Hoe Star Trek Discovery online of op Kodi te bekijken

Hoe Star Trek Discovery online of op Kodi te bekijken


Het is 12 jaar geleden sinds de laatste officiële Star Trek tv-serie, Star Trek: Enterprise, eindigde zijn korte en bitterzoete run. Gelukkig is het wachten op de volgende Star Trek tv-serie bijna voorbij Star Trek Discovery premières om 20:30 uur EST op 24 september met een tweedelige aflevering. Het goede nieuws is dat omdat deze show beschikbaar is op meerdere streamingplatforms, het heel eenvoudig is om Star Trek Discovery online of met Kodi te bekijken.

Kodi is een gratis, open source softwarepakket waarmee u heel eenvoudig uw eigen thuismediacenter kunt maken en aanpassen. Een van de grootste voordelen is het brede scala aan verschillende platforms waarop het kan worden geïnstalleerd: er zijn versies van Kodi voor pc, Raspberry Pi, Amazon Fire TV, Firestick, iPhone, Roku en Apple TV. Het kan zelfs op een eenvoudige USB-stick worden geïnstalleerd.

In dit artikel leggen we uit hoe je kunt kijken Star Trek Discovery online of op Kodi 's nachts wordt het uitgezonden, ongeacht waar je woont. Maak je geen zorgen als het laat in de nacht is waar je bent - we zullen ook een aantal manieren opnoemen waarop je de show op aanvraag op een geschikter moment kunt bekijken. Opgemerkt moet worden dat we geen websites of Kodi-add-ons aanbevelen die toegang bieden tot onofficiële streams van Star Trek Discovery.  Met de veelheid aan officiële manieren om te kijken, is dit geen probleem.

Comparitech keurt geen inbreuk op auteursrechtbeperkingen, waaronder illegale streaming via Kodi, niet goed. Kodi kan worden gebruikt voor vele uitstekende, legale online streamingdoeleinden. Overweeg de wet, slachtoffers en risico's van piraterij voordat u auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming downloadt of streamt.

Belangrijk: veilig gebruik van Kodi-add-ons

Het aantal mensen dat een virtueel particulier netwerk (VPN) gebruikt om zichzelf online te beschermen, groeit gestaag. Tegenwoordig gebruiken mensen internet voor alles, van het runnen van hun bedrijf tot winkelen. Een VPN verhoogt uw privacy, en dus zijn er tal van redenen waarom een ​​gezagsgetrouwe burger er een kan gebruiken.

Alle software, inclusief Kodi-addons, heeft kwetsbaarheden. Officiële add-ons hebben tijdens de ontwikkeling strenge kwaliteitstests om zoveel mogelijk van deze te proberen te vinden, maar onvermijdelijk zullen er nog een paar overblijven. Add-ons van derden hebben de neiging om zelfs meer te hebben vanwege hun minder strenge testen. Als gevolg hiervan staan ​​alle Kodi-add-ons open voor kaping door een aanvaller. Als dit zou gebeuren, zou al uw vertrouwelijke informatie te zien zijn: online bankgegevens, inloggegevens voor al uw online accounts en zelfs de inhoud van uw harde schijf.

Hackers zijn echter niet de enige mensen die uw verkeer observeren. Het is een goed gedocumenteerd feit dat internetproviders het surfgedrag van hun gebruikers bewaken en hun netwerksnelheden beperken in een poging hen te ontmoedigen om online video te streamen. De kans is groot dat u geld betaalt voor internetsnelheden die ver onder de geadverteerde liggen.

Een VPN werkt door elk inkomend en uitgaand verkeer van uw computer te coderen. Dit maakt de gegevens onleesbaar voor iedereen zonder de coderingssleutel en maakt de meeste Man-in-the-Middle (MitM) -aanvallen onbruikbaar. Het voorkomt ook dat uw ISP automatisch detecteert dat u video streamt. Als uw ISP niet weet wat u doet, wordt het minder waarschijnlijk dat ze uw netwerksnelheden vertragen. Het is mogelijk dat ISP-beperking de oorzaak is van sommige van uw bufferproblemen, dus als u dit verwijdert, kunt u uw Kodi-kijkervaring soepeler maken.

We raden ten zeerste aan om een ​​VPN genaamd IPVanish te gebruiken. Het is om verschillende redenen perfect voor Kodi-gebruikers. Ten eerste bouwen en onderhouden ze hun eigen serverinfrastructuur. Hierdoor kunnen ze enkele van de snelste, meest stabiele verbindingen van elke VPN-provider aanbieden. Omdat ze servers hebben in meer dan 50 landen, is geo-geblokkeerde inhoud niet langer een probleem.

IPVanish neemt de privacy van hun klanten zeer serieus. Ze gebruiken 256-bits codering die duizenden jaren zou duren om te breken en geen logboeken bijhouden van de verkeersgeschiedenis van hun gebruikers. Deze VPN werkt met elke Kodi-add-on die we eerder hebben getest en kan eenvoudig op veel verschillende apparaten worden geïnstalleerd met behulp van de Android- en iOS-apps. Het is ook de enige grote VPN die bestaat in de standaard Amazon Firestick-appstore, dus het heeft bijna dezelfde platformoverschrijdende referenties als Kodi.

Reader deal: bespaar hier 60% IPVanish-abonnementen.

Hoe kijken Star Trek Discovery online: Netflix Star Trek Discovery rebroadcast en meer

Er zijn drie officiële plaatsen om naar te kijken Star Trek Discovery. Welke service u gebruikt, is waarschijnlijk afhankelijk van het land waarin u woont en de streamingabonnementen waarvoor u betaalt.

Deze show is een origineel van CBS All Access, maar het eerste deel van de première zal ook beschikbaar zijn op het CBS-kanaal en tegelijkertijd worden toegevoegd aan All Access (8.30PM ET / 5.30PM PT). Om de tweede helft of volgende afleveringen te bekijken, moet u zich abonneren op CBS All Access. De CBS-streamingservice kost $ 5,99 per maand ($ 9,99 voor een advertentievrije versie) en laat je kijken via verschillende platformoverschrijdende applicaties.

Voor Canadese kijkers is het een stuk eenvoudiger. Star Trek Discovery wordt wekelijks uitgezonden op het Space-kanaal en kan op een later tijdstip worden bekeken op CraveTV of de Space GO-app voor Android en iOS. De show zal ook beschikbaar zijn in het Frans om 9 PM ET op het Z-kanaal. Deel één van de pilot is beschikbaar op CTV, maar voor alle verdere afleveringen is een abonnement vereist.

Buiten Noord-Amerika en Canada is de show exclusief beschikbaar op Netflix. De heruitzendingen van de Netflix Star Trek Discovery-aflevering worden elke maandag beschikbaar gesteld, binnen 24 uur nadat ze in de VS zijn vertoond.

Maak je geen zorgen als je in de VS of Canada woont en een aflevering mist. Omdat de meeste VPN's servers in meerdere verschillende landen aanbieden, hebt u toegang tot inhoud die meestal niet toegankelijk is voor iedereen buiten een specifieke locatie. In dit geval konden Amerikaanse of Canadese kijkers kijken Star Trek Discovery door verbinding te maken met een van de VPN-servers in een land waar de show op Netflix is, zoals het VK.

Hoe kijken Star Trek Discovery op Kodi

Met een uitzendschema dat prioriteit geeft aan online streamingdiensten, Star Trek Discovery zou met Kodi redelijk eenvoudig moeten zijn om naar te kijken. Er is echter geen CBS All Access of CraveTV Kodi-add-on en geen officiële streams voor de Space- of CTV-kanalen. Hieronder geven we de officiële add-on waarmee u kunt kijken Star Trek Discovery legaal en van hoge kwaliteit.

PlayOn Browser

spelen op

Hoewel er geen officiële Netflix-add-on is, is het nog steeds mogelijk om Kodi te gebruiken om te kijken Star Trek Discovery. PlayOn is een service die inhoud van veel van de grootste streamingdiensten (waaronder Netflix, Hulu en Amazon Prime Video) op één plek verzamelt voor eenvoudigere toegang.

Je hebt een PlayOn-abonnement ($ 2,50 per maand) en een abonnement op Netflix nodig om te kunnen kijken Star Trek Discovery. Helaas is er geen CBS All Access-ondersteuning, maar je kunt de eerste helft van de première bekijken met het CBS-kanaal van PlayOn. Deze add-on geeft u ook de mogelijkheid om beeldmateriaal op te nemen in het zeer draagbare MP4-formaat als u een Windows-pc gebruikt en stelt u in staat advertenties over te slaan op streamingdiensten die deze bevatten.

De PlayOn Browser is te vinden in de officiële Kodi-addonrepository.

Alternatieve addons om te vermijden

Hoewel we onze lezers altijd aansporen om officiële bronnen te gebruiken, kunnen sommige van de volgende add-ons van derden worden aanbevolen op minder scrupuleuze sites en forums. Deze add-ons bieden onbeperkte toegang tot gelicentieerde inhoud en we hebben ze alleen opgenomen om uit te leggen wat ze zijn en de risico's die ze opleveren.

Ultra IPTV

Wat is het? Ultra IPTV is een add-on die toegang biedt tot live tv-streams van over de hele wereld. Deze streams hebben meestal geen licentie, maar er zijn enkele gratis te bekijken kanalen.

Waarom zou je het vermijden?? De overgrote meerderheid van de inhoud die deze add-on biedt, is niet-officiële streams. Ook lijkt er geen rijm of reden te zijn voor de collecties streams die verschijnen. Er is een filteroptie, maar deze werkt niet. Overwegen Star Trek Discovery wordt alleen consequent uitgezonden op twee tv-kanalen, je zou elke collectie afzonderlijk moeten doorlopen in de hoop dat het het kanaal bevat dat je wilde. Simpel gezegd, Ultra IPTV is een schoolvoorbeeld van een onwettige add-on en draagt ​​bij aan de negatieve reputatie die Kodi de afgelopen maanden heeft gezien.

Er zijn tal van andere IPTV-add-ons die alleen juridische inhoud bieden. Veel van deze zijn gratis en hebben ook werkende zoekfunctionaliteit. Als zodanig, we raden Kodi-gebruikers niet aan inhoud te installeren of te streamen met Ultra IPTV.

Bennu

Wat is het? Bennu staat bekend als een link-scraper. Het vindt koppelingen naar een combinatie van on-demand en live inhoud die op meerdere sites wordt gehost. Vervolgens verzamelt het deze koppelingen op één plek voor de gebruiker.  

Waarom zou je het vermijden?? Hoewel Bennu een aantal legale tv-streams aanbiedt, worden ze niet uitgezonden Star Trek Discovery. Omdat Bennu voornamelijk toegang biedt tot inhoud zonder licentie, verdient het CBS geen geld met het kijken Star Trek Discovery via Bennu. Zelfs als u deze problemen buiten beschouwing laat, kunt u niet zoeken naar een specifieke show. Het vinden van bepaalde titels houdt in dat u door verschillende lagen van menu's moet bladeren totdat u het vindt of teleurgesteld bent.

Om de bovenstaande redenen raden we Kodi-gebruikers niet aan om inhoud met Bennu te installeren of te streamen.

Stream alle bronnen

Wat is het? Stream All The Sources, of SALTS, is een andere link-scraper van derden. Het richt zich op het aanbieden van films en tv-shows, maar de overgrote meerderheid van de bronnen is onwettig.

Waarom zou je het vermijden?? Vanwege de frequentie waarmee SALTS-providers auteursrechtclaims ontvangen, zijn veel van de resterende links naar kopieën van films of tv-programma's van lage kwaliteit. Overweeg hoe weinig een Netflix-abonnement kost, als u enthousiast bent over de release van Star Trek Discovery het heeft geen zin om iets minder dan video van de hoogste kwaliteit te accepteren. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u de makers van de show kunt ondersteunen en het maken van soortgelijke inhoud in de toekomst kunt aanmoedigen.

Vanwege de extreem beperkte selectie van legitieme providers van deze add-on, raden we Kodi-gebruikers niet aan om content te installeren of streamen met Stream All The Sources.

Star Trek Discovery is beschikbaar op verschillende online streamingplatforms, dus er zijn een groot aantal verschillende manieren om af te stemmen Star Trek Discovery met Kodi zijn redelijk beperkt, het is nog steeds mogelijk. Naarmate externe add-ons de gunst verliezen, zullen meer auteursrechthouders hun inhoud beschikbaar stellen. Dit is iets waar het Kodi-team eerder interesse in heeft getoond, en met veel providers die speciale apps voor mobiele apparaten aanbieden, is Kodi de volgende logische stap.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 71 =