Hur man tittar på PopcornFlix på Kodi

Hur man installerar PopcornFlix på Kodi


Intresserad av PopcornFlix Kodi addon? Den här guiden visar dig hur du installerar PopcornFlix på Kodi så att du kan komma åt ett brett utbud av gratis filmer.

Kodi är ett av de mest populära mjukvarupaketen för mediacenter som finns tillgängliga. Den är mycket bärbar och kan installeras på ett stort antal populära enheter inklusive alla nya Apple TV, alla Amazon Firestick-enheter eller till och med en enkel USB-tumenhet. En av de saker som gör Kodi så tilltalande är att det är väldigt lite funktionell skillnad mellan plattformar. Med andra ord, om något fungerar på skrivbordsversionen fungerar det troligtvis också på mobila enheter.

Kodi kommer inte med något innehåll när du först installerar det. Det finns två sätt att lägga till några. Först kan du importera lokalt lagrade video- och ljudfiler. Detta fungerar bra på stationära system eftersom ingen internetanslutning krävs och lagringsutrymme är sällan ett problem. Emellertid tenderar mobilplattformar att ha mindre mängder ombordlagring och detta kan snabbt konsumeras av bara några få videofiler. Istället använder dessa enheter i allmänhet tillägg: Kodi-plugins som ger tillgång till media som är värd online.

PopcornFlix är ett sådant tillägg. Det har ett stort bibliotek med filmer som är helt gratis att titta på. Den här artikeln kommer att förklara mer detaljerat vad PopcornFlix har att erbjuda. Vi kommer också att leda dig genom processen att installera PopcornFlix på Kodi steg för steg.

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Viktigt: Använd alltid ett VPN med Kodi

Vissa Kodi-användare använder ett virtuellt privat nätverk (VPN) för att dölja olicensierad strömning från sin internetleverantör (ISP). Som sagt kan en VPN också gynna människor som bara strömmar officiellt innehåll med Kodi.

Eftersom en VPN krypterar din nätverkstrafik kommer din Internetleverantör inte att kunna använda dina surfvanor för att motivera att din anslutning stängs av. Dessutom kan denna kryptering förhindra många Man-in-the-Middle-attacker och skydda din känslig information även om du redan är kompromissa.

Varje VPN bromsar dina nätverkshastigheter till viss grad. Streaming är ganska datakrävande och kräver snabbast möjliga anslutning. Detta innebär att du ska hitta ett VPN med den lägsta inverkan på dina hastigheter för den bästa upplevelsen.

Vi rekommenderar IPVanish. Det är en VPN som ger snabba, stabila anslutningar till servrar i mer än 50 olika länder. IPVanish är bland de mest bärbara VPN: n som vi har testat och kan enkelt installeras på många plattformar inklusive Android, iPhone och Amazon Firestick.

LÄSERHANDEL: spara upp till 60% på en IPVanish-plan här.

Vad är PopcornFlix Kodi-tillägget?

Huvudmenyn för Popcornflix Kodi addon

PopcornFlix är en streamingplattform som erbjuder fri tillgång till ett brett utbud av filmer. Den webbaserade versionen använder annonser för att generera intäkter, men dessa annonser finns inte i det officiella Kodi-tillägget. Detta innebär att det inte bör finnas något som distraherar dig från att titta på allt innehåll du vill ha.

PopcornFlix Kodi-tillägget är ganska enkelt. Det har inga konfigurationsalternativ och har ingen sökfunktion. Som sagt är det relativt lätt att hitta något intressant att titta på eftersom allt innehåll är grupperat efter genre. Intressant nog, medan både Kodi-tillägget och webbplatsen erbjuder TV-program såväl som filmer, finns det inga i TV-kategorin. Men TV-program som Peep Show och detectorists dyker upp i komedi-mappen.

PopcornFlix har ett av de starkaste urvalen av spanska innehåll som vi har sett. Det finns väldigt få spanska Kodi-tillägg tillgängliga och de flesta fokuserar främst på olicensierat innehåll, så detta är ett utmärkt alternativ. Det bör noteras att de flesta av dessa titlar är på engelska med hårkodade spanska undertexter, men med tanke på PopcornFlix är gratis är det svårt att klaga för mycket.

De flesta tillägg som erbjuder gratis filmer innehåller vanligtvis främst public domain eller oberoende filmer. Medan PopcornFlix har sin rättvisa andel av dessa, finns det också ett brett utbud av kända filmer. Till exempel är PopcornFlix den enda gratis, officiella källan som tittar på titlar som The Girl with the Dragon Tattoo eller Terminator 2: Judgment Day.

För närvarande är PopcornFlix endast tillgängligt i USA och Kanada. Det betyder att du behöver en VPN för att titta på något av dess innehåll från någon annanstans i världen. Anslut bara till en nordamerikansk server och videor bör spelas utan problem.

Hur man installerar PopcornFlix-tillägget

Vanligtvis måste du installera ett arkiv innan du installerar ett tillägg. Detta är dock inte nödvändigt, eftersom PopcornFlix-tillägget ingår i det officiella Kodi-tilläggsförvaret. Som ett resultat är det mycket enkelt att installera PopcornFlix.

För att börja, klicka på Add-ons till vänster på Kodis startsida. Klicka sedan på rutan ikon längst upp till vänster på skärmen. Eftersom Kodi-repo förinstalleras klickar du på Installera från förvaret. Du kommer att se en lista över alla repor du har installerat, så bläddra ner tills du ser en som heter Kodi-tilläggsförvaret.

Kodis officiella förvar

Gå till botten av listan och välj Videotillägg. PopcornFlix är lite över halvvägs ner på nästa sida. Om du har en mus kan du använda bläddringsfältet till höger för att gå igenom listan snabbare. Flytta ner i listan tills du ser PopcornFlix och klicka sedan på den. Klicka till slut på Installera knapp. Om allt fungerar som förväntat, bör du se ett meddelande längst upp till höger om att PopcornFlix har installerats korrekt.

Slutsats

Kodi är en komplex programvara och kan vara skrämmande för nykomlingen. Det finns dock ingen anledning att oroa sig; vi har artiklar för att hjälpa till om du har problem med att använda Kodi, installera ett VPN eller bara hitta de bästa addon.

Åtminstone är PopcornFlix nu installerat och du har ett brett urval av Kodi-filmer och TV-program till hands. Varför stanna där? Vi har artiklar om de bästa officiella tilläggen för sport, tecknat och live-TV för att hjälpa dig att utöka ditt mediebibliotek ytterligare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6