Hoe March Madness 2019 op Kodi te bekijken

Hoe NCAA March Madness 2019 op Kodi te bekijken


Zet je beugels klaar! March Madness loopt van 19 maart tot 8 april van dit jaar, met grote teams zoals Tennessee, Duke, Michigan, Marquette en anderen klaar om je kantoorbeugels volledig van streek te maken en je veel geld te laten verliezen in de gokpools. Er zijn meerdere manieren om te zien hoe je favoriete teams dit jaar verslagen worden en je kunt zelfs NCAA March Madness 2019 gratis bekijken op Kodi.

Belangrijke opmerking: onze gids beveelt alleen officiële bronnen aan voor NCAA March Madness. March Madness is een van de populairste sportevenementen op tv in de VS en heeft wereldwijd opvallende fans. Als gevolg hiervan proberen sommige websites mogelijk niet-gelicentieerde streams aan te bieden. Sites en apps die deze streams aanbieden, zijn echter vaak een kwestie van privacy en beveiliging, aangezien veel malware malware bevatten en gebruikersgegevens verzamelen. Bovendien zullen streams zonder licentie veel vaker bufferen en mislukken tijdens de games die je wilt bekijken. Gelukkig geven verschillende Kodi-add-ons je dit jaar toegang tot sommige of elke NCAA-stream.

Als je buiten de VS bent en March Madness-games gratis wilt bekijken, moet je mogelijk verbinding maken met een VPN-server in de VS.

BESTE VPN VOOR KODI: IPVanish is onze topkeuze. De service heeft een groot netwerk van snelle, niet-betwiste servers. IPVanish biedt krachtige beveiligings-, privacy- en anonimiteitsfuncties waardoor ISP-snelheid op elk apparaat, inclusief de Amazon Fire TV Stick, wordt gesnapt en gesnuffeld. Probeer het zonder risico met de geld-terug-garantie van 7 dagen.

VERWANT: Als u geen Kodi-gebruiker bent, hebben we hier een handleiding voor het bekijken van March Madness buiten de VS..

Waarschuwing: Kodi mag alleen worden gebruikt voor inhoud waartoe u wettelijk toegang hebt. Noch de Kodi Foundation noch Comparitech pleit voor het gebruik van Kodi voor piraterij.

Hoe NCAA March Madness 2019 op Kodi te bekijken met een VPN

Je kunt voorbij NCAA March Madness regionale contentblokken en ISP-snelheidsbeperking op HD-video met een VPN komen. Volg deze stappen om NCAA March Madness overal in de wereld door Kodi te bekijken:

  1. Meld u eerst aan voor een VPN naar keuze. Wij bevelen IPVanish aan voor Kodi-gebruikers, hoewel ExpressVPN, NordVPN en CyberGhost ook relatief goede opties zijn.
  2. Download vervolgens de VPN-app naar uw gewenste apparaat (zorg ervoor dat u voordat u zich aanmeldt een app voor uw apparaat maakt)
  3. Verbind nu uw VPN met een server in het land van uw keuze. Uw beste optie is een server in de VS, omdat de meeste gratis en betaalde uitzendopties, zoals CBS, uit de VS zullen komen.
  4. Open de video in Kodi en begin met streamen!

Zorg er ten slotte voor dat je je streamingoptie test voordat je de games bekijkt die je wilt bekijken. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat u toegang hebt en uzelf tijd gunnen om alternatieven te vinden als uw Kodi-add-ons niet werken. We raden je aan je opties te testen zodra je je aanmeldt, en om meerdere VPN-servers te proberen om er zeker van te zijn dat je er een vindt die snel en betrouwbaar is en werkt met de streams die je wilt.

NCAA March Madness uitzendrechten zijn verdeeld over verschillende netwerken. Sommige daarvan zullen vrij beschikbaar zijn op Kodi, maar andere zijn kabel-tv-netwerken met gratis proefversies via verschillende services. In het bijzonder zullen CBS-uitzendingen vrij beschikbaar zijn op sommige diensten, maar die uitgezonden op TBS, TruTV en TNT zijn nergens vrij beschikbaar (maar zijn nog steeds toegankelijk via een paar Kodi-add-ons).

Hoe NCAA March Madness 2019 gratis te bekijken op Kodi

Kodi wordt een geweldige optie omdat het beschikbaar is op meerdere apparaten, waaronder de Amazon Firestick. Ongeacht welke optie u kiest, echter, verschillende apps hebben u gedekt voor March Madness. Met name USTVnow zal iedereen over de hele wereld gratis toegang kunnen geven tot een groot aantal March Madness-games dankzij de gratis CBS-uitzendingen.

Voor het maart Madness-seizoen 2019 zendt CBS ongeveer 20 wedstrijden uit (de meeste tijdens de tweede ronde), alle Final Four zullen de laatste nationale kampioenswedstrijd spelen. TBS, TruTV en TNT zullen de meerderheid van de games hebben, maar je moet een gratis proefversie van diensten zoals Sling TV of PlayStation Vue gebruiken om toegang te krijgen.

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Met USTVnow kun je alle CBS March Madness-games gratis bekijken. USTVnow is een live tv-dienst die vijf kanalen gratis aanbiedt en 25 kanalen voor een abonnement. Het is voornamelijk ontworpen voor Amerikaanse militaire leden die in het buitenland wonen, maar er zijn geen beperkingen op wie zich kan aanmelden. Je hebt ook geen VPN nodig om te kijken als je buiten de VS bent, en zelfs die levende staten kunnen vaak kijken zonder een VPN, hoewel videoverkeer nog steeds onderworpen is aan ISP-beperking.

Je kunt $ 25 per maand betalen voor maximaal 25 kanalen, maar de service heeft geen TBS, TNT of TruTV, dus het is misschien niet de kosten waard voor NCAA-fans.

Installeren USTVnow, ga naar de officiële Kodi-addonrepository, dan naar de Video-add-ons sectie. Selecteer daar USTVnow en klik op installeren.

Sling TV

Sling TV kodi forumula 1

Eindelijk is Sling TV eindelijk beschikbaar op Kodi als downloadbare add-on. Sling TV is een in de VS gevestigde OTT-dienst die TBS, TNT en TruTV draagt. Helaas is CBS niet beschikbaar op Sling TV, maar in combinatie met een gratis USTVnow-account kun je elke game van March Madness 2019 live op Kodi bekijken.

Het prijspunt van Sling TV is redelijk goedkoop voor slechts $ 25 per maand. De service biedt af en toe ook deals en kortingen, dus het kan zijn dat je er minder voor krijgt, afhankelijk van wanneer je incheckt. Er is ook een gratis proefperiode van 7 dagen, dus je kunt je aanmelden en een groot aantal games bekijken en vervolgens je account annuleren. March Madness duurt tenslotte maar 3 weken!

Om de Sling TV addon op Kodi, ga naar de officiële Kodi-addonrepository, zoek de Video-add-ons sectie, klik op Sling TV en installeer vanaf daar. De add-on vereist een actief account, dus u moet een proefaccount hebben ingesteld voordat u zich kunt aanmelden en kunt beginnen met streamen.

PS Vue-add-on

PSVue Kodi-add-on

In tegenstelling tot de tv-add-on Sling heeft PlayStation Vue elk kanaal dat je nodig hebt om NCAA March Madness 2019 op Kodi te bekijken. En met een gratis proefperiode kun je je gratis Sling TV-proef volgen met de 5-daagse gratis proefversie van PS Vue om NCAA March Madness-spellen voor bijna twee weken gratis en in hoogwaardige streaming te krijgen.

PlayStation Vue heeft vier streamingpakketten vanaf $ 44,99 per maand. Het goedkopere "Core" -pakket is het pakket waarvoor u zich moet aanmelden om alle kanalen te krijgen die nodig zijn om March Madness dit jaar te bekijken, hoewel u dat niet hoeft te betalen als u annuleert nadat de gratis proefperiode is afgelopen over-.

Je kunt de vinden PS Vue Kodi-add-on in de officiële Kodi-addonrepository Video-add-ons sectie. Deze add-on vereist ook een account om verbinding mee te maken voordat u het kunt gebruiken.

DAZN

Installeer de DAZN Kodi-add-on

DAZN is een interessant geval. Deze sportstreamingservice biedt alle March Madness-spellen die je nodig hebt, maar alleen als je in Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland bent. Dat gezegd hebbende, de service van DAZN is beschikbaar in verschillende landen, waaronder de VS en Canada. Het biedt verschillende streamingbibliotheken afhankelijk van uw IP-adreslocatie, die met een VPN kan worden gewijzigd. Het is ook relatief goedkoop op de meeste plaatsen voor slechts $ 9,99 per maand met een gratis proefperiode van één maand.

We hebben meerdere VPN's getest met DAZN en het omzeilen van de inhoudsblokkering is op zijn best fragmentarisch. Als u echter een VPN kunt krijgen die werkt met DAZN Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland, is dit uw beste optie. Er is niet alleen een hoogwaardige DAZN Kodi-add-on, maar in combinatie met een gratis proefperiode van een maand kun je elke NCAA March Madness-game gratis bekijken, inclusief de Final Four- en National Championship-games.

U kunt de DAZN Kodi-add-on rechtstreeks vanuit de officiële Kodi-addonrepository Video-add-ons sectie.

YouTube-add-on

YouTube Kodi-add-on

Op zoek naar een selectie van hoogtepunten en herhalingen? De YouTube-addon heeft u gedekt. Er is een officiële YouTube Madness YouTube-pagina die je rechtstreeks kunt openen vanuit de YouTube Kodi-add-on.

Je zult het vinden YouTube-add-on is beschikbaar in de officiële Kodi-addonrepository Video-add-ons sectie.

De NCAA heeft een compleet schema met de datums, schema's en uitzendbronnen van March Madness 2019, of uit onze grafiek hieronder.

DatumspaninrichtingStarttijd (PST / EST)
19 maart Prairie View vs. Fairleigh Dickinson 15.30 uur / 18.30 uur
Tempel versus Belmont 18:00 / 21:00
20 maart North Carolina Central vs. North Dakota State 15.30 uur / 18.30 uur
St. John's vs. Arizona State 18:00 / 21:00
21 maart Minnesota tegen Louisville 09.00 uur / 12.00 uur
Yale versus LSU 09.30 uur / 12.30 uur
Staat New Mexico versus Auburn 10:20 AM / 1:20 PM
Vermont versus Florida State 10:50 AM / 1:50 PM
Bradley versus Michigan State 11.30 uur / 14.30 uur
Belmont of Tempel versus Maryland 12PM / 3PM
Noordoost versus Kansas 12:50 PM / 15:50 uur
Murray State vs. Marquette 13:20 / 16.20 uur
Florida tegen Nevada 15:45 uur / 18:45 uur
Abilene Christian vs. Kentucky 16:00 / 19:00 uur
Saint Mary's vs. Villanova 16.15 uur / 19.15 uur
Fairleigh Dickinson of Prairie View vs. Gonzaga 16.15 uur / 19.15 uur
Montana tegen Michigan 18:15 / 21.15 uur
Seton Hall vs. Wofford 18.30 uur / 21.30 uur
Oude heerschappij versus Purdue 18:45 PM / 21:45 uur
Baylor tegen Syracuse 18:55 PM / 21:55 uur
22 maart Iowa tegen Cincinnati 09.00 uur / 12.00 uur
Oklahoma tegen Mississippi 09.30 uur / 12.30 uur
Northern Kentucky vs. Texas Tech 10.30 uur / 13.30 uur
UC Irvine tegen Kansas State 10:50 AM / 1:50 PM
Colgate vs. Tennessee 11.30 uur / 14.30 uur
Gardner-Webb tegen Virginia 12PM / 3PM
Arizona State of St. John's vs. Buffalo 12:50 PM / 15:50 uur
Oregon tegen Wisconsin 13:20 / 16.20 uur
Washington versus Utah staat 15:45 uur / 18:45 uur
North Carolina Central of North Dakota State vs. Duke 16:00 / 19:00 uur
Georgia State vs. Houston 16.15 uur / 19.15 uur
Liberty versus Mississippi State 16.15 uur / 19.15 uur
Iona vs. North Carolina 18:15 / 21.15 uur
UCF versus VCU 18.30 uur / 21.30 uur
Staat van Ohio versus staat van Iowa 18:45 PM / 21:45 uur
Saint Louis tegen Virginia Tech
23 maart TBD 09.00 uur / 12.00 uur
TBD 09:30 / 14:30 uur
TBD 14.00 uur / 17.00 uur
TBD 15:00 / 18:00 uur
TBD 16:00 / 19:00 uur
TBD 16.30 uur / 19.30 uur
TBD 17:30 / 20:30 uur
TBD 18.30 uur / 21.30 uur
24 maart TBD 09.00 uur / 12.00 uur
TBD 09:30 / 14:30 uur
TBD 14.00 uur / 17.00 uur
TBD 15:00 / 18:00 uur
TBD 16:00 / 19:00 uur
TBD 16.30 uur / 19.30 uur
TBD 17:30 / 20:30 uur
TBD 18.30 uur / 21.30 uur
28-31 maart Zuid-regionaal 15:00 / 18:00 uur
West Regional 15:00 / 18:00 uur
Oost-regio 15:00 / 18:00 uur
Midwest Regional 15:00 / 18:00 uur
6 april Laatste vier 15:00 / 18:00 uur
Laatste vier 17:30 / 20:30 uur
8 april Nationaal kampioenschap 18:00 / 21:00

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 68 =