Hur man tittar på Premier League på Kodi och utan kabel

Hur man tittar på Premier League på Kodi och utan kabel


Den engelska Premier League, eller EPL, kan vara överväldigande populär och växa snabbt utanför Storbritannien, men det betyder inte att åtkomst är lätt. Tack och lov kan du titta på Premier League online med olika metoder.

Bra alternativ inkluderar sladdklippstjänster som strömmar EPL på Kodi och en mängd andra sätt att titta på online. Kodi är en gratis och öppen källkod mediaspelare och underhållningsnav. Kodi kan användas på allt från Amazon Firestick, iPhone, Mac, Android TV-lådor, Apple TV och mer. Kodis verkliga kraft kommer från sina användarinstallerade tillägg som strömmar innehåll direkt till tittaren.

När du väljer ett Kodi-tillägg för att titta på ditt Premier League-spel är det viktigt att vara medveten om vilka tillägg som erbjuder officiellt innehåll och vilka som levererar inofficiella strömmar. Således kommer vår guide inte bara att rekommendera officiella Kodi-tillägg utan ger dig en översikt över tredjeparts-tillägg som du bör undvika för att undvika otäck malware och juridiska problem.

Comparitech vederbörjar inte eller uppmuntrar någon överträdelse av upphovsrättsbegränsningar, inklusive illegal strömning via Kodi. Kodi kan användas för många utmärkta, lagliga strömningsändamål online. Tänk på lagen, offren och riskerna för piratkopiering innan du laddar ner eller strömmar upphovsrättsskyddat material utan tillstånd.

Hur man ser Premier League online säkert och privat

Med så många olika sätt att titta på Premier League uppstår vissa säkerhets- och säkerhetsrisker, särskilt för dem som vänder sig till Kodi. Ett virtuellt privat nätverk, eller VPN, rekommenderas ofta både för dem som tittar på Premier League genom Kodi, och för de utanför som försöker få tillgång till Premier League-spel som är geografiskt låsta.

Med ett virtuellt privat nätverk krypteras och omdirigeras din webbtrafik via en server på en plats du väljer, vilket i slutändan döljer din plats och identitet. Oavsett om du använder officiella eller inofficiella Kodi-tillägg, är det kanske inte tillåtet att strömma live-TV-källor via Kodi av din internetleverantör. Internetleverantörer har till och med förmågan att strypja hastigheter för kunder som använder videostreamningstjänster.

När du laddar ner och kör ett Kodi-tillägg gör du det ofta genom osäkra anslutningar. Tillägget kan hotas av en kapare och används för att övervaka dina internetdata, stjäla lösenord och användarnamn och till och med för att komma åt din dators hårddisk. För att undvika dessa hot rekommenderas ett VPN när du använder Kodi.

En VPN kommer att hålla dina data säkra och oexponerade vid strömning. Och eftersom strömning kräver en stor mängd bandbredd rekommenderar vi att du använder en pålitlig, snabb och säker VPN-leverantör som IPVanish.

IPVanish är ett populärt val bland Kodi-communityn och ger en robust anslutning, en stor mängd kapacitet och överlägset integritetsskydd så att din Internetleverantör inte kan tappa dig. Det fungerar med alla Kodi-tillägg som vi har testat och är ett av få VPN: er snabbt nog för att förhindra buffertproblem.  

Läsaravtal: spara upp till 60% på IPVanish-planer här.

Utanför Kodi kan en VPN hjälpa dig att få tillgång till geografiskt låsta strömningstjänster och webbplatser. Särskilt med Premier League-spel låser strömningstjänster ofta innehåll till vissa regioner. Med hjälp av ett VPN kan du öppna de geolåsta tjänsterna och titta på livevideo enklare. Om du inte vill använda IPVanish har vi en fullständig uppsättning av de bästa VPN: erna för Kodi.

Premier League online utan kabel

Det finns många alternativ du kan vända dig till om du inte har tillgång till kabel. Dessa alternativ är säkra att använda och ger tillgång till dina fotbollsspel lagligt och utan kabel.

FuboTV

fubo live Premier League-spel

FuboTV är en videospelarapp som ger användare live streaming från alla enheter inklusive Android-telefoner, surfplattor, iPhones och mer. Du kan titta på levande sporter direkt online med den här appen eftersom den har tillgång till många sportkanaler som NBC Sports Network, där du kan titta på Premier League-matcher. Appen är tillgänglig på Roku och alla Apple- eller Google Play-butiker. Det finns en gratis testversion av FuboTV här.

Sling-TV

Sling TV Premier League online

Ofta kallas "A la carte-TV". Sling TV är en internettjänst, skapad av Dish Network, som strömmar nästan vilken kanal du vill ha. Om du vill undvika att någonsin missar ett spel igen, är detta tjänsten för dig. Med Sling TV kan användare välja vilka kanaler de vill strömma, vilket innebär att du kan välja kanaler som NBCSN och NBC som sänder Premier League-spel och strömma dem på din TV-skärm, allt mot en liten månadsavgift.

PlayStation Vue

ps vue Premier League

PlayStation Vue är Sonys livestream-tv-tjänst som ger dig möjlighet att titta på sport, TV-program eller nyhetssändningar. Med PlayStation Vue kan du titta på alla Premier League-spel du vill, eftersom denna liveströmtjänst kommer med en digital DVR. Tjänsten kan köpas mot en liten månadsavgift utan åtagande om ett årligt kontrakt. Det är viktigt att notera att för närvarande, om du vill se Premier League-spel via PlayStation Vue, måste du betala en extra avgift för ett Premier League-pass ovanpå prenumerationen för denna strömningstjänst.

Sportsnet nu

sportsnet premier league

Denna streamingtjänst är tillgänglig på Kodi och ger live tillgång till alla sportspel du vill titta på. Du kan live stream Premier League, FA Cup, Bundesliga, AVIVA, NHL, MLB, NBA och mer! Skillnaden mellan Kodi-tillägget och Sportsnet-tjänsten är att du kan få åtkomst till serviceversionen på flera enheter, t.ex. en Apple TV, en Xbox eller på en smartphone. Denna tjänst är dock uteslutande för kanadensiska invånare.

NBC Sports Gold

NBC Sports Gold Premier League

NBC Sports Gold-appen ger live täckning av olika idrottsorganisationer, i huvudsak Premier League-matcher. Direkt ansluten till NBC, på denna app kan användare ha exklusiv tillgång till 130 Premier League-spel. Denna app kan laddas ner och användas med valfri telefon- eller TV-applikation inklusive Apple-butiken, Google Play, Xbox One och Amazon FireTV. Allt du behöver göra är att skapa ett konto och köpa ett Premier League-pass för endast $ 50, och du kan leva strömma en mängd Premier League-program direkt från appen.

DIREKT NU

direktv nu Premier League

Ett strömningspaket som liknar kabel-tv, men utan rejäl kostnad och årskontrakt. DIRECTV NU erbjuder live streaming plus On Demand-funktioner som du kan komma åt på din TV, dator eller smartphone. För Premier League-fans kan tjänsten titta på alla spel över NBCSN, CNBC och USA. Du kan välja alla de sportkanaler du vill live stream och avbryta paketet när som helst.

HULU Live

hulu live Premier League

HULU Live är en strömningstjänst som låter dig titta på direkt-TV och strömma On Demand när som helst. Du kan komma åt din HULU Live-tjänst från vilken enhet som helst och tjänsten är tillgänglig som en app på din telefon. Med HULU Live kan Premier League-fans direkt strömma och titta på Barclays Premier League online. Det bästa av allt är att du kan titta på Premier League var du vill och när du vill för en rimlig månadsavgift.

Se även: De bästa VPN: n för Hulu.

Officiella Kodi-tillägg för Premier League 

Om du vill fånga ett Premier League-spel på Kodi kan du söka efter relaterade tillägg via det officiella Kodi Add-On Repository såväl som på andra platser. Vi rekommenderar följande urval av tillägg eftersom de är mycket mindre riskabla än några av alternativen. Dessa tillägg är lagliga och tillhandahåller inte piratkopierat innehåll.

USTVNow Plus

kodi_ustvnow_install

USTVNow Plus är en Internet Protocol Television (IPTV) -tjänst designad för amerikanska expats och militära medlemmar, som ger användare flera amerikanska livekanaler som kan ses på enheter som Roku, iOS-enheter, Android-enheter och din dator. Efter installationen av tillägget måste användare registrera sig för ett konto och sedan välja planen de vill ha (som avgör hur många kanaler du får strömma och hur mycket eller om du måste betala). Användare kan installera detta tillägg från det officiella Kodi-tilläggsförvaret. Tillägget kan ge live täckning av olika idrottsorganisationer inklusive Premier League, NBA, MLB, NFL och mer. Se bara till att välja planen med de flesta live-sportkanaler så att du kan titta på dina Premier League-matcher!

Du kan läsa vår USTVNow installationsguide här.

BBC iPlayer

iplayer

Med BBC iPlayer-tillägget kan användare titta på Premier League-spel live, fånga upp andra TV-program och till och med lyssna på radioinnehåll. Detta tillägg är tillgängligt via det officiella Kodi-tilläggsförvaret. Det är endast tillgängligt i Storbritannien och kräver en giltig BBC TV-licens. Dessutom är en brittisk IP-adress nödvändig för att kunna se innehåll på iPlayer och i tillägg till iPlayer WWW-tillägget. Om du är bosatt i Storbritannien men reser utomlands rekommenderas en VPN att ändra din IP-adress till en från Storbritannien.

Se även: Hur man använder BBCiPlayer på Kodi.

Sportsnet nu

Sportsnet Premier League

Efter att ha registrerat sig för tjänsten kan Kodi-användare komma åt detta populära tillägg som strömmar live-åtkomst till alla Sportsnet-flöden dygnet runt i Kodi, från SuperRepo Repository. Även om du inte kommer att kunna se det faktiska Premier League-spelet, kan användare komma i kontakt med alla speldetaljer med detta nyhetstillägg som innehåller höjdpunkter, vinster och förluster och spelerstatistik. Detta tillägg är endast tillgängligt i Storbritannien.

Inofficiella Kodi-tillägg för Premier League

Även om de kan vara populära och skryttas positivt av andra webbplatser, innehåller tredjepartstillägg som inte hittas i det officiella Kodi Add-on Repository eller ett annat legitimt bibliotek ofta piratkopierat innehåll som inte är säkert att visa. Nedan nämns några tillägg som vi hittade som innehåller piratkopierade som vi rekommenderar att undvikas.

cCloud TV

ccloud TV

Vad är det: cCloud TV är ett tillägg som ger Kodi-användare tillgång till olika typer av innehåll, inklusive sport. Det mesta innehållet skrotas dock från ett antal olika onlinekällor, varav de flesta är piratkopierade.

Varför du bör undvika det:  Även om cCloud TV har några juridiska alternativ, är de specifikt begränsade till länder som inte begränsar omutsändningar. Men de mest populära idrottsströmmarna, som de från USA, Storbritannien och Kanada, återutsänds inte lagligen. cCloud TV fokuserar mer på piratkopierad streaming, varför vi inte rekommenderar detta tillägg för Kodi-användare.  

GoodFellas 2.0

goodfellas 2.0

Vad är det: Goodfellas 2.0 är ett IPTV Kodi-tillägg som får sina liveströmmar från en mängd olika sportkanaler. Dessa strömmar förvärvas dock via webbplatser som hämtar innehållet från skissartade källor.

Varför ska du undvika det: Som ett IPTV-tillägg är i stort sett inget av Goodfellas innehåll fritt från piratkopierat innehåll. Detta tillägg tillhandahåller strikt piratkopierade strömmar och har inte rätt till någon officiell omutsändning från upphovsrättsinnehavarna. Vi rekommenderar att du använder ett officiellt tillägg som de som anges ovan.

Kvant

kvant Premier League

Vad är det: Quantum är ett enormt Kodi-tillägg som består av olika andra tillägg. Utvecklarna bakom Quantum söker och plockar upp andra tillägg som har tappat utvecklarstödet. Även om de flesta strömmar i Quantum är live-tv har tillägget möjligheten att utföra streaming på begäran, vilket innebär att användare har möjlighet att se fotbollsspel live eller "on-demand."

Varför ska du undvika det: Kvantum rekommenderas inte av samma skäl som tidigare nämnda tillägg från tredje part. Även om Quantum innehåller några rättsliga alternativ förlitar sig specialiteten på piratkopierad streaming. Det finns knappast några strömmar tillgängliga i Quantum som strömmas med rätt återförsändningsrättigheter. Av dessa skäl rekommenderar vi att du vänder dig till ett annat sporttillägg som är fritt från piratkopierat innehåll.

SportsDevil

Vad är det: Sports Devil är ett populärt tillägg för Kodi som är mer en streamingleverantör. Tillägget ger dig tillgång till flera strömmande webbplatser och länkar per kategori. Om du till exempel tittar på tilläggets avsnitt "Sport-TV" kommer du att få flera länkar till olika webbplatser som ger dig tillgång till ett Premier League-spel. Innehåll som strömmas genom detta tillägg är ofta funktionsdugligt eftersom dess länkar leder till samma webbplats och innehåll.

Varför ska du undvika det: Detta tillägg, med sina felaktiga streaminglänkar, strömmar också piratkopierat innehåll för det mesta. Vi rekommenderar inte att du använder detta tillägg av det skälet och för att du kommer att stöta på många problem med att försöka se dina Premier League-spel, eftersom många av länkarna är trasiga.

SportsAccess

sportsaccess

Vad är det: SportsAccess är ett streaming-tillägg som ger användare tillgång till premium live-sport (som Premier Leagues-spel), scheman för sportevenemang, Pay-Per-Views och mer. För detta tillägg krävs en månadsavgift och användare kan bara betala för den här tjänsten via Bitcoin.

Varför du bör undvika det: Det faktum att den här tjänsten endast kan köpas via Bitcoin räcker för att skicka röda flaggor. När du köper via Bitcoin är det en peer-to-peer-transaktion utan mellanhand, varför många svarta marknader använder Bitcoin. SportsAccess engagerar sig också i piratkopierad streaming, med det mesta av sitt "premium" -innehåll från piratkopierade källor. Av den anledningen rekommenderar vi att du inte använder detta tillägg för att titta på Premier League-matcher.  

Bennu

bennu 1

Vad är det: Bennu, som tidigare kallades Phoenix, är ett populärt tillägg som stöder en mängd streamingwebbplatser som kallas ”Spellistor”. Varje spellista har sin egen nisch av innehåll, från sportspel till film- och TV-specialavsnitt till dokumentärer och musik. Användare kan välja lämplig spellista för att titta på Premier League-spel.

Varför du bör undvika det: Precis som Sports Devil och Sports Access har Bennu-tillägget problem med innehållet. Användare har funnit att de flesta strömmande webbplatser har problem med att fungera korrekt, inte tillhandahåller innehåll alls och strömmar piratkopierat innehåll. Vi rekommenderar att du inte använder detta tillägg för att undvika att titta på Premier League genom en piratkopierad ström. Det är bäst att gå med ett alternativt sporttillägg som inte piratkopierar innehållet. Du kan läsa mer här om Kodi Bennu-tillägget och några officiella Kodi-tilläggsalternativ.

Vi vet hur viktigt det är att titta på ett Premier League-spel och hur spännande det är att titta på fotbollsmatchen direkt från din TV-skärm hemma eller på din smarta enhet. Med Kodi är tittare som inte har kabelåtkomst gratis att titta på sport, så länge de har rätt Kodi-tillägg. För att få den bästa upplevelsen av Kodi och ditt spel, rekommenderas det att välja och installera bara de sporttillägg som erbjuder innehåll lagligt och är direkt tillgängliga från betrodda förvar på Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 87