Facebook Kodi addon: Slik ser du Facebook-medier på Kodi

Facebook kodi addonHvis du er en ivrig Facebook-bruker, prøver du sannsynligvis å få tilgang til sosiale medietjenesten ved å bruke hvilken som helst enhet du kan. Og heldigvis kan de fleste enheter du eier få tilgang til Facebook, mens til og med Kodi mediesenter lar deg også se på Facebook.


Facebook Kodi-tillegget vil gi deg tilgang noen av Facebook-mediene dine, men ikke alle. Vi tar en titt på hva Facebook Media Kodi-tillegget kan gjøre, og hva det ikke vil, i tillegg til å vise deg hvordan du installerer Facebook-tillegget på Kodi.

Hva er Kodi?

Kodi er en gratis programvare mediespiller som lar brukere se bilder og videoer som er lagret på Internett, uten å ha behov for en nettleser. Det kan installeres på Amazon Fire TV-enheter, Apple TV, PC, Mac, Nvidia Shield og Android eller iOS mobile enheter. Kodi har tillegg, eller plugins, som lar den få tilgang til nesten alt innhold på nettet, inkludert Facebook-medier.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Les mer: Hva er Kodi? Hvordan kan jeg komme i gang med å bruke den?

Bruk alltid en VPN med Kodi

Hvis du streamer video fra Facebook eller noen annen kilde på Internett, kan det hende at Internett-leverandøren struper Internett-hastigheten din for å spare båndbredde i nettverket. Dette kan føre til at videoene dine bufres. Streamingnettsteder kan også bruke geografiske innholdsblokker for å forhindre deg i å se videoene deres hvis de vet hvor du befinner deg. Av disse grunnene bør du alltid bruke en VPN for å beskytte personvernet ditt når du streamer video.

En VPN forhindrer strømningsnettsteder i å vite hvor du befinner deg, og forhindrer at Internett-leverandøren din vet at du i det hele tatt streamer video.

Ikke alle VPN-er er bra for Kodi-brukere. De fleste har ikke apper for Amazon Fire Stick eller andre populære TV-enheter. Mange har ikke servere i nok land til å skjule din plassering tilstrekkelig. Noen har retningslinjer som lar dem føre logger om brukernes oppførsel og skaper en personvernrisiko.

Av disse grunnene anbefaler vi i Comparitech IPVanish for Kodi-brukere. IPVanish har en app for både Amazon Fire TV og Nvidia Shield. Den har servere i over 60 land. Det fører ingen logger over brukernes online oppførsel. Tjenesten er en flott måte å beskytte ditt privatliv og sikkerhet, spesielt når du får tilgang til Facebook gjennom Kodi.

BESTE VPN FOR KODI: IPVanish er vårt topp valg. Har et stort, ukjent nettverk av servere og oppnår gode hastigheter. Sterk sikkerhet og personvern gjør IPVanish til en favoritt for Kodi og Amazon Fire TV Stick brukere. Prøv det uten risiko med 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Hvordan installere og autorisere Facebook Kodi addon

Facebook Kodi addon kalles “Facebook media.” Det er en del av det offisielle Kodi addon depot. Slik installerer du den og autoriserer den til å brukes med Facebook-kontoen din.

Klikk på Kodis hovedmeny addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

Plukke ut nedlasting

Last ned Kodi addons

Plukke ut programtillegg

TVAddons-programtillegg

Velge Facebook-medier

velg facebook media

Klikk installere. Facebook-medier bør installeres i løpet av få sekunder

installer facebook media

Velge Facebook-medier en gang til

Etter noen sekunder vil addon instruere deg om å gå til en url og oppgi en kode. Bruk en PC, mobil enhet eller annen nettaktivert enhet for å utføre denne oppgaven

Facebook-media skriver inn kode

Nettleseren din vil omdirigere deg til Facebook og be deg om å logge på. Følg instruksjonene for å fullføre autorisasjonen til dette Kodi-tillegget som skal brukes med Facebook

Facebook-media skriver inn kode 2

Når du er ferdig med denne prosessen, vil nettleseren din gi deg en bekreftelsesmelding.

Facebook media autorisasjon fullført

Etter noen sekunder vil Kodi også bekrefte at autorisasjonen er fullført. Klikk OK

Facebook media autorisasjon fullført2

Etter å ha ventet noen sekunder, vil Kodi gi deg en bruker lagt til melding med navnet ditt. Klikk OK en gang til

Det er alt som er å installere og autorisere Facebook-media Kodi addon.

Les mer: hvordan du installerer YouTube for Kodi

Slik bruker du Facebook på Kodi

For å laste inn Facebook for Kodi, start på hovedmenyen og velg addons → program addons → Facebook media. En Facebook-addons hovedmeny vises.

Hovedmeny på Facebook media

Her er en liste over hva hvert av menyelementene gjør.

  • Album - Velg dette menyvalget hvis du vil bla gjennom bildene du har lastet opp til Facebook. Bildene er gruppert etter album, så du må klikke på hvert av dem hvis du vil se alle bildene
  • Videoer - Velg dette elementet hvis du vil bla gjennom videoer du har lastet opp til Facebook
  • Venner (muligens ødelagte) - Velg dette elementet hvis du vil bla gjennom profilbilder av personene på vennenes liste. I testene våre fant vi ut at dette alternativet ikke fungerte som det skulle, siden det bare viste en venn. Men det kan være lurt å prøve det selv og se hva som skjer
  • Bilder av meg - Klikk på dette menypunktet hvis du vil finne bilder du er merket av av vennene dine
  • Videoer av meg - Velg dette elementet hvis du vil finne videoer du er merket av av vennene dine

Hva Facebook Kodi-tillegget ikke gjør

Mens Facebook Kodi-tillegget lar deg se på bilder og videoer, er det viktig å forstå hva den ikke lar deg gjøre. Du kan ikke bruke Facebook Kodi-tillegget for å se tekstinnlegg, lage tekstinnlegg, laste opp bilder eller videoer, se bilder eller videoer du ikke er merket i, bli med i grupper eller gjøre de fleste av funksjonene til Facebook.

Hvis du vil se dine egne bilder eller videoer eller de du er merket i, er dette et flott Kodi-tilskudd. Hvis du vil gjøre noe annet i Facebook fra Kodi, hjelper ikke dette tillegget.

Se også: De beste 112 Kodi-tilleggene som fremdeles fungerer

Vi håper du har hatt glede av denne guiden til Facebook på Kodi. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Kodi for å finne de beste videoene fra hele Internett, kan du sjekke ut våre andre Kodi-guider, inkludert hvordan du installerer DailyMotion for Kodi, hvordan du ser live-TV på Kodi, hvordan du endrer din Kodi hud, og andre.

Se også: Beste VPN-er for Facebook

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =