Is de Live Tube Kodi-add-on veilig, is het legaal?

live tube kodi addon


Met de officiële YouTube-add-on kun je livestreams bekijken, maar tenzij je weet waarnaar je moet zoeken, kan het moeilijk zijn om iets specifieks te vinden. De Live Tube-add-on toont alleen video's die momenteel live op YouTube zijn en verdeelt deze per genre om browsen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Wat is Kodi?

Kodi is een gratis mediacenter-softwarepakket dat erg populair is geworden vanwege het hoge niveau van aanpasbaarheid. Kodi kan op bijna elk populair apparaat worden geïnstalleerd, waaronder Amazon Fire Sticks, Android-tablets en Apple TV. Deze draagbaarheid maakt het uitstekend geschikt voor het opzetten van geavanceerde thuisbioscoopsystemen met een laag budget. Kodi behoudt ook het grootste deel van zijn functionaliteit op mobiele platforms. Dit betekent dat u een consistente ervaring krijgt, ongeacht welk apparaat u gebruikt.

Kodi bevat geen eigen inhoud. Er zijn twee methoden om media te vinden. De eerste is het importeren van video- of audiobestanden uit de lokale opslag van uw apparaat. Dit werkt goed op desktopcomputers omdat deze over het algemeen grote hoeveelheden opslagruimte hebben. Voor mobiele apparaten kunnen videobestanden echter snel alle vrije ruimte innemen. De tweede optie is om plug-ins te installeren die add-ons worden genoemd en die links naar inhoud hosten die online wordt gehost. Deze nemen veel minder ruimte in beslag op het apparaat zelf, maar vereisen een internetverbinding om te gebruiken.

Waarschuwing: Kodi mag alleen worden gebruikt voor inhoud waartoe u wettelijk toegang hebt. Noch de Kodi Foundation noch Comparitech pleit voor het gebruik van Kodi voor piraterij.

Belangrijk: gebruik altijd een VPN met Kodi

Sommige mensen maken verbinding met virtuele privénetwerken (VPN's) om ongeautoriseerde streaming van hun internetprovider (ISP) te verbergen. Desondanks hebben VPN's veel voordelen die zelfs degenen die alleen uit officiële bronnen streamen enorm kunnen profiteren.

Omdat een VPN uw internetverkeer versleutelt, kan het niet worden gelezen door externe waarnemers. Dit voorkomt het merendeel van de Man-in-the-Middle (MitM) -aanvallen en voorkomt ook dat uw ISP uw surfgedrag aan derden verkoopt. Omdat uw ISP niet kan vertellen wat u doet, kunnen ze uw activiteiten niet gebruiken om de beperking van uw netwerksnelheden te rechtvaardigen.

Niet elke VPN is echter gelijk. In het verleden zijn sommige VPN's betrapt op het infecteren van de apparaten van hun gebruikers met malware, het verkopen van de bandbreedte van hun gebruikers en het creëren van botnets. Bovendien is het mogelijk dat de VPN die u kiest, uw netwerk gewoon vertraagt ​​totdat het bijna onbruikbaar is voor streaming.

Wij bevelen IPVanish aan. Het biedt snelle, stabiele verbindingen met servers over de hele wereld en onderhoudt ze zelf voor snellere probleemoplossing. IPVanish is een van de gemakkelijkste VPN's om op meerdere platforms te installeren omdat het speciale apps voor Android-, iOS- en Amazon Fire TV-apparaten heeft.

STREAM VEILIG OP KODI: IPVanish is lichtgewicht, snel en veilig, wat betekent dat het ideaal is voor Kodi.

Wat is de Live Tube Kodi-add-on?

live tube kodi addon-menu

De add-on Live Tube Kodi maakt het gemakkelijker om live streaming YouTube-inhoud te vinden en te bekijken. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van de officiële YouTube-add-on is dat het ook eerdere en komende livestreams toont. Niet elke momenteel live video is beschikbaar - de Live Tube-add-on haalt alleen streams op van het YouTube Live-kanaal. Dit zorgt ervoor dat streams met inhoud zonder licentie niet verschijnen in de Live Tube-add-on.

Live Tube is heel eenvoudig te gebruiken. Het heeft slechts twee configureerbare opties; één verandert het aantal resultaten per pagina, terwijl de andere u het minimumpercentage laat instellen voordat een video kan worden gemarkeerd als bekeken.

De menustructuur is schoon en beknopt. Gebruikers kunnen ervoor kiezen een selectie van momenteel uitgezonden streams te bekijken of een van de negen categorieën selecteren om deze resultaten verder te verfijnen. Er is helaas geen manier om naar iets specifieks te zoeken. Gezien de neiging van streamers om niet-Engelse tekens in hun videotitels te gebruiken, is deze functie mogelijk niet bijzonder nuttig. U kunt de ingebouwde zoekfunctie van Kodi gebruiken door op te klikken tandwiel icoon links onderaan en selecteren Zoeken. Dit moet echter op elke pagina met resultaten worden gedaan.

Hoe de Live Tube-add-on te installeren

De Live Tube-add-on is beschikbaar via de repository van TVAddons. Voordat we beginnen, moet u de installatie van onbekende bronnen inschakelen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

 1. Klik op de tandwiel icoon links bovenaan de hoofdpagina van Kodi.
 2. Klik vervolgens op Systeem instellingen en markeer de Tabblad Add-ons aan je linker kant.
 3. Ga naar de lijst aan de rechterkant en klik op Onbekende bronnen optie. U wordt gevraagd om de wijziging te bevestigen, dus klik Ja.
 4. Ga terug naar het vorige scherm. Kies deze keer de Bestandsbeheer optie.
 5. U ziet een lijst met alle bronnen die u heeft toegevoegd. Blader naar het einde van de lijst en klik Bron toevoegen.
 6. Voer in het adresvak het volgende in zonder aanhalingstekens "http://fusion.tvaddons.co".
 7. Geef de bron een naam en klik op Ok knop.

fusie toevoegen als bron

Nu kunnen we de add-on zelf installeren:

 1. Keer terug naar de hoofdpagina van Kodi en klik op de Tabblad Add-ons.
 2. Klik op de vak pictogram in de linkerbovenhoek en selecteer Installeren vanuit zipbestand op de volgende pagina.
 3. Zoek de bron die u zojuist hebt toegevoegd en kies Kodi-repos, vervolgens Engels, vervolgens repository.xbmchub-3.0.0.zip.
 4. Kodi installeert vervolgens de repo van TVAddons.
 5. Als alles correct wordt geïnstalleerd, ziet u rechtsboven een pop-up en keert u terug naar het scherm Add-on Browser. Kies deze keer Installeren vanuit repository.
 6. U ziet de repository TVADDONS.CO Addons. Voer het in en kies Video-add-ons.
 7. Wanneer u de Live Tube-add-on vindt, selecteert u deze en klikt u op Installeren knop op de volgende pagina.

Je zult merken dat deze add-on ook de officiële YouTube-add-on installeert. Over het algemeen waarschuwen we voor add-ons waarvoor andere add-ons nodig zijn om te functioneren, maar aangezien de YouTube-add-on in de officiële Kodi-repo staat, is er weinig risico. De eerste keer dat je iets probeert te bekijken met de Live Tube-add-on, wordt je gevraagd of je het wilt configureren. Hiermee kun je de taal en regio van je voorkeur wijzigen, waarna je naar hartelust live video's kunt bekijken.

Conclusie

De add-on Live Tube Kodi biedt een eenvoudigere manier om live YouTube-video's te bekijken. Kodi heeft echter veel meer te bieden dan alleen YouTube. We kunnen u helpen de beste add-ons te vinden voor het bekijken van films en sport (inclusief Super Bowl LII).

Heb je problemen om Kodi aan het werk te krijgen? Je bent misschien geïnteresseerd in onze handleidingen voor het oplossen van de meest voorkomende problemen van Kodi, het bijwerken van Kodi op Amazon Fire Stick of het verminderen van de hoeveelheid buffering die Kodi doet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 87