Genesis Αναγεννημένο Kodi addon: Θα πρέπει να το εγκαταστήσετε; Είναι ασφαλές? Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις;

Γένεση Αναγεννημένη


Αν έχετε στο μυαλό το Genesis Reborn Kodi addon, μην κοιτάξετε ξανά. Αυτός ο οδηγός διερευνά το addon καθώς και ορισμένες από τις εναλλακτικές του λύσεις.

Το Kodi είναι μια δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Είναι γεμάτο χαρακτηριστικά, επιτρέποντας πολλές δυνατότητες που περιλαμβάνουν το χειρισμό των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς και των online μέσων μέσω μιας πληθώρας διαθέσιμων προσθέτων.

Αυτό που θέτει πραγματικά την Kodi εκτός από πολλούς από τους ανταγωνιστές της είναι ότι πρόκειται για μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών. Το Kodi είναι διαθέσιμο σε συσκευές iOS, συσκευές Android όπως κουτιά τηλεοράσεων / ραβδιά και τηλέφωνα, Raspberry Pis, Amazon Firesticks / TVs και μπορούν ακόμη να μεταδοθούν σε μια τηλεόραση μέσω του Roku. Αυτό απλά γρατζουνίζει την επιφάνεια των υποστηριζόμενων συσκευών.

Η τελευταία σταθερή έκδοση του Kodi είναι Kodi v17.4 "Krypton".

Η συγκριτική δεν εγκρίνει ή ενθαρρύνει οποιαδήποτε παραβίαση των περιορισμών πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης ροής μέσω του Kodi. Το Kodi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς άριστους, νόμιμους online streaming σκοπούς. Παρακαλώ εξετάστε το νόμο, τα θύματα και τους κινδύνους της πειρατείας πριν από τη λήψη ή τη ροή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια.

Πριν ξεκινήσουμε: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi με ασφάλεια και ιδιωτικότητα

Θα πρέπει πάντα να παίρνετε προφυλάξεις όταν κάνετε κάτι online, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου συνεχούς ροής μέσω του Kodi. Ένας τρόπος για να προστατευθείτε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Ένα καλό VPN θα βοηθήσει να μετριαστούν ορισμένοι κίνδυνοι που σχετίζονται με το Kodi, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων Man-in-the-Middle (MitM) και των ρυθμών ταχύτητας ISP.

Οι επιθέσεις "άνθρωπος-στο-μέσον" μπορούν να εμφανιστούν με οποιοδήποτε πρόσθετο. Οι χάκερ μπορούν να τοποθετήσουν κακόβουλο κώδικα σε οποιοδήποτε addon του Kodi και να το χρησιμοποιήσουν για να κατασκοπεύσουν τη δραστηριότητά σας και να κλέψουν τα δεδομένα σας. Τα πρόσθετα τρίτων, όπως το Genesis Reborn, συχνά περνούν από λιγότερο αυστηρό έλεγχο, καθιστώντας τους πιο ευάλωτους σε τέτοια θέματα. Ένα VPN μπορεί να αποκρύψει την ταυτότητά σας και να αποτρέψει την απώλεια δεδομένων.

Εν τω μεταξύ, τα VPN σας επιτρέπουν επίσης να αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα από τα μερικές φορές αδιάφορα βλέμματα του παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP). Ελλείψει VPN, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου μπορούν εύκολα να παρακολουθούν τι κάνετε online, μακριά από το ιδανικό από την άποψη της ιδιωτικής ζωής.

Οι ISP στέλνουν όλο και περισσότερο προειδοποιητικές επιστολές σε άτομα που μεταδίδουν περιεχόμενο μέσω ανεπίσημων πηγών. Τα VPN αποκρύπτουν την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο και εμποδίζουν τους ISPs να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο.

Θα χρειαστείτε ένα γρήγορο, σταθερό VPN όταν κάνετε streaming με το Kodi, λόγω των υψηλών απαιτήσεων σχετικά με το εύρος ζώνης του online streaming. Το VPN που προτείνουμε είναι το IPVanish, το οποίο είναι αρκετά γνωστό στην κοινότητα Kodi. Η IPVanish χρησιμοποιεί τους δικούς της, υψηλής ποιότητας διακομιστές για ελάχιστη απώλεια ταχύτητας. Δεν είναι όμως το μόνο καλό VPN εκεί έξω. Μη διστάσετε να δείτε ολόκληρη τη λίστα των συνιστώμενων υπηρεσιών VPN, στην περίπτωση που το IPVanish δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αντιμετώπιση του αναγνώστη: εξοικονομήστε 60% σε ένα σχέδιο IPVanish εδώ.

Γένεση Αναγεννημένη

Genesis_kodi_addon_content

Τι είναι αυτό? Το Genesis Reborn είναι μια διακλάδωση του κάποτε δημοφιλούς addon Genesis Kodi. Το Genesis Reborn παρέχει πρόσβαση σε έναν εκτεταμένο κατάλογο περιεχομένου. Ο κατάλογος είναι καλά οργανωμένος, επιτρέποντάς σας να βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε.

Υπάρχει επίσης μια βολική λειτουργία αναζήτησης, σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο ή δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε μέσα στις κατηγορίες.

Θα μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και το νεότερο περιεχόμενο να επισημαίνεται για την ευκολία σας. ο Κινηματογράφος και Τηλεοπτικές εκπομπές κατηγοριοποιούνται ακόμη περισσότερο, οργανώνοντας περιεχόμενο σύμφωνα με ετικέτες όπως Genres και Χρόνια.

Γιατί πρέπει να το αποφύγετε. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου προέρχεται από ανεπίσημες πηγές οι οποίες δεν διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες αναπαραγωγής αυτού του περιεχομένου. Αυτό δημιουργεί νομικές ερωτήσεις και γι 'αυτό δεν μπορούμε να προτείνουμε το Genesis Reborn Plugin.

Εναλλακτικές λύσεις στο Genesis Reborn

Κροτάλισμα

crackle_kodi_addon

Το πρόσθετο κροτίδων Kodi είναι μια πύλη της υπηρεσίας Video crackle on demand (VOD), η οποία είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να βρείτε τηλεοπτικές εκπομπές όπως Walker Texas Ranger και Seinfeld on Crackle. Όσο για τις ταινίες, υπάρχουν τίτλοι όπως Αναποδιά και Μέσα στον άνθρωπο. Το Crackle έχει επίσης το δικό του πρωτότυπο περιεχόμενο για προβολή.

Με το Crackle, πρέπει να σημειώσετε ότι δεν θα χρειαστεί να έχετε πρόσβαση στις τελευταίες εκπομπές και ταινίες. Δεν υπάρχει επίσης περιεχόμενο HD. Με αυτό λέγεται, είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία και τα μέσα που είναι διαθέσιμα είναι απολαυστικά.

Το Crackler βρίσκεται στο αποθετήριο addon της Eracknaphobia.

Το Crackle παρέχει νόμιμη πρόσβαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που εμφανίζει και είναι εντελώς δωρεάν. Για το λόγο αυτό, μπορούμε να σας προτείνουμε άνετα το Crackle για την ευχαρίστησή σας.

Προβολέας

kodi_viewster

Το Viewster διαθέτει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου με διαθέσιμα είδη, όπως Δράση, Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία, Ντοκυμαντέρ, Sci Fi, Πολεμικές Τέχνες, Περιπέτεια και Δυτική.

Το Viewster έρχεται με μια λειτουργία αναζήτησης, αλλά αυτό που το καθιστά μοναδικό είναι ότι χωρίζει τη λειτουργία αναζήτησης για ταινίες από αυτή που δείχνει τις τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτό αποτρέπει τη σύγχυση με παρόμοιους τίτλους ή με τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που μοιράζονται τα ίδια ονόματα.

Το Viewster δεν έχει περιεχόμενο HD, αλλά όπως και με το πρόσθετο Crackle, είναι κάτι πολύτιμο.

Ο Viewster βρίσκεται στον επίσημο χώρο αποθήκευσης addons Kodi.

Το Viewster παρέχει νόμιμη πρόσβαση στο περιεχόμενο και γι 'αυτό είναι ένα από τα συνιστώμενα εναλλακτικά μας addons για το Genesis Reborn.

FilmOn TV

filmon

Το πρόσθετο FilmOn TV Kodi παρέχει πρόσβαση στην υπηρεσία προβολής ταινιών στην τηλεόραση. Θα έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη βίντεο κατά παραγγελία καθώς και σε ζωντανή τηλεόραση. Υπάρχουν κανάλια ειδήσεων όπως ο κόσμος του BBC, ζωντανά μουσικά κανάλια και κανάλια που αναπαράγουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Αν και το περιεχόμενο HD διατίθεται δωρεάν, μια συνδρομή θα σας δώσει πρόσβαση σε περισσότερα από αυτά και θα σας δώσει πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο γενικά.

Η Filmon TV βρίσκεται στο αποθετήριο SuperRepo.

Δεδομένου ότι το FilmOn TV μεταδίδει περιεχόμενο νόμιμα, είναι ένα από τα συνιστώμενα εναλλακτικά μας addons στο Genesis Reborn.

Αν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές, ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με τα καλύτερα addons ταινιών Kodi της χρονιάς.

Τελικές σκέψεις

Το Genesis Reborn παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου. Ωστόσο, πρέπει να εξετάσετε το νόμο, τα θύματα και τους κινδύνους της πειρατείας πριν από τη λήψη ή τη ροή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια μέσω του addon Genesis Reborn. Πάρτε όλα τα παραπάνω που έχουμε υπογραμμίσει υπόψη και στη συνέχεια λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1