Hur man installerar PBS Kids Kodi-tillägget

Hur man installerar PBS Kids Kodi-tillägget


PBS Kids erbjuder ett stort utbud av familjevänligt innehåll men webbplatsen låter dig bara se det senaste avsnittet av varje show. Det är där PBS Kids-tillägget för Kodi kommer in: medan det här tillägget inte inkluderar en live-ström, låter det dig titta på över 30 olika show on-demand, av vilka många har flera avsnitt tillgängliga.

Även om mindre smakrika tillägg som Yoda eller Exodus kan erbjuda några PBS Kids-shower, vi rekommenderar inte att du använder dessa. Till att börja med samlar dessa tillägg in innehåll värd online, oavsett om det kommer från en officiell källa eller inte. Det finns ingen garanti för att innehåll kommer att märkas korrekt, vilket innebär att du tar en risk varje gång du laddar en video.

Dessutom är dessa tillägg inte designade med barn i åtanke och inkluderar ofta innehåll som är olämpligt för yngre tittare. Däremot erbjuder PBS Kids bara barns shower och det bästa av allt, det är helt gratis att använda, så det finns inget behov att leta någon annanstans.

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Varför du alltid ska använda ett VPN med Kodi

Det är viktigt att använda ett VPN när du strömmar med Kodi. Dina onlineaktiviteter är inte privata och beroende på vilket nätverk du använder kan de övervakas av din Internetleverantör (ISP), din arbetsgivare, hackare eller till och med regeringen. Vissa Internetleverantörer har dessutom varit kända för att begränsa internethastigheterna för kunder som ofta tittar på video online.

VPN förhindrar denna typ av snooping genom att kryptera din trafik och se till att alla observatörer bara ser ett meningslöst virvar av data. De ger dig också tillgång till regionlåsta webbplatser och tjänster som PBS Kids var du än är. När du ansluter till en server får du en ny, tillfällig IP-adress från det land som din valda server befinner sig i. Eftersom de flesta geobegränsade streamingplattformar inte kan skilja skillnaden mellan en VPN-användare och någon som faktiskt är i det obligatoriska land, kan du använda den annars blockerade tjänsten var som helst.

Att välja rätt VPN är dock viktigt, särskilt eftersom många är för långsamma för HD-streaming. Vi rekommenderar IPVanish. Det är en snabb, säker VPN med hundratals amerikanska servrar, en loggpolicy och en hög anslutningsgräns. IPVanish inkluderar dessutom appar för Windows, MacOS, iOS, Android och Amazon Fire-enheter.

BÄSTA VPN FÖR KODI: IPVanish är perfekt för Kodi. Det är lätt, med konsekvent höga hastigheter och ett starkt engagemang för din integritet. Det levereras till och med en sju-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket innebär att du kan prova det riskfritt.

Läs vår fullständiga recension av IPVanish.

Vad är PBS Kids Kodi addon?

PBS Kids-menyer

Det här tillägget skrapar helt enkelt innehåll från PBS Kids så att du kan titta på det när du vill. Det är lika användarvänligt som tillägg kommer eftersom det inte finns några anpassningsbara inställningar, och bara två menyer: en där du väljer den show du vill titta på och en där du väljer ett specifikt avsnitt. Kodi-tillägg riktade till barn erbjuder ofta ett stort urval av titlar, men du tycker vanligtvis att vissa inte laddar. Medan PBS Kids fungerar perfekt, för det mesta, finns det tre föreställningar (Clifford the Big Red Dog, Dot's Spot, och maya & Miguel) som inte har några avsnitt tillgängliga.

PBS Kids Kodi-tillägget innehåller för närvarande 32 olika shower. Det är dock värt att notera att bara avsnitt som nyligen har sänts finns tillgängliga. Det betyder att om du letar efter något för att hålla barnen upptagna ett tag, måste du välja din show noggrant (i skrivande stund, Låt oss gå Luna! och Pinkalicious och Peterrific hade 14 avsnitt vardera Fizzy's Lunch Lab hade 19). Alla titlar är tillgängliga i 720p upplösning och undertexter är tillgängliga.

Hur man installerar PBS Kids Kodi-tillägget

Eftersom PBS Kids-tillägget finns i det officiella Kodi-tilläggsförvaret är det snabbt och enkelt att installera det. Nedan tar vi dig igenom processen steg för steg.

Så här installerar du PBS Kids Kodi-tillägget:

 1. Klicka på Kodis hemskärm Add-ons i menyn till vänster.
 2. Klicka sedan på rutaikonen längst upp till vänster på skärmen.
 3. Välja Installera från förvaret.
 4. Hitta Kodi-tilläggsförvaret i listan på nästa skärm (om du inte har installerat några andra repor, kommer du att tas automatiskt till Kodi-repo).
 5. Välj Videotillägg.
 6. Rulla ner tills du ser PBS Kids. Klicka på den och tryck sedan på Installera knapp.
 7. Du får höra att ytterligare tillägg kommer att installeras. Få inte panik - det krävs för att PBS Kids ska fungera. Klick OK.
 8. Tillägget bör nu installeras och visas på Kodis hemskärm.

Hur man använder ett VPN med Kodi

PBS Kids är endast tillgängligt i USA, så du behöver en VPN för att titta på var som helst annars. Nedan förklarar vi hur man blockerar PBS Kids från utlandet med en VPN.

 1. Registrera först ett VPN om du inte redan har gjort det. Vi rekommenderar IPVanish.
 2. Ladda ner och installera programvaran och se till att du får rätt version för din enhet.
 3. Anslut till en av dina VPN: s amerikanska servrar.
 4. Öppna PBS Kids-tillägget och försök spela en video. Det bör laddas omedelbart, men om inte, bör omstart av Kodi eller försök med en annan server lösa de flesta problem.

Se även: Bästa VPN för Kodi

Vad kan jag se på PBS Kids?

Det finns alla typer av shower på PBS Kids, så det finns garanterat något för alla. Nedan hittar du några av de mest populära titlarna som PBS Kids har att erbjuda:

 • Hr. Rogers grannskap
 • Caillou
 • Nicke Nyfiken
 • Arthur
 • Udda trupp
 • The Ruff Ruffman Show
 • Sesam
 • Plommonlandning
 • Elföretaget
 • SciGirls
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =