Hur man tittar på March Madness 2019 på Kodi

Hur man tittar på NCAA March Madness 2019 på Kodi


Gör dina fästen klar! March Madness körs från 19 mars till 8 april i år, med stora namnlag som Tennessee, Duke, Michigan, Marquette och andra som är redo att helt uppröra dina kontorsfästen och få dig att förlora mycket pengar i spelpölarna. Det finns flera sätt att se dina favoritlag bli besegrade i år, och du kan till och med titta på NCAA March Madness 2019 gratis på Kodi.

Viktig anmärkning: Vår guide rekommenderar endast officiella källor för NCAA March Madness. March Madness är ett av de mest populära sportevenemanget på TV i USA och har anmärkningsvärda fanbas över hela världen. Som ett resultat kan vissa webbplatser försöka erbjuda olicensierade strömmar. Men webbplatser och appar som erbjuder dessa strömmar är ofta ett problem med sekretess och säkerhet, eftersom många bär skadlig programvara och samlar in användardata. Dessutom är olicensierade strömmar mycket mer benägna att buffra och misslyckas under de spel du vill titta på. Tack och lov kommer flera Kodi-tillägg att ge dig tillgång till antingen någon eller varje NCAA-ström i år.

Om du är utanför USA och vill se mars Madness-spel gratis, kan du behöva ansluta till en VPN-server i USA.

BÄSTA VPN FÖR KODI: IPVanish är vårt bästa val. Tjänsten har ett stort nätverk av snabba, obehandlade servrar. IPVanish erbjuder starka säkerhets-, integritets- och anonymitetsfunktioner som gör att den går förbi ISP-hastighetsregistrering och snooping på alla enheter, inklusive Amazon Fire TV Stick. Prova det riskfritt med 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

RELATERAD: Om du inte är en Kodi-användare har vi en guide för att titta på March Madness online utanför USA här.

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Hur man tittar på NCAA March Madness 2019 på Kodi med en VPN

Du kan komma förbi regionala innehållsblock från NCAA March Madness och ISP-hastighet på HD-video med en VPN. Följ dessa steg för att se NCAA March Madness genom Kodi var som helst i världen:

  1. Registrera först ett VPN efter ditt val. Vi rekommenderar IPVanish för Kodi-användare, även om ExpressVPN, NordVPN och CyberGhost är jämförelsevis bra alternativ också.
  2. Ladda sedan ned VPN-appen till din önskade enhet (se till att innan du registrerar dig att den skapar en app för din enhet)
  3. Anslut nu ditt VPN till en server i det land du väljer. Ditt bästa alternativ är en server i USA, eftersom de flesta gratis och betalade sändningsalternativ, till exempel CBS, kommer från USA.
  4. Öppna videon i Kodi och börja strömma!

Slutligen, se till att du testar ditt streamingalternativ innan de spel du vill titta på. På så sätt kan du se till att du har tillgång och ger dig själv tid att hitta alternativ om dina Kodi-tillägg inte fungerar. Vi föreslår att du testar dina alternativ så fort du registrerar dig och testar flera VPN-servrar för att se till att du hittar en som är snabb, pålitlig och fungerar med de strömmar du vill.

NCAA Mars Madness sändningsrättigheter är fördelade på flera olika nätverk. Några av dessa kommer att vara fritt tillgängliga på Kodi, men andra är kabel-TV-nätverk med gratis försök genom olika tjänster. I synnerhet kommer CBS-sändningar att vara fritt tillgängliga på vissa tjänster, men de som sänds på TBS, TruTV och TNT är inte fritt tillgängliga någonstans (men kan fortfarande nås via några Kodi-tillägg).

Hur man kan se NCAA March Madness 2019 gratis på Kodi

Kodi kommer att vara ett bra alternativ eftersom det finns tillgängligt på flera enheter, inklusive Amazon Firestick. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du dock att täcka flera appar för March Madness. Särskilt USTV kommer att kunna ge alla runt om i världen fri tillgång till ett stort antal mars Madness-spel tack vare sina gratis CBS-sändningar.

För säsongen 2019 Mars Madness kommer CBS att sända cirka 20 spel (de flesta under andra omgången), alla Final Four, kommer att bära det sista nationella mästerskapet. TBS, TruTV och TNT kommer att ha en majoritet av spelen, men du måste använda en kostnadsfri testversion från tjänster som Sling TV eller PlayStation Vue för att komma åt dem.

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Med USTVnow kan du se alla CBS March Madness-spel gratis. USTVnow är en live-tv-tjänst som erbjuder fem kanaler gratis och 25 kanaler mot en prenumerationsavgift. Den är främst utformad för amerikanska militära medlemmar som bor utomlands, men det finns inga begränsningar för vem som kan registrera sig. Du behöver inte heller ha ett VPN för att titta på om du är utanför USA, och även de levande delstaten kan ofta titta utan ett VPN också, även om videotrafik fortfarande är föremål för ISP-strypning.

Du kan betala $ 25 per månad för upp till 25 kanaler, men tjänsten har inte TBS, TNT eller TruTV, så det kanske inte är värt kostnaden för NCAA-fans.

Att installera USTVnow, gå till officiella Kodi addon-arkivet, sedan till Videotillägg sektion. Därifrån väljer du USTVnow och klickar på Installera.

Sling-TV

Sling TV kodi forumula 1

Äntligen är Sling TV äntligen tillgänglig på Kodi som en nedladdningsbar addon. Sling TV är en USA-baserad OTT-tjänst som bär TBS, TNT, TruTV. Tyvärr är CBS inte tillgängligt på Sling TV, men om det kombineras med ett gratis USTV-konto kan du titta på varje mars Madness 2019-spel live på Kodi.

Sling TV: s prispunkt är ganska billig till bara $ 25 per månad. Tjänsten kör ibland också erbjudanden och rabatter, så att du kanske kan få den för mindre, beroende på när du kontrollerar. Det finns också en 7-dagars gratis provperiod, så att du kan registrera dig och fånga ett stort antal spel och sedan avbryta ditt konto. När allt kommer omkring, varar March Madness bara i 3 veckor!

Att installera Sling TV addon på Kodi, gå till det officiella Kodi addon-lagret, hitta Videotillägg klicka på Sling TV och installera därifrån. Tillägget kräver ett aktivt konto, så du måste installera ett testkonto innan du kan logga in och börja strömma.

PS Vue addon

PSVue Kodi addon

Till skillnad från Sling TV-tillägget har PlayStation Vue alla kanaler du behöver för att se NCAA March Madness 2019 på Kodi. Och med en gratis provperiod kan du följa upp din kostnadsfria Sling TV-test med 5-dagars gratisversion från PS Vue för att få nästan två veckors värde av NCAA March Madness-spel gratis och i högkvalitativ strömning.

PlayStation Vue har fyra strömningspaket från 44,99 dollar per månad. Det lägsta kostnaden "Core" -paketet är det du måste behöva registrera dig för att få alla kanaler som krävs för att titta på March Madness i år, även om du inte behöver betala det om du avbokar efter den kostnadsfria prövningen är över.

Du kan hitta PS Vue Kodi addon i det officiella Kodi-tilläggsförvaret Videotillägg sektion. Det här tillägget kräver också ett konto att ansluta till innan du kan använda det.

DAZN

Installera DAZN Kodi addon

DAZN är ett intressant fall. Denna sportströmningstjänst erbjuder alla March Madness-spel du behöver, men bara om du är i Österrike, Schweiz eller Tyskland. Som sagt är DAZNs tjänst tillgänglig i flera olika länder, inklusive USA och Kanada. Det erbjuder olika strömningsbibliotek beroende på din IP-adressplats, som kan ändras med ett VPN. Det är också relativt billigt på de flesta platser till bara $ 9,99 per månad med en månadsprogram gratis.

Vi har testat flera VPN: er med DAZN, och i bästa fall går det förbi att blockera innehållet. Men om du kan få en VPN som arbetar med DAZN Österrike, Schweiz eller Tyskland, är detta ditt bästa alternativ. Det finns inte bara ett högkvalitativt DAZN Kodi-tillägg, men i kombination med en provmånad på en månad kan du se alla NCAA March Madness-spel gratis, inklusive Final Four och National Championship-spelen.

Du kan installera DAZN Kodi addon direkt från det officiella Kodi addon-lagret Videotillägg sektion.

YouTube-tillägg

YouTube Kodi addon

Letar du bara efter ett urval av höjdpunkter och repriser? YouTube-tillägget har du täckt. Det finns en officiell March Madness YouTube-sida som du kan komma direkt från YouTube Kodi-tillägget.

Du hittar YouTube-tillägg är tillgängligt i det officiella Kodi addon-lagret Videotillägg sektion.

NCAA har ett komplett schema för deras mars Madness 2019-datum, scheman och sändningskällor, eller från vårt diagram precis nedan.

DatumFixturStarttid (PST / EST)
19 mars Prairie View mot Fairleigh Dickinson 15:30 / 18:30
Temple vs. Belmont 18:00
20 mars North Carolina Central mot North Dakota State 15:30 / 18:30
St. John's vs. Arizona State 18:00
21 mars Minnesota mot Louisville 09:00 / 12:00
Yale mot LSU 9:30 / 12:30
New Mexico State vs. Auburn 10:20 AM / 1:20 PM
Vermont mot Florida State 10:50 AM / 1:50 PM
Bradley mot Michigan State 11:30 / 14:30
Belmont eller Temple mot Maryland 12:00 / 15:00
Nordöstra mot Kansas 12:50 PM / 3:50 PM
Murray State vs. Marquette 13: 20 PM / 16:20
Florida mot Nevada 15.45 / 18.45
Abilene Christian mot Kentucky 16:00 / 19:00
Saint Mary's mot Villanova 16:15 / 19:15
Fairleigh Dickinson eller Prairie View mot Gonzaga 16:15 / 19:15
Montana mot Michigan 18:15 / 21:15
Seton Hall mot Wofford 18:30 / 21:30
Old Dominion vs. Purdue 18.45 / 21.45
Baylor mot Syracuse 18:55 / 21:55
22 mars Iowa mot Cincinnati 09:00 / 12:00
Oklahoma mot Mississippi 9:30 / 12:30
Northern Kentucky vs. Texas Tech 10:30 / 13:30
UC Irvine mot Kansas State 10:50 AM / 1:50 PM
Colgate mot Tennessee 11:30 / 14:30
Gardner-Webb mot Virginia 12:00 / 15:00
Arizona State eller St. John's vs. Buffalo 12:50 PM / 3:50 PM
Oregon mot Wisconsin 13: 20 PM / 16:20
Washington mot Utah State 15.45 / 18.45
North Carolina Central eller North Dakota State vs. Duke 16:00 / 19:00
Georgia State mot Houston 16:15 / 19:15
Liberty vs. Mississippi State 16:15 / 19:15
Iona mot North Carolina 18:15 / 21:15
UCF vs. VCU 18:30 / 21:30
Ohio State mot Iowa State 18.45 / 21.45
Saint Louis mot Virginia Tech
23 mars TBD 09:00 / 12:00
TBD 9:30 / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 18:00
TBD 16:00 / 19:00
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 21:30
24 mars TBD 09:00 / 12:00
TBD 9:30 / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 18:00
TBD 16:00 / 19:00
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 21:30
28-31 mars Södra regionala 15:00 / 18:00
West Regional 15:00 / 18:00
East Regional 15:00 / 18:00
Midwest Regional 15:00 / 18:00
6 april Final Four 15:00 / 18:00
Final Four 17:30 / 20:30
8 april Nationella mästerskapet 18:00

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 90