F1 2019: Kuinka katsoa F1: n suoraa suoratoistoa Kodilla

Kuinka katsoa F1: n suoraa suoratoistoa Kodilla


Formula 1 -sarjakilpailu alkaa 2019-kaudensa Australian Grand Prix -messuilla Melbournessa 15. maaliskuuta. Onneksi Kodi on loistava vaihtoehto katsoa mitä tahansa kansainvälistä Grands Prix -sarjaa live-tilassa, vaikka saatat tarvita VPN: n saadaksesi täydellisen ja nimettömän pääsyn. Opasmme näyttää sinulle kuinka katsella ilmaiseksi Formula 1: tä jopa ulkomailla.

Tärkeää on, että oppaamme näyttää vain sinulle kuinka katsella Formula 1-kisoja virallisten lähteiden avulla. Suosittuja urheilutapahtumia, kuten Formula 1, tarjotaan usein epävirallisten lähteiden kautta. Kopioituja virroja tarjotaan kuitenkin tyypillisesti lisäyksissä, jotka saattavat haitata haittaohjelmia, kun taas nämä epäviralliset virrat puskuroivat ja epäonnistuvat paljon. Useiden virallisten lähteiden avulla voit suoratoistaa Formula 1: tä maksamatta penniäkään, ja streamit ovat saatavilla Kodi-lisäosien kautta.

Tarvitset VPN: n Yhdysvalloissa ja muissa paikoissa, jotta voit katsella Formula 1 -kilpailuja ilmaiseksi.

KODIN PARAS VPN: IPVanish on paras valinta. Palvelussa on laaja verkko nopeita, ylikuormittomia palvelimia. IPVanish tarjoaa vahvat suojaus-, yksityisyys- ja nimettömyysominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan Kodi-käyttäjille, jotka suoratoistavat mitä tahansa laitetta, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Kokeile sitä riskittömästi 7 päivän rahat takaisin -takuulla.

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Kuinka katsoa Formula 1 ilmaiseksi Kodista VPN: n avulla

Voit ohittaa Formula 1 -sisältölohkot VPN: n avulla. Seuraa näitä ohjeita katsellaksesi Formula 1 -sarjan GP-koodeja Kodin kautta kaikkialta maailmasta:

  1. Kirjaudu ensin valitsemasi VPN-verkkoon. Kodi-käyttäjille suosittelemme IPVanishia, vaikka ExpressVPN, NordVPN ja CyberGhost ovat vertailukelpoisia, edullisia vaihtoehtoja.
  2. Lataa VPN-sovelluksesi haluamallasi suoratoistolaitteella (varmista, että sillä on sovellus kyseiselle laitteelle)
  3. Yhdistä VPN-palvelimeen maassa, jossa kaavan 1 suoratoisto on saatavana. Jos esimerkiksi katselet ilmaisverkostoa kymmenestä Australiasta, australialainen palvelin auttaa sinua ohittamaan maantieteellisen sisällön rajoitukset.
  4. Kokeile käydä valitsemassasi verkkosivustossa tai palvelussa tai suoratoistaa haluamasi Kodi-lisäosan kautta. Sen pitäisi latautua melkein heti

Suosittelemme yllä olevien vaiheiden suorittamista hyvissä ajoin ennen Australian GP-alkamista. Vaihtoehtojen testaaminen varhain voi auttaa estämään kilpailutoimenpiteiden puutetta.

Formula 1 -kilpailun lähetysoikeudet ovat monimutkaisia. Et voi katsella kaikkien maiden Grand Prix -tapahtumaa Kodin kautta. Tämä luettelo kattaa suosituimmat, ilmaiseksi tai maksetut kanavavaihtoehdot, jotka ovat saatavilla erilaisten Kodi-lisäosien kautta. 

Kuinka katsoa F1: n suoraa suoratoistoa Kodilla

Jos sinulla on TV-suoratoistolaite, kuten Amazon Fire Stick tai Apple TV, kannattaa ehkä käyttää Kodia selaimen sijasta katsomaan F1-kilpailua. Jos näin on, tässä on vaihtoehtosi.

Zattoo Box Kodi -lisäosa

zattoo box kodi addon

Zattoo Box Kodi -lisäosan avulla voit muodostaa yhteyden Zattoo-tiliisi ilman verkkoselainta. Se ohittaa myös Zattoo-mainokset (siellä tulee edelleen olemaan kanavien itse ilmoituksia). Asenna se lataamalla Kodi ja napsauttamalla sitten lisäosat → lataa → videon lisäosat → Zattoo Box. Tämä avaa Zattoo Boxin tietoikkunan. Klikkaus Asentaa asennuksen loppuun saattamiseksi.

Kun käytät Zattoo Boxia ensimmäistä kertaa, napsauta lisäystä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta asetukset. Kirjoita Zattoo-käyttäjänimesi ja salasanasi annettuihin kenttiin. Klikkaus kunnossa, sitten avata päästäksesi päävalikkoon. Channel 4-streamiin pääsee LiveTV - kaikki kanavat valikko.

IPTV AU -lisäosa

PlayStation Vue Kodi -lisäosa

Kodi on suosittu Australiassa, joten ei pitäisi olla yllättävää, että joku teki lisäosan napataksesi ilmaiseksi Australian televisiokanavia, mukaan lukien 10 Play. Tämä lisäosa palvelee vain ilmaisia ​​kanavia ja on lisävaihtoehto Kodilla Australian Grand Prix -sarjassa, mutta se ei tue mitään muuta kuin

Tämä vaihtoehto kuljettaa kuitenkin vain Australian Grand Prix -kilpailun.

Voit asentaa tämän lisäyksen Matt Huisman -reposta. Lisäohjeet saatavilla Matt Huismanin henkilökohtaiselta verkkosivustolta.

PS Vue -lisäosa

PS_Vue_Main

Jos valitset ESPN: n PlayStation Vue -sovelluksen kautta, siellä on kätevä Kodi-lisäosa, joka toimii hyvin palvelun kanssa. Voit käyttää PlayStation Vue -tiliäsi ja katsella koko Formula 1 -sarjaa Grand Prix -kilpailuista. PS Vue -lisäosa toimii myös, jos käytät ilmaista kokeiluversiota palvelulle.

Voit asentaa PS Vue Kodi -lisäosan suoraan virallisesta Kodi-lisäosien arkistosta.

Sling TV addon

Sling TV kodi forumula 1

Upouusi vuodesta 2019, nyt Sling-TV-käyttäjille on nyt toimiva lisäosa. USA: n Formula 1 -fani-faneille Sling TV on halvin vaihtoehto katsella ESPN: ää verkossa. Voit saada Sling TV: tä 15 dollaria kuukaudessa kolmen ensimmäisen kuukauden ajan ja sen jälkeen 25 dollaria kuukaudessa sen jälkeen 7 päivän ilmaisella kokeilujaksolla..

Sling TV Kodi -lisäosa on saatavana virallisessa Kodi-lisäosa-arkistossa.

Toivomme, että olet löytänyt tämän oppaan hyödyntämään F1-live-suoratoistoja verkossa tai Kodin kautta. Jos haluat lisätietoja parhaiden televisio-ohjelmien ja elokuvien näyttämisestä verkossa, kannattaa lukea joitain muita oppaitamme. Näitä ovat esimerkiksi Crackle Kodi -lisäosan asentaminen, Tubi-TV: n parhaat VPN: t ja kuinka Premier League katsella verkossa tai Kodin kautta monien muiden joukossa..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 43 =

map