Hur du uppdaterar Kodi på Amazon Fire TV Stick

Fire-TV_Stick_Front


Amazon Fire TV Stick har blivit en av de mest populära enheterna för att installera Kodi, den gratis och öppna hemmabio-appen. Tyvärr är Kodi fortfarande inte tillgänglig i Amazon App Store för Fire TV, så det måste installeras med tredjepartsverktyg och den officiella Kodi APK-filen. Det betyder att Kodi inte kan få viktiga uppdateringar av dess funktioner, funktioner och säkerhet.

I den här artikeln visar vi dig hur du kan uppdatera Kodi på en Fire TV Stick på ett enkelt sätt. Om du inte redan har gjort det, kolla in vår handledning om hur du installerar Kodi på en Fire TV Stick. Då visar vi dig hur du uppdaterar Kodi tillsammans med alla lagrar och tillägg du har installerat.

Innan du börjar, skaffa dig ett VPN

Vi rekommenderar att alla Kodi-användare använder sig av ett VPN för att skydda sig mot hot från Kodi-tillägg, både officiella och inofficiella. Genom att kryptera all din Fire TV Stick-internet-trafik och dirigera den via en mellanhandsserver kommer inte hackare att kunna dechiffrera din onlineaktivitet eller identifiera din riktiga IP-adress och plats. Många VPN: er filtrerar också automatiskt bort skadlig programvara. VPN: er är också användbara för att avblockera geolåst innehåll som normalt bara är tillgängligt för tittare från ett specifikt land.

Vår bästa rekommendation är IPVanish, en VPN med ett enormt globalt nätverk av servrar och tillräckligt med bandbredd för att hantera både HD on-demand och live-strömmar med minimal buffring. IPVanish är en leverantör utan loggar som använder kryptering av militär kvalitet för att hålla dina data säkra under transport. Det är enkelt att installera VPN på en Firestick eller Fire TV.

Spara 60%: Våra läsare kan få en exklusiv rabatt på upp till 60 procent på IPVanish-planer, inklusive en 7-dagars riskfri prövning.

Hur du uppdaterar Kodi 16 Jarvis till Kodi 17 Krypton på Fire TV

Om du uppdaterar Kodi till en helt ny version, till exempel från Krypton (Kodi version 16) till Krypton (Kodi version 17), rekommenderar vi att du avinstallerar din gamla version av Kodi innan du uppgraderar. Behandla olika stora programvaruversioner som helt nya appar. Du vill också bli av med alla gamla skinn och anpassade Kodi-konstruktioner. Att inte avinstallera den gamla versionen av Kodi kan leda till beroendefel, kraschar och andra problem på grund av inkompatibilitet.

Tyvärr innebär du att du utför en ren installation måste du också installera om alla dina förvar och tillägg. Dessa stora programvaruuppdateringar inträffar inte så ofta, så det är inte något du behöver göra regelbundet.

Så här uppdaterar du Kodi från Kodi 16 Jarvis till Kodi 17 Krypton på Fire TV:

 1. Om du använder en hud på Kodi, byter du tillbaka till standardhuden Confluence. Gör detta genom att gå till inställningar > Utseende > Hud. Välj ditt hudnamn och växla till Confluence.
 2. Avinstallera den gamla versionen av Kodi. Gå till Fire TV-hemskärmen inställningar > tillämpningar > Hantera installerade applikationer
 3. Bläddra ner till och välj Kodikodi fire tv stick avinstallera
 4. Välj Uninstall, och då Uninstall igen för att bekräfta
 5. Om du inte redan har gjort det, ladda ner och installera Loader app. Du kan hitta den med hjälp av sökfunktionen på startskärmen på Fire TV. Den har en ljust orange logotyp.brand tv nedladdare
 6. Skriv in följande URL i Downloader för att få den senaste versionen av Kodi: https://www.comparitech.com/go/latest-kodi/
 7. När nedladdningen är klar uppmanas du att installera Kodi. Läs behörigheterna och klicka på Installerakodi fire tv stick 1

Länken vi tillhandahåller (https://www.comparitech.com/go/latest-kodi/) är en omdirigerings-URL som alltid pekar på den senaste stabila versionen av Kodi kompatibel med Fire TV. För enkelhets skull är det mycket lättare att skriva in den webbadressen än den officiella på Kodi-webbplatsen, men den leder till samma APK-fil.

Hur du uppdaterar Kodi för mindre uppdateringar och korrigeringar på en Fire TV Stick

Om du uppdaterar Kodi inom samma stora programversionsnummer behöver du inte avinstallera den gamla versionen först. När du till exempel uppdaterar från Krypton version 17.3 till 17.5 är det inte nödvändigt med en ren installation. Vi rekommenderar alltid att du använder den senaste stabila versionen av Kodi. Även om det tekniskt bara är mindre uppdateringar och korrigeringar, innehåller de ofta viktiga säkerhetsförbättringar och bugfixar.

Följ dessa anvisningar för att uppdatera Kodi inom samma större programvaruversion:

 1. Om du använder en hud på Kodi, byter du tillbaka till standardhuden Confluence. Gör detta genom att gå till inställningar > Utseende > Hud. Klicka på ditt hudnamn och växla till Confluence.
 2. Om du inte redan har gjort det, ladda ner och installera Loader app. Du kan hitta den med hjälp av sökfunktionen på startskärmen på Fire TV. Den har en ljust orange logotyp.Fire Stick Downloader
 3. Skriv in följande URL i Downloader för att få den senaste versionen av Kodi: https://www.comparitech.com/go/latest-kodi/kodi fire tv stick 3
 4. När nedladdningen är klar uppmanas du att installera Kodi. Läs behörigheterna och klicka på Installera

Hur du uppdaterar Kodi-förvar på en Fire TV Stick

Att hålla Kodi uppdaterad är en hälsosam praxis, men försumma inte dina repor och tillägg. De flesta av oss använder inte bara lager Kodi och tillägg från den officiella repo, så det är viktigt att hålla sig uppdaterad för dem också.

Om du inte uppdaterar dina repor kan det resultera i beroendefel och kan i sin tur förhindra att dina tillägg uppdateras korrekt. Så här uppdaterar du en Kodi-repo:

 1. Gå till Kodi-hemskärmen Add-ons > Installera från förvaret
 2. Lång press förvaret som tillägget i fråga kom från och välj InformationKodinerds repo
 3. Välj Uppdatering och välj den senaste versionen

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Hur du uppdaterar Kodi-tillägg på Fire TV Stick

Att hålla dina tillägg uppdaterade garanterar att du får de bästa källorna, de senaste funktionerna och optimal säkerhet. Att uppdatera tillägg är en enkel uppgift i Kodi:

 1. Gå till Kodi-hemskärmen Add-ons
 2. Lång press tillägget i fråga och välj InformationPS Vue Kodi addon
 3. Välj Uppdatering och välj den senaste stabila versionen

Var försiktig med att automatiskt uppdatera tillägg. Tidigare har det förekommit att addon-underhållare introducerade skadlig kod genom uppdateringar. Den här koden kan köras i bakgrunden för att bryta kryptokurser för en tredje part, stjäla dina inloggningsuppgifter, hålla loggar över din visningsaktivitet, lägga till din enhet i ett botnet och / eller köra skadlig programvara, adware och spyware. Även om det inte är avsiktligt kan addon-uppdateringar skapa nya attackvektorer för hackare genom att oavsiktligt öppna upp nya säkerhetsproblem. Använd alltid ett VPN!

“Fire-TV Stick Front” av www.hdmi-experte.com licenserat under CC BY 4.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 57