iTV Player Kodi addon: Hvordan se iTV Hub på Kodi hvor som helst

ITViTV-kanaler har noen av de mest populære britiske TV-programmene, inkludert Downton Abbey, MR Bean, Sherlock Holmes, Storbritannias Got Talent, og mer. Men hvordan kan du se iTV-kanaler på Kodi? Og hvordan kan du se dem hvis du er lokalisert utenfor Storbritannia? Denne artikkelen vil forklare hvordan du installerer og bruker iTV Player Kodi addon og ser på iTV-kanaler fra hele verden.


Hva er Kodi?

Kodi er en åpen kildekode mediespiller. Den lar brukerne integrere alle mediekildene sine i ett programvare, og hjelper til med å eliminere behovet for nettlesere eller flere proprietære apper bare for å se på TV. Kodi kan installeres på PC, Mac, Odroid, Android, Raspberry Pi, Amazon Fire Stick eller Apple TV.

Les mer: De beste 110 Kodi-tilleggene

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Bruk alltid et VPN når du streamer video

Hver gang du streamer TV eller film online, bør du alltid bruke en VPN for å beskytte personvernet ditt. Internett-leverandører har ofte algoritmer som søker etter brukere som streamer video. Hvis de finner ut at du gjør det, kan de trenge hastigheten din for å spare båndbredde på nettverket. Dette kan føre til buffring, et veldig irriterende problem som kan ødelegge din glede av online TV.

VPN-er hjelper deg med å forhindre dette problemet ved å kryptere dataene dine i en privat tunnel og holde dine online aktiviteter private.

VPN-er hjelper deg også med å låse opp innhold du er blokkert fra, basert på din beliggenhet. Hvis du for eksempel er en bosatt bosatt i Frankrike som reiser i Frankrike, kan en VPN skjule plasseringen din fra strømningsnettsteder, slik at du kan se britiske TV-programmer som du ellers vil bli blokkert fra å se.

Ikke alle VPN-er er bra for å streame video. Mange har ikke apper for TV-enheter som Amazon Fire Stick, er for trege til å streame HD-video, eller skaper nye personvernrisikoer ved å føre logger om brukernes oppførsel.

Av disse grunnene anbefaler vi IPVanish for Kodi-brukere. I testene våre var det raskt nok til å streame HD-video uten buffring. Den har en app for Amazon Fire Stick og Nvidia Shield, og den har en streng "ingen logger" -policy.

BESTE VPN FOR KODI: IPVanish er vårt topp valg. Har et stort, ukjent nettverk av servere og oppnår gode hastigheter. Sterk sikkerhet og personvern gjør IPVanish til en favoritt for Kodi og Amazon Fire TV Stick brukere. Prøv det uten risiko med 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Slik ser du på iTV-kanaler på Kodi

iTV har en videostreamingtjeneste kalt “iTV Hub” som lar seere se alle kanalene sine live på nettet. Men normalt trenger du en nettleser for å få tilgang til dette nettstedet. Med Kodi iTV Player-tillegg, kan du omgå dette kravet og se iTV ved å bruke hvilken som helst Kodi-kompatibel enhet. iTV Player er i Kodil-repo. Slik installerer du iTV Player Kodi addon

Åpne en nettleser og naviger til github-siden for Kodil repo.

Klikk på filen Kodil.zip. Husk hvor du lagrer denne filen

Klikk på tillegg fra hovedmenyen til Kodi

Kodi addons-menyen

Velg "pakkeinstallasjonsikon" i øvre venstre hjørne som ser ut som en åpen boks

Kodi ikon for åpen boks

Velg installer fra zip-fil

Kodi installere fra zip-fil

Naviger til mappen der du lagret kodil.zip. Klikk for å installere

Velg Kodil repo

Når Kodil repo er ferdig installert, velg install fra depot

Kodi17 Krypton installerer fra depot

Velg www.Kodisrael.co.il Repository

Kodil repo

Velg videotillegg

video addons Kodil repo

Velg iTV

Velg iTV

Velg installer

installer itv-spilleren

iTV installert

Når du har installert tillegget, er det enkelt å bruke. Klikk iTV fra Kodis videotillegg-meny for å få frem iTVs hovedmeny. Alternativene er Viser, kategorier, og Bo.

iTV hovedmeny

Klikker Bo vil vise en liste over iTV-kanaler. Klikk på en av disse kanalene for å begynne å se på umiddelbart.

iTV-kanalmeny

iTV live

Hvis du vil se innhold på forespørsel i stedet for direktesendt TV, velger du Viser for å få en liste over alle show eller kategorier å bla gjennom innhold basert på sjanger.

iTV viser liste

iTV-kategorilisten

Det er alt som er å installere og bruke iTV Player for Kodi. Men hva bør du gjøre hvis du ikke er lokalisert i Storbritannia.?

Se også: Hvilke tegneserie Kodi addons er trygge å bruke?

Hvordan se iTV Player hvor som helst

Hvis du prøver å bruke iTV Kodi addon fra utenfor Storbritannia, kan det hende du får en feilmelding som denne.

iTV-feil

Dette kan unngås ved å koble til en britisk VPN-server. Instruksjonene for hvordan du gjør dette varierer avhengig av hvilken VPN du bruker. Slik kobler du til en britisk server ved hjelp av IPVanish.

Åpne IPVanish for å få opp hovedmenyen

ipvanish hovedmeny

Klikk på servere kategorien på venstre side av skjermen

ipvanish server-fanen

Bla nedover listen over servere til du finner en som ligger i Storbritannia. Jeg har personlig syntes at Manchester-serveren er mer pålitelig enn den i London, men du bør prøve dem ut og bestemme hvilken du synes er den beste

ipvanish Velg server

Første gang du prøver å koble deg til, kan det hende du får en spørsmål som spør deg om du er sikker på at du vil bytte server. Du kan også få en beskjed som forteller deg at du må laste ned et "trykk" for å koble deg til. I begge tilfeller, klikk på "ja" eller "OK" for å fortsette. Etter noen sekunder skal du være koblet til serveren.

ipvanish koblet til manchester

Bekreft at du nå har en britisk IP-adresse ved å bruke et nettsted som whatismyip.com

hva er min IP

Klikk på videoen eller kanalen du vil se. Kanalen skal begynne å spille

iTV 1 suksess

Det er alt som er å se på iTV på Kodi hvor som helst.

Les mer: Slik ser du på Tubi TV på Kodi og utenfor USA.

Vi håper du har funnet denne artikkelen som nyttig. Hvis du vil vite mer om hvordan du får de beste TV-programmene, filmer, sport og annet innhold gjennom Kodi, kan det være lurt å sjekke ut de andre Kodi-artiklene våre, inkludert hvordan du ser Premier League på Kodi, hvordan se ICC Cricket på Kodi, og The Best Addons to Watch Documentary on Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2