Hvordan installere og bruke TVCatchup Kodi addon trygt og lovlig

TVCatchup Kodi addon


Interessert i TVCatchup Kodi-tillegget? Denne artikkelen vil utforske TVCatchups funksjonalitet, mediebibliotek og lovlighet for å hjelpe deg med å bestemme om den vil passe dine behov.

TVCatchup er et Kodi-tilskudd som tilbyr et utvalg live-TV-strømmer. Denne artikkelen vil lede deg gjennom prosessen med å installere TVCatchup trinn for trinn. Vi skal også undersøke hvordan TVCatchup sammenligner med lignende tillegg som FilmOn.TV og iPlayer WWW.

Hva er Kodi?

Kodi er open source media center-programvare. Det har blitt veldig populært delvis på grunn av dets høye bærbarhet og antall tilgjengelige tillegg. Kodi kan enkelt installeres på et bredt spekter av plattformer, inkludert PC, Android-enheter, iPhones, iPads og til og med enkeltbrettdatamaskiner som Raspberry Pi. Enda bedre er det minimal funksjonell forskjell mellom plattformer. Dette betyr at flertallet av tilleggene vil fungere uansett hvilket operativsystem Kodi er installert på.

Kodi kommer faktisk ikke med noe innhold. Brukere kan velge å enten importere video- og lydfiler som er lagret lokalt, eller de kan installere Kodi-plugins kalt addons. Addons samler innhold som er vert på nettet, så mens de trenger en internettforbindelse for å fungere, tar de langt mindre plass på brukerens harddisk.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Viktig: Bruk alltid en VPN med Kodi

Virtuelle private nettverk (VPN) brukes noen ganger av folk som ønsker å skjule uoffisiell streaming fra internettleverandøren (ISP). VPN-er har imidlertid flere legitime bruksområder og kan være svært gunstige for folk flest, også de som bare strømmer offisielt innhold.

VPN-er krypterer brukerens nettverkstrafikk og gjør den uleselig for noen uten dekrypteringsnøkkelen. Dette forhindrer at leverandøren din selger dataene dine eller bruker dem for å rettferdiggjøre redusering av nettverkshastighetene. I tillegg forhindrer denne krypteringen de fleste typer Man-in-the-Middle (MitM) angrep.

VPN-er varierer veldig med tanke på kvalitet. Noen påvirker tilkoblingshastighetene dine til den daglige surfingen blir vanskelig, mens andre fører detaljerte logger over dine online aktiviteter. Av denne grunn er det viktig å velge et VPN som du kan stole på med sensitiv personlig informasjon.

Vi anbefaler IPVanish. Det er en av de mest bærbare VPN-ene som er tilgjengelige og kan enkelt installeres på de mest populære plattformene, inkludert Raspberry Pi, NVIDIA Shield og alle Amazon Fire TV-enheter. IPVanish er en av de raskeste VPN-ene vi har testet og tilbyr stabile tilkoblinger til servere i mer enn 50 forskjellige land.

LESERHANDLING: spar 60% på en IPVanish årsplan her.

Hvis IPVanish ikke er noe for deg, har vi en full runde av de beste VPN-ene for Kodi i 2018 her.

Hva er TVCatchup Kodi addon?

TVCatchup-kanaler på Kodi

TVCatchup er en nettside som tilbyr livestreams for 33 forskjellige TV-stasjoner gratis å se. Det offisielle TVCatchup-tillegget gjør at disse bekker kan sees fra Kodi. Nettversjonen viser annonser før strømmen begynner, men disse er ikke til stede i Kodi-tillegget.

TVCatchup er lovlig å bruke, men det er ett forbehold. Fordi det tilbyr BBC live-strømmer, vil brukerne kreve en gyldig britisk TV-lisens for å se dem. Verken TVCatchup-tillegget eller nettstedet gjør dette åpenbart, men utviklerne bekrefter dette på FAQ-siden.

På grunn av en kjennelse i 2013, har ikke livestreamene ITV, Channel 4 og Channel 5 ikke lov å bli sett av brukere på mobilt bredbånd. For øyeblikket vises disse kanalene fortsatt på mobilversjonen av nettstedet, men viser bare en uendelig rekke annonser. De kan imidlertid fortsatt ses på via Kodi ved hjelp av mobilt internett.

Når det gjelder innhold, ligger TVCatchup mellom iPlayer WWW og FilmOn.TV addons. Kanalene dekker et bredere utvalg av innhold enn iPlayer, men det er langt mindre valg enn med FilmOn. TVCatchup tilbyr også bare den mest grunnleggende TV-guiden; det viser navnet på det som for øyeblikket spiller, men ingenting annet. Til tross for enkelheten med denne funksjonen, er det den som verken iPlayer WWW eller FilmOn.TV-tilleggene tilbyr.

De fleste av TVCatchups kanaler vises på 540p. Dette er en liten forbedring i forhold til FilmOns 480p, men likevel et skritt ned fra iPlayer-innholdet i full HD. Fortsatt, med kanaler som VIVA som ikke kan finnes i de mer populære live-TV-tilleggene, er TVCatchup vel verdt å se.

Slik installerer du TVCatchup-tillegget

Det er ganske involvert å installere TVCatchup-tillegget, men det bør bare ta noen minutter. Det første trinnet er å tillate installasjon av tillegg fra ukjente kilder. For å gjøre dette, klikk på girikon på Kodis hovedside. Velg deretter Systeminnstillinger alternativet på høyre side. Når du holder musepekeren over Add-ons kategorien til venstre, vises en meny. Klikk på Ukjente kilder alternativ. Knappen ved siden av skal skyve til høyre og bli hvit. Hvis det nå er grått, klikker du på det igjen.

Gå tilbake til forrige side ved å klikke på Systeminnstillinger tekst øverst til venstre. Denne gangen, skriv inn Filbehandler. Du vil se en liste over alle kildene dine som for øyeblikket er installert. Bla ned til bunnen og dobbeltklikk på det siste alternativet, Legg til kilde. I boksen øverst skriver du inn følgende uten anførselstegn: "http://fusion.tvaddons.co"

kodi_add_source

Skriv inn et navn for denne kilden i boksen nederst (vi har brukt "fusion"), og klikk på OK -knappen for å legge den til.

Installere Indigo

Gå tilbake til Kodis hovedside. Klikk på Add-ons fanen til venstre, og klikk deretter på boksikon øverst til venstre på følgende skjermbilde. Plukke ut Installer fra zip-fil, finn deretter kilden du nettopp la til i listen. Klikk på den, og velg deretter Kodi-repos, Engelsk, og repository.xbmchub-3.0.0.zip. Det skal bemerkes at tallene på slutten refererer til repos versjonsnummer og kan være forskjellige når du prøver å installere det.

Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech

Deretter blir du returnert til addon-nettleserskjermen. Denne gangen, velg Installer fra depot. Finn TVADDONS.CO Tilleggsdepot og gå inn i Programtillegg Meny. Installer indigo addon ved å klikke på den og velge Installere på neste side. Du bør se et varsel øverst til høyre hvis det er riktig installert.

Installerer TVCatchup

Gå tilbake til Kodis hovedside. Klikk på Tilleggs-fanen, deretter Programtillegg. Åpne Indigo (dette kan ta et minutt eller så første gang) og velg Addon Installer. Plukke ut Video Addons. Du kan nå velge å vise addons sortert alfabetisk. Velg T-mappe og finn tillegget som heter TVCatchup.com. Du blir bedt om bekreftelse, så klikk Installere. Deretter ser du en popup som spør deg om du vil starte Kodi på nytt. Velge Omstart. Når Kodi åpnes, bør du kunne surfe på live-TV til ditt hjerte.

Konklusjon

TVCatchup er kanskje ikke det ultimate live Kodi-addonet, men det gir absolutt nok valg for de som ikke vet hva de vil se. Med tanke på at det er gratis og lovlig, er det ingen risiko, selv om det er viktig å ha en gyldig britisk TV-lisens før du prøver den.

Har du problemer med å få Kodi til å fungere? Du er kanskje interessert i vår guide til å fikse Kodis mest vanlige problemer. Vi har til og med artikler som kan hjelpe hvis Kodi fortsetter å starte på nytt, eller hvis du prøver å installere et VPN for første gang.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 16