iTV Player Kodi addon: Sådan ser du iTV Hub på Kodi hvor som helst

ITViTV-kanaler har nogle af de mest populære britiske tv-shows, herunder Downton Abbey, Mr. Bean, Sherlock Holmes, Storbritannien har talent, og mere. Men hvordan kan du se iTV-kanaler på Kodi? Og hvordan kan du se dem, hvis du er placeret uden for England? Denne artikel forklarer, hvordan man installerer og bruger iTV Player Kodi addon og ser iTV-kanaler fra hele verden.


Hvad er Kodi?

Kodi er en open source software medieafspiller. Det giver brugerne mulighed for at integrere alle deres mediekilder i et stykke software, hvilket hjælper med at fjerne behovet for webbrowsere eller flere proprietære apps bare for at se tv. Kodi kan installeres på PC, Mac, Odroid, Android, Raspberry Pi, Amazon Fire Stick eller Apple TV.

Læs mere: De bedste 110 Kodi-tilføjelser

Advarsel: Kodi skal kun bruges til indhold, som du har den lovlige adgang til. Hverken Kodi Foundation eller Comparitech går ind for brugen af ​​Kodi til piratkopiering.

Brug altid en VPN, når du streamer video

Hver gang du streamer tv eller film online, skal du altid bruge en VPN til at beskytte dit privatliv. Internetudbydere har ofte algoritmer, der søger efter brugere, der streamer video. Hvis de finder ud af, at du gør det, kan de muligvis gashåndtere din hastighed for at spare båndbredde på netværket. Dette kan føre til buffering, et meget irriterende problem, der kan ødelægge din glæde af online tv.

VPN'er hjælper med at forhindre dette problem ved at kryptere dine data i en privat tunnel og holde dine online aktiviteter private.

VPN'er hjælper også med at låse indhold, som du er blokeret fra, baseret på din placering. For eksempel, hvis du er en U.K.-bosiddende, der rejser i Frankrig, kan en VPN skjule din placering fra streamingwebsteder, så du kan se U.K. TV-shows, som du ellers ville være blokeret fra at se.

Ikke alle VPN'er er dog gode til streaming af video. Mange har ikke apps til tv-enheder som Amazon Fire Stick, er for langsomme til at streame HD-video eller skabe nye privatlivsrisici ved at holde logfiler over brugernes opførsel.

Af disse grunde anbefaler vi IPVanish til Kodi-brugere. I vores test var det hurtigt nok til at streame high-definition video uden buffering. Den har en app til Amazon Fire Stick og Nvidia Shield, og den har en streng "ingen logfiler" -politik.

BEDSTE VPN TIL KODI: IPVanish er vores top valg. Har et stort, uforbeholdent netværk af servere og opnår gode hastigheder. Stærk sikkerhed og privatlivsfunktioner gør IPVanish til en favorit for Kodi og Amazon Fire TV Stick-brugere. Prøv det risikofrit med 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Sådan ser du iTV-kanaler på Kodi

iTV har en videostreamingtjeneste kaldet “iTV Hub”, der giver seerne mulighed for at se alle deres kanaler live online. Men normalt har du brug for en webbrowser for at få adgang til dette websted. Med Kodi iTV Player-tilføjelsen kan du omgå dette krav og se iTV ved hjælp af en hvilken som helst Kodi-kompatibel enhed. iTV Player er i Kodil-repoen. Sådan installeres iTV Player Kodi addon

Åbn en browser og naviger til github-siden til Kodil repo.

Klik på filen Kodil.zip. Husk, hvor du gemmer denne fil

Klik på tilføjelser i hovedmenuen for Kodi

Kodi-tilføjelsemenu

Vælg ikonet "pakkeinstallatør" i øverste venstre hjørne, der ligner en åben boks

Kodi åben boks ikon

Vælg installation fra zip-fil

Kodi-installation fra zip-fil

Naviger til den mappe, hvor du gemte kodil.zip. Klik for at installere

Vælg Kodil repo

Når Kodil repo er færdig med installationen, skal du vælge installation fra depotet

Kodi17 Krypton installerer fra depotet

Vælg www.Kodisrael.co.il Repository

Kodil repo

Vælg video tilføjelser

video addons Kodil repo

Vælg iTV

Vælg iTV

Vælg installation

installere itv-afspiller

iTV installeret

Når du har installeret addon, er det let at bruge. Klik iTV fra Kodi-menuen til video-tilføjelser for at få vist iTV's hovedmenu. Indstillingerne er Viser sig, Kategorier, og Direkte.

iTV hovedmenu

klikker Direkte viser en liste over iTV-kanaler. Klik på en af ​​disse kanaler for straks at begynde at se.

iTV-kanalmenu

iTV live

Hvis du vil se on-demand-indhold i stedet for live tv, skal du vælge Viser sig for at få en liste over alle shows eller Kategorier at gennemse indhold baseret på genre.

iTV viser listen

iTV-kategoriliste

Det er alt, hvad der er at installere og bruge iTV Player til Kodi. Men hvad skal du gøre, hvis du ikke er placeret i England.?

Se også: Hvilke tegneserie Kodi-tilføjelser er sikre at bruge?

Sådan ser du iTV Player hvor som helst

Hvis du prøver at bruge iTV Kodi-tilføjelsen uden for U.K., kan du muligvis få en fejlmeddelelse som denne.

iTV-fejl

Dette kan undgås ved at oprette forbindelse til en britisk VPN-server. Instruktionerne for, hvordan du gør dette, varierer afhængigt af hvilken VPN, du bruger. Sådan opretter du forbindelse til en U.K.-server ved hjælp af IPVanish.

Åbn IPVanish for at få vist hovedmenuen

ipvanish hovedmenu

Klik på servere fane til venstre på skærmen

ipvanish server-fanen

Rul ned på listen over servere, indtil du finder en der er placeret i Storbritannien. Jeg har personligt fundet, at Manchester-serveren er mere pålidelig end den i London, men du skal prøve dem og bestemme, hvilken du synes er den bedste

ipvanish vælg server

Første gang du prøver at oprette forbindelse, modtager du muligvis en meddelelse, der spørger dig, om du er sikker på, at du vil skifte server. Du modtager muligvis også en hurtig meddelelse om, at du er nødt til at downloade et "tap" for at oprette forbindelse. I begge tilfælde skal du klikke på “ja” eller “OK” for at fortsætte. Efter et par sekunder skal du være tilsluttet serveren.

ipvanish forbundet med manchester

Kontroller, at du nu har en britisk IP-adresse ved at bruge et websted som whatismyip.com

whatismyip

Klik på den video eller kanal, du vil se. Kanalen skal begynde at spille

iTV 1 succes

Det er alt, hvad der er at se iTV på Kodi hvor som helst.

Læs mere: Sådan ser du Tubi TV på Kodi og uden for U.S.A..

Vi håber, at du har fundet denne artikel til hjælp. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du får de bedste tv-shows, film, sport og andet indhold gennem Kodi, kan du tjekke nogle af vores andre Kodi-artikler, herunder Sådan ser du Premier League på Kodi, Sådan se ICC Cricket på Kodi og De bedste tilføjelser til at se dokumentarer om Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 83