Hva er Kodi Bae-repoen? Er det trygt og lovlig å bruke?

Kodibae repo


Hvis du har prøvd å finne de beste Kodi-tilleggene for å få gratis TV og filmer, har du kanskje hørt at du trenger å installere Kodi Bae Repo. Støttespillere av Kodi Bae sier at andre Kodi-repos har gått offline, og etterlater Kodi Bae det eneste stedet å finne tilleggene de fleste brukere vil ha. Men er dette virkelig sant? Og er Kodi Bae lovlig å bruke og trygt å installere på enheten din?

I denne artikkelen skal vi utforske hva Kodi Bae-repoen er, og hvilke tillegg du finner i den. Vi vil også diskutere noen risikoer du kan ta ved å installere Kodi Bae-tillegg, i tillegg til noen alternative Kodi-repoer du kan bruke hvis du ikke vil ta disse risikoene..

Hva er Kodi?

Kodi er en open source media player-programvare. Den lar brukere spille av videoer i mange forskjellige filformater, inkludert MPEG4 og WMV. Ved å kjøre apper som heter "addons", kan Kodi også brukes til å streame videoer fra Internett. Dette har gjort det populært blant forbrukere som bruker TV-enheter som Amazon Fire Stick, Nvidia Shield og Apple TV for å se gratis TV og filmer på nettet.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Bruk alltid en VPN med Kodi

Kodi-brukere som ser på ulisensierte videostrømmer, bruker ofte VPN-er for å holde sine aktiviteter hemmelige. Men VPN-er er faktisk nyttige for alle Kodi-brukere, også de som bare streamer fra offisielle, juridiske kilder.

Mange lovlige, streaming videosider blokkerer brukere som befinner seg utenfor bestemte land. De gjør dette som en del av lisensavtaler med innholdsskapere, som ofte ønsker å belaste innbyggere i noen land for innhold som er gratis tilgjengelig i andre land. Den eneste måten et nettsted kan vite hvor en bruker befinner seg, er imidlertid gjennom IP-adressen hans. Bruk av VPN forhindrer nettstedet i å få denne informasjonen. Som et resultat gir VPN-er ofte videostreamere flere alternativer for innhold å se på.

I tillegg hjelper VPN-er med å beskytte brukere mot buffering forårsaket av ISP-hastighetsstjerning og angrep fra hackere.

Til tross for disse fordelene, er mange VPN-er ikke egnet for Kodi-brukere. De fleste har ikke apper for populære TV-enheter som kjører Kodi. Mange har ikke servere i nok land til å imøtekomme behovene til videostreamere. Noen fører logger og skaper en ny personvernrisiko.

Av disse grunnene anbefaler vi IPVanish for Kodi-brukere. Den har en app for Amazon Fire Stick og Nvidia Shield, har servere i over 60 land, og holder ingen logger.

BESTE VPN FOR KODI: IPVanish er vårt topp valg. Har et stort, ukjent nettverk av servere og oppnår gode hastigheter. Sterk sikkerhet og personvern gjør IPVanish til en favoritt for Kodi og Amazon Fire TV Stick brukere. Prøv det uten risiko med 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Hva er Kodi Bae repo?

Kodi Bae Repo er et depot som inneholder noen veldig populære Kodi-tillegg, inkludert 9Anime, cCloud TV, Exodus, PrimeWire, SportsDevil, Ultimate IPTV og andre. Noen av disse tilleggene var tidligere en del av de gamle Fusion- og Colossus-depotene. Da disse gamle repoene ble lagt ned, ble Kodi Bae et populært sted å finne disse tilleggene.

Fans av Exodus, cCloud TV, PrimeWire, etc. hevder at disse tilleggene gir tilgang til en enorm katalog med gratis filmer og TV. Men selv om dette ved første øyekast kan virke bra, er det noen problemer med Kodi Bae repo-tillegg.

Relatert artikkel: cCloud TV, bør du installere det?

Problemer med Kodi Bae Repo

Alle addonene fra Kodi Bae inneholder lenker til uoffisielle (piratkopierte) videostrømmer. Faktisk fører de aller fleste koblingene til slikt innhold. Hvis du er ute etter lovlig strømmer av favorittprogrammene og filmene dine, vil du finne veldig lite av det du leter etter i Kodi Bae repo.

I tillegg er ikke noen av tilleggene utviklet lenger, og skaperne deres har trukket seg tilbake. For eksempel ble Exodus utviklet av flere forskjellige kodere gjennom årene, men ble avviklet etter at det gamle Fusion-depot ble tatt ned. For et annet eksempel ble Sparkle og XXX-O-DUS opprettet av Echo Coder, som sluttet å twitre sommeren 2017 og ikke har blitt hørt fra siden.

Siden disse addonene ikke lenger utvikles, har de mange døde lenker og dårlige strømmer, noe som skaper frustrasjon for alle som prøver å bruke dem. Og siden utviklerne har trukket seg, kan de ikke si om disse spesielle kopiene av tilleggene deres er autentiske eller ikke. Dette øker risikoen for at disse tilleggene kan ha blitt tuklet med og har ondsinnet kode i dem, eller at de kan bli endret i fremtiden for å inneholde en slik kode..

Fordi disse tilleggene nesten utelukkende gir piratkopiert innhold og på grunn av sikkerhetsrisikoen ved å bruke dem, vi anbefaler ikke å installere Kodi Bae repo. I stedet anbefaler vi de helt lovlige og ganske sikre alternativene listet nedenfor.

Les mer: Hva skjedde med Colossus repo

Alternativer til Kodi Bae repo

Følgende Kodi-repos gir addon som strømmer fra autoriserte, offisielle kilder. I tillegg er disse repoene raskt med å utvise tillegg som viser seg å ha ondsinnet kode i seg. Selv om ingen Kodi-repo er 100% sikre, mener vi at disse er betydelig mindre risikofylte enn Kodi Bae.

Offisielt Kodi addon repository

Kodi offisiell repo

Hvis du vil bruke Kodi til å se gratis show og filmer, trenger du ikke installere tredjeparts addons i det hele tatt. Det er hundrevis av Kodi-tillegg som er tilgjengelig "utenfor boksen" fra det offisielle Kodi-depotet. For å installere videotillegg fra det offisielle repoet, klikker du bare tillegg → last ned → videotillegg. Klikk deretter på tittelen på addon, etterfulgt av installere. Her er en liste over noen av de beste Kodi-addonene i den offisielle repo:

 • FilmRise - YouTube - Tilbyr gratis spillefilmer og show
 • PBS Think TV - Et flott Kodi-tilskudd for dokumentarer
 • PopcornFlix - En Kodi-filmtillegg med hundrevis av filmer
 • Pluto.tv - Live TV med nyheter, videospillinfo, kjendis sladder, sport og mer
 • SnagFilms - Nok et stort Kodi-tilskudd til filmer
 • TV Ontario Kids - Populære barneforestillinger fra Canada (krever VPN hvis utenfor Canada)
 • USTVnow - TV-kanaler med direkte nettverk fra USA.
 • WNBC-programmer - Vis på forespørsel fra NBC (krever VPN hvis utenfor U.S.)
 • Zattoo Box - Sveitsisk-basert TV-tjeneste som leverer live britiske og tyske TV-kanaler, inkludert BBC og iTV (krever VPN hvis utenfor Sveits)
 • AMA Pro Racing - Viser live motocross og supercross racing
 • CNN - Gir CNN direktesending gjennom Kodi
 • CBC.ca nyheter - gir nyheter fra den kanadiske kanalen CBC
 • YouTube - Lar deg se YouTube-videoer gjennom Kodi

Se også: Beste Kodi-tillegg (inkluderer 118 tillegg)

MetalChris

Kodi MetalChris repo

MetalChris-repoen tillater bare addons som strømmer fra offisielle kilder. Det er en ganske sikker repo å bruke og har noen veldig nyttige tillegg.

Den beste måten å installere MetalChris er å bruke installasjonsprogrammet TVAddons Indigo. Klikk på Indigo fra hovedmenyen addon installasjonsprogram. Velg deretter videotillegg. Velg den første bokstaven i et av MetalChris 'tillegg, og velg deretter dette tillegget fra listen. Klikk installere. Kodi vil spørre deg om du vil installere både MetalChris og addonet du har valgt. Klikk ja å installere begge deler. Hvis du ikke har Indigo ennå, kan du installere det her.

Når du har MetalChris på Kodi, kan du installere hvilke som helst av videotilleggene ved å klikke addons → pakkeinstallatør (open-box icon) → installere fra depot → MetalChris → video addons → (addon-navn) → installer.

Her er en liste over noen av de beste MetalChris repo-tilleggene:

 • CW TV-nettverk - Spiller episoder av CW-show på forespørsel
 • Frightpix - Flott Kodi-tilskudd for skrekkfilmfans
 • BigStar filmer og TV - Kodi-filmtillegg med mange populære titler
 • Movie Zoot - Klassiske filmer
 • Internettarkiv (video) - Offentlige domenefilmer fra 1920-40-tallet
 • Svart / hvitt filmer - En annen filmklassikertilskudd

Les mer: De beste tilleggene for å se på lovlige, gratis filmer

TVAddons.co

TVAddons repo

TVAddons pleide å tilby det gamle Fusion-depotet som holdt Exodus og andre tilleggsutstyr for piratkopiert innhold. De ble imidlertid saksøkt av MPA og lagt ned. Siden den gang har de renset alle sine ulovlige tillegg og flyttet til et nytt nettsted. Selv om vi kun foreløpig anbefalte den gamle Fusion-repoen (den fungerer ikke lenger, uansett), har den nye utmerkede addons for Kodi-brukere.

Hvis du vil installere TVAddons repo, klikker du på repository.xbmchub-x.x.x.zip filen nederst på den offisielle repo-siden for TV Addons for å laste den ned. Klikk deretter tillegg → pakkeinstallasjonsprogram (ikonet med åpen boks) → installer fra zip-fil. Naviger til stedet du lagret filen på, og klikk for å installere.

Når du har TVAddons.co-repo på Kodi, klikker du tillegg → pakkeinstallatør → installer fra depot → TVAddons → videotillegg → (navn på addon) → installer å installere det aktuelle tillegget du ønsker.

Her er en liste over noen av de beste TVAddons.co repo-tilleggene:

 • Indigo - Et allsidig feilsøkings- og reparasjonsverktøy for Kodi
 • USTV Catchup - Tilbyr innhold på forespørsel fra ABC, Cooking Channel, PBS Kids og andre amerikanske kanaler (krever VPN hvis utenfor USA)
 • UKTV Play - Tilbyr on-demand og liveinnhold fra britiske kanaler Dave, Drama, Really og Y går (krever VPN hvis utenfor Storbritannia)
 • Bloomberg Global News Live - Gir live økonomiske nyheter fra Bloomberg TV

Se også: Hvordan installere Indigo Kodi addon

Vi håper du har hatt glede av denne guiden til Kodi Bae repo og alternativer. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du spiller de beste programmene og filmene ved å bruke Kodi, kan du sjekke ut noen av våre andre artikler om emnet, inkludert de 7 beste Kodi-repoene, hvordan du installerer Crackle for Kodi, hvordan installerer Tubi TV for Kodi, og mange andre.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 49