Hvordan se Premier League på Kodi og uten kabel

Hvordan se Premier League på Kodi og uten kabel


Den engelske Premier League, eller EPL, kan være overveldende populær og vokse raskt i Storbritannia, men det betyr ikke at tilgangen er enkel. Heldigvis kan du se Premier League online ved hjelp av forskjellige metoder.

Flotte alternativer inkluderer kutteklippetjenester som streamer EPL på Kodi og en rekke andre måter å se på nettet. Kodi er en gratis og åpen kildekode mediespiller og underholdningssenter. Kodi kan brukes på alt fra Amazon Firestick, iPhone, Mac, Android TV-bokser, Apple TV og mer. Den virkelige kraften til Kodi kommer fra brukerinstallerte tilleggsprogrammer som streamer innhold direkte til betrakteren.

Når du velger et Kodi-tillegg for å se på Premier League-spillet ditt, er det viktig å være klar over hvilke tillegg som tilbyr offisielt innhold og hvilke som leverer uoffisielle strømmer. Dermed vil guiden vår ikke bare anbefale offisielle Kodi-tillegg, men gi deg en oversikt over tredjeparts tillegg du bør styre unna for å unngå ekle malware og juridiske problemer.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse.

Hvordan se Premier League online trygt og privat

Med så mange forskjellige måter å se Premier League på, oppstår det noen sikkerhets- og sikkerhetsrisiko, spesielt for de som henvender seg til Kodi. Et virtuelt privat nettverk, eller VPN, anbefales ofte både for de som ser på Premier League gjennom Kodi, og for de utenfor som prøver å få tilgang til Premier League-spill som er geografisk låst.

Med et virtuelt privat nettverk blir webtrafikken din kryptert og omdirigert gjennom en server på et sted du ønsker, som til slutt skjuler din beliggenhet og identitet. Enten du bruker offisielle eller uoffisielle Kodi-tillegg, er det mulig at internettleverandøren ikke kan strømme live TV-kilder gjennom Kodi. Internett-leverandører har til og med muligheten til å gasshastighet for kunder som bruker videostreamingtjenester.

Når du laster ned og kjører et Kodi-tillegg, gjør du det ofte gjennom usikrede tilkoblinger. Tillegget kan bli truet av en kaprer og brukes til å overvåke internettdataene dine, stjele passord og brukernavn og til og med for å få tilgang til datamaskinens harddisk. For å unngå disse truslene anbefales en VPN når du bruker Kodi.

En VPN vil holde dataene dine sikre og ueksponerte når du streamer. Og fordi streaming krever en stor mengde båndbredde, anbefaler vi å bruke en pålitelig, rask og sikker VPN-leverandør som IPVanish.

IPVanish er et populært valg med Kodi-samfunnet og gir en solid tilkobling, stor kapasitet og overlegen personvern, slik at Internett-leverandøren din ikke kan snuse deg. Det fungerer med alle Kodi-tilleggene vi har testet, og er en av få VPN-ere raskt nok til å forhindre bufferingsproblemer.  

Leseravtale: spar opptil 60% på IPVanish-planer her.

Utenfor Kodi kan en VPN hjelpe deg med å få tilgang til geografisk låste strømmetjenester og nettsteder. Spesielt med Premier League-spill låser strømmetjenester ofte innhold til visse regioner. Ved hjelp av en VPN kan du åpne opp de geolåste tjenestene og se livevideo enklere. Hvis du ikke vil bruke IPVanish, har vi en full runde av de beste VPN-ene for Kodi.

Premier League online uten kabel

Det er mange alternativer du kan henvende deg til hvis du ikke har tilgang til kabel. Disse alternativene er trygge å bruke og gir tilgang til fotballkampene dine lovlig og uten behov for kabel.

FuboTV

fubo live premier League-kamper

FuboTV er en videospiller-app som gir brukerne live streaming fra alle enheter inkludert Android-telefoner, nettbrett, iPhones og mer. Du kan se direktesport direkte på nettet med denne appen, da den har tilgang til mange sportskanaler som NBC Sports Network, hvor du kan se Premier League-kamper. Appen er tilgjengelig på Roku og alle Apple- eller Google Play-butikker. Det er en gratis prøveversjon av FuboTV her.

Slynge-TV

slynge tv premier league online

Ofte kalt "A la carte TV," Sling TV er en internettjeneste, opprettet av Dish Network, som strømmer nesten alle kanaler du ønsker. Hvis du vil unngå å savne et spill igjen, er dette tjenesten for deg. Med Sling TV kan brukere velge hvilke kanaler de vil streame, noe som betyr at du kan velge kanaler som NBCSN og NBC som sender Premier League-spill og strømme dem på TV-skjermen, alt mot en liten månedlig avgift.

PlayStation Vue

ps vue premier league

PlayStation Vue er Sonys direktesendte TV-tjeneste som gir deg muligheten til å se på enhver sport, TV-program eller nyhetssending. Med PlayStation Vue kan du se alle Premier League-spillene du ønsker, da denne live stream-tjenesten kommer med en digital DVR. Tjenesten kan kjøpes for en liten månedlig avgift uten forpliktelse til en årlig kontrakt. Det er viktig å merke seg at hvis du for øyeblikket vil se Premier League-spill gjennom PlayStation Vue, må du betale et tilleggsgebyr for et Premier League-pass på toppen av abonnementet for denne strømmetjenesten..

Sportsnet nå

sportsnett Premier League

Denne streamingtjenesten er tilgjengelig på Kodi, og gir live tilgang til alle sportsspill du vil se. Du kan live stream Premier League, FA Cup, Bundesliga, AVIVA, NHL, MLB, NBA og mer! Forskjellen mellom Kodi-tillegget og Sportsnet-tjenesten er at du kan få tilgang til tjenesteversjonen på flere enheter som en Apple TV, en Xbox eller på en smarttelefon. Denne tjenesten er imidlertid utelukkende for kanadiske innbyggere.

NBC Sports Gold

NBC Sports Gold Premier League

NBC Sports Gold-appen gir live dekning av forskjellige sportsorganisasjoner, i hovedsak Premier League-kamper. Direkte koblet til NBC, på denne appen kan brukere ha eksklusiv tilgang til 130 Premier League-spill. Denne appen kan lastes ned og brukes med hvilken som helst telefon- eller TV-applikasjon inkludert Apple-butikken, Google Play, Xbox One og Amazon FireTV. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto og kjøpe et Premier League-pass for bare $ 50, og du kan live strømme en mengde Premier League-programmer rett fra appen.

DIREKTE NÅ

directv nå premier League

En strømningspakke som ligner kabel-tv, men uten heftige utgifter og årskontrakter. DIRECTV NU tilbyr live streaming pluss On Demand-funksjoner som du får tilgang til på TV, datamaskin eller smarttelefon. For Premier League-fans kan tjenesten se på alle spillene på tvers av NBCSN, CNBC og USA. Du kan velge alle sportskanalene du vil live stream og avbryte pakken når som helst.

HULU Live

hulu live premier League

HULU Live er en strømmetjeneste som lar deg se live-TV og streame On Demand når som helst. Du kan få tilgang til HULU Live-tjenesten din fra alle enheter, og tjenesten er tilgjengelig som en app på telefonen din. Med HULU Live kan Premier League-fans umiddelbart streame og se Barclays Premier League online. Det beste av alt er at du kan se Premier League hvor du vil og når du vil for en rimelig månedlig avgift.

Se også: De beste VPN-ene for Hulu.

Offisielle Kodi-tillegg for Premier League 

Hvis du vil ta et Premier League-spill på Kodi, kan du søke etter relaterte tillegg via det offisielle Kodi Add-On Repository så vel som andre steder. Vi anbefaler følgende utvalg av tilleggsprogrammer fordi de er langt mindre risikofylte enn noen av alternativene. Disse tilleggene er lovlige og gir ikke piratkopiert innhold.

USTVNow Plus

kodi_ustvnow_install

USTVNow Plus er en IPTV-tjeneste (Internet Protocol Television) designet for amerikanske utvandrere og militære medlemmer, som gir brukere flere amerikanske kanaler som kan sees på enheter som Roku, iOS-enheter, Android-enheter og datamaskinen din. Etter å ha installert tillegget, må brukerne registrere seg for en konto og deretter velge planen de vil ha (som bestemmer hvor mange kanaler du får strøm og hvor mye eller om du må betale). Brukere kan installere dette tillegget fra det offisielle Kodi Add-on Repository. Tillegget kan gi live dekning av forskjellige sportsorganisasjoner inkludert Premier League, NBA, MLB, NFL og mer. Bare sørg for å velge planen med de mest live sportskanalene, slik at du kan se Premier League-kampene dine!

Du kan lese vår USTVNow installasjonsveiledning her.

BBC iPlayer

iPlayer

Med BBC iPlayer-tillegget kan brukere se Premier League-spill live, fange opp andre TV-programmer og til og med lytte til radioinnhold. Dette tillegget er tilgjengelig gjennom det offisielle Kodi Add-on Repository. Det er bare tilgjengelig i Storbritannia og krever en gyldig BBC TV-lisens. I tillegg er en britisk IP-adresse nødvendig for å se innhold på iPlayer og utvidelse av iPlayer WWW-tillegget. Hvis du er bosatt i Storbritannia, men reiser til utlandet, anbefales en VPN å endre IP-adressen din til en fra Storbritannia.

Se også: Hvordan bruke BBCiPlayer på Kodi.

Sportsnet nå

Sportsnet Premier League

Etter å ha registrert seg for tjenesten, kan Kodi-brukere få tilgang til dette populære tillegget som streamer live-tilgang til alle Sportsnet-feeds 24/7 i Kodi, fra SuperRepo Repository. Selv om du ikke kan se det faktiske Premier League-spillet, kan brukerne bli fanget opp med alle spilldetaljene med dette nyhetstillegget som inneholder høydepunkter, gevinster og tap og spillerstatistikk. Dette tillegget er bare tilgjengelig i Storbritannia.

Uoffisielle Kodi-tillegg for Premier League

Selv om de kan være populære og skryte positivt av andre nettsteder, inneholder tredjeparts tillegg som ikke finnes i Official Kodi Add-on Repository eller et annet legitimt bibliotek ofte piratkopiert innhold som ikke er trygt å se på. Nedenfor nevnt er noen få tillegg som vi fant som inneholder piratkopiert som vi anbefaler unngås.

cCloud TV

ccloud TV

Hva er det: cCloud TV er et tillegg som gir Kodi-brukere tilgang til ulike typer innhold, inkludert sport. Det meste av innholdet skrapes imidlertid fra en rekke forskjellige online kilder, hvorav de fleste er piratkopiert.

Hvorfor du bør unngå det:  Selv om cCloud TV riktignok har noen få lovlige alternativer, er de spesielt begrenset til land som ikke begrenser rebroadcasting. De mest populære idrettsstrømmene, som de fra USA, Storbritannia og Canada, sendes imidlertid ikke lovlig ut. cCloud TV fokuserer mer på piratkopiert streaming, og det er derfor vi ikke anbefaler dette tillegget for Kodi-brukere.  

GoodFellas 2.0

goodfellas 2.0

Hva er det: Goodfellas 2.0 er et IPTV Kodi-tillegg som får sine livestrømmer fra en rekke sportskanaler. Disse strømningene er imidlertid anskaffet gjennom nettsteder som henter innholdet fra skisserte kilder.

Hvorfor bør du unngå det: Som et tillegg til IPTV er stort sett ingenting av Goodfellas innhold fritt for piratkopiert innhold. Dette tillegget gir strengt tatt piratkopierte strømmer og har ikke rettigheter til offisiell gjenutsending av opphavsrettsinnehaverne. Vi anbefaler å bruke et offisielt tillegg som de som er oppført over.

Quantum

kvante premierliga

Hva er det: Quantum er et stort Kodi-tillegg som består av forskjellige andre tillegg. Utviklerne bak Quantum søker og henter andre tillegg som har mistet utviklerstøtten. Selv om de fleste streaming i Quantum er live-TV, har tilleggsprogrammet muligheten til å utføre streaming on-demand, noe som betyr at brukere har muligheten til å se fotballspill live eller "on-demand."

Hvorfor bør du unngå det: Kvantum anbefales ikke av samme grunner som tidligere nevnte tredjeparts tillegg. Selv om Quantum inneholder noen juridiske alternativer, er spesialiteten avhengig av piratkopiert streaming. Det er knapt noen strømmer tilgjengelige i Quantum som blir streamet med riktig rett til kringkasting. Av disse grunner anbefaler vi å henvende deg til et annet sportstillegg som er fri for piratkopiert innhold.

SportsDevil

Hva er det: Sports Devil er et populært tillegg for Kodi som er mer en strømleverandør. Tillegget gir deg tilgang til flere streaming-nettsteder og lenker per kategori. Hvis du for eksempel ser under tilleggsdelen "Sports TV", vil du få flere lenker til forskjellige nettsteder som vil gi deg tilgang til et Premier League-spill. Innhold som streames gjennom dette tillegget er ofte ikke-funksjonelt, med koblingene som fører til samme nettsted og innhold.

Hvorfor bør du unngå det: Denne tillegget, med sine defekte streamingkoblinger, streamer også piratkopiert innhold, for det meste. Vi anbefaler ikke å bruke dette tillegget av den grunn, og heller ikke fordi du vil støte på mange problemer med å prøve å se Premier League-kampene dine, ettersom mange av koblingene er ødelagte.

SportsAccess

sportsaccess

Hva er det: SportsAccess er et streaming add-on som gir brukere tilgang til premium live-sport (som Premier Leagues-spill), tidsplaner for sportsbegivenheter, Pay-Per-Views og mer. For dette tillegget kreves det en månedlig avgift, og brukerne kan bare betale for denne tjenesten gjennom Bitcoin.

Hvorfor du bør unngå det: At denne tjenesten bare kan kjøpes via Bitcoin, er nok til å sende røde flagg. Når du kjøper gjennom Bitcoin, er det en peer-to-peer-transaksjon uten mellomledd, og det er grunnen til at mange svarte markeder bruker Bitcoin. SportsAccess driver også med piratkopiert streaming, med det meste av sitt "premium" -innhold fra piratkopierte kilder. Av den grunn anbefaler vi at du ikke bruker dette tillegget for å se Premier League-kamper.  

Bennu

bennu 1

Hva er det: Bennu, som tidligere ble kalt Phoenix, er et populært tillegg som støtter en rekke strømningssider kalt “Spillelister.” Hver spilleliste har sin egen nisje av innhold, fra sportsspill til film- og TV-spesialseksjoner til dokumentarer og musikk. Brukere kan velge riktig spilleliste for å se Premier League-spill.

Hvorfor du bør unngå det: Akkurat som Sports Devil og Sports Access har Bennu-tillegget problemer med innholdet. Brukere har funnet ut at de fleste av streaming-nettstedene har problemer med å kjøre riktig, ikke gir innhold i det hele tatt og strømmer piratkopiert innhold. Vi anbefaler at du ikke bruker dette tillegget for å unngå å se på Premier League gjennom en piratkopiert strøm. Det er best å gå med et alternativt sportstillegg som ikke pirater innholdet. Du kan lese mer her om Kodi Bennu-tillegget og noen offisielle Kodi-tilleggsalternativer.

Vi vet hvor viktig det er å se på en Premier League-kamp, ​​og hvor spennende det er å se fotballkampen rett fra TV-skjermen hjemme eller på smartenheten din. Med Kodi er det seere som ikke har kabeltilgang gratis å se på sport, så lenge de har de riktige Kodi-tilleggene. For å få den beste opplevelsen av Kodi og spillet ditt, anbefales det å velge og installere bare de sportstilleggene som tilbyr innhold lovlig og er direkte tilgjengelig fra pålitelige lagre på Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 68