαίνεται σαν ένα σύνθετο έργο.

Επιπλέον, μερικά πρόσθετα καρτούν μπορεί να βλάψουν τον υπολογιστή σας ή να χρησιμοποιηθούν από τους χάκερ για να εισβάλουν στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτά που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε το μέγιστο περιεχόμενο χωρίς να είστε ασφαλείς.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τα πρόσθετα που θα εγκατασταθούν, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνες που είναι οι καλύτερες για τις ανάγκες προβολής σας.

Τι είναι το Kodi?

Το Kodi είναι ένα δωρεάν media player που σχεδιάστηκε από το ίδρυμα XBMC. Χρησιμοποιεί εφαρμογές που ονομάζονται "addons" για την εύρεση και αναπαραγωγή βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο διαδίκτυο. Εάν το περιεχόμενο που αναζητάτε βρίσκεται στο διαδίκτυο κάπου, το Kodi μπορεί συνήθως να το μεταφέρει.

Το Kodi μπορεί να εγκατασταθεί σε υπολογιστή Windows ή Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, Nvidia Shield, Android ή iOS smartphone ή Roku.

Το Kodi έχει τη φήμη ότι χρησιμοποιείται για ροή πειρατικού περιεχομένου. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πρόσθετα Kodi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη ροή νόμιμου περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων πολλών που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την παρακολούθηση κινούμενων σχεδίων και άλλων παιδικών προγραμμάτων.

Υπενθύμιση: Χρησιμοποιήστε ένα VPN με το Kodi

Οι περισσότεροι χρήστες του Kodi που χρησιμοποιούν το πειρατικό περιεχόμενο χρησιμοποιούν VPN για να αποκρύψουν τις δραστηριότητές τους. Ωστόσο, υπάρχουν σοβαροί λόγοι για τους οποίους όλοι οι χρήστες του Kodi πρέπει να χρησιμοποιούν ένα VPN κατά τη ροή, ακόμη και αν μεταδίδονται μόνο από νόμιμες πηγές.

Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου ήταν γνωστοί για να επιταχύνουν τις ταχύτητες συγκεκριμένων τοποθεσιών ροής όταν σκέφτονται ότι ο ιστότοπος χρησιμοποιεί υπερβολικό εύρος ζώνης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα buffering Kodi. Ένα VPN αποτρέπει αυτό επειδή κάνει τα δεδομένα σας να φαίνεται ότι προέρχονται από κάπου αλλού, όχι από τον ίδιο τον ιστότοπο ροής.

Ωστόσο, ορισμένα VPN δεν είναι αρκετά γρήγορα για streaming βίντεο, ενώ άλλα δεν λειτουργούν σε όλες τις συσκευές. Ορισμένοι επίσης διατηρούν αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων των χρηστών, τα οποία μπορεί να είναι ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Για τους λόγους αυτούς, συνιστούμε τους χρήστες IPVanish για χρήστες Kodi. Το IPVanish λειτουργεί σε όλες τις δημοφιλείς συσκευές, όπως το Amazon Fire Stick. Στις δοκιμές μας, διαπιστώσαμε ότι είναι πολύ γρήγορη σε σύγκριση με άλλες. Επίσης, δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής. Αυτά τα χαρακτηριστικά σημαίνουν λιγότερα buffering, βίντεο υψηλότερης ποιότητας και περισσότερη ιδιωτικότητα και ασφάλεια για τους χρήστες.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Οι αναγνώστες μας μπορούν να αποθηκεύσουν αποκλειστικά το 60% στα σχέδια IPVanish εδώ.

Η συγκριτική δεν εγκρίνει ή ενθαρρύνει οποιαδήποτε παραβίαση των περιορισμών πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης ροής μέσω του Kodi. Το Kodi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς άριστους, νόμιμους online streaming σκοπούς. Παρακαλώ εξετάστε το νόμο, τα θύματα και τους κινδύνους της πειρατείας πριν από τη λήψη ή τη ροή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια.

Επίσημο addons streaming για Κινούμενα σχέδια στο Kodi

Ακολουθεί μια λίστα με addons που μεταδίδουν κινούμενα σχέδια από επίσημους παρόχους περιεχομένου. Αυτά τα πρόσθετα παρέχουν μόνο εγκεκριμένες ροές που σέβονται τα δικαιώματα των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων. Εξαιτίας αυτού, παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχου και είναι πολύ εύχρηστες.

Εάν θέλετε να βρείτε εύκολα κινούμενα σχέδια για να κάνετε ροή μέσω του Kodi σας, αυτά είναι τα addons που συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε.

YouTube

Πώς να παρακολουθήσετε Κινούμενα σχέδια στο Kodi και ποια addons είναι ασφαλή στη χρήση

Εάν θέλετε δωρεάν κινούμενα σχέδια για παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να δούμε από το YouTube. Είναι γεμάτο κανάλια από δημοφιλή δίκτυα παιδιών όπως το Disney Jr. και ο Nick Jr. Καθένα από αυτά τα κανάλια έχει σύντομα κλιπ από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις τους, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε playlist που το παιδί σας θα παρακολουθεί ξανά και ξανά.

Το πρόσθετο Kodi του YouTube βρίσκεται στο επίσημο χώρο αποθήκευσης addons Kodi.

Disney Jr.

Disney Jr. Kodi addon

Το Disney Jr. είναι ένα κανάλι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Για να παρακολουθήσετε αυτό το κανάλι ζωντανά, θα χρειαστείτε το Playstation Vue ή μία από τις άλλες υπηρεσίες IPTV όπως το FuboTV ή το Sling. Ωστόσο, η Disney Jr. έχει επίσης αρκετό δωρεάν περιεχόμενο στον ιστότοπό της, συμπεριλαμβανομένων πολλών μουσικών βίντεο με πρωταγωνιστή τον Mickey Mouse, την Elena of Avalor, τους Puppy Dog Pals και άλλους αστέρες της Disney Junior. Το πρόσθετο Disney Jr. σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτό το δωρεάν περιεχόμενο.

Το πρόσθετο Disney Jr. μπορεί να βρεθεί στο χώρο αποθήκευσης noobsandnerds.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi addon

Το BBC iPlayer παρέχει όλα τα κανάλια του BBC σε απευθείας σύνδεση, συμπεριλαμβανομένων των CBeebies. Το CBeebies είναι το σπίτι πολλών λαϊκών κινούμενων σχεδίων όπως Σάρα και πάπια, Οι Αριθμοί, και Νέλλυ και Νόρα. Τα περισσότερα επεισόδια αυτών των παρουσιάσεων είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία καθώς και live, οπότε υπάρχουν διαθέσιμες ώρες προγραμματισμού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε νόμιμα το BBC iPlayer μόνο εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχετε έγκυρη άδεια τηλεόρασης. Εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχετε άδεια, αλλά ταξιδεύετε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, θα χρειαστείτε ένα VPN για να περάσετε το geoblocking.

Το BBC iPlayer μπορεί να βρεθεί στο επίσημο αποθετήριο Kod addon.

PBS Kids

PBS Παιδικό Kodi addon

Chuck Vanderchuck, Περίεργος Γιώργος, Γειτονιά του Δανιήλ Τίγρη, και Τρένο Δεινόσαυρου είναι μόνο μερικά από τα κινούμενα σχέδια που θα βρείτε στο addon PBS Kids Kodi. Επειδή η PBS είναι μη κερδοσκοπική υπηρεσία επιδοτούμενη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, δεν χρεώνει για κανένα από τα περιεχόμενα του ιστότοπού της. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να πάρετε πολλές ώρες ψυχαγωγίας από τα παιδιά PBS.

Το add-on του PBS Kids Kodi μπορεί να βρεθεί στο επίσημο αποθήκη του Kodi addon.

PlayStation Vue

PS Vue Kodi addon

Εάν τα υπόλοιπα αυτά addons δεν παρέχουν αρκετές κινουμένων σχεδίων για εσάς, η βιβλιοθήκη των κινούμενων σχεδίων που έχετε στη διάθεσή σας μπορεί να επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία IPTV για πληρωμή. Εδώ μπαίνει το addon του PlayStation Vue Kodi.

Το PlayStation Vue σας προσφέρει το ίδιο περιεχόμενο που θα έχετε από τη συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης, χωρίς όμως να χρειαστεί να νοικιάσετε κουτί καλωδίων. Για $ 39,99 / μήνα, παρέχει Cartoon Network, Disney, Disney Jr. και Disney XD. Εκτός από τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά αυτά τα κανάλια, η υπηρεσία σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθήσετε μερικά από τα επεισόδια κατά παραγγελία. Μπορείτε να εγγραφείτε για λογαριασμό σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Το addon του PlayStation Vue Kodi μπορεί να βρεθεί στο επίσημο αποθετήριο Kodi.

Ανεπίσημες προσθήκες Kodi για την παρακολούθηση κινούμενων σχεδίων

Αν κοιτάξετε άρθρα από άλλους ιστοτόπους σχετικά με τα addons Kodi για κινούμενα σχέδια, είναι πιθανό να συναντήσετε μερικά από αυτά που αναφέρονται παρακάτω. Τα ακόλουθα πρόσθετα είναι γνωστά για να μεταδίδουν κυρίως πειρατικά περιεχόμενα. Οι πηγές από τις οποίες διοχετεύονται μπορούν να καταληφθούν ανά πάσα στιγμή λόγω καταγγελιών πνευματικής ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα την αποτυχία των συνδέσμων και την απογοήτευση των χρηστών. Επίσης, συχνά έχουν ρεύματα κακής ποιότητας. Για αυτούς τους λόγους, δεν συνιστούμε αυτά τα πρόσθετα.

Cartoon HD

Τι είναι αυτό?

Το Cartoon HD είναι μέρος του repo Xunitytalk. Είναι ένα addon που εξουδετερώνει το περιεχόμενο καρτούν από ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο..

Γιατί πρέπει να το αποφύγετε?

Ενώ μέρος του περιεχομένου που διατίθεται σε αυτό μπορεί να είναι έργα δημόσιου τομέα, η μεγάλη πλειοψηφία είναι πειρατικά. Οι πηγές από τις οποίες ρέουν τα Cartoon HD είναι συχνά αναξιόπιστες και η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των διακομιστών τους είναι άγνωστες. Οι κινούμενες κινούμενες εικόνες χρησιμοποιώντας το Cartoon HD φέρνουν σημαντικούς κινδύνους ότι τα επίσημα addons που αναφέρονται παραπάνω δεν μεταφέρουν. Για αυτούς τους λόγους, δεν συνιστούμε Cartoon HD.

Cartoon Crazy

Τι είναι αυτό?

Το Cartoon Crazy είναι μέρος του repo του Lucifer. Όπως το Cartoon HD, αναζητά γνωστές πειρατικές υπηρεσίες ροής βίντεο σε όλο τον κόσμο για να βρει κινούμενα σχέδια που ο χρήστης αναζητά.

Γιατί πρέπει να το αποφύγετε?

Δεν συνιστούμε το Cartoon Crazy. Πολλά από τα ρεύματα του Cartoon Crazy είναι χαμηλής ποιότητας και μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να βρεθεί ένας σύνδεσμος που πραγματικά λειτουργεί. Παραμορφώνεται σε σύγκριση με την ποιότητα των επίσημων ροών που αναφέρονται παραπάνω.

Toon Mania

Τι είναι αυτό?

ToonMania είναι μέρος του αποθετηρίου MetalKettle. Όπως και οι άλλοι σε αυτήν τη λίστα, παίρνει την είσοδο του χρήστη και αναζητά γνωστούς οικοδεσπότες πειρατικών μέσων ροής σε χώρες όπως η Ρωσία και η Κούβα μέχρι να βρει αυτό που αναζητά ο χρήστης.

Γιατί πρέπει να το αποφύγετε?

Οι ροές ToonMedia από πηγές που είναι πολύ επικίνδυνες. Τα δεδομένα που τους στέλνετε μπορούν να υποκλαπούνται από τους χάκερς και χρησιμοποιούνται για να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες για εσάς από το σκληρό σας δίσκο. Επιπλέον, το ίδιο το addon μπορεί να αλλάξει από τον δημιουργό του και να χρησιμοποιηθεί με κακό τρόπο αν έχετε ρυθμίσει το Kodi σας για να δέχεται αυτόματες ενημερώσεις. Αυτό μπορεί να συμβεί με οποιοδήποτε addon, αλλά είναι ιδιαίτερα πιθανό με ένα που ρέει από απατεώνες ιστοσελίδες που αναδύονται και εξαφανίζονται σε καθημερινή βάση.

Σούπερ κινούμενα σχέδια

Τι είναι αυτό?

Το Super Cartoons προβάλλει βίντεο από το supercartoons.net. Έχει αρκετά επεισόδια Looney Tunes και μερικά παλιά κινούμενα σχέδια Disney επίσης.

Γιατί πρέπει να το αποφύγετε?

Το Super Cartoons δεν είναι στην ίδια κατηγορία με πολλά άλλα ανεπίσημα addons σε αυτή τη λίστα. Ρέει από μια πηγή αντί για πολλά διαφορετικά. Ενώ οι άλλοι σκοπό έχουν να επιτρέψουν στους χρήστες να αποκτήσουν νέα επεισόδια δημοφιλών κινούμενων σχεδίων που έχουν αποδειχθεί πειρατικά, το Super Cartoons τρέχει μόνο πολύ παλιές κινούμενες εικόνες. Τα πνευματικά δικαιώματα σε αυτές τις κινούμενες εικόνες ενδέχεται να έχουν λήξει, καθιστώντας τους δημόσιο τομέα. Ωστόσο, κανένα από τα επεισόδια του ιστότοπου δεν αποτελεί μέρος του καταλόγου γνωστών επεισοδίων Looney Tunes. Δεν γνωρίζουμε εάν το Super Cartoons είναι νόμιμος ιστότοπος συνεχούς ροής και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν κίνδυνοι ασφάλειας που σχετίζονται με τη χρήση του για τη ροή περιεχομένου. Λόγω αυτών των προβλημάτων, τον αναφέρουμε εδώ ως ανεπίσημο ρεύμα. Προς το παρόν δεν συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το addon SuperCartoons Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε τα πρόσθετα Cartoon Kodi

Για να εγκαταστήσετε ένα addon Cartoon Kodi, θα πρέπει πρώτα να μάθετε αν βρίσκεται στο επίσημο αποθήκη του Kodi addon ή διαφορετικό. Για οποιαδήποτε πρόσθετα που είναι μέρος του επίσημου αποθετηρίου, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

  • Από το κύριο μενού Kodi, κάντε κλικ στο "Addons"
  • Επιλέξτε addons Kodi
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης που μοιάζει με ανοιχτό πλαίσιο
  • Επιλέξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης Kodi
  • Κάντε κλικ στην επιλογή "install from repository"
  • Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech
  • Κάντε κλικ στο "Αποθήκη Kodi addon"
  • Πώς να παρακολουθήσετε Κινούμενα σχέδια στο Kodi και ποια addons είναι ασφαλή στη χρήση
  • Κάντε κλικ στα "πρόσθετα βίντεο"
  • Kodi17 Krypton βίντεο addons
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα, μέχρι να βρείτε το addon που ψάχνετε, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο addon.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή "install"

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο από το επίσημο αποθετήριο.

Εάν το addon που αναζητάτε βρίσκεται σε διαφορετικό χώρο αποθήκευσης από τον επίσημο, δεν θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε χωρίς να εγκαταστήσετε πρώτα αυτόν τον αποθετήριο. Ωστόσο, η εγκατάσταση αποθετηρίων είναι αρκετά απλή.

Ακολουθούν οδηγίες για την εγκατάσταση του αποθετηρίου SuperRepo. Τα ίδια βήματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το άρθρο για την εγκατάσταση του SuperRepo μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση οποιασδήποτε αποθήκης, εφόσον γνωρίζετε τη διεύθυνση URL του αποθετηρίου. Εάν δεν γνωρίζετε πού βρίσκεται ένα repo, μπορείτε να το βρείτε συνήθως πληκτρολογώντας ένα ερώτημα όπως "όπου βρίσκεται (όνομα του αποθετηρίου)" σε μια μηχανή αναζήτησης.

Όλα τα addons που προτείνουμε σε αυτό το άρθρο προέρχονται από το επίσημο αποθετήριο εκτός από το BBC iPlayer, οπότε δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα repo γι 'αυτούς. Το BBC iPlayer βρίσκεται στο noobsandnerds, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ: http://noobsandnerds.com/portal.

Αν θέλετε να κάνετε κινούμενα σχέδια με το Kodi, μπορεί να φαίνεται περίπλοκο. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά addons, όλα με διαφορετικό διαθέσιμο περιεχόμενο. Ορισμένα από τα addons είναι αρκετά ασφαλή, ενώ άλλα ενδέχεται να δημιουργούν μεγαλύτερους κινδύνους ασφάλειας και ιδιωτικότητας. Ακολουθήστε τις πληροφορίες σε αυτό το άρθρο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα addons που είναι καλύτερα για εσάς.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 19