iTV Player Kodi addon: Hur man tittar på iTV Hub på Kodi var som helst

ITViTV-kanaler har några av de populäraste brittiska TV-programmen, inklusive Downton Abbey, Mr Bean, Sherlock Holmes, Britain's Got Talent, och mer. Men hur kan du titta på iTV-kanaler på Kodi? Och hur kan du se dem om du är belägen utanför Storbritannien? Den här artikeln kommer att förklara hur du installerar och använder iTV Player Kodi addon och tittar på iTV-kanaler från hela världen.


Vad är Kodi?

Kodi är en mediaspelare med öppen källkod. Det gör det möjligt för användare att integrera alla sina mediekällor i en mjukvara, vilket hjälper till att eliminera behovet av webbläsare eller flera proprietära appar bara för att titta på TV. Kodi kan installeras på PC, Mac, Odroid, Android, Raspberry Pi, Amazon Fire Stick eller Apple TV.

Läs mer: De bästa 110 Kodi-tilläggena

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Använd alltid ett VPN när du strömmar video

När du strömmar TV eller filmer online ska du alltid använda ett VPN för att skydda din integritet. Internetleverantörer har ofta algoritmer som söker efter användare som strömmar video. Om de får reda på att du gör det kan de strypa din hastighet för att spara bandbredd i nätverket. Detta kan leda till buffring, ett mycket irriterande problem som kan förstöra din njutning av online-TV.

VPN hjälper till att förhindra detta problem genom att kryptera dina data i en privat tunnel och hålla dina onlineaktiviteter privata.

VPN hjälper också till att låsa upp innehåll som du är blockerat från baserat på din plats. Om du till exempel är en bosatt i Storbritannien som reser i Frankrike, kan en VPN dölja din plats från strömmande webbplatser, så att du kan se brittiska TV-program som du annars skulle vara blockerad från att se.

Men inte alla VPN är bra för att strömma video. Många har inte appar för TV-enheter som Amazon Fire Stick, är för långsamma för att strömma HD-video eller skapa nya sekretessrisker genom att hålla loggar över användarnas beteende.

Av dessa skäl rekommenderar vi IPVanish för Kodi-användare. I våra tester var det snabbt nog att strömma högupplöst video utan buffring. Den har en app för Amazon Fire Stick och Nvidia Shield, och den har en strikt "ingen loggar" -policy.

BÄSTA VPN FÖR KODI: IPVanish är vårt bästa val. Har ett stort okongesterat nätverk av servrar och uppnår bra hastigheter. Stark säkerhets- och sekretessfunktioner gör IPVanish till en favorit för Kodi och Amazon Fire TV Stick-användare. Prova det riskfritt med 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Hur man tittar på iTV-kanaler på Kodi

iTV har en videostreamningstjänst som heter ”iTV Hub” som gör det möjligt för tittarna att se alla sina kanaler live online. Men normalt sett behöver du en webbläsare för att komma åt den här webbplatsen. Med tillägget av Kodi iTV Player kan du kringgå detta krav och titta på iTV med vilken Kodi-kompatibel enhet som helst. iTV Player finns i Kodil-repo. Så här installerar du tillägget iTV Player Kodi

Öppna en webbläsare och navigera till github-sidan för Kodil repo.

Klicka på filen med namnet Kodil.zip. Kom ihåg var du sparar den här filen

Klicka på tillägg i huvudmenyn för Kodi

Kodi addons-menyn

Välj ikonen "paketinstallatör" i det övre vänstra hörnet som ser ut som en öppen ruta

Kodi ikon för öppen ruta

Välj installation från zip-fil

Kodi installera från zip-fil

Navigera till mappen där du sparat kodil.zip. Klicka för att installera

Välj Kodil repo

När Kodil repo är klar med installationen väljer du installation från arkivet

Kodi17 Krypton installerar från förvaret

Välj www.Kodisrael.co.il förvar

Kodil repo

Välj videotillägg

video addons Kodil repo

Välj iTV

Välj iTV

Välj installation

installera itv-spelaren

iTV installerat

När du har installerat tillägget är det enkelt att använda. Klick iTV från Kodis videotilläggsmeny för att få fram iTV: s huvudmeny. Alternativen är Visar, kategorier, och leva.

iTV huvudmeny

klick leva visar en lista med iTV-kanaler. Klicka på någon av dessa kanaler för att omedelbart börja titta.

iTV-kanalmeny

iTV live

Om du vill titta på innehåll på begäran istället för direkt-TV väljer du Visar för att få en lista över alla program eller kategorier för att bläddra bland innehåll baserat på genre.

iTV visar lista

iTV-kategorilista

Det är allt som finns för att installera och använda iTV Player för Kodi. Men vad ska du göra om du inte är belägen i Storbritannien.?

Se även: Vilka tecknade Kodi-tillägg är säkra att använda?

Hur man tittar på iTV Player var som helst

Om du försöker använda iTV Kodi-tillägget utanför Storbritannien, kan du få ett felmeddelande som det här.

iTV-fel

Detta kan undvikas genom att ansluta till en U.K. VPN-server. Instruktionerna för hur du gör detta varierar beroende på vilket VPN du använder. Så här ansluter du till en U.K.-server med IPVanish.

Öppna IPVanish för att visa huvudmenyn

ipvanish huvudmeny

Klicka på servrar på vänster sida av skärmen

ipvanish-serverfliken

Rulla nedför listan över servrar tills du hittar en som finns i Storbritannien. Jag har personligen tyckt att Manchester-servern är mer pålitlig än den i London, men du bör prova dem och bestämma vilken du tycker är bäst

ipvanish Välj server

Första gången du försöker ansluta kan du få en fråga om du är säker på att du vill byta server. Du kan också få en snabbmeddelande som berättar att du måste ladda ner ett ”tryck” för att ansluta. I båda fallen klickar du på "ja" eller "OK" för att fortsätta. Efter några sekunder bör du vara ansluten till servern.

ipvanish ansluten till manchester

Kontrollera att du nu har en U.K.-IP-adress genom att använda en webbplats som whatismyip.com

vad är min IP

Klicka på videon eller kanalen du vill se. Kanalen börjar spela

iTV 1 framgång

Det är allt som finns för att titta på iTV på Kodi var som helst.

Läs mer: Hur man tittar på Tubi TV på Kodi och utanför USA.

Vi hoppas att du har hittat den här artikeln till hjälp. Om du vill veta mer om hur du får de bästa TV-programmen, filmerna, sporten och annat innehåll via Kodi, kanske du vill kolla in några av våra andra Kodi-artiklar, inklusive hur man tittar på Premier League på Kodi, hur titta på ICC Cricket på Kodi och The Best Addons to Watch Documentary om Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =