Hva er cCloud Kodi Addon? Er det lovlig og trygt å installere? Oppdatert januar 2020

cCloud TV Kodi addon


Er du interessert i å se live-TV og on-demand-filmer uten å måtte betale for et kabel-TV-abonnement? I så fall lurer du kanskje på om det er en god ide å installere cCloud TV Kodi-tillegget.

Fra forskningen har vi bestemt at cCloud TV Kodi-tillegget ikke lenger er tilgjengelig for de som vil bruke det. I sin storhetstid ga addon tilgang til ulisensiert innhold. Nå har imidlertid cCloud TV forsvunnet fra det opprinnelige depotet. Hvis du finner et cCloud TV-tillegg, kan det være ødelagt eller kapret og derfor ikke trygt.

Er cCloud TV lovlig og trygt å bruke på enheten din? Denne artikkelen vil svare på disse spørsmålene i detalj.

Hva er Kodi?

Kodi er en åpen kildekode-streaming mediespiller. Den lar deg koble til ethvert nettsted som inneholder filmer, TV-show, sportsbegivenheter eller annet slags videoinnhold og strømme det til datamaskinen din. Kodi huser ikke noe innhold i seg selv. Den spiller ganske enkelt hva medier som er tilgjengelige på nettstedet du forteller det skal få tilgang til..

Kodi kan installeres på alle de mest populære enhetene: Roku, Android eller iOS-smarttelefon, Nvidia Shield, Amazon Fire Stick, Apple TV, PC eller Mac.

Kodi har et rykte for å ha sikkerhets- og personvernrisiko og for å bli brukt til piratfilmer og TV-serier i strid med lovene om opphavsrett. Selv om dette er legitime bekymringer, er Kodi lovlig programvare som kan brukes med minimal sikkerhetsrisiko hvis visse forholdsregler tas.

Viktig: Bruk alltid en VPN med Kodi

Kodi-brukere som streamer uoffisielt innhold, henvender seg vanligvis til en VPN for å holde sine aktiviteter hemmelige. Kodi-brukere som streamer perfekt lovlig innhold, bør imidlertid også bruke en VPN.

De fleste tillegg er opprettet av tredjeparter, og ikke av offisielle strømmetjenester. Disse tilleggene kan endres av hackere og brukes til å sette i gang "mann-i-midten" -angrep for å omdirigere dine private data til sitt eget nettverk, og stjele sensitiv informasjon som kredittkortnummer eller annen finansiell informasjon. Å bruke en VPN beskytter deg mot denne trusselen ved å kryptere streamingdataene dine slik at en hacker ikke kan lese den. Det beskytter deg også mot hurtigregistrering av Internett-leverandører og geografisk innholdsblokkering av innholdsleverandører.

Dessverre senker mange VPN-tjenester nedlastingshastighetene altfor mye til å være nyttige for strømming. I tillegg holder noen VPN-er logger over kundenes data. Dette er en alvorlig personvernhensyn.

Av disse grunner anbefaler vi at Kodi-brukere bruker IPVanish når de streamer video. I testene våre fant vi ut at den håndterte 1080p video uten problemer. Den var også enkel å installere og er en av få VPN-er med en innfødt Amazon Fire Stick-app. I tillegg har den en streng "ingen logger" -policy.

LESERHANDLING: Leserne våre kan eksklusivt spare 60% på IPVanish-planer her.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse.

Hva er cCloud TV Kodi addon?

cCloud er en Kodi-addon som skraper innhold fra en rekke nettsteder. Det ligner Exodus, Pyramid, Sports Devil og mange andre populære Kodi-addons i så måte. Imidlertid er cCloud også unikt i den forstand at det lar brukerne legge ut lenker på nettstedet sitt som deretter blir tilbudt automatisk i Kodi-tillegget.

Med de fleste Kodi-tillegg kan brukerne ikke legge til kildene som tilbys av den. Som et resultat, hvis et nettsted går frakoblet, fører det til en død lenke i addon-menyen. Utviklere av Kodi addon må stadig oppdatere koblingene for å sikre at de fører til reelt innhold. Hvis de faller bak i denne praksisen, blir addon verdiløs.

cCloud TV løser dette problemet ved å la brukerne legge ut sine egne lenker. Teoretisk sett bør dette tillate cCloud å fungere i mange år fremover, så lenge selve cCloud-nettstedet ikke går ned. Det er denne nyvinningen som har gjort cCloud så populær sammenlignet med lignende addons.

Til tross for denne populariteten er det imidlertid alvorlige sikkerhets- og personvernhensyn med cCloud TV Kodi-tillegget. cCloud TV er et tredjeparts Kodi-tilskudd som ikke har blitt grundig undersøkt slik offisielle tillegg har gjort. I tillegg er det ikke noen veterinærprosess for kildene som brukes i cCloud, siden absolutt hvem som helst kan legge til en kilde til menyen. Av denne grunn anser sannsynligvis malware-skapere et nettsted som cCloud som en drøm.

Et annet problem er at mye av innholdet som er tilgjengelig på cCloud ser ut til å være piratkopiert. For eksempel fant jeg strømmer for populære kanaler som A&E og Animal Planet, samt hitshow som American Horror Story og Breaking Bad. Disse kanalene og showene krever alle abonnement for å se dem andre steder, så det er tvilsomt at kildene til disse strømningene har tillatelse til å tilby dem gratis.

Dette skaper en juridisk risiko for kildene cCloud bruker og for cCloud selv. Dette kan til slutt føre til at cCloud blir lagt ned, slik at ødelagte koblinger dukker opp akkurat som de gjør i andre tillegg.

For å være rettferdig, cCloud TV gjør legg inn et varsel om fjerning av prosedyrer for DMCA. Imidlertid forklarer varselet at det bare kan ta ned bestemte lenker hvis det blir bedt om det, ikke alle lenker som peker på et bestemt innhold. Dette er den typen argument YouTube fremførte i sin spede begynnelse, men måtte til slutt forlate.

For å forsvare seg mot søksmål utviklet YouTube etter hvert algoritmer som oppdaget og fjernet innhold i stedet for spesielle kopier av innhold. Det kan være at cCloud til slutt vil gjøre det samme. Akkurat nå opererer de fortsatt i et lovlig grått område.

På grunn av dette, vi anbefaler ikke å installere og bruke cCloud TV Kodi addon. I stedet anbefaler vi å bruke alternativene oppført nedenfor.

Alternativer til cCloud TV Kodi addon

Alle følgende tillegg er kjent for å strømme fra legitime kilder. De har alle bilder og lyd av høy kvalitet og en rekke innhold. Ingen Kodi-tillegg er helt uten personvern og sikkerhetsrisiko. Imidlertid er disse alle betydelig mindre risikofylte enn cCloud TV.

Xumo

Xumo kodi sportstillegg

Xumo er en av de nyeste direktesendte TV-tilleggene som tilbyr over 100 gratis kanaler. Du kan få tilgang til alt fra 24/7 filmkanaler til sport til nyheter gjennom Xumo. Alle disse kanalene støttes av annonser, selv om Kodi-tillegget filtrerer ut annonsene i de fleste tilfeller.

Crackle

crackle_kodi_addon

Crackle er en gratis nett-TV-tjeneste betalt med reklame. Den har mange populære filmer, inkludert Blå lagune, Barnelek, Underworld: Evolution, The Exorcist III og The Ides of March, så vel som klassiske TV-serier som Heroes og Skjoldet. Den har også høyt rangerte originaler som bare er tilgjengelige på Crackle, som Kunsten å mer og rengjøringsmidler.

Crackle Kodi addon er en del av det offisielle Kodi addon depot.

Pluto.tv

Pluto.tv Kodi informasjonsskjerm

Pluto.tv er en samling gratis TV-kanaler på nettet. Den bærer topprangerte nyhetskanaler som CBSN, Bloomberg, RT America og CNBC. Det bærer også kanaler viet til komedie, kjendis sladder, sport og mange andre typer underholdning.

Pluto.tv er lokalisert i det offisielle Kodi addon-depotet.

Spill videre

DirecTV Nå med PlayOn

Har du et DirecTV Now eller kabel-TV-abonnement, men kan ikke bruke det i Kodi? PlayOn Kodi-tillegget kan hjelpe. PlayOn er en tjeneste som lar deg spille inn innhold fra mange forskjellige streaming-nettsteder lovlig, inkludert DirectTV Now, CBS.com, NBC.com, FXNetworks.com og andre. Du trenger ikke å spille inn programmene for å streame dem, så du kan bruke PlayOn Kodi-tillegget for å se på TV også.

For å bestille eller se eller spille live-TV på PlayOn, trenger du et abonnement på enten DirecTV Now eller en kabel-TV-tjeneste. Du vil også trenge et abonnement på PlayOn selv, som koster $ 30 / år.

PlayOn-nettleseren for Kodi ligger i det offisielle Kodi-addon-depotet.

HANDLEVARSEL: Prøv Playon gratis i 7 dager

PS Vue

PS Vue Kodi addon

Hvis du har prøvd alle disse andre tilleggene og fremdeles ikke finner alt innholdet du ønsker, kan det være på tide å vurdere å abonnere på en kabelutskiftningstjeneste som PS Vue. For $ 39.99 / måned gir PS Vue deg de fleste kanaler du ville fått hvis du hadde kabel, men uten å måtte betale for en kabelboks eller annen utdatert teknologi.

PS Vue Kodi addon finnes i det offisielle Kodi addon depot.

cCloud TV Kodi addon: Oversikt og personvernhensyn

CCloud TV Kodi addon er definitivt et innovativt programvare. Funksjonen ved å la brukerne legge ut lenker gjør det lettere å holde addon oppdatert slik at det fortsetter å være nyttig. Men denne styrken er også den største svakheten i cCloud TV. Å la bare noen legge ut lenker som nye kilder for addon, øker sikkerhetsrisikoen.

Mens cCloud TV Kodi addon er veldig populært, er det mye bedre måter å se film og TV på Kodi enn å installere det.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 49