Genesis Reborn Kodi-add-on: moet u het installeren? Is het veilig? Zijn er betere alternatieven?

Genesis herboren


Als je de add-on Genesis Reborn Kodi in gedachten hebt, zoek dan niet verder. Deze gids onderzoekt de add-on en enkele alternatieven.

Kodi is een gratis mediaspeler-applicatie waarmee je je eigen thuisbioscoopsysteem kunt opzetten. Het zit boordevol functies en biedt vele mogelijkheden, waaronder het omgaan met lokale media en online media via een groot aantal beschikbare add-ons.

Wat Kodi echt onderscheidt van veel van zijn concurrenten, is dat het een platformonafhankelijke applicatie is. Kodi is beschikbaar op iOS-apparaten, Android-apparaten zoals tv-boxen / sticks en telefoons, Raspberry Pis, Amazon Firesticks / tv's en kan zelfs via Roku naar een tv worden gestreamd. Dit krast gewoon het oppervlak van ondersteunde apparaten.

De nieuwste stabiele versie van Kodi is Kodi v17.4 "Krypton".

Comparitech keurt geen inbreuk op auteursrechtbeperkingen, waaronder illegale streaming via Kodi, niet goed. Kodi kan worden gebruikt voor vele uitstekende, legale online streamingdoeleinden. Overweeg de wet, slachtoffers en risico's van piraterij voordat u auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming downloadt of streamt.

Voordat we beginnen: Hoe Kodi veilig en privé te gebruiken

U moet altijd voorzorgsmaatregelen nemen wanneer u iets online doet, inclusief het streamen van inhoud via Kodi. Een manier om uzelf te beschermen is gebruik te maken van een Virtual Private Network (VPN). Een goede VPN helpt bepaalde risico's van Kodi te verminderen, waaronder Man-in-the-Middle (MitM) -aanvallen en ISP-snelheidsbeperking.

Man-in-the-Middle-aanvallen kunnen bij elke add-on optreden. Hackers kunnen schadelijke code in elke Kodi-add-on plaatsen en gebruiken om uw activiteit te bespioneren en uw gegevens te stelen. Add-ons van derden zoals Genesis Reborn ondergaan vaak minder rigoureuze controles, waardoor ze kwetsbaarder zijn voor dergelijke problemen. Een VPN kan uw identiteit verbergen en verlies van gegevens voorkomen.

Ondertussen kunt u met VPN's ook uw online activiteiten verbergen voor de soms nieuwsgierige blikken van uw internetprovider. Bij afwezigheid van een VPN kunnen ISP's gemakkelijk bijhouden wat u online doet, verre van ideaal vanuit privacyoogpunt.

ISP's sturen ook steeds vaker waarschuwingsbrieven naar personen die inhoud streamen via onofficiële bronnen. VPN's maskeren uw identiteit online en voorkomen dat ISP's rondneuzen over uw online activiteiten.

Je hebt een snelle, stabiele VPN nodig bij het streamen met Kodi vanwege de hoge bandbreedtevereisten van online streaming. Onze aanbevolen VPN is IPVanish, dat vrij goed bekend is in de Kodi-gemeenschap. IPVanish gebruikt hun eigen, hoogwaardige servers voor minimaal snelheidsverlies. Dit is echter niet de enige goede VPN die er is. Bekijk gerust onze volledige lijst met aanbevolen VPN-services, voor het geval dat IPVanish niet aan uw behoeften voldoet.

Reader deal: bespaar hier 60% op een IPVanish-abonnement.

Genesis herboren

Genesis_kodi_addon_content

Wat is het? Genesis Reborn is een vork van de ooit populaire Genesis Kodi-add-on. Genesis Reborn biedt toegang tot een uitgebreide catalogus met inhoud. De catalogus is goed georganiseerd, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt.

Er is ook een handige zoekfunctie voor het geval u op zoek bent naar iets specifieks, of niet kunt vinden wat u zoekt binnen de categorieën.

U kunt films en tv-programma's snel vinden en nieuwere inhoud wordt gemarkeerd voor uw gemak. De Films en Tv shows zijn zelfs nog verder gecategoriseerd en organiseren inhoud volgens labels zoals Genres en jaren.

Waarom je het zou moeten vermijden. Het grootste deel van de inhoud is afkomstig van niet-officiële bronnen die niet over de benodigde licenties beschikken om dergelijke inhoud af te spelen. Dit roept juridische vragen op en om deze reden kunnen we de Genesis Reborn Plugin niet aanbevelen.

Alternatieven voor Genesis Reborn

Knetteren

crackle_kodi_addon

De add-on Crackle Kodi is een portaal naar de Crackle video on demand (VOD) -service die helemaal gratis is. U kunt tv-programma's vinden zoals Walker Texas Ranger en Seinfeld op Crackle. Wat films betreft, zijn er titels zoals hapering en Inside Man. Crackle heeft ook zijn eigen originele inhoud beschikbaar om te bekijken.

Met Crackle moet je er rekening mee houden dat je geen toegang nodig hebt tot de nieuwste shows en films. Er is ook geen HD-inhoud. Dat gezegd hebbende, het is een betrouwbare service en de beschikbare media zijn plezierig.

Crackler bevindt zich in de repository Eracknaphobia addon.

Crackle biedt legale toegang tot de media die het weergeeft, en het is volledig gratis. Om deze reden kunnen we Crackle comfortabel aanbevelen voor uw kijkplezier.

Viewster

kodi_viewster

Viewster heeft een uitgebreide bibliotheek met inhoud met beschikbare genres zoals Actie, animatie, komedie, documentaire, Sci Fi, Vechtsporten, avontuur en western.

Viewster wordt geleverd met een zoekfunctie, maar wat het uniek maakt, is dat het de zoekfunctie voor films scheidt van die voor tv-programma's. Dit voorkomt verwarring met vergelijkbare titels, of met tv-shows en films met dezelfde namen.

Viewster heeft geen HD-inhoud, maar net als bij de Crackle-add-on is het kwaliteit.

Viewster bevindt zich in de officiële Kodi-addonrepository.

Viewster biedt legaal toegang tot inhoud en is daarom een ​​van onze aanbevolen alternatieve add-ons voor Genesis Reborn.

Film op tv

FilmOn

De add-on FilmOn TV Kodi biedt toegang tot de streaming-service Film On TV. Je hebt toegang tot een grote bibliotheek met video-on-demand en live tv. Er zijn nieuwskanalen zoals BBC World, livemuziekkanalen en kanalen die films en tv-programma's afspelen.

Hoewel er gratis HD-inhoud beschikbaar is, geeft een abonnement u toegang tot meer inhoud en krijgt u in het algemeen toegang tot meer inhoud.

Filmon TV bevindt zich in de SuperRepo-repository.

Omdat FilmOn TV legaal inhoud streamt, is het een van onze aanbevolen alternatieve add-ons voor Genesis Reborn.

Als je meer opties wilt verkennen, bekijk dan onze lijst met de beste Kodi-filmaddons van het jaar.

Laatste gedachten

Genesis Reborn biedt toegang tot een breed scala aan inhoud. U moet echter rekening houden met de wet, slachtoffers en risico's van piraterij voordat u auteursrechtelijk beschermd materiaal downloadt of streamt zonder toestemming via de add-on Genesis Reborn. Neem alles wat we hierboven hebben aangegeven in overweging en neem dan een weloverwogen beslissing.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 71