Ikke sikker Kodi Addon: Er ikke sikker lovlig og trygt å bruke?

ikke sikker på kodi addon


Not Sure Kodi-tilskuddet har blitt en populær måte for Kodi-brukere å se gratis filmer og TV-serier. Men er ikke sikker Kodi addon lovlig? Og er det trygt å installere på enheten din?

I denne artikkelen forklarer vi hva Not Sure Kodi-tillegget er og hvilken risiko du kan ta ved å installere det. Vi vil også tilby noen alternative Kodi-tillegg du kan bruke til å se gratis filmer og show hvis du ikke vil ta disse risikoene.

Hva er Kodi?

Kodi er en åpen kildemediespiller for Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Apple TV, PC, Mac, Android og iOS-enheter. Den lar brukerne spille av videoer som er lagret på enhetene sine eller streamet fra Internett. Kodi har blitt veldig populær som en måte å blokkere annonser fra streaming av videosider, noe som gir brukere avbruksfri tilgang til en enorm katalog med filmer og show.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Bruk alltid en VPN med Kodi

Når du bruker Kodi til å streame video på nettet, bør du alltid bruke en VPN for å beskytte ditt privatliv og sikkerhet. Internettleverandører vil noen ganger redusere hastigheten til brukere de kjenner som streamer video. De gjør dette for å spare båndbredde, men dette får ofte brukernes videoer til å buffe. En VPN kan hjelpe med dette problemet. Det vil kryptere dataene dine og forhindre at Internett-leverandøren vet at du streamer video.

En VPN vil også tillate deg å velge en IP-adresse fra et annet land enn det du befinner deg i. Dette vil tillate deg å se innhold du ellers ville blitt blokkert fra å se, for eksempel utenlandske TV-serier og filmer.

Ikke alle VPN-er er bra for Kodi-brukere. De fleste har ikke apper for populære TV-enheter som Amazon Fire Stick. Mange har ikke servere i nok land til å imøtekomme behovene til videostreamere. Noen fører logger over brukernes aktivitet og skaper nye personvernrisikoer.

Av disse grunnene anbefaler vi IPVanish for Kodi-brukere. Den har en app for Amazon Fire Stick og Nvidia Shield, har servere i over 60 land, og holder ingen logger. Det er en flott måte for Kodi-brukere å beskytte deres personvern mens de streamer.

BESTE VPN FOR KODI: IPVanish er vårt topp valg. Har et stort, ukjent nettverk av servere og oppnår gode hastigheter. Sterk sikkerhet og personvern gjør IPVanish til en favoritt for Kodi og Amazon Fire TV Stick brukere. Prøv det uten risiko med 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Hva er ikke sikkert Kodi addon?

Not Sure er et populært Kodi-addon som strømmer innhold fra mange forskjellige nettsteder. Not Sure har blitt populært fordi det gir tilgang til nyere filmer som fremdeles er i, eller bare kom ut, fra kinoene. Det gir også tilgang til premium UK-sportskanaler, barneshow, radiostasjoner og annet innhold.

Problemer med Not Sure Kodi addon

Til tross for denne robuste katalogen, er det noen problemer med Not Sure Kodi addon. Det første problemet er at nesten alt innholdet som leveres av Not Sure er fra uoffisielle kilder. Med andre ord er det brudd på opphavsretten. Hvis du er ute etter lovlig videoer for å se gjennom Kodi, du finner ikke veldig mange av dem med Not Sure.

Det andre problemet med Not Sure er at det medfører mange risikoer for brukernes personvern og sikkerhet. Not Sure ble opprinnelig funnet i en relativt ukjent Kodi-repo som ble kalt FireTVGuru. Denne repoen vedlikeholdes av en anonym utvikler som bare er kjent av sitt twitterhåndtak. På grunn av utviklerens anonymitet, ville brukere ikke ha noen rettslig anvendelse hvis Fire TV Guru skulle bruke addonet sitt til å installere adware eller annen ondsinnet kode på brukernes datamaskiner.

Selv om ingen ennå har funnet en slik kode i dette tillegget, er det mulig at den kan legges til i fremtiden gjennom en oppdatering, uten at brukerne er klar over det. Vi tror Kodi-brukere burde være klar over denne risikoen.

Men det er et enda mer betydelig problem med Not Sure Kodi addon: den er ikke lenger tilgjengelig selv fra FireTVGuru repo. Dette betyr at nei offisielt kopier av Not Sure eksisterer. Som et resultat er den eneste måten å få en kopi på, å prøve å finne den i et peer-to-peer fildelingsnettverk. Dette er enda mer risikabelt enn å få det fra utvikleren, siden det krever at du stoler på både utvikleren og uansett hvilken tilfeldig person som tilbyr deg filen.

Fordi det strømmer piratkopiert innhold og medfører betydelig sikkerhets- og personvernrisiko, vi anbefaler ikke å installere eller bruke Not Sure Kodi addon. I stedet anbefaler vi de helt lovlige og relativt sikre tilleggene som er listet nedenfor.

Se også: Er Kodi trygg og lovlig?

Beste alternativet til Not Sure Kodi addon: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Det beste alternativet til Ikke sikker er Tubi TV Kodi addon. Dette tillegget strømmer fra TubiTV.com, et lovlig streamingvideo-nettsted som har en katalog på over 50 000 titler. Tubi TV har populære actionfilmer, dramaer, barneserier, anime og mange andre sjangere av TV og film. Det beste av alt er at Kodi-addon blokkerer alle Tubi TV-reklamer, slik at du kan se uten avbrudd.

Det er flere forskjellige versjoner av Tubi TVs katalog. Disse inkluderer en amerikansk, britisk, kanadisk og "internasjonal" versjon. Hver av disse versjonene er geoblokkert mot brukere fra utenfor det aktuelle landet det er beregnet på. Så det trengs en VPN hvis du vil ha tilgang til alle nettstedets titler.

Slik installerer og bruker du Tubi TV Kodi addon.

Andre alternativer til Not Sure

PopcornFlix

Popcornflix Kodi addon

Hvis du ønsket at Not Sure Kodi-addon skulle se film, er PopcornFlix et flott alternativ. Det har ikke nyere filmer som nettopp kom ut av teatret, men det har riktignok mange høyt rangerte filmer som Shutter Island (med hovedrollen i Leonardo DiCaprio), En mest etterspurt mann (med hovedrollen i Philip Seymour Hoffman), og dagslys (med Sylvester Stallone i hovedrollen). Det vises ingen annonser av PopcornFlix Kodi addon, og nettstedet krever ingen abonnementsavgift.

Slik installerer og bruker Popcornflix for Kodi.

CW TV-nettverk

cw tv-nettverk kodi addon

Hvis du ville at Not Sure, slik at du kunne se TV-serier på forespørsel, vil CW Network Kodi addon fungere som en god erstatning. Den strømmer innhold fra CWTV.com, inkludert episoder av Livstidsdom, Svart lyn, Overnaturlig, Supergirl, og Originalene. Selv om du ser disse programmene gjennom en nettleser vil produsere reklamefilmer, lar Kodi addon deg se dem uten annonser.

CW Network er en del av MetalChris depot, men er enklest å installere ved å bruke addon-installasjonsprogrammet i Indigo. For å installere CW Network, laster du Indigo og velger addon installasjonsprogram, velg deretter videotillegg → C → CW TV-nettverk → Installer.

Hvis du får tilgang til Internett fra utenfor USA, trenger du en VPN for å bruke CW TV Network for Kodi.

Se også: De beste VPN-ene for å se CW Network i utlandet

PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

Not Sure Kodi addon er kjent for sitt utvalg av barneshow. Hvis du ønsker en alternativ addon med lignende innhold, bør PBS Kids gjøre susen. Den strømmer populære barneshow fra PBSKids.org, inkludert Caillou, Clifford den store røde hunden, Nysgjerrige George, og mer.

PBS Kids er en del av det offisielle Kodi-depotet. Klikk på for å installere addons fra Kodis hovedmeny. Klikk deretter last ned → videotillegg → PBS Kids → installer.

Les mer: De beste Kodi addons for barneshow

Zattoo Box

zattoo box kodi addon

Hvis du leter etter live sportsprogrammering, er Zattoo Box Kodi addon en flott erstatning for Not Sure. Det gir tilgang til de fleste gratis britiske kanaler, inkludert BBC, iTV, S4C, DAVE og andre. Du kan ofte ta Premier League, Golf, Rugby Football, Formula One Racing og andre sportsbegivenheter på disse kanalene.

For å bruke Zattoo Box for Kodi, må du først registrere deg for en konto på Zattoo.com. Når du har gjort dette, klikker du på addons fra Kodis hovedmeny. Klikk deretter last ned → videotillegg → Zattoo Box → installer. Zattoo Box er en del av det offisielle Kodi-depotet.

Zattoo.com ligger i Sveits og er blokkert for alle som ikke har en sveitsisk IP-adresse. Så hvis du kobler deg til Internett fra utenfor Sveits, trenger du en VPN for å se Zattoos innhold.

Relatert artikkel: Slik ser du verdensmesterskapet på Kodi

USTVnow

USTVNow_Lineup

Et annet flott alternativ for live sportsprogrammering er USTVnow for Kodi. Dette tillegget strømmer fra watch.ustvnow.com. Enhver amerikansk sportsbegivenhet som streames på store over-the-air-nettverk er tilgjengelig på USTV nå, inkludert mange NFL-, NBA- og MLB-spill, i tillegg til NASCAR-løp, NHL Hockey-kamper og mer.

Her er en komplett guide til installasjon og bruk av USTVnow for Kodi.

FilmRise

FilmRise Kodi addon

FilmRise er en annen utmerket Kodi addon for å finne både filmer og TV-serier. Den strømmer fra en samling av FilmRise YouTube-kanaler, inkludert FilmRise, FilmRise True Crime, FilmRise Horror og andre. Katalogen inkluderer dokumentarer, campy skrekkfilmer, klassisk bryting, episoder av rettsmedisinske filer og uløste mysterier, og krigsfilmer som Skillevegg, Revet i stykker, og Kamp om Haditha.

Her er en komplett guide til installasjon og bruk av FilmRise for Kodi.

Vi håper du har funnet denne guiden til Not Sure Kodi addon til å være nyttig. Hvis du vil vite mer om hvordan du finner de beste filmene og showene ved å bruke Kodi, kan du sjekke de andre Kodi-artiklene våre, inkludert de beste Kodi-filmtilleggene, de beste Kodi-sportsutvidelsene, og hvordan du bruker Kodi Android-appen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =