Kata Addon: Είναι το Castaway ασφαλές και νόμιμο στη χρήση;

Κίνδυνος Kodi


Εάν είστε αθλητικός ανεμιστήρας που προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας άθλημα χωρίς συνδρομή μέσω καλωδίου, μπορεί να έχετε ακούσει για το addon Castaway Kodi. Το Kodi είναι πολύ δημοφιλές με κόφτες κορδονιών παντού και το addon Castaway είναι δημοφιλές ειδικά για τους αθλητές. Ωστόσο, ίσως να αναρωτιέστε εάν το Castaway είναι νόμιμο να χρησιμοποιείται και ασφαλές για τον υπολογιστή σας. Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει λεπτομερώς αυτό το θέμα.

Τι είναι το Kodi?

Πριν από τη δημιουργία του Kodi, πολλοί κόπτες σχοινιού χρειάστηκε να αλλάξουν ανάμεσα σε προγράμματα περιήγησης ιστού και σε διάφορα άλλα πακέτα ιδιόκτητου λογισμικού κάθε φορά που ήθελαν να αλλάξουν κανάλια. Με το Kodi, αυτό είναι ένα παρελθόν. Οι χρήστες του Kodi μπορούν να ενσωματώσουν όλες τις υπηρεσίες ροής τους σε μια πλατφόρμα και να ελέγξουν τα μέσα τους μέσω τηλεχειριστηρίου RF, smartphone ή gamepad. Αυτό καθιστά την online streaming βολική και φιλική προς το χρήστη, όπως συμβαίνει με τα συστήματα καλωδιακής τηλεόρασης, αλλά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει για να νοικιάσει ένα καλωδιακό κιβώτιο ή να ασχοληθεί με άλλους αυθαίρετους κανόνες καλωδιακής εταιρείας.

Το Kodi μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε από τις δημοφιλείς συσκευές: Windows PC, Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, τηλέφωνο Android, τηλέφωνο iOS, NVidia Shield ή Roku.

Το Kodi κατηγορείται μερικές φορές ότι είναι ένα εργαλείο για την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας με τη ροή πειρατικών βίντεο. Ωστόσο, το λογισμικό Kodi είναι απόλυτα νόμιμο να χρησιμοποιηθεί και υπάρχουν πολλές νόμιμες χρήσεις και για το Kodi.

Σημαντικό: Να χρησιμοποιείτε πάντα VPN με το Kodi

Πολλοί χρήστες του Kodi που μεταδίδουν περιεχόμενο μέσω του Kodi χρησιμοποιούν ένα VPN για να διατηρήσουν τις δραστηριότητές τους μυστικές από τους ISP τους. Ακόμη και αν τρέχετε μόνο από νόμιμες πηγές, πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα VPN.

Η χρήση ενός VPN σάς προστατεύει από τις επιθέσεις "man-in-the-middle" που ξεκίνησαν οι χάκερ που θέλουν να ανακατευθύνουν τα δεδομένα σας στο δικό τους δίκτυο και να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό γίνεται με την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας, έτσι ώστε οι χάκερς να μην μπορούν να το διαβάσουν. Σας προστατεύει επίσης από τον περιορισμό ταχύτητας ISP, που διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει σε buffer και βίντεο χαμηλής ποιότητας.

Δυστυχώς, τα περισσότερα δίκτυα VPN είναι πολύ αργά για τη ροή βίντεο, και πολλά από αυτά διατηρούν αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων των χρηστών. Γι 'αυτό συστήνουμε IPVanish. Η IPVanish χρησιμοποιεί τους δικούς της διακομιστές για να διατηρεί υψηλές τις ταχύτητές της. Στη δοκιμή μας, διαπιστώσαμε ότι ήταν αρκετά γρήγορο για να κάνετε ροή βίντεο 1080p χωρίς καθόλου buffering. Δεν διατηρεί επίσης αρχεία καταγραφής ώστε οι πελάτες να αισθάνονται ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι τα προσωπικά τους δεδομένα δεν δίδονται σε τρίτους. Επιπλέον, είναι ένα από τα λίγα VPN που έχει μια εγγενή εφαρμογή για το Amazon Fire Stick.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Οι αναγνώστες μας μπορούν να αποθηκεύσουν αποκλειστικά το 60% στα σχέδια IPVanish εδώ.

Η συγκριτική δεν εγκρίνει ή ενθαρρύνει οποιαδήποτε παραβίαση των περιορισμών πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης ροής μέσω του Kodi. Το Kodi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς άριστους, νόμιμους online streaming σκοπούς. Παρακαλώ εξετάστε το νόμο, τα θύματα και τους κινδύνους της πειρατείας πριν από τη λήψη ή τη ροή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια.

Τι είναι το addon Kodi Castaway?

Το Castaway είναι ένα πρόσθετο Kodi που δημιουργήθηκε ειδικά για να βρει αθλητικό περιεχόμενο που μεταδίδεται στο Διαδίκτυο. Μερικές φορές, ο Castaway παίρνει το περιεχόμενό του από ιστότοπους που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, ενώ άλλες φορές το παίρνει από άλλους χρήστες του Kodi. Ανεξάρτητα από το πώς παίρνει το περιεχόμενό της, Castaway έχει γίνει πολύ δημοφιλής, λόγω της μεγάλης ποικιλίας των αθλητικών εκδηλώσεων που διατίθενται μέσα από αυτό. Το Castaway είναι ιδιαίτερα γνωστό για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν ζωντανές τηλεοπτικές ροές, αγγλικά παιχνίδια Premier League και παιχνίδια ποδοσφαίρου κολλεγίων.

Ένα από τα πράγματα που θέτει τον Castaway εκτός από άλλα αθλητικά πρόσθετα Kodi είναι η χρήση της τεχνολογίας peer-to-peer (P2P), πιο δημοφιλής μέσω του torrenting. Με το P2P, οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να κατεβάσουν περιεχόμενο και να το μεταδώσουν από έναν ιστότοπο, αλλά και να το μεταφορτώσουν σε άλλους. Αυτό βοηθά να διατηρηθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που κυκλοφορεί στην κοινότητα, ακόμη και αν ο αρχικός ιστότοπος που το φιλοξενεί δεν λειτουργεί. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Castaway σε σύγκριση με άλλα αθλήματα Kodi.

Παρά αυτά τα πλεονεκτήματα, ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι υπάρχουν τεράστιοι κίνδυνοι για τη χρήση του Castaway. Οι περισσότερες από τις πηγές από τις οποίες ρέει το Castaway παρέχουν πειρατικό περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι παράνομο να μεταφορτώσετε ξανά το περιεχόμενο που μεταφέρετε μέσω του Castaway. Ανάλογα με τη χώρα στην οποία ζείτε, μπορεί να είναι παράνομη και για εσάς θέα αθλητικές εκδηλώσεις στο Castaway.

Το Castaway είναι επίσης ένα πρόσθετο τρίτων που δεν έχει περάσει από τους αυστηρούς μηχανισμούς ελέγχου ποιότητας του επίσημου αποθετηρίου Kodi. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο στο να χρησιμοποιείται σε επιθέσεις "man-in-the-middle" και άλλα είδη κακόβουλων ενεργειών από hackers.

Εκτός από αυτά τα νομικά ζητήματα και θέματα ασφαλείας, το Castaway δεν έχει ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλοί νεκρούς δεσμούς σε αυτό. Παρόλο που μπορείτε να βρείτε ακόμα κάποιο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία P2P του Castaway, η επιλογή των διαθέσιμων βίντεο δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η προηγούμενη.

Για αυτούς τους λόγους, δεν συνιστούμε το addon Castaway Kodi. Αντ 'αυτού, συνιστούμε τις παρακάτω εναλλακτικές λύσεις.

Εναλλακτικές λύσεις στο addon του Kodi Castaway

Τα ακόλουθα addons Kodi είναι γνωστά για να διοχετεύουν αθλητικές εκδηλώσεις από επίσημες, εξουσιοδοτημένες πηγές. Εξαιτίας αυτού, έχουν εικόνα και ήχο υψηλότερης ποιότητας και γενικά δεν έχουν νεκρούς δεσμούς. Επιπλέον, αυτά τα πρόσθετα είναι ασφαλέστερα από άλλα από άποψη προστασίας της ιδιωτικής ζωής και ασφάλειας και είναι απόλυτα νόμιμα για χρήση στις περισσότερες χώρες.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

Το FilmOn είναι μια δωρεάν υπηρεσία IPTV με περισσότερα από 600 κανάλια. Έχει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα είδη βίντεο, όλα εντελώς δωρεάν. Ιδιαίτερη προσοχή για τους αθλητές, διαθέτει ένα κανάλι "ακραίων αθλημάτων" με MMA, Kickboxing, Watercross, αγωνιστικές αγωνιστικές εκγύμνασης και πολλά άλλα αθλητικά γεγονότα. Η υπηρεσία FilmOn είναι προσβάσιμη μέσω του Kodi χρησιμοποιώντας το add-on FilmOn Simple Kodi στο αποθετήριο SuperRepo.

Εάν θέλετε να δείτε υψηλής ποιότητας αθλητικές ροές δωρεάν στο Kodi, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το FilmOn Simple.

NFL Παιχνίδι Pass

Παιχνίδι NFL Pass Kodi addon

Εάν ενδιαφέρεστε συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο, το NFL Game Pass Kodi addon σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κάθε παιχνίδι NFL της σεζόν για $ 74.99 / έτος. Αυτό είναι το ισοδύναμο των $ 15 / μήνα σε μια εποχή πέντε μηνών.

Δυστυχώς, μόνο τα παιχνίδια του preseason είναι διαθέσιμα ζωντανά. Τα υπόλοιπα διατίθενται είτε λίγες ώρες είτε αμέσως μετά το τέλος τους. Ωστόσο, αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε όσα ποδόσφαιρα θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για οποιοδήποτε άλλο κανάλι. Δεδομένου ότι είναι προ-καταγραμμένο, παρέχει επίσης το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να καθίσετε μέσα από διαφημίσεις.

Μπορείτε να πάρετε ένα λογαριασμό στο NFL Game Pass εδώ.

Το NFL Game Pass Το Kodi addon βρίσκεται στο επίσημο αποθετήριο Kodi addon.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Kodi.

Pluto.tv

Pluto.tv οθόνη πληροφοριών Kodi

Όπως το FilmOn, το Pluto.tv είναι μια άλλη εντελώς δωρεάν υπηρεσία συνεχούς ροής. Έχει πάνω από 100 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων οκτώ αθλητικών καναλιών που παίζουν πρωταθλήματα πόκερ, γεγονότα επιπτώσεων πάλης, MMA και αθλητικά γεγονότα κολλεγίων NCAA. Αυτή είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για να έχετε δωρεάν αθλητικές εκδηλώσεις.

Το πρόσθετο Kodi του Pluto.tv βρίσκεται στον επίσημο αποθηκευτικό χώρο addon Kodi.

ΝΒΑ League Pass

Το ΝΒΑ League πέρασε το Kodi addon

Εάν ενδιαφέρεστε ειδικά για παιχνίδια μπάσκετ, σκεφτείτε να πάρετε μια εγγραφή στο NBA League Pass. Θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε εκατοντάδες παιχνίδια NBA εκτός αγοράς για $ 199 / έτος. Αυτό ισοδυναμεί με 39,80 δολάρια / μήνα σε περίοδο πέντε μηνών. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι προ-καταγραμμένα αλλά μεταδίδονται ζωντανά καθώς συμβαίνουν.

Τα μόνα παιχνίδια που δεν θα προβληθούν είναι αυτά που μεταδίδονται σε εθνικό ή τοπικό επίπεδο. Εάν η αγαπημένη σας ομάδα είναι τοπική, αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα καθώς πολλά από τα παιχνίδια της ομάδας σας θα μπορούσαν να σβήσουν. Αν η αγαπημένη σας ομάδα δεν είναι τοπική όμως, το NBA League Pass μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε πολλά παιχνίδια NBA χωρίς να χρειάζεστε ένα πακέτο καλωδιακής τηλεόρασης.

Το Noda League Pass Kodi addon είναι στο επίσημο αποθήκη του Kodi addon.

Δείτε επίσης: Πώς να παρακολουθήσετε NBA στο Kodi.

DirecTV Τώρα με το PlayOn

Playon Kodi addon

Αν θέλετε να δείτε μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και δεν είστε ευχαριστημένοι με τις προσφορές του FilmOn ή του Pluto.tv, ίσως θελήσετε να εγγραφείτε σε μια πιο γενική υπηρεσία IPTV όπως η DirecTV Now. Για $ 35 / μήνα, το DirecTV Now θα σας δώσει ESPN, ESPN2, FS1 και NBCSN. Σε επιλεγμένες περιοχές, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επίσης NBC, CBS, ABC και FOX. Είτε το αγαπημένο σας άθλημα είναι το μπέιζμπολ, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το NASCAR ή οτιδήποτε άλλο, αυτά τα κανάλια θα σας δώσουν πολλές επιλογές.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει αυτόνομο DirecTV Now addon για το Kodi. Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στα κανάλια DirecTV Now μέσω του Addon του PlayOn Kodi. Το PlayOn είναι μια υπηρεσία DVR που σας επιτρέπει να εγγράφετε νόμιμα προγράμματα από διάφορες υπηρεσίες streaming, όπως το DirecTV Now, το Netflix, το Hulu και το Amazon Prime Video. Κοστίζει $ 30 / έτος, το ισοδύναμο των $ 2,50 / μήνα.

Το πρόγραμμα περιήγησης PlayOn βρίσκεται στον επίσημο αποθηκευτικό χώρο addon Kodi.

Αντιμετώπιση του αναγνώστη: Δοκιμάστε το PlayOn δωρεάν για 7 ημέρες

Playstation Vue

PS Vue Kodi addon

Το Playstation Vue είναι μια υπηρεσία IPTV για πληρωμή παρόμοια με την DirecTV Now. Σε αντίθεση με το DirecTV Τώρα, όμως, έχει ένα αυτόνομο addon Kodi. Είναι βασικό πακέτο είναι λίγο πιο ακριβό σε 39,99 δολάρια / μήνα. Για την τιμή αυτή, προσφέρει ESPN, ESPN2, FS1, FS2, και NBCSN. Όλα αυτά είναι τα ίδια αθλητικά κανάλια που σας προσφέρει η DirecTV Now Plus Fox Sports 2.

Το addon του Playstation Vue Kodi είναι στο επίσημο αποθήκη του Kodi addon.

USTVNow

USTV Τώρα Kodi addon

Το USTVNow είναι μια υπηρεσία για την αμερικανική στρατιωτική ζωή στο εξωτερικό, αλλά ο καθένας μπορεί να εγγραφεί. Προσφέρει όλα τα κανάλια δικτύου δωρεάν: NBC, ABC, CBS, FOX, CW και PBS. Εφόσον μερικά από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα πραγματοποιούνται σε αυτά τα δίκτυα, μπορείτε να δείτε πολύ αθλητικό περιεχόμενο πολύ υψηλής ποιότητας με το δωρεάν πακέτο. Για $ 19, μπορείτε επίσης να πάρετε το ESPN από το USTVNow.

Το USTVNow είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για να έχει μόνος του. Είναι επίσης χρήσιμο αν είστε άτυχοι για να ζήσετε σε μια περιοχή όπου τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια δεν είναι διαθέσιμα στο DirecTV Now ή στο PS Vue. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με μία από αυτές τις άλλες υπηρεσίες για να ολοκληρώσετε το πακέτο αθλητικής τηλεόρασης.

Το USTVNow Kodi addon είναι στο επίσημο αποθετήριο Kodi.

Κίνδυνο Kodi addon: Επισκόπηση και ανησυχία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής

Το castaway σίγουρα επιτρέπει σε έναν χρήστη να δει πολλά αθλητικά γεγονότα δωρεάν. Έγινε πολύ δημοφιλής για αυτόν τον λόγο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για τη χρήση του Castaway που δεν έχουν άλλα πρόσθετα.

Το Castaway αποτελούσε μέρος του χώρου αποθήκευσης της Fusion και τα περισσότερα άρθρα στο διαδίκτυο τώρα λένε ότι πρέπει να πάτε εκεί για να βρείτε ένα αντίγραφο. Ωστόσο, μετά την αναβάθμιση του δικτυακού τόπου από το TV Addons μετά από αγωγή, απομάκρυναν όλα τα addons που παραβιάζουν, συμπεριλαμβανομένου του Castaway.

Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει όλο και περισσότερο με τα πρόσθετα τρίτων. Τα αποθετήρια που φέρουν πρόσθετα τρίτων μερών που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα αποκτούν συχνά δημοτικότητα, στη συνέχεια, ενάγονται από τα τηλεοπτικά δίκτυα και αναγκάζονται είτε να καθαρίσουν τα παραβιάζοντα addons είτε να κλείσουν. Αργότερα, τα addons εμφανίζονται ξανά σε ένα άλλο αποθετήριο που κανείς δεν έχει ποτέ ακούσει. Οι καταναλωτές στη συνέχεια αναμένουν να αναρωτιούνται: Είναι αυτός ο αρχικός κώδικας ή έχει παραβιαστεί?

Δεδομένων αυτών των κινδύνων για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, υπάρχουν σίγουρα καλοί λόγοι αποφύγει Κυνήγι και χρησιμοποιήστε διαφορετικό αθλητικό Kodi addon αντί.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 57