Hur man tittar på tecknat på Kodi och vilka tillägg som är säkra att använda

Tecknad film på Kodi


Om du letar efter ett sätt att strömma tecknade filmer online kan Kodi-mediaspelaren hjälpa till. Men det finns många olika tecknade Kodi-tillägg tillgängliga, och att jämföra dem kan verka som en komplex uppgift.

Dessutom kan vissa tecknade tillägg skada din dator eller användas av hackare för att invadera din integritet. Det är viktigt att välja de som gör att du får mest innehåll utan att vara osäker.

Om du inte är säker på vilka addons du vill installera hjälper den här guiden dig att välja de som är bäst för dina visningsbehov.

Vad är Kodi?

Kodi är en gratis mediaspelare för mjukvara designad av stiftelsen XBMC. Den använder appar som kallas "addons" för att hitta och spela videor lagrade på internet. Om innehållet du letar efter finns på nätet någonstans kan Kodi vanligtvis strömma det.

Kodi kan installeras på en Windows- eller Mac-dator, Apple TV, Amazon Fire TV, Nvidia Shield, Android eller iOS-smartphone eller Roku.

Kodi har ett rykte för att användas för att strömma piratkopierat innehåll. Det finns dock många Kodi-tillägg som du kan använda för att strömma legitimt innehåll, inklusive flera som är gjorda specifikt för att titta på tecknade filmer och andra barns program.

Påminnelse: Använd ett VPN med Kodi

De flesta Kodi-användare som strömmar piratkopierat innehåll använder VPN för att dölja sina aktiviteter. Det finns emellertid goda skäl till varför alla Kodi-användare ska använda sig av ett VPN när de strömmar, även om de bara strömmar från legitima källor.

ISP: er har varit kända för att strypa hastigheterna för vissa strömningswebbplatser när de tror att webbplatsen använder för mycket bandbredd. Detta kan leda till Kodi-buffertproblem. En VPN förhindrar detta eftersom det gör att dina data verkar komma från någon annanstans, inte från själva streaming webbplatsen.

Vissa VPN är dock inte tillräckligt snabba för videoströmning, medan andra inte fungerar på alla enheter. Vissa håller också loggar över användarnas aktiviteter, vilket kan vara ett integritetsproblem.

Av dessa skäl rekommenderar vi IPVanish för Kodi-användare. IPVanish fungerar på alla populära enheter, inklusive Amazon Fire Stick. I våra tester har vi funnit att det är mycket snabbt jämfört med andra. Det har inte heller några loggar. Dessa funktioner innebär mindre buffering, högkvalitativ video och mer integritet och säkerhet för användare.

LÄSERHANDLING: Våra läsare kan exklusivt spara 60% på IPVanish-planer här.

Comparitech vederbörjar inte eller uppmuntrar någon överträdelse av upphovsrättsbegränsningar, inklusive illegal strömning via Kodi. Kodi kan användas för många utmärkta, lagliga strömningsändamål online. Tänk på lagen, offren och riskerna för piratkopiering innan du laddar ner eller strömmar upphovsrättsskyddat material utan tillstånd.

Officiella streaming addons för tecknat på Kodi

Följande är en lista med tillägg som strömmar tecknade filmer från officiella innehållsleverantörer. Dessa tillägg tillhandahåller endast godkända strömmar som respekterar rättigheterna för upphovsrättsinnehavare. På grund av detta ger de bild och ljud av högsta kvalitet och är mycket enkla att använda.

Om du enkelt vill hitta tecknade filmer att strömma genom din Kodi är det dessa tillägg som vi rekommenderar att du använder.

Youtube

Hur man tittar på tecknat på Kodi och vilka tillägg som är säkra att använda

Om du vill ha gratis tecknat för barn, finns det ingen bättre plats att titta på än YouTube. Den är full av kanaler av populära barns nätverk som Disney Jr. och Nick Jr. Var och en av dessa kanaler har korta klipp av sina mest populära shower, som kan förvandlas till spellistor som ditt barn kommer att titta på om och om igen.

YouTube Kodi-tillägget finns i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Disney Jr.

Disney Jr. Kodi addon

Disney Jr. är en kanal som är speciellt gjord för förskolebarn. För att kunna se den här kanalen live behöver du Playstation Vue eller en av de andra IPTV-tjänsterna som FuboTV eller Sling. Disney Jr har emellertid också gott om gratis innehåll på sin webbplats, inklusive många musikvideor med Mickey Mouse, Elena of Avalor, Puppy Dog Pals och andra Disney Jr-stjärnor. Disney Jr.-tillägget ger dig tillgång till detta gratis innehåll.

Disney Jr.-tillägget finns i noobsandnerds-förvaret.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi addon

BBC iPlayer tillhandahåller alla BBC-kanaler online, inklusive CBeebies. CBeebies är hem för flera populära tecknade filmer som Sarah och Duck, Numtums, och Nelly och Nora. De flesta avsnitt av dessa program är tillgängliga on-demand och live, så det finns timmar med programmering tillgängligt.

Du kan bara lagligen se BBC iPlayer om du bor i Storbritannien och har en giltig TV-licens. Om du bor i Storbritannien och har en licens men reser utanför Storbritannien, behöver du en VPN för att komma runt geoblockering.

BBC iPlayer finns i det officiella Kod addon-lagret.

PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

Chuck Vanderchuck, nyfiken George, Daniel Tiger's Neighborhood, och Dinosaur tåg är bara några av de tecknade filmer du hittar på PBS Kids Kodi-tillägget. Eftersom PBS är en ideell tjänst som subventioneras av den amerikanska regeringen tar ingen avgift för något av innehållet på sin webbplats. Som ett resultat kan du få många timmars underhållning från PBS Kids.

PBS Kids Kodi-tillägg finns i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

PlayStation Vue

PS Vue Kodi addon

Om resten av dessa tillägg inte tillhandahåller tillräckligt med tecknat för dig kan biblioteket med tecknade filmer som du har tillgång till utvidgas kraftigt med en IPTV-tjänst för betalning. Det är här PlayStation Vue Kodi-tillägget kommer in.

PlayStation Vue ger dig allt samma innehåll som du skulle få från ett kabel-TV-abonnemang, men utan att behöva hyra en kabelbox. För 39,99 dollar / månad tillhandahåller det Cartoon Network, Disney, Disney Jr. och Disney XD. Förutom att du kan titta på dessa kanaler live, låter tjänsten dig även se några av episoderna på begäran. Du kan registrera dig för ett konto på den här länken.

PlayStation Vue Kodi-tillägget finns i det officiella Kodi-förvaret.

Inofficiella Kodi-tillägg för att titta på tecknad film

Om du tittar på artiklar från andra webbplatser om Kodi-tillägg för tecknade filmer kommer du troligtvis att stöta på några av de som anges nedan. Följande tillägg är kända för att strömma mestadels piratkopierat innehåll. Källorna de strömmar från kan tas bort när som helst på grund av klagomål om upphovsrätt, vilket kan leda till trasiga länkar och frustration för användarna. De har ofta strömmar av dålig kvalitet. Av dessa anledningar, vi rekommenderar inte dessa tillägg.

Tecknad HD

Vad är det?

Cartoon HD är en del av Xunitytalk-repo. Det är en addon som skrapar tecknade innehåll från webbplatser över hela världen..

Varför ska du undvika det??

Även om en del av innehållet som finns på det kan vara public-domain-verk, är den stora majoriteten piratkopierad. Källorna som Cartoon HD strömmar från är ofta opålitliga och deras servers säkerhet och integritet är okänd. Strömning av tecknade filmer med Cartoon HD medför betydande risker som de officiella tillägg som listas ovan inte bär. Av dessa anledningar, vi rekommenderar inte Cartoon HD.

Cartoon Crazy

Vad är det?

Cartoon Crazy är en del av Lucifers Repo. Liksom Cartoon HD söker den efter kända piratvideostreamningstjänster över hela världen för att hitta tecknade filmer som användaren söker efter.

Varför ska du undvika det??

Vi rekommenderar inte Cartoon Crazy. Många av Cartoon Crazy's strömmar är av låg kvalitet, och det kan ta lång tid att hitta en länk som faktiskt fungerar. Det bleknar i jämförelse med kvaliteten på officiella strömmar listade ovan.

Toon Mania

Vad är det?

ToonMania är en del av MetalKettle-förvaret. Liksom de andra i listan tar den användarens inmatning och söker efter kända värdar av piratkopierade streamingmedier i länder som Ryssland och Kuba tills den hittar vad användaren letar efter.

Varför ska du undvika det??

ToonMedia strömmar från källor som är mycket riskabla. Uppgifterna du skickar till dem kan avlyssnas av hackare och användas för att stjäla personlig information om dig från din hårddisk. Dessutom kan tillägget själv ändras av sin skapare och användas skadligt om du har din Kodi inställd på att acceptera automatiska uppdateringar. Detta kan hända med alla tillägg, men det är särskilt troligt med en som strömmar från falska webbplatser som dyker upp och försvinner dagligen.

Super Cartoons

Vad är det?

Super Cartoons strömmar videor från supercartoons.net. Den har en hel del Looney Tunes-avsnitt och några gamla Disney-tecknade filmer också.

Varför ska du undvika det??

Super Cartoons ingår inte i samma kategori som många av de andra inofficiella addonna på denna lista. Det strömmar från en källa istället för många olika. Medan de andra är avsedda att låta användare få nya avsnitt av populära tecknade filmer som uppenbarligen har piratkopierats, strömmar Super Cartoons bara mycket gamla tecknade filmer. Upphovsrätten till dessa tecknade filmer kan ha löpt ut, vilket gör dem till public domain. Ingen av episoderna på webbplatsen ingår emellertid i listan över kända Looney Tunes-avsnitt som är public domain. Vi vet inte om Super Cartoons är en legitim strömningswebbplats, och vi vet inte om det finns säkerhetsrisker med att använda den för att strömma innehåll. På grund av dessa problem listar vi det här som en inofficiell ström. Vi rekommenderar för närvarande inte att använda SuperCartoons Kodi addon.

Hur du installerar Cartoon Kodi-tillägg

För att installera ett Cartoon Kodi-tillägg måste du först ta reda på om det finns i det officiella Kodi-tilläggsförvaret eller ett annat. Följ dessa steg för alla tillägg som ingår i det officiella arkivet.

  • Från Kodi-huvudmenyn klickar du på "tillägg"
  • Välj tillägg Kodi
  • Klicka på ikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen som ser ut som en öppen ruta
  • Välj paketinstallatör Kodi
  • Klicka på "installera från arkivet"
  • Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech
  • Klicka på ”Kodi addon repository”
  • Hur man tittar på tecknat på Kodi och vilka tillägg som är säkra att använda
  • Klicka på "videotillägg"
  • Kodi17 Krypton videotillägg
  • Rulla nedför listan tills du hittar det tillägg du letar efter och klicka sedan på tillägget.
  • Klicka på "installera"

Det är allt du behöver göra för att installera ett tillägg från det officiella arkivet.

Om tillägget du letar efter finns i ett annat förvar än det officiella, kommer du inte att kunna installera det utan att först installera det förvaret. Men att installera förvar är ganska enkelt.

Här är instruktioner för hur du installerar SuperRepo-arkivet. Samma steg som används i den här artikeln för att installera SuperRepo kan användas för att installera alla förvar, så länge du känner till förvarets URL. Om du inte vet var en repo ligger kan du vanligtvis hitta den genom att bara skriva en fråga som "var är (namn på förvaret) ligger" i en sökmotor.

Alla tillägg som vi har rekommenderat i den här artikeln kommer från det officiella arkivet utom BBC iPlayer, så du behöver inte installera en repo för dem. BBC iPlayer finns i noobsandnerds, som kan hittas här: http://noobsandnerds.com/portal.

Om du vill strömma tecknade filmer med Kodi kan det verka komplex. Det finns många olika tillägg, alla med olika innehåll tillgängligt. Vissa av tilläggarna är ganska säkra medan andra kan utgöra större säkerhets- och integritetsrisker. Följ informationen i den här artikeln för att se till att du väljer de tillägg som är bäst för dig.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 54