F1 2019: Πώς να παρακολουθήσετε F1 live streaming στο Kodi

Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή ροή F1 στο Kodi


Η Formula 1 ξεκινά την εποχή του 2019 με το Αυστραλιανό Grand Prix στη Μελβούρνη στις 15 Μαρτίου. Ευτυχώς, το Kodi είναι μια εξαιρετική επιλογή για να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε από τα διεθνή Grands Prix live, αν και μπορεί να χρειαστείτε ένα VPN για να έχετε πλήρη και ανώνυμη πρόσβαση. Ο οδηγός μας θα σας δείξει πώς να παρακολουθήσετε τη Formula 1 δωρεάν, ακόμα και στο εξωτερικό.

Είναι σημαντικό ότι ο οδηγός μας θα σας δείξει μόνο πώς να παρακολουθήσετε αγώνες της Formula 1 χρησιμοποιώντας επίσημες πηγές. Δημοφιλή αθλητικά γεγονότα όπως η Formula 1 είναι συχνά διαθέσιμα μέσω ανεπίσημων πηγών. Ωστόσο, ρωγμένα ρεύματα προσφέρονται συνήθως σε addons που μπορεί να έχουν κακόβουλο λογισμικό, ενώ αυτά τα ανεπίσημα ρεύματα είναι πολύ πιο επιρρεπή σε buffering και αποτυχία. Αρκετές επίσημες πηγές θα σας επιτρέψουν να προβάλλετε τη Φόρμουλα 1 χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα, με ροές διαθέσιμες μέσω addons Kodi.

Για να παρακολουθήσετε δωρεάν τους αγώνες της Formula 1, μπορεί να χρειαστείτε ένα VPN στις Η.Π.Α. και σε άλλες τοποθεσίες.

BEST VPN FOR KODI: Η IPVanish είναι η κορυφαία επιλογή μας. Η υπηρεσία διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο γρήγορων, άσχετων εξυπηρετητών. Το IPVanish προσφέρει ισχυρή ασφάλεια, προστασία της ιδιωτικής ζωής και χαρακτηριστικά ανωνυμίας που την καθιστούν εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες Kodi που μεταδίδονται από οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Fire TV Stick. Δοκιμάστε την χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν το Formula 1 στο Kodi με ένα VPN

Μπορείτε να παρακάμψετε μπλοκ περιεχομένου τύπου 1 χρησιμοποιώντας ένα VPN. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να παρακολουθήσετε GPs της Formula 1 μέσω του Kodi από οπουδήποτε στον κόσμο:

  1. Καταρχάς, εγγραφείτε σε ένα VPN της επιλογής σας. Για τους χρήστες του Kodi, συνιστούμε το IPVanish, αν και οι ExpressVPN, NordVPN και CyberGhost είναι συγκρίσιμες, ανέξοδες εναλλακτικές λύσεις.
  2. Κάντε λήψη της εφαρμογής VPN σας στη συσκευή ροής που θέλετε (βεβαιωθείτε ότι διαθέτει μια εφαρμογή για τη συγκεκριμένη συσκευή)
  3. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN σε μια χώρα όπου είναι διαθέσιμη η ροή της φόρμουλας 1. Για παράδειγμα, εάν παρακολουθείτε το Δίκτυο Δέκα δωρεάν από την Αυστραλία, ένας διακομιστής Αυστραλίας θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε τους περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου
  4. Δοκιμάστε να επισκεφθείτε τον επιλεγμένο ιστότοπο ή την υπηρεσία σας ή να κάνετε streaming μέσω του επιθυμητού πρόσθετου Kodi. Πρέπει να φορτώνεται σχεδόν αμέσως

Σας προτείνουμε να περάσετε τα παραπάνω βήματα πριν από την έναρξη του Αυστραλιανού GP. Η δοκιμασία των επιλογών σας νωρίς μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της απώλειας οποιασδήποτε από τις αγωνιστικές ενέργειες.

Τα δικαιώματα εκπομπής της Formula 1 είναι σύνθετα. Δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Grand Prix της κάθε χώρας μέσω του Kodi. Αυτή η λίστα θα καλύπτει τις επιλογές κορυφής, ελεύθερου ή αμειβόμενου καναλιού που διατίθενται μέσω διαφόρων προσθέτων Kodi. 

Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή ροή F1 στο Kodi

Εάν διαθέτετε μια συσκευή τηλεοπτικής ροής, όπως το Amazon Fire Stick ή την Apple TV, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το Kodi αντί για ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να παρακολουθήσετε αγώνες F1. Αν συμβαίνει αυτό, εδώ είναι οι επιλογές σας.

Κουτί Zattoo Kodi addon

ktoi addon

Το πρόσθετο Kodi Zattoo Box σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Zattoo χωρίς πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Επίσης παρακάμπτει τις διαφημίσεις Zattoo (θα εξακολουθούν να υπάρχουν διαφημίσεις από τα ίδια τα κανάλια). Για να το εγκαταστήσετε, φορτώστε το Kodi και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί addons → λήψη → πρόσθετα βίντεο → Zattoo Box. Αυτό θα ανοίξει την οθόνη πληροφοριών για το Zattoo Box. Κάντε κλικ εγκαθιστώ για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Όταν χρησιμοποιείτε το Zattoo Box για πρώτη φορά, κάντε δεξί κλικ στο addon και κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Zattoo στα πεδία που παρέχονται. Κάντε κλικ Εντάξει, έπειτα Άνοιξε για να φτάσετε στο κύριο μενού. Η ροή του καναλιού 4 είναι προσβάσιμη από το LiveTV - όλα τα κανάλια μενού.

IPTV AU addon

Το addon του PlayStation Vue Kodi

Το Kodi είναι δημοφιλές στην Αυστραλία, οπότε δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποιος έφτιαξε ένα πρόσθετο για να τραβήξει ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια της Αυστραλίας, συμπεριλαμβανομένων των 10 Play. Αυτό το πρόσθετο εξυπηρετεί μόνο ελεύθερα κανάλια και θα είναι μια επιλογή go-to στο Kodi για το Grand Prix της Αυστραλίας, αλλά δεν θα φέρει τίποτα άλλο παρά

Αυτή η επιλογή όμως θα φέρει μόνο το Αυστραλιανό Grand Prix.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το addon από το repo του Matt Huisman. Περισσότερες οδηγίες διατίθενται από την προσωπική ιστοσελίδα του Matt Huisman.

PS Vue addon

PS_Vue_Main

Εάν επιλέξετε το ESPN μέσω του PlayStation Vue, υπάρχει ένα βολικό addon Kodi που λειτουργεί καλά με την υπηρεσία. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο PlayStation Vue και να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη σειρά Formula 1 αγώνων Grand Prix. Το πρόσθετο PS Vue θα λειτουργήσει επίσης αν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν δοκιμή για την υπηρεσία.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το addon PS Vue Kodi απευθείας από το επίσημο αποθετήριο Kodi addon.

Εξάρτημα δορυφορικής τηλεόρασης

Sling TV kodi forumula 1

Ολοκαίνουργιος από το 2019, υπάρχει τώρα ένα πρόσθετο εργασίας για χρήστες Sling TV. Για τους οπαδούς της Formula 1 στις ΗΠΑ, η Sling TV είναι η φθηνότερη επιλογή για να παρακολουθήσετε το ESPN online. Μπορείτε να πάρετε τη Sling TV για $ 15 / μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες και στη συνέχεια $ 25 / μήνα μετά, με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Το Sling TV Kodi addon είναι διαθέσιμο μέσω του επίσημου αποθετηρίου Kodi addon.

Ελπίζουμε ότι έχετε βρει αυτόν τον οδηγό για να παρακολουθήσετε live streams F1 online ή μέσω Kodi χρήσιμη. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προβολής των καλύτερων τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών online, ίσως να θέλετε να διαβάσετε μερικούς από τους άλλους οδηγούς μας. Αυτά περιλαμβάνουν το πώς να εγκαταστήσετε το addon κροτίδων Kodi, τα καλύτερα VPN για την τηλεόραση Tubi και πώς να παρακολουθήσετε την Premier League Online ή μέσω του Kodi, μεταξύ πολλών άλλων.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 55 =