Hvordan se March Madness 2019 på Kodi

Hvordan se NCAA March Madness 2019 på Kodi


Gjør brakettene klare! March Madness går fra 19. mars til 8. april i år, med store navnelag som Tennessee, Duke, Michigan, Marquette og andre som er klare til å fullstendig forstyrre kontorene dine og gjøre at du taper mye penger i spillbassengene. Det er flere måter å se favorittlagene dine bli beseiret i år, og du kan til og med se NCAA March Madness 2019 gratis på Kodi.

Viktig merknad: Guiden vår anbefaler bare offisielle kilder for NCAA March Madness. March Madness er et av de mest populære sportsbegivenhetene på TV i USA og har bemerkelsesverdige fanbaser over hele verden. Som et resultat kan noen nettsteder prøve å tilby ulisensierte strømmer. Nettsteder og apper som tilbyr disse strømningene er imidlertid ofte et personvern- og sikkerhetsproblem, ettersom mange har malware og samler inn brukerdata. I tillegg er ulisensierte strømmer langt mer sannsynlig å buffe og feile under spillene du vil se. Heldigvis vil flere Kodi-tillegg gi deg tilgang til enten noen eller hver NCAA-strøm i år.

Hvis du er utenfor USA og ønsker å se March Madness-spill gratis, kan det hende du må koble deg til en VPN-server i USA.

BESTE VPN FOR KODI: IPVanish er vårt topp valg. Tjenesten har et stort nettverk av raske, ikke-sammensatte servere. IPVanish tilbyr sterke sikkerhets-, personvern- og anonymitetsfunksjoner som gjør at den går utenom ISP-hastighet av gass og snooping på alle enheter, inkludert Amazon Fire TV Stick. Prøv det uten risiko med 7-dagers pengene tilbake-garanti.

I SLEKT: Hvis du ikke er Kodi-bruker, har vi en guide til å se March Madness online utenfor USA her.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Hvordan se NCAA March Madness 2019 på Kodi med en VPN

Du kan komme forbi regionale innholdsblokker fra NCAA March Madness og ISP-hastighet på HD-video med en VPN. Følg disse trinnene for å se NCAA March Madness gjennom Kodi fra hvor som helst i verden:

  1. Registrer deg først på et VPN etter eget valg. Vi anbefaler IPVanish for Kodi-brukere, selv om ExpressVPN, NordVPN og CyberGhost også er relativt gode alternativer.
  2. Last ned VPN-appen til ønsket enhet (sørg for at du lager en app for enheten før du registrerer deg)
  3. Nå, koble VPN til en server i det landet du ønsker. Det beste alternativet ditt er en server i USA, ettersom de fleste gratis og betalte kringkastingsalternativer, for eksempel CBS, kommer fra USA.
  4. Åpne videoen i Kodi og begynn å strømme!

Til slutt, sørg for at du tester ut streamingalternativet ditt før spillene du vil se. På den måten kan du sikre at du har tilgang og vil gi deg selv tid til å finne alternativer hvis Kodi-tilleggene dine ikke fungerer. Vi foreslår at du tester ut alternativene dine så snart du registrerer deg, og prøver flere VPN-servere for å forsikre deg om at du finner en som er rask, pålitelig og fungerer med strømmer du ønsker.

NCAA March Madness kringkasting rettigheter er delt over flere forskjellige nettverk. Noen av disse vil være fritt tilgjengelig på Kodi, men andre er kabel-TV-nettverk med gratis prøveversjoner gjennom forskjellige tjenester. Spesielt vil CBS-sendinger være fritt tilgjengelig på noen tjenester, men de som sendes på TBS, TruTV og TNT er ikke fritt tilgjengelige overalt (men kan fremdeles nås via noen få Kodi-tillegg).

Hvordan se NCAA March Madness 2019 gratis på Kodi

Kodi kommer til å være et flott alternativ siden det er tilgjengelig på flere enheter, inkludert Amazon Firestick. Uansett hvilket alternativ du velger, vil imidlertid flere apper ha deg dekket for March Madness. Spesielt USTV vil kunne gi alle over hele verden gratis tilgang til et stort antall mars-galskap-spill takket være sine gratis CBS-sendinger.

For Madness sesongen 2019 vil CBS kringkaste rundt 20 kamper (de fleste i løpet av andre runde), alle Final Four, vil bære det endelige nasjonale mesterskapsspillet. TBS, TruTV og TNT vil ha et flertall av spillene, men du må bruke en gratis prøveversjon fra tjenester som Sling TV eller PlayStation Vue for å få tilgang til dem.

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Med USTVnow vil du kunne se alle CBS March Madness-spill gratis. USTVnow er en direktesendt TV-tjeneste som tilbyr fem kanaler gratis og 25 kanaler mot et abonnementsgebyr. Den er først og fremst designet for amerikanske militære medlemmer som bor utenlands, men det er ingen begrensninger for hvem som kan registrere seg. Du trenger heller ikke en VPN for å se på hvis du er utenfor USA, og selv de levende delstater kan ofte se uten VPN også, selv om videotrafikk fremdeles er underlagt ISP-throttling.

Du kan betale $ 25 per måned for opptil 25 kanaler, men tjenesten har ikke TBS, TNT eller TruTV, så det kan ikke være verdt prisen for NCAA-fans.

Å installere USTVnow, gå til offisielle Kodi addon repository, deretter til Video addons seksjon. Derfra velger du USTVnow og klikker på installere.

Slynge-TV

Sling TV kodi forumula 1

Endelig er Sling TV endelig tilgjengelig på Kodi som et nedlastbart addon. Sling TV er en USA-basert OTT-tjeneste som frakter TBS, TNT, TruTV. Dessverre er CBS ikke tilgjengelig på Sling TV, men hvis kombinert med en gratis USTV-konto, vil du kunne se hvert mars Madness 2019-spill live på Kodi.

Sling TVs prispunkt er ganske billig til bare $ 25 per måned. Tjenesten kjører av og til også avtaler og rabatter, slik at du kanskje kan få den for mindre, avhengig av når du sjekker. Det er også en 7-dagers gratis prøveperiode, slik at du kan registrere deg og fange et stort antall spill og deretter kansellere kontoen din. Tross alt varer March Madness bare i 3 uker!

Å installere Sling TV addon på Kodi, gå til det offisielle Kodi addon depot, finn Video addons , klikk på Sling TV, og installer derfra. Tillegget krever en aktiv konto, så du må ha en prøvekonto satt opp før du kan logge på og begynne å strømme.

PS Vue addon

PSVue Kodi addon

I motsetning til Sling TV-tillegget, har PlayStation Vue alle kanaler du trenger for å se NCAA March Madness 2019 på Kodi. Og med en gratis prøveperiode kan du følge opp din gratis Sling TV-prøveversjon med den fem dager lange prøveversjonen fra PS Vue for å få nesten to ukers verdi av NCAA March Madness-spill gratis og i streaming av høy kvalitet.

PlayStation Vue har fire streamingpakker som starter på $ 44.99 per måned. Den lave kostnaden "Core" -pakken er den du trenger å registrere deg for å få alle kanalene som er nødvendige for å se March Madness i år, selv om du ikke trenger å betale det hvis du avbryter etter at gratis prøveperiode er over.

Du kan finne PS Vue Kodi addon i det offisielle Kodi addon-depotet Video addons seksjon. Dette tillegget krever også en konto å koble seg til før du kan bruke det.

DAZN

Installer DAZN Kodi addon

DAZN er en interessant sak. Denne sportsstreaming-tjenesten vil tilby alle March Madness-spillene du trenger, men bare hvis du er i Østerrike, Sveits eller Tyskland. Når det er sagt, er DAZNs tjenester tilgjengelig i flere forskjellige land, inkludert USA og Canada. Det tilbyr forskjellige streamingbiblioteker avhengig av din IP-adresseplassering, som kan endres med en VPN. Det er også relativt billig de fleste steder til bare $ 9,99 per måned med en måneds gratis prøveperiode.

Vi har testet flere VPN-er med DAZN, og i det beste er det å omgå innholdsblokkering. Imidlertid, hvis du kan få en VPN som jobber med DAZN Østerrike, Sveits eller Tyskland, er dette det beste alternativet. Ikke bare er det et høykvalitets DAZN Kodi addon, men kombinert med en prøveperiode på én måned, vil du kunne se hvert NCAA March Madness-spill gratis, inkludert Final Four og National Championship-spill.

Du kan installere DAZN Kodi addon direkte fra det offisielle Kodi addon depot Video addons seksjon.

YouTube addon

YouTube Kodi addon

Bare på jakt etter et utvalg av høydepunkter og repriser? YouTube-tillegget har du dekket. Det er en offisiell March Madness YouTube-side du kan få tilgang til direkte fra YouTube Kodi-tillegget.

Du finner den YouTube addon er tilgjengelig i det offisielle Kodi addon-depotet Video addons seksjon.

NCAA har en komplett timeplan for sine mars Madness 2019-datoer, tidsplaner og kringkastingskilder, eller fra vårt diagram like nedenfor.

DatoligaenStarttid (PST / EST)
19. mars Prairie View vs. Fairleigh Dickinson 15:30 / 18:30
Temple vs. Belmont 18:00
20. mars North Carolina Central mot North Dakota State 15:30 / 18:30
St. John's vs. Arizona State 18:00
21. mars Minnesota mot Louisville 09.00 / 12:00
Yale mot LSU 09:30 / 12:30
New Mexico State vs. Auburn 10:20 AM / 1:20 PM
Vermont mot Florida delstat Kl. 10:50 kl. 13.50
Bradley mot Michigan State 11:30 / 14:30
Belmont eller Temple vs. Maryland 12:00 / 15:00
Nordøstover mot Kansas Kl. 12:50 kl. 15.50
Murray State vs. Marquette 13:20 / 16:20
Florida mot Nevada 15.45 / 18.45
Abilene Christian mot Kentucky 16:00
Saint Mary's vs. Villanova 16:15 / 19:15
Fairleigh Dickinson eller Prairie View vs. Gonzaga 16:15 / 19:15
Montana mot Michigan 18:15 / 21:15
Seton Hall vs. Wofford 18:30 / 21:30
Old Dominion vs. Purdue 18.45 / 21.45
Baylor vs. Syracuse 18:55 / 21:55
22. mars Iowa mot Cincinnati 09.00 / 12:00
Oklahoma vs. Mississippi 09:30 / 12:30
Northern Kentucky vs. Texas Tech 10:30 / 13:30
UC Irvine mot Kansas State Kl. 10:50 kl. 13.50
Colgate vs. Tennessee 11:30 / 14:30
Gardner-Webb mot Virginia 12:00 / 15:00
Arizona State eller St. John's vs. Buffalo Kl. 12:50 kl. 15.50
Oregon mot Wisconsin 13:20 / 16:20
Washington mot Utah State 15.45 / 18.45
North Carolina Central eller North Dakota State vs. Duke 16:00
Georgia State mot Houston 16:15 / 19:15
Liberty vs. Mississippi State 16:15 / 19:15
Iona mot Nord-Carolina 18:15 / 21:15
UCF vs. VCU 18:30 / 21:30
Ohio State vs. Iowa State 18.45 / 21.45
Saint Louis mot Virginia Tech
23. mars TBD 09.00 / 12:00
TBD 09:30 / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 18:00
TBD 16:00
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 21:30
24. mars TBD 09.00 / 12:00
TBD 09:30 / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 18:00
TBD 16:00
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 21:30
28. - 31. mars South Regional 15:00 / 18:00
West Regional 15:00 / 18:00
East Regional 15:00 / 18:00
Midtvest-regionen 15:00 / 18:00
6. april Final Four 15:00 / 18:00
Final Four 17:30 / 20:30
8. april Landsmesterskap 18:00

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 42