Exodus Redux Kodi addon: Er det sikkert at installere? Er der bedre alternativer

Exodus Redux Kodi addon


Hvad er Kodi?

Kodi er en open source medieafspiller. Det har mange funktioner, såsom at lade dig spille medier fra online kilder og lokal opbevaring. Det er tilgængeligt for en lang række enheder som Amazon Fire TV og Fire Stick, iPhones og iPads og Nvidia Shield.

Kodi version 18 Leia kan i øjeblikket downloades.

Advarsel: Din internetudbyder kan se din streamingaktivitet

VPN'er kan maskere din identitet online ved at dirigere din internetforbindelse gennem sikre servere, beskytte din online aktivitet og identitet. Dette er nødvendigt i disse dage, da internetudbydere kan se din streamingaktivitet (det hele) og kan endda dele disse oplysninger med tredjepart for deres fortjeneste.

Derudover har internetudbydere en historie med at throttle forbindelseshastigheden for brugere, der streamer videoindhold. Brug af en VPN gør det imidlertid umuligt for din internetudbyder at finde ud af, om du streamer video eller ikke, så du i sidste ende kan streame så meget du vil og HD eller 4K.

Et andet vigtigt punkt at overveje er beskyttelsen, som VPN'er tilbyder mod hacking af forbindelser, ligesom man-i-midten-angreb (MitM) angreb. Desuden kan en VPN hjælpe dig med at omgå restriktioner for geografisk indhold, der ofte pålægges af nogle tjenester.

Vi har testet flere VPN'er og anbefaler IPVanish til brug med Kodi. Det giver sikre, hurtige forbindelseshastigheder og er kompatibel med en række enheder, der spænder fra iOS-enheder og Android-enheder til Windows- og Linux-computere.

LÆSERHANDLING: Spar 60% på en IPVanish årsplan her. IPVanish har en syv-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det uden risiko.

Hvad er Exodus Redux? Skal du installere denne Kodi-tilføjelse?

Exodus Redox Kodi addon

Exodus Redux er en gaffel af den engang populære Exodus Kodi addon. Det giver links til et stort udvalg af film og tv-shows. Det leveres også med en søgefunktion og integration med et par andre tjenester som Trakt.

Selvom indholdet og grænsefladen, det leverer, er iøjnefaldende, skal du bemærke, at dens streamingmetode primært opnås gennem piratkopierede indholdswebsteder. Disse er ulovlige i mange lande, herunder Storbritannien og Australien, mens de er i et ulovligt gråt område i mange andre lande. Af denne grund anbefaler vi ikke at bruge denne tilføjelse. I stedet foreslår vi, at du overvejer nogle officielle alternativer, der tilbyder et væld af gratis og lovligt indhold.

Exodus Redux-alternativer

Exodus Redux er en tredjeparts addon, der ikke tjener op indhold officielt. Der er også andre tilfælde, hvor tilføjelser fra tredjepart har været skadelige på grund af ondsindede udviklere. Nogle bemærkelsesværdige og nylige eksempler inkluderer de populære Gaia- og Bubbles-tilføjelser, der installerede cryptocurrency mining-malware på brugernes enheder uden samtykke. Mens du skal være forsigtig, skal du være opmærksom på det mest tredjepartsudvidelser er ufarlige.

Hvis du downloader et addon fra tredjepart, skal du kontrollere, om det giver lovlige indholdsstrømme. En god måde at få øje på dette er at undersøge de indholdsudbydere, der er anført i addon-indstillingerne, og typen af ​​tilbudt indhold. Hvis alt hvad du ser er de nyeste og bedste film og shows, inklusive mange af dem stadig findes i teatre eller normalt tilgængelige via betalte streamingtjenester som Netflix, overtræder addon sandsynligvis copyright-love.

Officielle tilføjelser er underlagt strengere retningslinjer og er en gyldig mulighed for adgang til indhold af høj kvalitet, der er i overensstemmelse med copyright-lovgivningen. Desuden leverer mange tilføjelser dette indhold til konkurrencedygtige priser eller endda for gratis. Se på vores foreslåede Exodus Redux-tilføjelser nedenfor.

Bedste Exodus Redux-alternativ: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV giver brugerne adgang til tusinder af underholdende titler. Den bedste del er, at det hele er gratis. Dette skyldes, at tjenesten understøttes af annoncen. Hvis du bruger den officielle Tubi TV Kodi-tilføjelse, filtrerer Kodi dog annoncerne fuldstændigt.

Selvom der er noget tilgængeligt indhold på B- og C-niveau, finder du mange film og tv-shows med anstændige IMDb- og Rotten Tomatoes-ratings. Tubi TV har endda en "Highly Rated on Rotten Tomatoes" -sektion med snesevis af titler. Du vil heller ikke være begrænset til kun ældre titler, og nogle af dem er endda tilgængelige i HD.

Du kan finde film som f.eks Bloodlines fra 2018, og Deadly Sanctuary fra 2016, såvel som tv-shows som Krak og Bushido mand. Indhold spænder over mange kategorier som f.eks Sci-fi & Fantasi, Komedie, Klassikere.

Ud over at være tilgængelig som en Kodi-tilføjelse er den også tilgængelig på Roku, Amazon Fire TV og Firestick, Samsung Smart TV og 4. generation Apple TV.

Selvom der er masser af indhold tilgængeligt, er noget af det begrænset til bestemte geografiske placeringer. Nogle indholdsbiblioteker er begrænset til USA, Canada og Storbritannien. Hvis du imidlertid ønsker at låse op for hele Tubi TV-biblioteket (over 50.000 tv-show-episoder og -film), kan du bruge en VPN til at omgå tjenestens geografiske blokke.

Tubi TV Kodi addon er tilgængelig direkte fra Github.

Andre Exodus Redux-alternativer

Crackle

Crackle Kodi Addon

I lighed med Tubi TV er Crackle en gratis VOD-service fra Sony. Det understøttes også annonce, men hvis du ser det ved hjælp af Crackle Kodi-tilføjelsen, filtreres annoncerne ud.

Der er en god blanding af ældre og nyere titler, som brugerne kan se med Crackle. Film som Spider Man og Venner med fordele kan findes. TV-serier som Seinfeld, Walker Texas Ranger (med Chuck Norris) og Mænd på arbejde kan også streames.

Crackle Kodi-addonet findes i eracknophobia-depotet eller i officielt Kodi addon-lager.

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon

Popcornflix er en annonce-understøttet streaming-tv-tjeneste, der hovedsageligt er fokuseret på film og tv-shows. Hvis du bruger platformens service gennem Kodi-tilføjelsen, behøver du ikke at bekymre dig om annoncerne, da Kodi filtrerer dem ud.

Der er noget B- og C-liste indhold til stede, men du finder også film af top kvalitet som Den sidste luftbetvinger og Taktisk kraft. Du kan også finde tv-shows som f.eks detectorists og Kyllingesuppe til sjælen.

I øjeblikket er Popcornflix kun tilgængelig i Canada og USA. Du kan dog omgå denne geografiske begrænsning ved at oprette forbindelse til en VPN-server i et af disse lande.

Popcornflix fås fra det officielle Kodi-addon-lager.

Xumo

Xumo TV Kodi Addon

Du finder over 100 live kanaler på Xumo såvel som on-demand indhold på tværs af kategorier som f.eks Drikke & Rejse og Mode. Du kan få adgang til denne annonce-understøttede service via Xumo.tv Kodi-tilføjelsen.

Du finder kanaler som f.eks The GrapeVine og Gravitas-film på Xumo. Generelt ledsager on-demand indhold normalt en kanal.

Xumo er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Dette betyder, at hvis du er uden for USA, bliver du nødt til at oprette forbindelse til en amerikansk VPN-server for at bruge tjenesten.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv tilbyder en stor samling af tv-kanaler, ligesom Xumo. Dette er endnu en annonce-understøttet service, som du kan få adgang til som en Kodi-tilføjelse.

Kanaler som Cracked og Asylet er ledig. Du kan gennemse indhold ved hjælp af kanalguiden via individuelle kanaler, og du kan gennemse indhold på bestilling. Du finder kanaler som f.eks Actionfilm kanal såvel som Klassiske film kanal.

Ud over Kodi-tilføjelsen er Pluto tilgængelig for iOS-enheder, Android-enheder, Google Chromecast som en Chrome-app, på Amazon-tabletter og på Apple TV.

Pluto.tv Kodi-tilføjelsen er tilgængelig fra det officielle Kodi-addon-lager.

USTVnow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVnow er en streaming-tv-service med både gratis og betalte pakker. Den gratis pakke giver brugerne adgang til ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS og My 9. Hvis du har Kodi, kan du få adgang til tjenesten via USTVnow Plus Kodi addon.

For at få adgang til flere tv-kanaler skal du opgradere til en betalt pakke. Film kan også lejes.

USTVnow Plus Kodi addon er tilgængelig fra det officielle Kodi addon depot.

VIEWSTER

bedste kodi addons viewster

Viewster er en gratis annonce-understøttet service, der giver dig mulighed for at streame tv-shows og film over hele verden. Dets indhold kan fås via Viewster Kodi-tilføjelsen.

Du kan ikke finde det nyeste og bedste indhold på Viewster, men du kan finde shows som Fra den nye verden og Dallas. Du kan også finde film som f.eks Buddha og Født til at vinde.

Viewster er tilgængelig fra det officielle Kodi-addon-lager.

Store stjernefilm & fjernsyn

bigstar film og tv bedste kodi addons

Big Star Movies er endnu en streaming platform med indhold tilgængeligt direkte gennem en Kodi addon.

Der er ikke mange mainstream-titler til rådighed for det, men du kan stadig nyde tv-shows som Inbetweeners og film som Jernet Ivan, og Surf Party (National Lampoon's). Der ser ud til at være en lang række dokumentarer, og der er noget animeret indhold tilgængeligt, f.eks Street Fighter: The New Challengers.

Big Star-film og -tv er tilgængeligt fra MetalChris-arkivet.

USTVCatchup

Kodi USTVcatchup addon main

USTVCatchup tilbyder episoder med tidligere udsendelser af tv-shows fra netværk i USA.

Denne gratis Kodi-tilføjelse giver brugerne adgang til shows som f.eks Hot Mess og Reba fra NBC. Du kan også finde shows fra netværk som Fri form og hgtv.

USTVCatchup er tilgængeligt fra addon-depot TVADDONS.CO.

Tag dit valg

Exodus Redux har bestemt en misundelsesværdig mængde indhold. Den måde, indhold leveres gennem denne tilføjelse, krænker imidlertid copyright-reglerne. Det anbefales derfor ikke at bruge denne addon.

Overvej i stedet addons såsom TubiTV, Crackle, Xumo og Pluto.tv. Disse tilføjelser har moderne indhold af høj kvalitet og er gratis at bruge. Selv hvis en tilføjelse ikke tilfredsstiller alle dine indholdsbehov, kan en kombination af disse tilføjelser udfylde nogle af hullerne. De andre alternative tilføjelser, der gennemgås, såsom USTVCatchup, er på ingen måde mindre muligheder. De har en tendens til at indeholde mindre indhold end TubiTV, Crackle, Xumo eller Pluto.tv, men de fokuserer normalt på noget specifikt. USTVCatchup fokuserer kun på et par kanaler som Madnetværk og DIY-netværk for eksempel og USTVNow er hovedsageligt en live tv-orienteret service.

Vælg dit valg baseret på dit indholdsbehov, men som du kan se er der en bred vifte af tilføjelser til dig for sikkert og lovligt at streame indhold.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 84