Hvordan man ser Premier League på Kodi og uden kabel

Hvordan man ser Premier League på Kodi og uden kabel


Den engelske Premier League, eller EPL, kan være overvældende populær og vokse med en hurtig hastighed uden for Det Forenede Kongerige, men det betyder ikke, at adgangen er let. Heldigvis kan du se Premier League online ved hjælp af forskellige metoder.

Fantastiske muligheder inkluderer snitskæringstjenester, der streamer EPL på Kodi og en række andre måder at se online på. Kodi er en gratis og open source medieafspiller og underholdningsnav. Kodi kan bruges på alt fra Amazon Firestick, iPhone, Mac, Android TV-bokse, Apple TV og mere. Kodis virkelige styrke kommer fra dens brugerinstallerede tilføjelser, der streamer indhold direkte til seeren.

Når du vælger en Kodi-tilføjelse for at se dit Premier League-spil, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilke tilføjelser der tilbyder officielt indhold, og hvilke der leverer uofficielle strømme. Således vil vores guide ikke kun anbefale officielle Kodi-tilføjelser, men give dig en oversigt over tredjeparts-tilføjelser, du skal undgå, for at undgå grimme malware og juridiske problemer.

Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af ophavsretlige begrænsninger, herunder ulovlig streaming gennem Kodi. Kodi kan bruges til mange fremragende, lovlige online streaming-formål. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Sådan ser du Premier League online sikkert og privat

Med så mange forskellige måder at se Premier League på, forekommer nogle sikkerheds- og sikkerhedsrisici, især for dem, der henvender sig til Kodi. Et virtuelt privat netværk, eller VPN, anbefales ofte både for dem, der ser Premier League gennem Kodi, og for dem uden for, der prøver at få adgang til Premier League-spil, der er geografisk låst.

Med et virtuelt privat netværk krypteres og omdirigeres din webtrafik gennem en server på en placering efter dit valg, som i sidste ende skjuler din placering og identitet. Uanset om du bruger officielle eller uofficielle Kodi-tilføjelser, er streaming af live TV-kilder via Kodi muligvis ikke tilladt af din internetudbyder. Internetudbydere har endda mulighed for at gashastighed for kunder, der bruger videostreamingtjenester.

Når du downloader og kører en Kodi-tilføjelse, gør du det ofte gennem usikrede forbindelser. Tilføjelsen kan blive truet af en flykaprer og bruges til at overvåge dine internetdata, stjæle adgangskoder og brugernavne og endda for at få adgang til din computers harddisk. For at undgå disse trusler anbefales en VPN, når du bruger Kodi.

En VPN vil holde dine data sikre og ueksponerede, når du streamer. Og fordi streaming kræver en stor mængde båndbredde, anbefaler vi at bruge en pålidelig, hurtig og sikker VPN-udbyder, såsom IPVanish.

IPVanish er et populært valg hos Kodi-samfundet og giver en robust forbindelse, en stor mængde kapacitet og overlegen beskyttelse af privatlivets fred, så din ISP ikke kan snuppe dig. Det fungerer med alle Kodi-tilføjelser, vi har testet, og er en af ​​de få VPN'er, der er hurtige nok til at forhindre bufferingsproblemer.  

Læseraftale: spar op til 60% på IPVanish-planer her.

Uden for Kodi kan en VPN hjælpe dig med at få adgang til geografisk låst streamingtjenester og -sider. Især med Premier League-spil låser streamingtjenester ofte indhold til bestemte regioner. Ved hjælp af en VPN kan du åbne disse geo-låste tjenester og se live video lettere. Hvis du ikke ønsker at bruge IPVanish, har vi en fuld runde af de bedste VPN'er til Kodi.

Premier League online uden kabel

Der er mange alternativer, du kan henvende dig til, hvis du ikke har adgang til kabel. Disse alternativer er sikre at bruge og giver adgang til dine fodboldkampe lovligt og uden behov for kabel.

FuboTV

fubo live premier League-spil

FuboTV er en videoafspiller-app, der giver brugerne live streaming fra enhver enhed, inklusive Android-telefoner, tablets, iPhones og mere. Du kan se live sport direkte online med denne app, da den har adgang til mange sportskanaler såsom NBC Sports Network, hvor du kan se Premier League-kampe. Appen er tilgængelig på Roku og enhver Apple- eller Google Play-butik. Der er en gratis prøveversion af FuboTV her.

Slynge-tv

slynge tv premier league online

Ofte kaldet "A la carte TV", Sling TV er en internettjeneste oprettet af parabol-netværk, der streamer næsten enhver kanal, du ønsker. Hvis du vil undgå at gå glip af et spil igen, er dette tjenesten for dig. Med Sling TV kan brugerne vælge, hvilke kanaler de vil streame, hvilket betyder, at du kan vælge kanaler som NBCSN og NBC, der udsender Premier League-spil og streame dem på din tv-skærm, alt sammen for et lille månedligt gebyr.

PlayStation Vue

ps vue premier League

PlayStation Vue er Sonys live stream-tv-service, der giver dig muligheden for at se enhver sport, tv-show eller nyhedsudsendelse. Med PlayStation Vue kan du se alle de Premier League-spil, du ønsker, da denne live stream-service leveres med en digital DVR. Tjenesten kan købes for et lille månedligt gebyr uden forpligtelse til en årlig kontrakt. Det er vigtigt at bemærke, at hvis du i øjeblikket vil se Premier League-spil gennem PlayStation Vue, bliver du nødt til at betale et ekstra gebyr for et Premier League-pas oven på abonnementet på denne streamingtjeneste.

Sportsnet nu

sportsnet Premier League

Denne streamingtjeneste er tilgængelig på Kodi og giver live adgang til ethvert sportsspil, du vil se. Du kan live stream Premier League, FA Cup, Bundesliga, AVIVA, NHL, MLB, NBA og mere! Forskellen mellem Kodi-tilføjelsen og Sportsnet-tjenesten er, at du kan få adgang til serviceversionen på flere enheder såsom et Apple TV, en Xbox eller på en smartphone. Denne service er dog udelukkende til canadiske beboere.

NBC Sports Guld

NBC Sports Gold Premier League

NBC Sports Gold-appen giver live dækning af forskellige sportsorganisationer, i det væsentlige Premier League-kampe. Direkte forbundet med NBC, på denne app kan brugere have eksklusiv adgang til 130 Premier League-spil. Denne app kan downloades og bruges med enhver telefon- eller tv-applikation inklusive Apple-butikken, Google Play, Xbox One og Amazon FireTV. Alt hvad du skal gøre er at oprette en konto og købe et Premier League-pas til kun $ 50, og du kan live stream en overflod af Premier League-programmer direkte fra appen.

DIREKT NU

directv nu premier League

En streaming-pakke, der ligner kabel-tv, men uden den store udgift og årlige kontrakter. DIRECTV NU tilbyder live streaming plus On Demand-funktioner, som du kan få adgang til på dit tv, computer eller smartphone. For Premier League-fans giver tjenesten dig mulighed for at se alle spilene på tværs af NBCSN, CNBC og USA. Du kan vælge alle de sportskanaler, du vil live stream, og annullere pakken når som helst.

HULU Live

hulu live premier League

HULU Live er en streamingtjeneste, der giver dig mulighed for at se live tv og streame On Demand når som helst. Du kan få adgang til din HULU Live-tjeneste fra enhver enhed, og tjenesten er tilgængelig som en app på din telefon. Med HULU Live kan Premier League-fans øjeblikkeligt streame og se Barclays Premier League online. Det bedste af alt er, at du kan se Premier League hvor du vil, og når du vil for et rimeligt månedligt gebyr.

Se også: De bedste VPN'er til Hulu.

Officielle Kodi-tilføjelser til Premier League 

Hvis du vil fange et Premier League-spil på Kodi, kan du søge efter relaterede tilføjelser gennem det officielle Kodi Add-On Repository såvel som andre placeringer. Vi anbefaler følgende valg af tilføjelser, fordi de er langt mindre risikable end nogle af alternativerne. Disse tilføjelser er lovlige og leverer ikke piratkopieret indhold.

USTVNow Plus

kodi_ustvnow_install

USTVNow Plus er en Internet Protocol Television (IPTV) -tjeneste designet til amerikanske expats og militære medlemmer, som giver brugerne flere live-amerikanske kanaler, der kan ses på enheder som Roku, iOS-enheder, Android-enheder og din computer. Efter installationen af ​​tilføjelsen skal brugerne tilmelde sig en konto og derefter vælge den plan, de vil have (som bestemmer, hvor mange kanaler du får at streame, og hvor meget, eller hvis du skal betale). Brugere kan installere denne tilføjelse fra det officielle Kodi Add-on Repository. Add-on er i stand til at give live dækning af forskellige sportsorganisationer, herunder Premier League, NBA, MLB, NFL og mere. Bare sørg for at vælge planen med de mest live sportskanaler, så du kan se dine Premier League-kampe!

Du kan læse vores USTVNow installationsvejledning her.

BBC iPlayer

iPlayer

Med BBC iPlayer-tilføjelsen kan brugere se Premier League-spil live, indhente andre tv-programmer og endda lytte til radioindhold. Denne tilføjelse er tilgængelig via det officielle Kodi Add-on Repository. Det er kun tilgængeligt i England og kræver en gyldig BBC TV-licens. Derudover er en britisk IP-adresse nødvendig for at se indhold på iPlayer og ved forlængelse af iPlayer WWW-tilføjelsen. Hvis du er bosiddende i Storbritannien, men du rejser til udlandet, anbefales en VPN at ændre din IP-adresse til en fra Storbritannien.

Se også: Sådan bruges BBCiPlayer på Kodi.

Sportsnet nu

Sportsnet Premier League

Efter tilmelding til tjenesten kan Kodi-brugere få adgang til denne populære add-on, der streamer live-adgang til alle Sportsnet-feeds 24/7 i Kodi, fra SuperRepo Repository. Selvom du ikke vil være i stand til at se det faktiske Premier League-spil, kan brugerne blive fanget med alle spiloplysningerne med denne nyhedstil tilføjelse, der indeholder højdepunkter, sejre og tab og spillerstatistikker. Denne tilføjelse er kun tilgængelig i England.

Uofficielle Kodi-tilføjelser til Premier League

Selvom de muligvis er populære og praler positivt af andre websteder, indeholder tredjepartsudvidelser, der ikke findes i det officielle Kodi Add-on Repository eller et andet legitimt bibliotek, ofte piratkopieret indhold, som ikke er sikkert at se. Nedenfor er nævnt et par tilføjelser, som vi fandt, der indeholder piratkopierede, som vi anbefaler at undgå.

cCloud TV

ccloud TV

Hvad er det: cCloud TV er en tilføjelse, der giver Kodi-brugere adgang til forskellige typer indhold, herunder sport. Det meste indhold skrabes imidlertid fra en række forskellige onlinekilder, hvoraf de fleste er piratkopieret.

Hvorfor du bør undgå det:  Selvom cCloud TV har nogle få juridiske muligheder, er de specifikt begrænset til lande, der ikke begrænser genudsendelse. De mest populære sportsstrømme, såsom dem fra USA, UK og Canada, genudsendes dog ikke lovligt. cCloud TV fokuserer mere på piratkopieret streaming, hvorfor vi ikke anbefaler denne tilføjelse til Kodi-brugere.  

GoodFellas 2.0

goodfellas 2.0

Hvad er det: Goodfellas 2.0 er en IPTV Kodi-tilføjelse, der får sine livestreams fra en række forskellige sportskanaler. Disse streams erhverves dog via websteder, der henter indholdet fra skitserede kilder.

Hvorfor skal du undgå det: Som en IPTV-tilføjelse er stort set intet af Goodfellas 'indhold fri for piratkopieret indhold. Denne tilføjelse giver strengt taget piratkopierede strømme og har ikke rettigheder til nogen officiel genudsendelse fra indehaverne af ophavsretten. Vi anbefaler at bruge en officiel tilføjelse som dem, der er anført ovenfor.

Quantum

kvante premierliga

Hvad er det: Quantum er en enorm Kodi-add-on, der består af forskellige andre tilføjelser. Udviklerne bag Quantum søger og henter andre tilføjelser, der har mistet deres udvikler support. Selvom de fleste streaming i Quantum er live-tv, har tilføjelsen evnen til at udføre on-demand-streaming, hvilket betyder, at brugere har mulighed for at se fodboldkamp live eller "on-demand."

Hvorfor skal du undgå det: Kvante anbefales ikke af de samme grunde som de tidligere nævnte tredjeparts tilføjelser. Selvom Quantum indeholder nogle juridiske muligheder, afhænger dens specialitet af piratkopieret streaming. Der er næppe nogen strømme tilgængelige i Quantum, som streames med ordentlig rebroadcasting-rettigheder. Af disse grunde anbefaler vi at henvende dig til et andet sportsudvidelse, der er fri for piratkopieret indhold.

SportsDevil

Hvad er det: Sports Devil er en populær tilføjelse til Kodi, der mere er en streamingleverandør. Tilføjelsen giver dig adgang til flere streamingwebsteder og links pr. Kategori. Hvis du f.eks. Ser under tilføjelsessektionen "Sports-tv", får du flere links til forskellige websteder, der giver dig adgang til et Premier League-spil. Indhold, der streames gennem denne tilføjelse, er ofte ikke-funktionelt, da dets links fører til det samme websted og indhold.

Hvorfor skal du undgå det: Denne tilføjelse, med sine defekte streaminglinks, streamer også piratkopieret indhold for det meste. Vi anbefaler ikke at bruge denne tilføjelse af den grund, og også fordi du får mange problemer med at se dine Premier League-spil, da mange af linkene er ødelagte.

SportsAccess

sportsaccess

Hvad er det: SportsAccess er en streaming add-on, der giver brugerne adgang til premium live-sport (som Premier Leagues-spil), sportsbegivenhedsplaner, Pay-Per-Views og mere. For denne tilføjelse kræves et månedligt gebyr, og brugerne kan kun betale for denne service via Bitcoin.

Hvorfor du bør undgå det: At denne service kun kan købes via Bitcoin er nok til at sende røde flag. Når du køber via Bitcoin, er det en peer-to-peer-transaktion uden formidler, og det er grunden til, at mange sorte markeder bruger Bitcoin. SportsAccess beskæftiger sig også med piratkopieret streaming, hvor det meste af dets "premium" -indhold kommer fra piratkopierede kilder. Derfor anbefaler vi ikke at bruge denne tilføjelse til at se Premier League-kampe.  

Bennu

bennu 1

Hvad er det: Bennu, der tidligere blev kaldt Phoenix, er et populært tilføjelsesprogram, der understøtter et væld af streamingwebsteder kaldet “Playlisters.” Hver playlister har deres egen niche af indhold, fra sportsspil til film- og tv-specialsektioner til dokumentarer og musik. Brugere kan vælge den passende playlister for at se Premier League-spil.

Hvorfor du bør undgå det: Ligesom Sports Devil og Sports Access har Bennu-tilføjelsen problemer med sit indhold. Brugere har fundet, at de fleste af streamingwebstederne har problemer med at køre korrekt, ikke leverer indhold overhovedet og streame piratkopieret indhold. Vi anbefaler ikke at bruge denne tilføjelse for at undgå at se Premier League gennem en piratkopieret strøm. Det er bedst at gå med en alternativ sportsudvidelse, der ikke piraterer dens indhold. Du kan læse mere her om Kodi Bennu-tilføjelsen og nogle officielle Kodi-tilføjelsesalternativer.

Vi ved, hvor vigtigt det er at se et Premier League-spil, og hvor spændende det er at se fodboldkampen lige fra din tv-skærm derhjemme eller på din smart enhed. Med Kodi er seere, der ikke har kabeltilgang, fri til at se sport, så længe de har de rigtige Kodi-tilføjelser. For at få den bedste oplevelse ud af Kodi og dit spil, anbefales det at vælge og installere kun de sportsudvidelser, der tilbyder indhold lovligt og er direkte tilgængelige fra pålidelige lagre på Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 14