Hoe de British Golf Open op Kodi – Royal Portrush te bekijken

Hoe de British Golf Open op Kodi te bekijken


De beste golfers van de wereld zullen het uitvechten op de British Golf Open 2019 (of 'The Open' zoals het officieel wordt genoemd), dat van 14 juli - 21 juli wordt gehouden op de Royal Portrush golfbaan in Noord-Ierland. De Claret Jug en een enorme portemonnee van $ 1,5 miljoen liggen voor het oprapen. Hoewel streaming-toegang beperkt is, kun je de British Golf Open op Kodi nog steeds gratis bekijken met een combinatie van de juiste services en add-ons.

Belangrijke opmerking: onze gids beveelt alleen officiële Kodi-add-ons aan. De British Open is een van de 4 grootste golftoernooien ter wereld. Dit betekent dat fans met beperkte toegang kunnen proberen het toernooi te bekijken via onofficiële streams. Er zijn echter een paar officiële streamingopties beschikbaar waarmee u de British Open kunt bekijken. Officiële streams zijn betrouwbaarder en doen geen afbreuk aan uw privacy en veiligheid.

U kunt delen van of alle British Golf Open in het VK, Canada, Australië of ergens anders buiten het VK gratis bekijken, maar u heeft misschien een VPN nodig. We leggen uit hoe en welke werken.

Waarschuwing: Kodi mag alleen worden gebruikt voor inhoud waartoe u wettelijk toegang hebt. Noch de Kodi Foundation noch Comparitech pleit voor het gebruik van Kodi voor piraterij.

Hoe de 2019 British Golf Open op Kodi gratis te bekijken met een VPN

Als u in de VS woont, kunt u de British Golf Open bekijken via het golfkanaal (primaire omroepen) en NBC Sports Network en NBC. Verschillende services bieden de streams van het golfkanaal, NBCSN en NBC, maar een gratis proefperiode is vereist als u gratis wilt streamen.

Als u buiten de VS woont, is het mogelijk om toegang tot deze services te krijgen met behulp van een VPN. VPN's kunnen helpen voorkomen dat uw ISP uw gegevens binnendringt en uw verbindingssnelheden voor alle gebruikers vertraagt.

Ga als volgt te werk om aan de slag te gaan met uw VPN:

  1. Meld u aan voor een account met een vertrouwde VPN-service. We raden aan om IPVanish te gebruiken. Andere solide opties om te overwegen zijn ExpressVPN, NordVPN of CyberGhost.
  2. Installeer uw VPN-app op hetzelfde apparaat waarop Kodi is geïnstalleerd. Het is mogelijk om een ​​VPN-app op uw router te installeren die alle apparaten in uw netwerk zou beschermen. Het installatieproces hiervoor kan echter duur zijn. We raden aan om alleen te installeren op het apparaat waarop u Kodi gebruikt, zoals uw Amazon Firestick.
  3. Maak verbinding met een Amerikaanse VPN-server. U moet verbinding maken met een Amerikaanse server om toegang te krijgen tot een NBC-, NBCSN- of Golf Channel-stream.
  4. Installeer en stream vanaf de Kodi-add-on die Golf Channel, NBCSN of NBC en de British Golf Open 2019 aanbiedt.

We raden u aan uw VPN- en Kodi-add-on uit te proberen vóór de British Open. Op deze manier heb je, als je problemen ondervindt, tijd om problemen op te lossen of alternatieven te verkennen voor het evenement zonder te hoeven klauteren.

Het is mogelijk om de British Golf Open 2019 gratis te bekijken op Kodi. Hiervoor moet u zich aanmelden voor een gratis proefperiode. NBCSN-, Golf Channel- en NBC-streams zijn waarschijnlijk regio-vergrendeld. Daarom moet u een VPN gebruiken en verbinding maken met een Amerikaanse server om ze te bekijken als u zich buiten de VS bevindt.

Hoe de British Golf Open 2019 op Kodi te bekijken

De British Golf Open 2019 wordt uitgezonden op NBC, NBCSN en het golfkanaal voor kijkers in de VS. Voor kijkers in het VK wordt het toernooi uitgezonden op Sky Sports. Wat Kodi-add-ons betreft, is toegang tot een van deze kanalen of services via een Kodi-add-on echter uw beste keuze.

PS Vue Kodi-add-on - gratis proefabonnement beschikbaar (VS)

ps vue meesters golf

Playstation Vue (PS Vue) is een streamingdienst van Sony die beschikbaar is voor Amerikaanse golfliefhebbers. U kunt toegang krijgen tot de service met behulp van een Kodi-add-on.

Als je aan de slag wilt gaan met PS Vue, ga je eerst naar de PS Vue-website en meld je je aan voor de Kern pakket. Een gratis proefperiode van 5 dagen wordt aangeboden. Via dit pakket hebt u toegang tot het golfkanaal, NBC Sports Network en NBC.

Nadat u uw account hebt gemaakt, downloadt u de PS Vue Kodi-add-on uit de officiële Kodi-addonrepository. U kunt vervolgens verbinding maken met uw account met behulp van de aanmeldingsgegevens die u hebt gemaakt toen u zich voor het eerst aanmeldde.

Het is mogelijk om een ​​PS Vue-account te maken van buiten de VS. Hiervoor moet u echter een Amerikaanse betaalmethode hebben. Als u dit doet, kunt u mogelijk verbinding maken met een Amerikaanse VPN-server en u aanmelden met uw Amerikaanse betaalmethode.

Sling TV Kodi addon - Gratis proefabonnement beschikbaar (VS)

Sling TV kodi ons meesters

Sling TV is een internet-streaming tv-service vergelijkbaar met PS Vue. U krijgt toegang tot NBC, NBC Sports Network en het golfkanaal wanneer u zich aanmeldt voor Sling TV, zelfs met een gratis proefperiode van 7 dagen.

Om aan de slag te gaan met Sling gaat u naar Sling.com en meldt u zich aan voor het Sling Blue-abonnement met NBCSN en NBC. Voeg vervolgens de Sports Extra-add-on toe om het golfkanaal te krijgen. Kies niet de korting van 40%, omdat dit vooruitbetaling vereist en geen gratis proefperiode biedt. Het reguliere abonnement biedt een gratis proefperiode van 7 dagen.

Na aanmelding downloadt u de Sling TV Kodi-add-on uit de officiële Kodi-addonrepository. U kunt dan het e-mailadres en wachtwoord gebruiken waarmee u zich hebt aangemeld om u aan te melden bij de add-on en toegang te krijgen tot uw Sling TV-account.

British Golf Open 2019 schema (US EST)

DateTime (EST) EventChannel (s)
Maandag 15 juli 07.00 uur - 09.00 uur Morning Drive Golf kanaal
Maandag 15 juli 09.00 uur - 11.00 uur Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Maandag 15 juli 19.00 uur - 21.00 uur Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Maandag 15 juli 21.00 - 22.00 uur De weg naar Royal Potrush Golf kanaal
Dinsdag 16 juli 6 AM - 10 AM Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Dinsdag 16 juli 10:00 - 12:00 uur Noon Morning Drive Golf kanaal
Dinsdag 16 juli 12:00 - 14:00 uur Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Dinsdag 16 juli 21.00 - 22.00 uur Vantage Point met Mike Trico Golf kanaal
Woensdag 17 juli 6 AM - 10 AM Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Woensdag 17 juli 10:00 - 12:00 uur Noon Morning Drive Golf kanaal
Woensdag 17 juli 12:00 - 14:00 uur Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Woensdag 17 juli 23.00 uur - 23.30 uur The Men in Blazers NBCSN
Donderdag 18 juli 12 AM - 1:30 AM Midnight Drive Golf kanaal
Donderdag 18 juli 1:30 - 16:00 uur The Open Golf kanaal
Donderdag 18 juli 16.00 - 17.00 uur Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Donderdag 18 juli 23.00 uur - 23.30 uur The Men in Blazers NBCSN
Vrijdag 19 juli 13:30 - 16:00 uur De open - tweede ronde Golf kanaal
Vrijdag 19 juli 16.00 - 17.00 uur Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Vrijdag 19 juli 23.00 uur - 23.30 uur The Men in Blazers NBCSN
Zaterdag 20 juli 5 AM - 7 AM De open - derde ronde Golf kanaal
Zaterdag 20 juli 07.00 uur - 11.00 uur Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Zaterdag 20 juli 07.00 - 15.00 uur De open - derde ronde NBC
Zaterdag 20 juli 15.00 uur - 16.00 uur Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Zondag 21 juli 1 AM - 1:30 AM The Men in Blazers NBCSN
Zondag 21 juli 4 AM - 7 AM De open - laatste ronde Golf kanaal
Zondag 21 juli 07.00 - 09.45 uur Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Zondag 21 juli 07.00 - 14.00 uur De open - laatste ronde NBC
Zondag 21 juli 14.00 - 16.00 uur Golf Central Live from the Open Golf kanaal
Zondag 21 juli 22.00 - 22.30 uur The Men in Blazers NBCSN

British Golf Open - Een rijke geschiedenis

De eerste British Golf Open werd in 1860 in Schotland gespeeld. Rond 1863 was de portemonnee ongeveer £ 10 wat verbleekt in vergelijking met de huidige portemonnee van $ 1,5 miljoen. Snel vooruit naar 2019 en de namen van de spelers zijn misschien veranderd, maar het prestige van het toernooi blijft hetzelfde. De titelverdediger Francesco Molinari zal het opnemen tegen andere grote namen zoals Rory Mcllroy en Tiger Woods.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 86